kızlar selam şimdi d.r geldim bebegimin kalp atışını duydum maşallahı var dedi d.r çok güzel gidiyor 10 gün sonra kontrole gel dedi her ihtimale karşı bir hafta yat dedi mükenmel bir şeymiş yaa kızlar şansıma makine bozuldu yaa fazla dinleyemedim bebegimin kalp atışını ama çok şükür saglıgı çok iyi
Çok teşekkür ederiz teyzesiii, hayırlısı olsun:))maşallah canım yaa. gizemliye bende katılıyorum kız olabilir hadi hayırlısı.
Maşallah deeeeeeedelikafaduldendelikafadulden benim göbemmm hepinizi döwerr:))) akşama çekeyim yan ön profilden şoka gidersiniz:)) herkes 5 aylık gibi duruyo diyo:))))))))))))))))))))
dün otobüste yer bile verdilerr:roflol:
Oyyy kıyamam Sevgim ben sana yaaa, az sabret bir çıkar pir çıkar valla:))) Kız aklıma bişey geldi, böbişine yastık bağla, hem bebişi de sıcak tutar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ay süpermiş.. ben istiyorum o zaman çok göbek.. bana henüz yer veren yok valla..
evet cnm maaşallah size ya duyarsında merak etme hiçcanım 2hafta önce gittiğimde kalp atışını gördük, bu c.tesi gidicem inşallah duyarız teyzesi. iğneler beni çok sıkıyor ama olsun bebişim için değer katlanırım.
buarada aramızda sadece 2 haftamı var. ozaman benim göbeğim pekte anormal değil:))
aynen benimde öleydi cnm hamilelikte normal ama yediklerimizde yapıokızlar benim iki gündür midem bi kaynıyor bi kaynıyor anlatamam.. su bile içince ekşiyo.. nedendir acep...
ee cicim çok normal senin göbüşünde iki minik var maaşallahdelikafaduldendelikafadulden benim göbemmm hepinizi döwerr:))) akşama çekeyim yan ön profilden şoka gidersiniz:)) herkes 5 aylık gibi duruyo diyo:))))))))))))))))))))
dün otobüste yer bile verdilerr:roflol:
aynen angel ya bencede kocaman olsun göbüşlerrrrrnegüzel işte bu duruma gelmek için nekadar uğraştık. şimdi tadını çıkartalım göbişlerin.
anaaaaa walla amcacıkta bilmiş kız geliı fundama kızzz yaşasın:lepi::lepi:ay nebilim mervecim yaa, ben hiç anlamam öyle şeylerden... Ama bizim bir amcamız var, o ne derse çıkar resmen mucize gibi:)) Geçen onun elini öpmeye gittik, hani bebiş geliyo, duasını alalım diye, "Maşallah maşallah, artık kızı da el öpmeye getirirsiniz" dedi... Daha önceden de yaşanılan şeyler var böyle:))) benim de içime hep kız doğuyor:) Hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da başka bişey ismemem ben... Kız olmuş, oğlan olmuş... Gerçi her yiğidin gönlündeki aslan misali ama bu farklı bişey.. Allahım Sağlıkla versin kucağıma. hepimizin yüzü gülsün, ne diyim...
Mervecim, Çiğdemcim çoğul gebeliklerde 2'li ve 3'lü testlerde bakılan hormonlar doğrudan yüksek çıkıyor. Yani bHCG'nin yüksek çıkması gibi. Zaten o bakılan hormonlardan biri de serbest bHCG. Bir de bu tarama testi dediklerimiz aslında istatistiksel verilerle bizim sonuçlarımızı karşılaştıran bilgisayar programları. Yani ikiz ve üçüz için yeterince örnekleme evreni olmadığı için yeterince istatistiksel veri olmuyor kendi sonuçlarımızı karşılaştırabileceğimiz. O yüzden test sonuçları yanıltıcı çıkıyor diye ayrıntılı ultrasonla takip ediyorlar. risk gruplarına da doğrudan amniosentez yapıyorlar.
Amniyosentez demişken arkadaşlar, yaş dolayısıyla direkt amniyosentez yapılacak arkadaşlarımız olabilir, ben çok araştırdım, bir yakınımız da yaştan dolayı değil ama eşinin ailesindeki risklerden dolayı iki çocuğuna da yaptırmak zorunda kaldı. Artık eskisi gibi riskli bir işlem değilmiş. Ultrason tekniklerinin gelişmesiyle ve artan uygulama tecrübesiyle artık çok kolay ve komplikasyonsuz hallediyorlarmış. Sakın korkmayın.
Et, süt ve balık önemli kızlar. Ama diğer taraftan ilk üç ay bebek bizim normal beslenmemizden gelişiyor. Ama özellikle 12. haftadan itibaren proteine ağırlık vermek gerekiyor çünkü bebekler kütle kazanıyor.
İstanbulda olanlar ve benim gibi evde balık pişmesine tahammül edemeyenler için İkea restoranlarındaki o somonları tavsiye ederim. Ben de bayılmıyorum pek ama sosla filan daha bir yenilesi olabiliyorlar.
Et yerine eğer gaz probleminiz yoksa mercimek ve diğer bakliyatları yiyebilirsiniz. Süt içemeyenler yoğurt ve eski kaşarı bol bol tüketebilirler. Kilo almaktan korkuyorsanız yoğurtların ve kaşarların light olanlarını yemenizde bir sakınca yok. Ama mutlaka protein ve kalsiyum almamız gerekiyor.
gelsin göbüşler.. bende çekicem bu akşam.. benimki sizinkini döver hemde...
sevgicim çok normal bu... Hamilelikte çok sık görülen bir şey... gidince doktoruna söyle, muhtemelen sana gaviscon verir:)
işte bu.. ben de bu konuda bir şey eksik .. bi bilimsel açıklama lazım diyordum ki bilgemiz imdadımıza yetişti çok şükür..
canım benim nerelerdesin sen bakiim..
Hamilelik öncesi / sırası / sonrası göbek rekorunu kimseye kaptırmaaaaaammmm:)))
Akşama ben de çekeyim, ofiste utandım şimdi :)))
cnm bak şimdi cvp yazdıktan sonra aşağıya doğru in eklenti yazıo ona tıkla ordan sonya seç diyo dosyanı seç ve yükle de sonrada cevapla butonuna bas bakalım bi dene yapabilecekmisin bazı resimlerin kilo bite ı fazla geldiği için yğklemiyoben bilmiyorum canim nasil yapilacigini :sm_confused:
evet cnm haklısın dikkat etmek gerekir gıdaya ama ben o deidğin balığı evime sokamıyorum başlardaçok yedim tiksindim ay midem bulandı yazarken kokusu geldi burnuma ööööMervecim, Çiğdemcim çoğul gebeliklerde 2'li ve 3'lü testlerde bakılan hormonlar doğrudan yüksek çıkıyor. Yani bHCG'nin yüksek çıkması gibi. Zaten o bakılan hormonlardan biri de serbest bHCG. Bir de bu tarama testi dediklerimiz aslında istatistiksel verilerle bizim sonuçlarımızı karşılaştıran bilgisayar programları. Yani ikiz ve üçüz için yeterince örnekleme evreni olmadığı için yeterince istatistiksel veri olmuyor kendi sonuçlarımızı karşılaştırabileceğimiz. O yüzden test sonuçları yanıltıcı çıkıyor diye ayrıntılı ultrasonla takip ediyorlar. risk gruplarına da doğrudan amniosentez yapıyorlar.
Amniyosentez demişken arkadaşlar, yaş dolayısıyla direkt amniyosentez yapılacak arkadaşlarımız olabilir, ben çok araştırdım, bir yakınımız da yaştan dolayı değil ama eşinin ailesindeki risklerden dolayı iki çocuğuna da yaptırmak zorunda kaldı. Artık eskisi gibi riskli bir işlem değilmiş. Ultrason tekniklerinin gelişmesiyle ve artan uygulama tecrübesiyle artık çok kolay ve komplikasyonsuz hallediyorlarmış. Sakın korkmayın.
Et, süt ve balık önemli kızlar. Ama diğer taraftan ilk üç ay bebek bizim normal beslenmemizden gelişiyor. Ama özellikle 12. haftadan itibaren proteine ağırlık vermek gerekiyor çünkü bebekler kütle kazanıyor.
İstanbulda olanlar ve benim gibi evde balık pişmesine tahammül edemeyenler için İkea restoranlarındaki o somonları tavsiye ederim. Ben de bayılmıyorum pek ama sosla filan daha bir yenilesi olabiliyorlar.
Et yerine eğer gaz probleminiz yoksa mercimek ve diğer bakliyatları yiyebilirsiniz. Süt içemeyenler yoğurt ve eski kaşarı bol bol tüketebilirler. Kilo almaktan korkuyorsanız yoğurtların ve kaşarların light olanlarını yemenizde bir sakınca yok. Ama mutlaka protein ve kalsiyum almamız gerekiyor.
son adete göre şekerimarkadaşlar bu haftanızı transfere göremi son adetinize göremi yapıyosunuz.
bizde neden yok mu kız dioduk sebebi anlaşıldıBuradayım şeker:))))
Bu hafta uzun bir zamandan sonra ilk defa yoğun geçiyor bizde. Yeni iş aldı bizimkiler, bir heves bir heves sorma( Ortalık patron kaynıyor o yüzden hep sitedeyim ama çok yazamıyorum. Bugün ziyaretlere filan gittiler o yüzden rahatım ama :)
hamilelik sonunda da bu gönekleri isticekmiyiz acaba hahahahyaaaa kızlarrr sizin göbekler çıkmış yaaa bende istiyorum:CüvCüv::CüvCüv: ama benim bebişim daha çokkk küçük yaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar ben ortaokula giderkene bizim arka mahallede bi falcı kadın vardı.. ben inanmam pek fala aslında.. ama arkadaşım çok ısrar etti, gittik.. böyle garip eski bir ev.. ve aynı şekilde garip bi kadın.. içtik kahvelerii.. kapattık.. başladı anlatmaya.. en o zaman 13-14 yaşında falanım işte.. bana bir sevdiğin olacak, çok seveceksin ama askere gitmeden sudan bi sebepten ayrılacaksın dedi.. 17 yaşında biriyle tanıştım.. depremde beni aramadı diye ayrıldık.. geç evleneceksin dedi.. 25imde evlendim.. eşin üniformalı olacak dedi.. astsubay.. biraz geç ve zor çocuk sahibi olacaksın dedi.. e ortada.. önce kızın sonra oğlun olucak dedi.. ya hepsi fasafiso tabi.. ama iyi sallamış abla oda bi gerçek..
neden cevap vermiyosunuz ya.
Buradayım şeker:))))
Bu hafta uzun bir zamandan sonra ilk defa yoğun geçiyor bizde. Yeni iş aldı bizimkiler, bir heves bir heves sorma( Ortalık patron kaynıyor o yüzden hep sitedeyim ama çok yazamıyorum. Bugün ziyaretlere filan gittiler o yüzden rahatım ama :)
son adete göre şekerim
bizde neden yok mu kız dioduk sebebi anlaşıldı
hamilelik sonunda da bu gönekleri isticekmiyiz acaba hahahah
harbi he :))) ii sallamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?