2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

cnm yemekteydim ama sevgi yardımcı olmuş zaten ekliyorum listeye senide
onu ben de diyemiyordum ne zaman dedim biiyomusunuz 9 haftalıkken doktora gittim usg yi dayadı karnıma bi baktım meleğimin elleri ayakaları kıpır kıpır tabi o sırada bendeki göz yaşları şıpır şıpır o an dedim işte bu içimdekiki canlı yaşıo kalp gördüğümden daha tuaf oldum işte o zaman yavaş yavaş anlmaya başlicaksınız
aynen öyle canım. bilgin bilge, sende iyilik meleği ev sahibi merve. sizleri tanıdğıma çok memnunum.
liste harika olmuş. çok kalabalığız nekadar güzel.
canımsın ya ne güzel yazmışsın bizlerle ilgili sende ölesin sıcak ve içten bizde seni tanıdığımıza memnunuz
deli seni:)))))))) Ton balığı ye sende.. Salatasını yap, eşşili falan.. bol domates doğra içine bebiş için yemen lazımmmmmm

Şekerim, ben de isveç somonu almıyorum, yerli somon alıyorum:)) İkeanın da mobilyası değil de aksesuarlarına bayılıyorum... İyi zaman geçiriyorum ben orda:)))

hemen dikkate alıyorum cicim ekliim listeye ama kızlar sağolsun tarih veriyorum kioolarınızı yazın diye kimse ilgilenmiyo şimdi ben dölüm açiim açmasınada bu zilliler yazıcak mı bakalım :))))

BALIK DEMEYİİNNN ULEYYYNNNNNNNNN klava:klava:klava:

Bilge'cim ben de 3 yıldır metformin (glukofen) kullanıyordum. Gebeliğin 6. haftasında önce yarıya indirdim dozu, 1 hafta sonra da tamamen kestim. Bende ekstra bir iştah veya kilo yapmadı. Yalnız biz pko'luların normalden fazla iştahlı ve kilo almaya meyilli olduğumuz malum. Ne yazıkki gebelikte şekere de meyilli oluyoruz. Ben pko'luyum ve iştahım hep çok iyi olmuştur, yinede asla aşırı kilolu olmadım, çabuk kilo almadım. metabolizma şansı sanırım. Ancak gebelik şekeri çıımasından da korkuyorum. Normal doğum istediğimden bebeğin 3 kilodan fazla olması beni zorlar. Tatlı, hamurişi ve yağlı yiyecekler yasak. benim gibi tatlıyı aşırı seven biriiçin çok zor oluyor. Bir de benim midem bir gün bile bulanmadı. O yüzden herşeyi yiyebiliyorum. Kilolar da geliyor tabi.

kaymaklim, bee009+, tupbaby, arkadas2010, SEBOO, angell80, hypnos_g, pelly1, haymatlos+, quality

ŞİMDİ

MERVE 56,5

BİLGE 104

PELLY 60

SEVİ AYNI KİLODA

EVET ARKADAŞLAR SİZLERDE YENİ KİLOLARINIZ YAZARMISINIZdelikafadulden

boşver pelincim napalım vericez bi şekilde o kadar derrten sonra kuzularımıza kavuştuk kiloda olsun napalım ayrıca mide bulantın olmaması konusunada maaşallah diyorum çok iğrenç bişey bnm o yüzden aynı kiloda kaldım

koy bebeğim sende ağlama olmayan göbeğinin resmini bizde ne güzel diye ona imrenelimbnm bu koyduğum resmimin yarısı önceden kalan ben 47 kiloyken bile ayva göbekliydim

mervecim benim göbüşüm var ki .. resmim yok.. eve gidiyim ilk işim çekmek olucak.. görürsünüz siz.. bir de bu resimleri profil albümümüze de koyalım.. orda da arşivlensin..

ya ben kilomu söylemiştim.. bana niye kızdın mervecim.. 47 kiloydum tedaviden önce.. yaklaşık 1 aydır 50 kilodayım.. değişmedi..

cnm inşallah en kısa zamanda sende anne olursun dualarımız seninle....ilerde sende bi topic açarsın şu ayın anneleri diye bizde sana uğrarız arada yaz ama girince okuyp kaçma durum bildirimi yap

canım ne kadar sürede bir doktora gidiyorsunuz ? bende bu gün 8+6 yım 15 gün önce doktora gitmiştim şimdi 12 haftada çağırdı doktor

mervecim benim göbüşüm var ki .. resmim yok.. eve gidiyim ilk işim çekmek olucak.. görürsünüz siz.. bir de bu resimleri profil albümümüze de koyalım.. orda da arşivlensin..
evet cnm albüm kısmınada ekliyelim resimlerimizi
ya ben kilomu söylemiştim.. bana niye kızdın mervecim.. 47 kiloydum tedaviden önce.. yaklaşık 1 aydır 50 kilodayım.. değişmedi..

sanada bebeğin için edişeleniyosun diye kızdım o bebek ii hiççç merak etme her randevudan önce insan böle oluyo sıkma tatlım kendini olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…