peki canım devletmi yazıyo yoksa sağlık ocağı falanda yazarmı acaba se nerde yazdırıyosun bide muayene olmak gerek dimi
peki canım devletmi yazıyo yoksa sağlık ocağı falanda yazarmı acaba se nerde yazdırıyosun bide muayene olmak gerek dimi
süpersin yaa niye daha önce düşünemedim gitti paracıklarım valla altından zor kalkıyoz bir değil 2 değil bu aklı verdiğiniz için allah sizden razı olsun arkadaşlarNursencim ben uzman oldum bu konuda şekerim.. Uzman doktor yazıyor... Ya devlet hastanelerine gideceksin ki, çok sıra oluyor.. Ya da ben şöyle yapıyorum. Kadın Doğum Uzmanı olan Ucuz bir poliklinik buldum.. SGK güvencesine ek olarak 12 TL alıyorlar... İlacım bitince gidip hem ilacımı yazdırıyorum, hem de arada kendi doktorum haricinde bebişime ultrasonda bakıyorum.. Bir taşla iki kuş yani:))
cnm ben hiç fiti kullanmadım ama bildiğim kadrıyla devlet hastaneleri muayene olmadan yazmıo yani çoğu ölepeki canım devletmi yazıyo yoksa sağlık ocağı falanda yazarmı acaba se nerde yazdırıyosun bide muayene olmak gerek dimi
way way way sen ne uyanık çıktın bakiim bende evimin karşısındaki hastaneye mi gitsem arada baktırmak için 22 tl miş muayeneNursencim ben uzman oldum bu konuda şekerim.. Uzman doktor yazıyor... Ya devlet hastanelerine gideceksin ki, çok sıra oluyor.. Ya da ben şöyle yapıyorum. Kadın Doğum Uzmanı olan Ucuz bir poliklinik buldum.. SGK güvencesine ek olarak 12 TL alıyorlar... İlacım bitince gidip hem ilacımı yazdırıyorum, hem de arada kendi doktorum haricinde bebişime ultrasonda bakıyorum.. Bir taşla iki kuş yani:))
pelin ben yerim onu ya ensesine elini koymuş keyif mi yapıo yaaaa ayyy maaşallah bende benimkini o kadar büyümüş görücekmiyim bakalımBAKYILDIZ benim de hiç bulantım olmadı. Kokulardan etkilenmedim sadece daha iyi koku alır oldum. Tiksinme, aşerme de olmadı. İştahım açıldı, doyma hissi kayboldu sadece.
Doktorum hep karından baktı. Vajinal ultrasona girmedim. Keseyi 5+2'de gördük, kalp atışını da 7+2'de duyduk ve gördük. 11+2'de lleri ve ayakları görülüyordu ama parmaklarını sayamadık. 13+5'de net olarak görebildim. Bir eli ensesinde, bir eli ağzındaydı. Dizlerini büküyordu.
Merveeee benim hamiş kaldığım kilo 56,5 :)) 58 değil.
süpersin yaa niye daha önce düşünemedim gitti paracıklarım valla altından zor kalkıyoz bir değil 2 değil bu aklı verdiğiniz için allah sizden razı olsun arkadaşlar
Bilge'cim ben de 3 yıldır metformin (glukofen) kullanıyordum. Gebeliğin 6. haftasında önce yarıya indirdim dozu, 1 hafta sonra da tamamen kestim. Bende ekstra bir iştah veya kilo yapmadı. Yalnız biz pko'luların normalden fazla iştahlı ve kilo almaya meyilli olduğumuz malum. Ne yazıkki gebelikte şekere de meyilli oluyoruz. Ben pko'luyum ve iştahım hep çok iyi olmuştur, yinede asla aşırı kilolu olmadım, çabuk kilo almadım. metabolizma şansı sanırım. Ancak gebelik şekeri çıımasından da korkuyorum. Normal doğum istediğimden bebeğin 3 kilodan fazla olması beni zorlar. Tatlı, hamurişi ve yağlı yiyecekler yasak. benim gibi tatlıyı aşırı seven biriiçin çok zor oluyor. Bir de benim midem bir gün bile bulanmadı. O yüzden herşeyi yiyebiliyorum. Kilolar da geliyor tabi.
sen nerelerdesin yine kayboldun bi ara
cnm ben 2-3 haftada bir gidiyorum çünkü bnm diğer hastalığım yüzünden de takiplerim var
ama sağlıklı gebeliklerde ayda bir çağırma durumu normal karşılanıo
KIZLAR TOPİK KALABALIKKEN YAZAYIM DEDİM..
BEN BU TOPİĞİ AÇARKEN BİZİM NORMAL HAMİLELERDEN FARKLI BİR PAYLAŞIM PLATFORMUMUZ OLSUN DÜŞÜNCESİYLE AÇTIM BİZİ ANLAYAN TRANSFER ,YUMURTA TOPLAMA ,İĞNE, FİTİL DEDİĞİMİZDE YABANCILAMAYACAK SONRADAN BULDUĞUMUZ YAVRULARIMIZ SAYESİNDE BULDUMCUK OLMAMIZI BİLE ANLAYIŞLA KARŞILAYACAK Bİ PAYLAŞIM ALANI OLSUN İSTEDİM.BU KADAR GÜZEL PAYLAŞIMLAR OLACAĞI HEPİNİZLE BİR KARDEŞİ Bİ ARKADAŞ OLUP EN ÖZEL DERTLERİMİ BİLE PAYLAŞACAĞIM BU KADAR KOCAMAN Bİ AİLE OLACAĞIMIZ AKLIMA GELMEMİŞTİ
BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ÇÜNKÜ BURDA İNSAN KENDİ AÇTIĞI Bİ KONU BÖLE ALIP GÖTÜRÜNCE SAYFALARCA DOLUNCA O KADAR MUTLU OLUYOR Kİ ANLATAMAM
TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER HEPİNİZİ AYRI AYRI ÖPÜYORUM TABİKİ YEĞENLERİMİDE BURDA OLMAMIZIN ESAS VESİLESİ OLAN YEĞENLERİMİ KOCAMAN ÖPÜYORUM...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
[ı]kızlar topik kalabalıkken yazayım dedim..
Ben bu topiği açarken bizim normal hamilelerden farklı bir paylaşım platformumuz olsun düşüncesiyle açtım bizi anlayan transfer ,yumurta toplama ,iğne, fitil dediğimizde yabancılamayacak sonradan bulduğumuz yavrularımız sayesinde buldumcuk olmamızı bile anlayışla karşılayacak bi paylaşım alanı olsun istedim.bu kadar güzel paylaşımlar olacağı hepinizle bir kardeşi bi arkadaş olup en özel dertlerimi bile paylaşacağım bu kadar kocaman bi aile olacağımız aklıma gelmemişti
beni yalnız bırakmadığınız için hepinize sonsuz teşekkürler çünkü burda insan kendi açtığı bi konu böle alıp götürünce sayfalarca dolunca o kadar mutlu oluyor ki anlatamam
tekrar tekrar teşekkürler hepinizi ayrı ayrı öpüyorum tabiki yeğenlerimide burda olmamızın esas vesilesi olan yeğenlerimi kocaman öpüyorum...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile[/ı]
ayy canım sağolasın ben yalnız ist.'dayım nereye gitsem napsam diye düşünüyorumCanım, bu konularda merak ettiğin her soruyu yanıtlayabilirim... Çünkü ben uzunca yıllar ilaç sektöründe çalıştım. İlaçları, yazım koşullarını, poliklinikleri vs vs biliyorum.. E doğal olarak da çözüm üretmek kolay oluyor:)))))) Hatta Elindeki ilaçların kutularını atma... Sana özelden yazacağım şimdi
pelincim ve fundacım değiştirdim listede kilolarınızı bi öncekş yayınladığımda edit yaptım düzelttim
ben işe başladım oyüzden pek giremiyorum evdeki istiraht dönemim bitti ama sizleri takip etmeye çalışıyorum..
ama okumaya çalışırken başım dönüyor bired sinir oluyorum çok şu altta yaptığınız bebek takip çizelgesi varya onu yapamıyorum bir türlü site ingilizce ingilizcem yok oyüzden çok zorlanıyorum bana yardımcı olurmusun nasıl yapıyorsunuz.....:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?