walla bence çok mantıklı bilge ne kaybedersinki 50 grlık yaptır bi yükleme bakılsın hem dediğin gibi allah korusun bişey olursa erken müdahale olmuş olurPelincim ben bu metmorfinden korkmaya başlamıştım. Benim doktor 12 hafta kullanacaksın demişti. Kullandım ama hep içim içimi yedi. Bana bu ilaçtan dolayıymış gibi geliyor hiç bulantım tiksinmem ve aşermem olmadı. Halbuki bu ilacı kullanmaya başlamadan önce hamile kalmadan çok çok önce sabahları hep midem bulanırdı. İlacı bıraktıktan 2 gün sonra da safra kardeşle tanıştım ama sadece bir gün kötü oldu, herhalde sonunu yakaladım.
Bu gebelik şekeri benim en büyük korkum, ablamda oldu, eşimin kuzeninde oldu, patronumun eşinde oldu, dün öğrendim bir arkadaşımın eşi hamileymiş ve onda da varmış. Çok sık görülüyor sanki. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum, karbonhidrat filan fazla almamaya çalışıyorum. Tatlıyla aram oldum bittim yoktur zaten. Siteden tanıştığım bir doktor arkadaşım hiç 24. haftayı bekleme git yükleme yaptır erken müdahale edersin diyor. Bakalım, haftaya ultrason aşeririm nasılsa:)))
cnm şimdi sana bi link vericem sen onu kopyalayacaksın ve yukarda yazan kullanıcı profiline giriceksin ordan profili düzenle diceksin ve ordanda aşağı doğru inip çizelge yazan yere bu kopyaladığın linki yapıştırıcaksın sonrada değişiklikleri kayde diceksinben işe başladım oyüzden pek giremiyorum evdeki istiraht dönemim bitti ama sizleri takip etmeye çalışıyorum..
ama okumaya çalışırken başım dönüyor bired sinir oluyorum çok şu altta yaptığınız bebek takip çizelgesi varya onu yapamıyorum bir türlü site ingilizce ingilizcem yok oyüzden çok zorlanıyorum bana yardımcı olurmusun nasıl yapıyorsunuz.....:sm_cool:
merve bak doğru dur.. bebekten önce seni ısırıcam yoksa.. burda olmak, beni, içinde bulunduğum durumu insanı kasmadan anlatmak, karşımdaki insanların derdime derman olmak için çırpındığını görmek öylesine güzel bir şey ki.. ben teşekkür ederim sana, böyle bir platform oluşturduğun için..
hepimiz çok ama çok içten olduk... çok pozitif enerjı aldık birbirimizden.. Ben de bebişim ve kendi adıma sen; ve tüm arkadaşlarımı kutluyorum... Iyiki varsınız kızlar... Iyiki varsınız bebişler
Karpuz bol bol yiyorum :) Hurma ve incir hiç sevmem ama. Onları yiyemem sanırım :))
Merve'cim ellerine sağlık. Bu topik çok güzel oldu. Sana teşekkürler. Ben önce Aralık annelerine takılmıştım, sonra da Kasım annelerine ama ikisinde de muhabbet çok sıkıcıydı. Bütün gün yemek tarifi veriyorlardı :) Burası kapanır diye çok korktum başta. Neyseki şimdilik iyi gidiyor. Maşallah diyelim
pelincim ve fundacım değiştirdim listede kilolarınızı bi öncekş yayınladığımda edit yaptım düzelttim
ayy canım sağolasın ben yalnız ist.'dayım nereye gitsem napsam diye düşünüyorum
ssk ya gitsem şimdi çok sıra olur çalışıyorum izin almam zor oluyo özele gitsem acaba n kadar öderim onu düşünüyorum ist. içinde arkadaşlar nerelerde daha kolay yazdırabiliyosunuz
Bu arada bugün 14. haftamız bitti ya sanki karnım daha bir büyüdü :) Genelde gün içinde yemek yiyince öne çıkıyordu, bu sabahtan beri hep önde. Ben de bu akşam bir resim çekeyim bari :)
teşekkürler kızlar beni güzel sölerinizle duygulandırdınız ...herşey birlikteliğimle güzel çaktırmayın ilk zamanlar bende kapanır diye korktum ama eğer öle bişey olursa ben yeni topiğin adını buldum bile aralık annleri içine savaşçı anneler topiği açıcam öle bişey olursa nası ama zemuszemus
EN ÜSTTE SAĞDA YILDIZLAR VAR TATLIM .. ORAYI TIKLA AÇILIR ZATEN..Aman kapanmaz topiğimiz hep en başlarda baksanıza..
yeriz walla ben ikisinide severim hem kış olucak taze incirde olucak ohh yeriz walla karpuzuda yiyorum sütümüde içiyorum dinliyorum senin sözünü yeşilcim bu arada senin adın neydi yeşilcimkılzar bu arada karpuz yiyoruz dimi:))
inşallah gün gelicek kolay doğum için hurma yicez, doğumdan sonra süt olsun diye incir yicez hep birlikte:)
cicim ayıpsın anladım ben yeni tontonluğun olduğunu hahahahaha yaşasın kötülükkkmersi şekerimmm.. bu benim yeni kilomdu, listeye bakamadım, eski kilom değil yanee:)
yok cnm karnım ağrımıyo kolum uyuşuyup ağrıyor. akşamları midemde yanma oluyo o zaman süt beni rahatlatıyor ama bendede gaz yapıyor sabah karnım davul gibi oluyor. ama sonra geçiyor.
Aman kapanmaz topiğimiz hep en başlarda baksanıza..
Ahan da Topiğimizi oyladım:))))
eyvahedigeldismile
EN ÜSTTE SAĞDA YILDIZLAR VAR TATLIM .. ORAYI TIKLA AÇILIR ZATEN..
Aman canım inşallah bebeğim son ana kadar bekler. En erken 24 Kasım'a kadar dayansın istiyorum. Tabi normal doğum olmasını da çok istiyorum.
Sezaryen olabilirim ama doğum sancıları doğal başlasın ve hastanede karar verelim. Tüp bebekler çok değerli o yüzden normal doğum komplikasyonları ile karşı karşıya kalmasınlar diye 38. haftada sezaryen yapıyor doktorlar.
Eğer bebeğim çok aşırı kilo almaz ve herşey yolunda giderse sancılar başlayana kadar bekleyeceğim ben. Sonrasına bakarız :)
mesajı yazaryazmaz buldum sevgi, sonra sorduğum soruyu sildim:) sen de o arada yakalamışsın:)))))
Ben çıktım kızlar, karnım çok acıktı.. Bişeyler atıştıtıp, sonra da pazara gideceğim:)))) Meyvesi bitti sıpanın:)))))
Kendinize çoook iyi bakın:) olumunekankayizsmile
teşekkür ederim kızlarrrrrrr........
yaptım sonunda fasulyem benim ....... şimdi her mesajımda seviceğim onu
size birşey daha sorucam elle karnınıza ellediğinizde sabahları falan yatarken karnıma elliyorum bebeğimin olduğu yere pıt pıt pıtı hissediyorum bu sizlerdede oluyormu acaba ???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?