2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm ayşe transferin hangi tarihte yapıldı.son adet tarihlerimiz birbirine yakın fakat sen kalp atışını erken duymuşun.dr bana 10 hazirana randevu vermişti.

maşallah canım yaa. gizemliye bende katılıyorum kız olabilir hadi hayırlısı.
Çok teşekkür ederiz teyzesiii, hayırlısı olsun:))
delikafaduldendelikafadulden benim göbemmm hepinizi döwerr:))) akşama çekeyim yan ön profilden şoka gidersiniz:)) herkes 5 aylık gibi duruyo diyo:))))))))))))))))))))

dün otobüste yer bile verdilerr:roflol:
Maşallah deeeeeee
ay süpermiş.. ben istiyorum o zaman çok göbek.. bana henüz yer veren yok valla..
Oyyy kıyamam Sevgim ben sana yaaa, az sabret bir çıkar pir çıkar valla:))) Kız aklıma bişey geldi, böbişine yastık bağla, hem bebişi de sıcak tutar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Şaka yaaa:) Yerim ben seni

Mervecim, Çiğdemcim çoğul gebeliklerde 2'li ve 3'lü testlerde bakılan hormonlar doğrudan yüksek çıkıyor. Yani bHCG'nin yüksek çıkması gibi. Zaten o bakılan hormonlardan biri de serbest bHCG. Bir de bu tarama testi dediklerimiz aslında istatistiksel verilerle bizim sonuçlarımızı karşılaştıran bilgisayar programları. Yani ikiz ve üçüz için yeterince örnekleme evreni olmadığı için yeterince istatistiksel veri olmuyor kendi sonuçlarımızı karşılaştırabileceğimiz. O yüzden test sonuçları yanıltıcı çıkıyor diye ayrıntılı ultrasonla takip ediyorlar. risk gruplarına da doğrudan amniosentez yapıyorlar.

Amniyosentez demişken arkadaşlar, yaş dolayısıyla direkt amniyosentez yapılacak arkadaşlarımız olabilir, ben çok araştırdım, bir yakınımız da yaştan dolayı değil ama eşinin ailesindeki risklerden dolayı iki çocuğuna da yaptırmak zorunda kaldı. Artık eskisi gibi riskli bir işlem değilmiş. Ultrason tekniklerinin gelişmesiyle ve artan uygulama tecrübesiyle artık çok kolay ve komplikasyonsuz hallediyorlarmış. Sakın korkmayın.

Et, süt ve balık önemli kızlar. Ama diğer taraftan ilk üç ay bebek bizim normal beslenmemizden gelişiyor. Ama özellikle 12. haftadan itibaren proteine ağırlık vermek gerekiyor çünkü bebekler kütle kazanıyor.

ıstanbulda olanlar ve benim gibi evde balık pişmesine tahammül edemeyenler için ıkea restoranlarındaki o somonları tavsiye ederim. Ben de bayılmıyorum pek ama sosla filan daha bir yenilesi olabiliyorlar.

Et yerine eğer gaz probleminiz yoksa mercimek ve diğer bakliyatları yiyebilirsiniz. Süt içemeyenler yoğurt ve eski kaşarı bol bol tüketebilirler. Kilo almaktan korkuyorsanız yoğurtların ve kaşarların light olanlarını yemenizde bir sakınca yok. Ama mutlaka protein ve kalsiyum almamız gerekiyor.

evet cnm maaşallah size ya duyarsında merak etme hiç
kızlar benim iki gündür midem bi kaynıyor bi kaynıyor anlatamam.. su bile içince ekşiyo.. nedendir acep...
aynen benimde öleydi cnm hamilelikte normal ama yediklerimizde yapıo
mesela bi yer var ben ordan yediğim zaman öle oluyorum ayrıca
vişne suları hazır açma poğaçalar falanda yapıo yağından herhalde yediklerinede dikkat et tatlım

delikafaduldendelikafadulden benim göbemmm hepinizi döwerr:))) akşama çekeyim yan ön profilden şoka gidersiniz:)) herkes 5 aylık gibi duruyo diyo:))))))))))))))))))))

dün otobüste yer bile verdilerr:roflol:
ee cicim çok normal senin göbüşünde iki minik var maaşallah
negüzel işte bu duruma gelmek için nekadar uğraştık. şimdi tadını çıkartalım göbişlerin.
aynen angel ya bencede kocaman olsun göbüşlerrrrr
anaaaaa walla amcacıkta bilmiş kız geliı fundama kızzz yaşasın:lepi::lepi:

işte bu.. ben de bu konuda bir şey eksik .. bi bilimsel açıklama lazım diyordum ki bilgemiz imdadımıza yetişti çok şükür..
canım benim nerelerdesin sen bakiim..

işte bu.. ben de bu konuda bir şey eksik .. bi bilimsel açıklama lazım diyordum ki bilgemiz imdadımıza yetişti çok şükür..
canım benim nerelerdesin sen bakiim..

Buradayım şeker:))))

Bu hafta uzun bir zamandan sonra ilk defa yoğun geçiyor bizde. Yeni iş aldı bizimkiler, bir heves bir heves sorma( Ortalık patron kaynıyor o yüzden hep sitedeyim ama çok yazamıyorum. Bugün ziyaretlere filan gittiler o yüzden rahatım ama :)

yaaaa kızlarrr sizin göbekler çıkmış yaaa bende istiyorum:CüvCüv::CüvCüv: ama benim bebişim daha çokkk küçük yaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar ben ortaokula giderkene bizim arka mahallede bi falcı kadın vardı.. ben inanmam pek fala aslında.. ama arkadaşım çok ısrar etti, gittik.. böyle garip eski bir ev.. ve aynı şekilde garip bi kadın.. içtik kahvelerii.. kapattık.. başladı anlatmaya.. en o zaman 13-14 yaşında falanım işte.. bana bir sevdiğin olacak, çok seveceksin ama askere gitmeden sudan bi sebepten ayrılacaksın dedi.. 17 yaşında biriyle tanıştım.. depremde beni aramadı diye ayrıldık.. geç evleneceksin dedi.. 25imde evlendim.. eşin üniformalı olacak dedi.. astsubay.. biraz geç ve zor çocuk sahibi olacaksın dedi.. e ortada.. önce kızın sonra oğlun olucak dedi.. ya hepsi fasafiso tabi.. ama iyi sallamış abla oda bi gerçek..

ben bilmiyorum canim nasil yapilacigini :sm_confused:
cnm bak şimdi cvp yazdıktan sonra aşağıya doğru in eklenti yazıo ona tıkla ordan sonya seç diyo dosyanı seç ve yükle de sonrada cevapla butonuna bas bakalım bi dene yapabilecekmisin bazı resimlerin kilo bite ı fazla geldiği için yğklemiyo
evet cnm haklısın dikkat etmek gerekir gıdaya ama ben o deidğin balığı evime sokamıyorum başlardaçok yedim tiksindim ay midem bulandı yazarken kokusu geldi burnuma öööö

neyse amniosentez benim en yakın arkadaşıma yapıldı yanımda önceden usg eşliğinde yapıladığı için iğne bebeğe falan batıyomuş plesenta zarar görüymuş ama artık öle değil usg eşliğinde yapılan bi işlem ve kolay bnm arkadaşımın iğne fobisi vardı sadece plesentaya girdiğinde hissediyosun oda içten bi sızı sadece diolar kolay yani artık eve geldi 4çeşit yemek yaptı bide dinlen dememize rağmen riskli değil yani artık

arkadaşlar bu haftanızı transfere göremi son adetinize göremi yapıyosunuz.
son adete göre şekerim
bizde neden yok mu kız dioduk sebebi anlaşıldı
yaaaa kızlarrr sizin göbekler çıkmış yaaa bende istiyorum:CüvCüv::CüvCüv: ama benim bebişim daha çokkk küçük yaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hamilelik sonunda da bu gönekleri isticekmiyiz acaba hahahah

harbi he :))) ii sallamış

bilgecim nasılsın. nasıl bebiş.
şu hamilelik cetvelinden bende istiyorum.
zemuszemus

ama ben adet olmadım tedavim sırasında nasıl hesaplıcamı bilmiyom.bi yardım edin nolursunuz.en son şubatta adet oldum.transferim 29 nisan nası hesaplıcam.transferi bana yakın olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…