canım ne kadar sürede bir doktora gidiyorsunuz ? bende bu gün 8+6 yım 15 gün önce doktora gitmiştim şimdi 12 haftada çağırdı doktor
ben son 77 kilo çıktım doktorda 3 hafta yattığım için çok kilo aldım....(((((((((....
kızlarr şu alttaki bebek takip tablosunu nasıl yapıyorsunuz bende istiyorum ondan
şimdi sorularım geliyor.benim midem bulanmıyo.daha erken ondanmı.kalp atışlarını şimdi gitsem duyarmıyım duyarsam doktorum neden haftaya gel dedi keseyi gördüğünde.bu eller ayaklar ne zaman belli oluyo.ayyy düşünmekten kafayı sıyıracam
canım ne kadar sürede bir doktora gidiyorsunuz ? bende bu gün 8+6 yım 15 gün önce doktora gitmiştim şimdi 12 haftada çağırdı doktor
şimdi sorularım geliyor.benim midem bulanmıyo.daha erken ondanmı.kalp atışlarını şimdi gitsem duyarmıyım duyarsam doktorum neden haftaya gel dedi keseyi gördüğünde.bu eller ayaklar ne zaman belli oluyo.ayyy düşünmekten kafayı sıyıracam
Bu arada Funda ve Merve göbekleriniz maşallah. Benden geridesiniz ama göbekler ileride :)) Hamile pantalonu giydiğimde belli oluyor, o da azıcık. Karın yapısı çok önemli. Benim iç karnım genişmiş herhalde. Sizinkileri görünce şaşırdım.
cnm bende sen geçen gün dediğnden beri aklımda dün gece süt içip yattım bayağı bi gaz sancım oldu ma içicem her akşam tavsiyen için tekrar teşekkürler o bi arkadaşının bebeği gelişmiş ya sütle kulağıma küpe oldu o olaycnm merak etme herkeste bulantı olca diye birşey yok.benim 7.haftada bulantım oldu 8.haftada geçti.oda belki işyerindeki stresten olmuştur. ama hiç bir kokudan tiksinmedim hala hiç aşermem olmadı. ben çok rahat bir gebelik geçiriyorum. inşallah hepinizin öle olur. ben keseyi 5.haftada gördüm kalp atışını 6.haftada duydum vaginal yoldan.benim dr.um 8.haftaya kadar vaginal bakıyor. genelde keseye bakılıyor ve kalp atışı bir hafta sonra dinleniyor. eller ayaklar tam olarak net olmamakla birlikte yüzgeç gibi ufacık çıkıntılar şeklinde görülüyor.bebiş fasulye gibi kollar ve bacaklar çıkıntı gibi 8.haftada gördük biz. ama bunda dr.un usg cihazıda önemli. ama ben 12.haftada resmen el parmaklarını sayabildim. her dr.a gittiğimde verdiği usg kağıtlarını buzdolabına taktım.şimdiden albümü oldu.ve nekadar değiştiğini büyüdüğünü görebiliyoruz. sen düşünme herşey yolunda merak etme her gece süt içip yat.bebişin gelişimi için önemliymiş. :ecrin_bebek:
evet cnm artık insan formunu almış olucak bi nevi ellerinin va ayaklarının taslakları oluşmuş olucak allahın izniyleSaĞol gİzem ben Şİmdİ haftaya gİdecem doktora yanİ 8+4 te falan allahın İznİyle hem kalp atıŞı hemde ellerİ ve ayaklarını usg de gÖrebİlcem yanİ ne gÜzel.ayy ben gÖrdÜkten sonra her hafta gİdİp gÖrmek İsterİm
hayda şimdide karın ağrısı nie oldu ki acaba kolu ağrıyodu dimi en son yanlış hatırlamıyosam ayaklarını sıcak tutuyomusun peki üşüttün mü acaba yoksa bebeiş artık 3 aylığı geçti diye sıkıştıda da yer mi yapıo kendinerahat bir hamilelik geçiriyorum diye diye kendime nazar değdirdim. 3 gün oldu kolum hala ağrıyor. gündüzleri bir nevi hafifliyor ama geceleri hiç uyutmuyor. magnezyum başladım ama hala tam geçmedi.
selam kızlar
ben bişey sormak istiyorum kullandığım jeli bildiğim kadarıylar 12.haftaya kadar kullanıcakmışız yaw bu çok pahalı bunu ssk dan temin etmenin bi yolu yokmu devlet hast. gitsem yazarmı siz ne yaptınız hep normal fiyattanmı ödediniz bu melet haftada bi bitiyo
cnm bildiğim kadarıyla düşük tehliskesi yoksa herhangibir kanama yoksa yasak değil uzun süreli yolculukalarda koridorda azcık yüyürn muhakkak ayağa kalkın diyo uzmanlar ama sen doktoruna danışmadan uçağa falan binmeBu arada bİŞey daha sorcam uÇak yolcuĞuĞu yasakmı bİlenİnİz varmı.hanİ normal gebelİklerde olmadıĞını bİlİyorumda tÜp bebekte dÜŞÜk tehlİkesİ falan yaratabİlİyormu.
eline sağlık canım. listeye baktıkça gururlanıyorum.
olsun cicim, bebiş büyüyo işteee:)oldu cok sukur kizlar buda benim gobegim bu sabah cekildim aksami sormayin ikinci hamileligim ama olsun okadarda dimi ama kaydirigubbakcemile3
kaymaklim, bee009+, tupbaby, arkadas2010, SEBOO, angell80, hypnos_g, pelly1, haymatlos+, quality
ŞıMDı
MERVE 56,5
BıLGE 104
PELLY 60
SEVı AYNI KıLODA
EVET ARKADAŞLAR SıZLERDE YENı KıLOLARINIZ YAZARMISINIZdelikafadulden
peki canım devletmi yazıyo yoksa sağlık ocağı falanda yazarmı acaba se nerde yazdırıyosun bide muayene olmak gerek dimitatlım ssk karşılıyor jeli.. ama günde 1 taneden hesaplıyo.. yani 15 günde bir bitiyo ona göre.. o yüzden biz bir hafta kendimiz alıyoruz.. bir hafta doktora yazdırım sskdan alıyoruz..
tatlım ssk karşılıyor jeli.. ama günde 1 taneden hesaplıyo.. yani 15 günde bir bitiyo ona göre.. o yüzden biz bir hafta kendimiz alıyoruz.. bir hafta doktora yazdırım sskdan alıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?