2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ama ben adet olmadım tedavim sırasında nasıl hesaplıcamı bilmiyom.bi yardım edin nolursunuz.en son şubatta adet oldum.transferim 29 nisan nası hesaplıcam.transferi bana yakın olan varmı

canım benim transferimde 28 nisandı. ve 5.gün embriyosuydu. ben bugün tam 8+0 daydım.
senin kaçıncı gün emb.idi. ona göre hesaplayalım.

ama ben adet olmadım tedavim sırasında nasıl hesaplıcamı bilmiyom.bi yardım edin nolursunuz.en son şubatta adet oldum.transferim 29 nisan nası hesaplıcam.transferi bana yakın olan varmı
cnm böle durumlarda genelde transferden 14 gün öncesini son gebelik başlangıcı olarak kabul ediyolar yani sen şu an tam 7 haftalık hamilesin ve 20 ocak 2011 bebeğinin doğum tarihi
googledanda hamilelik haftası hesaplama diye yaz çıkıyo bi daha ki kontrolde sor doktorunda kaç haftalığım ilk günü ne zaman kabul ettiniz diye sor aaa bu arada usg çıktısı vermedimi onda yazar bakasana bi

cnm olmamış açılmıo sen ne yapıosun yaz bana ben sana doğrusunu söliim
bilgecim nasılsın. nasıl bebiş.
şu hamilelik cetvelinden bende istiyorum.
zemuszemus

cnm o zaman şöle yapısoun ticker factorye gir çubuğunu ve işretini seç sonra beklenen doğum tarihini gir orda en son sayfada ez code diye bişey çıkıcak onu kopyala ve kullanıcı paenline gel profil düzenleye gir ordaki çizelge yazan yere bu kodu yapıştır olmazsa yaz yine

26 sında toplama işlemi oldu 29 unda transfer oldu.11 mayısta gebelik testim yapıldı.21 mayısta keseyi gördük ve 10 hazirana randevu verdi kalp atışları için.bana 29 nisanı baz alma+2 hafta ekle dedi

26 sında toplama işlemi oldu 29 unda transfer oldu.11 mayısta gebelik testim yapıldı.21 mayısta keseyi gördük ve 10 hazirana randevu verdi kalp atışları için.bana 29 nisanı baz alma+2 hafta ekle dedi

iki haftayı çıkar demiş olmasın yani ezgi bu konuda iidir o bu gebelik başlama zamanlarını ii bilir bana o anlatmıştı tüp bebekte genelde transferden 14 gün geriye gidilio

bnm 3 nisan transfer geriye gidincede son adet tarihime denk gelio zaten sağlama yaparsak

canım 29 nisanı baz alma. 35gün yapar. 35+15=50+3günlük embriyo =53 günlük oluyor. yani. 7+5 yarın 8.haftan biticek. zemuszemus

kızlar online olanlar yeni kilolarını yazar mı lütfen liste konusunda kimse şunu yaz bunu yaz demiyo accık yardımcı olun şekerler

bak yıldız bu arada sen neden bizim listede yoksun cnm yaşın kilon ve kendince kabul ettiğin son adet tarihinde muhtemel doğum tarihini yaz listeye ekliim senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…