sadece haftam doğrumu 8+0 olacak.
mervecim ben hala 50 kiloyum.. bu sabah tartıldım değişmemiş.... korkuyorummmmmmm............. bu akşam doktor görüşmem var... ve ben ciddi korkuyorum gene ya....
ben bizim topiğin listesinden buldum son adet tarihinifalan ordada yanlış o zaman sen bana doğrusunu yaz
sat ve muhtemel doğumu ben yeni ticker yapiim sana
kızlaarrrrr
bebeğimin usglerini ve kalp atış seslerini bi klasöre
kendiminde ayda iki kere çekilmiş resimlerini başka bi klasörde biriktiriyorum bakalım son akibetimiz nolucak şimdi 3 cm bu kadar göbek bu melekler 33 cm oluncan ne olucak walla bilmiyorum 3 oda bi salon olucaz :lepi:
bee009 arkadaşım, transferin nezamandı senin ve neden korkuyorsun.
bende kaydetmeye başladım. hayatımda ilk kez kiloyu hiç dert etmiyorum. aman boş ver bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalımda 3oda bir salon olalım. zemuszemus
canım 8 nisan sat ve 13 ocak doğum.
senin verdiğin bilgiler bakyıldıza ait canım :)))
ay aynen tatlım ya ne gerek var sadece biraz ölçülü gitmeye çalışıyorum ben o kadar zaten arada bulantı gelio istediğim kadar yiyemiyorum zaten meyva konusunda bol çeşit olan bi mevsim bol bol meyva yiyorum
bu arada senin adın ne sakıncası yoksa bnm avatardanda anlaşıldığı gibi merve
mervecim seni ve bilgeyi ilk baştan beri çok iyi takip ediyordum. beni bu siteye siz bağımlı hale getirdiniz... hiç moralim yoktu dondurulmuş heleki tek emriyo ile nasıl olur diyordum. birde baktım bilge burda çok destek ve moral oldu bana. şimdi ise her aşamada çok hoşuma gidiyor forumun. buarada adım nalan tanışmak çok güzel.
şimdi oldu. çok teşekkür ederim canım.
kızlar ben ortaokula giderkene bizim arka mahallede bi falcı kadın vardı.. ben inanmam pek fala aslında.. ama arkadaşım çok ısrar etti, gittik.. böyle garip eski bir ev.. ve aynı şekilde garip bi kadın.. içtik kahvelerii.. kapattık.. başladı anlatmaya.. en o zaman 13-14 yaşında falanım işte.. bana bir sevdiğin olacak, çok seveceksin ama askere gitmeden sudan bi sebepten ayrılacaksın dedi.. 17 yaşında biriyle tanıştım.. depremde beni aramadı diye ayrıldık.. geç evleneceksin dedi.. 25imde evlendim.. eşin üniformalı olacak dedi.. astsubay.. biraz geç ve zor çocuk sahibi olacaksın dedi.. e ortada.. önce kızın sonra oğlun olucak dedi.. ya hepsi fasafiso tabi.. ama iyi sallamış abla oda bi gerçek..
mervecim seni ve bilgeyi ilk baştan beri çok iyi takip ediyordum. beni bu siteye siz bağımlı hale getirdiniz... hiç moralim yoktu dondurulmuş heleki tek emriyo ile nasıl olur diyordum. birde baktım bilge burda çok destek ve moral oldu bana. şimdi ise her aşamada çok hoşuma gidiyor forumun. buarada adım nalan tanışmak çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?