Kız Bilgeeeeee,
ıkea delisi bir funda ya hiç ikea ve somon denir mi, ayol, olan var olmayan var.. Koooskocca BAŞKENT de yaşıyorum ama bir ıKEA mız bile yok((( Neyseki somon her yerde:)) Dün aldım bugün akşam yemeğinde tabakta:)))
aynen öyle canım. bilgin bilge, sende iyilik meleği ev sahibi merve. sizleri tanıdğıma çok memnunum.cnm kendim ve bilge adına çok teşekkür ederim sende özletme kendini arada kaybolma olur mu bol bol yaz
burda amaç hep birbirimize faydalı olabilmek bilge topiğin filozofu bilgin bilge koydum adını artık benide ne olarak görüyosunuz bilmem ama ben hepinizi can yoldaşım olarak görüyorum
ticker konusuna gelince bana yardımcı olan pek olmamıştı sinir gelmişti yaparken şimdi o sebepten elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum
listedeki durumunuda düzelttim uğurlu listemiz birazdan gelio
ööööööööööööööööööööööööö okuyunca bile midem bulanıo allah aşkına somon yazmayın kızlar :)))
bee009 arkadaşım, transferin nezamandı senin ve neden korkuyorsun.
canım ben 9 +1 im şu an .. ama bir türlü evet hamileyim diyemiyorum.. hep kötü birşey olucakmış gibi geliyor.. o yüzden korkuyorum. çok şükür bir problemim yok... ama belirtim de yok.. bakalım bu akşam görcez inşallah bebeğimi...
Nazancığım hoşgeldin tekrar aramıza, bak demiştim sana her şey çok güzel olacak diye:)))
Sana faydamız dokunabildiyse ne mutlu bizlere. Hayırlısıyla tüm 9 ayı beraber su gibi geçireceğiz:)))
slm arkadaşlar tabiki katılmak isterim aranıza.33 yaşında 96 kiloyum 1.71 boyum 29 nisan transferim.adetim olmadı söylediğim üzere.sizin hesaplarınıza göre 11 nisan sat 8. hafta ve 16 ocak beklenen doğum tarihi ekleyebilirsiniz benide.hatta şu çubuk nası oluyo kim yapıyo onları
Kız Bilgeeeeee,
İkea delisi bir funda ya hiç ikea ve somon denir mi, ayol, olan var olmayan var.. Koooskocca BAŞKENT de yaşıyorum ama bir İKEA mız bile yok((( Neyseki somon her yerde:)) Dün aldım bugün akşam yemeğinde tabakta:)))
canım ben senden birhafta gerideyim. ama aynen senin gibiyim bende.birtürlü hamileyim diyemiyorum şu 3ay geçsin herhalde ozaman anlıyacağız hamile olduğumuza. ama buarada bebişlerimizi üzmememiz lazım.canım ben 9 +1 im şu an .. ama bir türlü evet hamileyim diyemiyorum.. hep kötü birşey olucakmış gibi geliyor.. o yüzden korkuyorum. çok şükür bir problemim yok... ama belirtim de yok.. bakalım bu akşam görcez inşallah bebeğimi...
Ay ben hiç sevmiyorum yaaaa, ne mağazasını ne somonunu, allahın İsveçlileri ne anlasın yemekten yahu, balıkları da samana benziyor zaten:)))) Kocam zorla haftada bir kez oraya goturup somon yediriyor. Ona kalsa somonda omega 3 daha fazla var diye en az 2 kez gidicez de, ben ikincisini normal yurdum mamulü olarak yiyeyim diye diretiyorum. Mobilyaları da dandik zaten, uyduruk uyduruk şeylere şahane tasarım yaptık diye dünya para istiyorlar...
slm arkadaşlar tabiki katılmak isterim aranıza.33 yaşında 96 kiloyum 1.71 boyum 29 nisan transferim.adetim olmadı söylediğim üzere.sizin hesaplarınıza göre 11 nisan sat 8. hafta ve 16 ocak beklenen doğum tarihi ekleyebilirsiniz benide.hatta şu çubuk nası oluyo kim yapıyo onları
deli seni:)))))))) Ton balığı ye sende.. Salatasını yap, eşşili falan.. bol domates doğra içine bebiş için yemen lazımmmmmm
sevgiiiii, o bebiş seninle güzelim.. Endişe etme yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?