2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ööööööööööööööööööööööööö okuyunca bile midem bulanıo allah aşkına somon yazmayın kızlar :)))

aynen öyle canım. bilgin bilge, sende iyilik meleği ev sahibi merve. sizleri tanıdğıma çok memnunum.
liste harika olmuş. çok kalabalığız nekadar güzel.

slm arkadaşlar tabiki katılmak isterim aranıza.33 yaşında 96 kiloyum 1.71 boyum 29 nisan transferim.adetim olmadı söylediğim üzere.sizin hesaplarınıza göre 11 nisan sat 8. hafta ve 16 ocak beklenen doğum tarihi ekleyebilirsiniz benide.hatta şu çubuk nası oluyo kim yapıyo onları

bee009 arkadaşım, transferin nezamandı senin ve neden korkuyorsun.

canım ben 9 +1 im şu an .. ama bir türlü evet hamileyim diyemiyorum.. hep kötü birşey olucakmış gibi geliyor.. o yüzden korkuyorum. çok şükür bir problemim yok... ama belirtim de yok.. bakalım bu akşam görcez inşallah bebeğimi...

sevgiiiii, o bebiş seninle güzelim.. Endişe etme yaaa

Nazancığım hoşgeldin tekrar aramıza, bak demiştim sana her şey çok güzel olacak diye:)))

Sana faydamız dokunabildiyse ne mutlu bizlere. Hayırlısıyla tüm 9 ayı beraber su gibi geçireceğiz:)))

çok sağol canım. inşallah beraber geçiririz hatta bebeişlerimizle beraber görüşürüzde.

dur tatlım sana da ben yapıyım çubuğu.. mervecim yorulmasın...

Ay ben hiç sevmiyorum yaaaa, ne mağazasını ne somonunu, allahın İsveçlileri ne anlasın yemekten yahu, balıkları da samana benziyor zaten:)))) Kocam zorla haftada bir kez oraya goturup somon yediriyor. Ona kalsa somonda omega 3 daha fazla var diye en az 2 kez gidicez de, ben ikincisini normal yurdum mamulü olarak yiyeyim diye diretiyorum. Mobilyaları da dandik zaten, uyduruk uyduruk şeylere şahane tasarım yaptık diye dünya para istiyorlar...

canım ben senden birhafta gerideyim. ama aynen senin gibiyim bende.birtürlü hamileyim diyemiyorum şu 3ay geçsin herhalde ozaman anlıyacağız hamile olduğumuza. ama buarada bebişlerimizi üzmememiz lazım.
bende de hiçbir bulantı vs. belirti yok. sadece aşırı şiştim. başkada bir belirtim yok. ama inşallah bugün bebişini görüp rahat uyuyacaksın.

merveeee,

Geç gördüm yazdığını, yazmayız şekercim o pembe heyvanın ismini... Ama sen de söz ver, bak ilk üç ay geçti geçiyor, artık bulantı filan da kalmaz, ondan veya kuzenlerinden filan bişiler yemeye başlayacaksın:)))

Şekerim, ben de isveç somonu almıyorum, yerli somon alıyorum:)) İkeanın da mobilyası değil de aksesuarlarına bayılıyorum... İyi zaman geçiriyorum ben orda:)))

kızlar bu kadar hızlı ilerleyen konu hiç görmedim...sizleri takip edemiyorum artık...başım dönüyor sizleri takip ederken....:bbo: maşaallah....

allah hepinizin yavrusunu sizlere bağışlasın inşallah... sorunsuz sağlıklı bir 9 ay geçirirsiniz inşallah....bende geçenlerde tedavi sürecimde sizlere katılırım umuduylaydım...ama olmadı...nasip deyilmiş...

ama sizleri uzaktanda olsa.....takip ederken zorlansamda, başımda dönse takip edeceğim....sositososito

http://lbdf.lilypie.com/9AYSp3.png

canım bu linki kopyala.. sağ üst köşedeki kendi isminin üzerine tıkla. Orda sol tarafta çizelge diye bir başlık göreceksin. Onun yanındaki kaleme tıkla.. oraya linki yapıştır. Kaydet de.. bu kadar..

Merve'cim eğer listede yer varsa hamile kaldığı kilo kalsın ve her 4 haftada bir ölçülen kilo ayrıca yazsın. Şimdi ben hamile kaldığımda 56,5 kiloydum. 14. haftamda 60 kiloyum. Böylece ne kadar kilo ile bitirdiğimizi görürüz. Ne dersin?

Bu arada kızlar konserve ton balığı yemeyin. Konserve herşey bize sakıncalı. Normal denizden ton balığı da yemememiz lazım. En güzeli sardalye, somon ve sığ su balıkları.
Aslında mevsimi geçti artık. Benim gibi balık sevmeyenler bol bol yeşil mercimek, soya fasulyesi, yumurta tüketebilir protein için.

deli seni:)))))))) Ton balığı ye sende.. Salatasını yap, eşşili falan.. bol domates doğra içine bebiş için yemen lazımmmmmm

çok severim ton balığı salatasını.. böyle göbek salatayı alıcaksın.. kocaman kocaman doğrucaksın.. içine beyaz soğan, havuç keseceksin.. bir mısırı ve ton balığını boca ediceksin.. biraz zeytinyağı biraz limon.. bi kaç parça da zeytin.. allahhhhhhh tutmayın beni..

Bu arada Funda ve Merve göbekleriniz maşallah. Benden geridesiniz ama göbekler ileride :)) Hamile pantalonu giydiğimde belli oluyor, o da azıcık. Karın yapısı çok önemli. Benim iç karnım genişmiş herhalde. Sizinkileri görünce şaşırdım.

merveciğim ben de Pelin'e katılıyorum. ıkisi de bulunsa iyi olur, benim 100 de 104 oldu(( ilk üç ay 1,5 kg son 2 hafta 2,5 kg aldım yahu. Şeker hapını bırakmak hiç iyi olmadı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…