ama ben adet olmadım tedavim sırasında nasıl hesaplıcamı bilmiyom.bi yardım edin nolursunuz.en son şubatta adet oldum.transferim 29 nisan nası hesaplıcam.transferi bana yakın olan varmı
tatlıkız senin tranferin ve con adetin ne zaman oldu galiba sen yakınsın ençok bana
cnm böle durumlarda genelde transferden 14 gün öncesini son gebelik başlangıcı olarak kabul ediyolar yani sen şu an tam 7 haftalık hamilesin ve 20 ocak 2011 bebeğinin doğum tarihiama ben adet olmadım tedavim sırasında nasıl hesaplıcamı bilmiyom.bi yardım edin nolursunuz.en son şubatta adet oldum.transferim 29 nisan nası hesaplıcam.transferi bana yakın olan varmı
cnm olmamış açılmıo sen ne yapıosun yaz bana ben sana doğrusunu söliim
bilgecim nasılsın. nasıl bebiş.
şu hamilelik cetvelinden bende istiyorum.
zemuszemus
26 sında toplama işlemi oldu 29 unda transfer oldu.11 mayısta gebelik testim yapıldı.21 mayısta keseyi gördük ve 10 hazirana randevu verdi kalp atışları için.bana 29 nisanı baz alma+2 hafta ekle dedi
26 sında toplama işlemi oldu 29 unda transfer oldu.11 mayısta gebelik testim yapıldı.21 mayısta keseyi gördük ve 10 hazirana randevu verdi kalp atışları için.bana 29 nisanı baz alma+2 hafta ekle dedi
kızlar online olanlar yeni kilolarını yazar mı lütfen liste konusunda kimse şunu yaz bunu yaz demiyo accık yardımcı olun şekerler
canım 29 nisanı baz alma. 35gün yapar. 35+15=50+3günlük embriyo =53 günlük oluyor. yani. 7+5 yarın 8.haftan biticek. zemuszemus
angelcım bu arada istersen sana bi ticker yapiim kendi zevkimle beğenirsen hemen koy olsun ne dersin
buarada BAKYILDIZ la aramızda 3gün var. yani sat 11 nisan beklenen doğum 16 ocak.
http://lbdf.lilypie.com/vqVHp3.png
http://lbdf.lilypie.com/vqVHp3.png
cnm bu kodları kopyala kullanıcı paneline gel ordan profilini değiştir de ordan çizelge yazan yere bu kodlardan birini kopyala sonra değişiklikleri kaydet de umarım beğenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?