2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

peki canım devletmi yazıyo yoksa sağlık ocağı falanda yazarmı acaba se nerde yazdırıyosun bide muayene olmak gerek dimi

Nursencim ben uzman oldum bu konuda şekerim.. Uzman doktor yazıyor... Ya devlet hastanelerine gideceksin ki, çok sıra oluyor.. Ya da ben şöyle yapıyorum. Kadın Doğum Uzmanı olan Ucuz bir poliklinik buldum.. SGK güvencesine ek olarak 12 TL alıyorlar... İlacım bitince gidip hem ilacımı yazdırıyorum, hem de arada kendi doktorum haricinde bebişime ultrasonda bakıyorum.. Bir taşla iki kuş yani:))

BAKYILDIZ benim de hiç bulantım olmadı. Kokulardan etkilenmedim sadece daha iyi koku alır oldum. Tiksinme, aşerme de olmadı. ıştahım açıldı, doyma hissi kayboldu sadece.

Doktorum hep karından baktı. Vajinal ultrasona girmedim. Keseyi 5+2'de gördük, kalp atışını da 7+2'de duyduk ve gördük. 11+2'de lleri ve ayakları görülüyordu ama parmaklarını sayamadık. 13+5'de net olarak görebildim. Bir eli ensesinde, bir eli ağzındaydı. Dizlerini büküyordu.

peki canım devletmi yazıyo yoksa sağlık ocağı falanda yazarmı acaba se nerde yazdırıyosun bide muayene olmak gerek dimi

yalnızca kadın-doğum doktorunun kini kabul ediyorlar.. ben devlet hastanesine yazdırdım bir kere.. muayene olmadım.. anlattım sadece böyle böyle diye yazdılar.. zaten genelde 15 günde bir doktora gidiyorum ben.. o yüzden kendi doktoruma yazdırıyorum.

KIZLAR TOPİK KALABALIKKEN YAZAYIM DEDİM..

BEN BU TOPİĞİ AÇARKEN BİZİM NORMAL HAMİLELERDEN FARKLI BİR PAYLAŞIM PLATFORMUMUZ OLSUN DÜŞÜNCESİYLE AÇTIM BİZİ ANLAYAN TRANSFER ,YUMURTA TOPLAMA ,İĞNE, FİTİL DEDİĞİMİZDE YABANCILAMAYACAK SONRADAN BULDUĞUMUZ YAVRULARIMIZ SAYESİNDE BULDUMCUK OLMAMIZI BİLE ANLAYIŞLA KARŞILAYACAK Bİ PAYLAŞIM ALANI OLSUN İSTEDİM.BU KADAR GÜZEL PAYLAŞIMLAR OLACAĞI HEPİNİZLE BİR KARDEŞİ Bİ ARKADAŞ OLUP EN ÖZEL DERTLERİMİ BİLE PAYLAŞACAĞIM BU KADAR KOCAMAN Bİ AİLE OLACAĞIMIZ AKLIMA GELMEMİŞTİ

BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ÇÜNKÜ BURDA İNSAN KENDİ AÇTIĞI Bİ KONU BÖLE ALIP GÖTÜRÜNCE SAYFALARCA DOLUNCA O KADAR MUTLU OLUYOR Kİ ANLATAMAM

TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER HEPİNİZİ AYRI AYRI ÖPÜYORUM TABİKİ YEĞENLERİMİDE BURDA OLMAMIZIN ESAS VESİLESİ OLAN YEĞENLERİMİ KOCAMAN ÖPÜYORUM...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

süpersin yaa niye daha önce düşünemedim gitti paracıklarım valla altından zor kalkıyoz bir değil 2 değil bu aklı verdiğiniz için allah sizden razı olsun arkadaşlar

cnm ben hiç fiti kullanmadım ama bildiğim kadrıyla devlet hastaneleri muayene olmadan yazmıo yani çoğu öle
way way way sen ne uyanık çıktın bakiim bende evimin karşısındaki hastaneye mi gitsem arada baktırmak için 22 tl miş muayene
pelin ben yerim onu ya ensesine elini koymuş keyif mi yapıo yaaaa ayyy maaşallah bende benimkini o kadar büyümüş görücekmiyim bakalım

süpersin yaa niye daha önce düşünemedim gitti paracıklarım valla altından zor kalkıyoz bir değil 2 değil bu aklı verdiğiniz için allah sizden razı olsun arkadaşlar

Canım, bu konularda merak ettiğin her soruyu yanıtlayabilirim... Çünkü ben uzunca yıllar ilaç sektöründe çalıştım. İlaçları, yazım koşullarını, poliklinikleri vs vs biliyorum.. E doğal olarak da çözüm üretmek kolay oluyor:)))))) Hatta Elindeki ilaçların kutularını atma... Sana özelden yazacağım şimdi

Pelincim ben bu metmorfinden korkmaya başlamıştım. Benim doktor 12 hafta kullanacaksın demişti. Kullandım ama hep içim içimi yedi. Bana bu ilaçtan dolayıymış gibi geliyor hiç bulantım tiksinmem ve aşermem olmadı. Halbuki bu ilacı kullanmaya başlamadan önce hamile kalmadan çok çok önce sabahları hep midem bulanırdı. İlacı bıraktıktan 2 gün sonra da safra kardeşle tanıştım ama sadece bir gün kötü oldu, herhalde sonunu yakaladım.

Bu gebelik şekeri benim en büyük korkum, ablamda oldu, eşimin kuzeninde oldu, patronumun eşinde oldu, dün öğrendim bir arkadaşımın eşi hamileymiş ve onda da varmış. Çok sık görülüyor sanki. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum, karbonhidrat filan fazla almamaya çalışıyorum. Tatlıyla aram oldum bittim yoktur zaten. Siteden tanıştığım bir doktor arkadaşım hiç 24. haftayı bekleme git yükleme yaptır erken müdahale edersin diyor. Bakalım, haftaya ultrason aşeririm nasılsa:)))

ben işe başladım oyüzden pek giremiyorum evdeki istiraht dönemim bitti ama sizleri takip etmeye çalışıyorum..
ama okumaya çalışırken başım dönüyor bired sinir oluyorum çok şu altta yaptığınız bebek takip çizelgesi varya onu yapamıyorum bir türlü site ingilizce ingilizcem yok oyüzden çok zorlanıyorum bana yardımcı olurmusun nasıl yapıyorsunuz.....:sm_cool:

merve bak doğru dur.. bebekten önce seni ısırıcam yoksa.. burda olmak, beni, içinde bulunduğum durumu insanı kasmadan anlatmak, karşımdaki insanların derdime derman olmak için çırpındığını görmek öylesine güzel bir şey ki.. ben teşekkür ederim sana, böyle bir platform oluşturduğun için..

hepimiz çok ama çok içten olduk... çok pozitif enerjı aldık birbirimizden.. Ben de bebişim ve kendi adıma sen; ve tüm arkadaşlarımı kutluyorum... Iyiki varsınız kızlar... Iyiki varsınız bebişler

ayy canım sağolasın ben yalnız ist.'dayım nereye gitsem napsam diye düşünüyorum
ssk ya gitsem şimdi çok sıra olur çalışıyorum izin almam zor oluyo özele gitsem acaba n kadar öderim onu düşünüyorum ist. içinde arkadaşlar nerelerde daha kolay yazdırabiliyosunuz

yok cnm karnım ağrımıyo kolum uyuşuyup ağrıyor. akşamları midemde yanma oluyo o zaman süt beni rahatlatıyor ama bendede gaz yapıyor sabah karnım davul gibi oluyor. ama sonra geçiyor.

kılzar bu arada karpuz yiyoruz dimi:))
inşallah gün gelicek kolay doğum için hurma yicez, doğumdan sonra süt olsun diye incir yicez hep birlikte:)

http://lbdf.lilypie.com/X9zYp3.png

canım bu linki kopyala.. sağ üst köşedeki kendi isminin üzerine tıkla. Orda sol tarafta çizelge diye bir başlık göreceksin. Onun yanındaki kaleme tıkla.. oraya linki yapıştır. Kaydet de.. bu kadar..

Karpuz bol bol yiyorum :) Hurma ve incir hiç sevmem ama. Onları yiyemem sanırım :))

Merve'cim ellerine sağlık. Bu topik çok güzel oldu. Sana teşekkürler. Ben önce Aralık annelerine takılmıştım, sonra da Kasım annelerine ama ikisinde de muhabbet çok sıkıcıydı. Bütün gün yemek tarifi veriyorlardı :) Burası kapanır diye çok korktum başta. Neyseki şimdilik iyi gidiyor. Maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…