2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

walla bence çok mantıklı bilge ne kaybedersinki 50 grlık yaptır bi yükleme bakılsın hem dediğin gibi allah korusun bişey olursa erken müdahale olmuş olur
cnm şimdi sana bi link vericem sen onu kopyalayacaksın ve yukarda yazan kullanıcı profiline giriceksin ordan profili düzenle diceksin ve ordanda aşağı doğru inip çizelge yazan yere bu kopyaladığın linki yapıştırıcaksın sonrada değişiklikleri kayde diceksin

yapamazsan özelden şifreni ve kullanıcı adını ver ben yapiim sonra sen şifreni değiştir
http://lbdf.lilypie.com/OCzfp3.png

Bu arada bugün 14. haftamız bitti ya sanki karnım daha bir büyüdü :) Genelde gün içinde yemek yiyince öne çıkıyordu, bu sabahtan beri hep önde. Ben de bu akşam bir resim çekeyim bari :)

hepimiz çok ama çok içten olduk... çok pozitif enerjı aldık birbirimizden.. Ben de bebişim ve kendi adıma sen; ve tüm arkadaşlarımı kutluyorum... Iyiki varsınız kızlar... Iyiki varsınız bebişler

teşekkürler kızlar beni güzel sölerinizle duygulandırdınız ...herşey birlikteliğimle güzel çaktırmayın ilk zamanlar bende kapanır diye korktum ama eğer öle bişey olursa ben yeni topiğin adını buldum bile aralık annleri içine savaşçı anneler topiği açıcam öle bişey olursa nası ama zemuszemus

pelincim ve fundacım değiştirdim listede kilolarınızı bi öncekş yayınladığımda edit yaptım düzelttim

canım semtlerde özel poliklinikler var yaaa, illaki vardır etrafında, istanbul hele zebil gibi bu konuda... Onların bir çoğu devlet ile anlaşmalı.. Benim gittiğim yer de öyle bir yer

Bu arada bugün 14. haftamız bitti ya sanki karnım daha bir büyüdü :) Genelde gün içinde yemek yiyince öne çıkıyordu, bu sabahtan beri hep önde. Ben de bu akşam bir resim çekeyim bari :)

sen bu topiğin kıdemlisisin cnm ya ilk doğum haberide sezeryanlar sürpriz yapmazsa senden gelir herhalde

dediğim gibi hastanenin wireless şifresini aldım ben odadan bile yazıcam size koydum kafaya ameliyatım uzun olacağı için hastaneden 3-4 gün yatarım bebeğim uyur ben size yazarım

ay o günleride görürüz inşallah

Aman kapanmaz topiğimiz hep en başlarda baksanıza..

kılzar bu arada karpuz yiyoruz dimi:))
inşallah gün gelicek kolay doğum için hurma yicez, doğumdan sonra süt olsun diye incir yicez hep birlikte:)
yeriz walla ben ikisinide severim hem kış olucak taze incirde olucak ohh yeriz walla karpuzuda yiyorum sütümüde içiyorum dinliyorum senin sözünü yeşilcim bu arada senin adın neydi yeşilcim
mersi şekerimmm.. bu benim yeni kilomdu, listeye bakamadım, eski kilom değil yanee:)
cicim ayıpsın anladım ben yeni tontonluğun olduğunu hahahahaha yaşasın kötülükkk
yok cnm karnım ağrımıyo kolum uyuşuyup ağrıyor. akşamları midemde yanma oluyo o zaman süt beni rahatlatıyor ama bendede gaz yapıyor sabah karnım davul gibi oluyor. ama sonra geçiyor.

off ya bi u eksikti dimi walla sen kendi kendine nazar değdirdin canımın içi inşallah şu magnezyum falan ii gelirde en kısa zamanda geçer insanın sinir bozuluyo çünkü

Aman canım inşallah bebeğim son ana kadar bekler. En erken 24 Kasım'a kadar dayansın istiyorum. Tabi normal doğum olmasını da çok istiyorum.
Sezaryen olabilirim ama doğum sancıları doğal başlasın ve hastanede karar verelim. Tüp bebekler çok değerli o yüzden normal doğum komplikasyonları ile karşı karşıya kalmasınlar diye 38. haftada sezaryen yapıyor doktorlar.
Eğer bebeğim çok aşırı kilo almaz ve herşey yolunda giderse sancılar başlayana kadar bekleyeceğim ben. Sonrasına bakarız :)

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun cnm herşey ii olsunda sezeryan normal yeterki melekler sağlıklı gelsin anneler sağlıklı olsun

Ben çıktım kızlar, karnım çok acıktı.. Bişeyler atıştıtıp, sonra da pazara gideceğim:)))) Meyvesi bitti sıpanın:)))))

Kendinize çoook iyi bakın:) olumunekankayizsmile

teşekkür ederim kızlarrrrrrr........

yaptım sonunda fasulyem benim ....... şimdi her mesajımda seviceğim onu

size birşey daha sorucam elle karnınıza ellediğinizde sabahları falan yatarken karnıma elliyorum bebeğimin olduğu yere pıt pıt pıtı hissediyorum bu sizlerdede oluyormu acaba ???????????

o pıt pıt pıtlar bebeğin değil 16. haftadan sonra olucak o hissetmeler onlar kendi kalp atışlarının aksi damarların oyunu bi nevi nabzın şu an bende de var sadece sabahları yada yatarken olmuyo ki cicim istediğin zaman yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…