2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar ya bnm şu avatardaki gibi toplu bebeğim olurmu avcaba baktım baktım sadece bebeğe yarayan yicekelr diye açık bi bilgi bulamadım

ya ne biliim rastgele geziyodum karşıma başlıklar çıkınca bi bakiim dedim.kişiden kişiye değişen fikirler var.kimisi olsa yine normal doğum yaparım diyor kimisi asla yapmam diyor. ben mesleğime başladığım ilk yıl çok doğum gördüm o zaman bile hangisi bana daha yatkın fikir edinemedim. şimdi nolucak bilmiyorum.özellikle sezeryan istemiyorum şu anda. zaman gösterecek bakalım.

kızlar ya bnm şu avatardaki gibi toplu bebeğim olurmu avcaba baktım baktım sadece bebeğe yarayan yicekelr diye açık bi bilgi bulamadım

valla tatlım böyle bebeğin olur normal doğumda yaparsan doğumdaki halini düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3kız nasıl doğuracak bu kadar tosun gibi bebeğiaklinialirimsmile

canım slm bu bebiş çok tombul bence bu kadar tombil olmasın bebişin(

büyük dayısı 5 kilo
küçük dayısı 4,8 kilo
annesi 5 kilo
babası 3 kilo

o kadar olmasada tonti doğar herhalde

benim bi günlük resmim var 3 aylık bebek gibi tonti bende toplu bebek seviyorum ama öle obez olmasın cnm delikafadulden

bu arada nasılsın panadolcum yeni kilon kaç listeyi yeniledik

canım çok güzel yazmışsın duygulandım zaten aşırı duygusalım:)) canım senin nasıl bir insan oldugun her kelimelerinden anlaşılıyor buna inan bu topiginde kötü olması imkansızdı bence ben çok katılmasamda okadar inanıyorumki burdaki samimiyete sevgiyle kal..

cnm sen gidilata bakarsın çatın ve bebeğinin kilosu falan uygunsa sende de bi sorun olmazsa normal doğuma girersin acırsa epidural yaptırırsın olmaz mı zaten bi sıkıntı çıkarsa allah korusun mecburen sezeryan
valla tatlım böyle bebeğin olur normal doğumda yaparsan doğumdaki halini düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3kız nasıl doğuracak bu kadar tosun gibi bebeğiaklinialirimsmile
cnm ben daha önce sezeryan ameliay oldum 2,5 saat kaldım ve doğumdan 4 kat zor geti dedi doktor.ayrıca yanlış ameliyat sebebiyle tüp bebek yaptırdım doktor içimdeki tümörü tam temizlememiş hem daha önce sezeryan olduğum için hemde kalan parçalar temizleneceği için ben zorunlu sezeryan olucam ve daha önce çok zorunu yaşadığım için yani geçen sene 9 nisanda doktor bu sana sinek ısırığı gelicek dedi ..bnm tek korkum rahmime yapılıcak patolojinin kötü çıkması ve rahmimin alınması allah korusun

saol cnm bnm senden çok içten cvplamışsın çok teşekkür ederim bende öle duygusalım gözlerim doluyo sizler böle şeyler yazınca :gitme:

haklısın canım çok zayıf bebek zor oluyor dedigin gibi obez olmasında biraz toplu olsun benim kilom tedaviye başlarken 55 kg şuan 57 ama şişlik var göbegim çok feci şişti ilaçlardanmış dr. söyledi hiç birşeyim olmuyor malesef...

ah sorma o ilaçları o iğneleri adamı balon ediyo balon e önceden aldığımız hormonlarda cabası tabi

Arkadşlar merhaba Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, bugün kürtaj oldum. Beni listeden çıkarabilir misiniz? Allah kimseye göstermesin. Çok zormuş

zamanında doğan bebekler eğer 4 kiloya yakın ve üstü olan bebeklerde annede gestasyonel diyabet yani hamilelik şekeri oluyor. hatta eşimin yeğeni 6 kilo doğdu filan diye gazeteye çıkmış. diğer çocuklarda öle doğmuş. ama o zamanlarda bilinmiyormuş. aslında bebeğin tosun olması (4kilo ve üstü) pek istenen bir durum değildir yendioğan dr.ları tarafından. sağlıklı olsunda. ben hastanede çok rastladım tosun bebeklere. yıkarken insanın kolu ağrıyo:))

Allah korusun canım benimm geçmiş olsun iyi o zaman bi tosun doğurabilirsin sezeryan sonrasında zor oluyo diyolar sen ne diyosun bu konuda canım sence sezeryanmı normalmi

Arkadşlar merhaba Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, bugün kürtaj oldum. Beni listeden çıkarabilir misiniz? Allah kimseye göstermesin. Çok zormuş

ah canım ya çook üzüldüm daha önce yaşadım o duyguyu zor ama nasip kısmet sanırım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum ne kadar zor oldugunu 2,5 aylıktı kalbi durdu 2 yıl önce ama güçlü olmamız gerek elden birşey gelmiyor kendine dikkat et oldumu..

canım çok çok geçmiş olsun.diyecek bişey bulamıyorum inan kendi başıma gelmiş kadar üzülüyorum böyle haberler alınca. :gitme:

Siz bebeğin testini yaptırdınız mı düşükten sonra? Ne dediler. Bir de daha sonra kaçıncı denemende hamile kaldın? Benim ilk denememdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…