Ben çıktım kızlar, karnım çok acıktı.. Bişeyler atıştıtıp, sonra da pazara gideceğim:)))) Meyvesi bitti sıpanın:)))))
Kendinize çoook iyi bakın:) olumunekankayizsmile
kızlar benim adım ESRA
buarada ben az önce normal doğum konularını okudum kk da. epey gözüm korktu. hakkımızda hayırlısı.
kızlar benim adım ESRA
buarada ben az önce normal doğum konularını okudum kk da. epey gözüm korktu. hakkımızda hayırlısı.
hadi ya dur ben de bakiim...
kızlar ya bnm şu avatardaki gibi toplu bebeğim olurmu avcaba baktım baktım sadece bebeğe yarayan yicekelr diye açık bi bilgi bulamadım
kızlar ya bnm şu avatardaki gibi toplu bebeğim olurmu avcaba baktım baktım sadece bebeğe yarayan yicekelr diye açık bi bilgi bulamadım
canım slm bu bebiş çok tombul bence bu kadar tombil olmasın bebişin(
KIZLAR TOPİK KALABALIKKEN YAZAYIM DEDİM..
BEN BU TOPİĞİ AÇARKEN BİZİM NORMAL HAMİLELERDEN FARKLI BİR PAYLAŞIM PLATFORMUMUZ OLSUN DÜŞÜNCESİYLE AÇTIM BİZİ ANLAYAN TRANSFER ,YUMURTA TOPLAMA ,İĞNE, FİTİL DEDİĞİMİZDE YABANCILAMAYACAK SONRADAN BULDUĞUMUZ YAVRULARIMIZ SAYESİNDE BULDUMCUK OLMAMIZI BİLE ANLAYIŞLA KARŞILAYACAK Bİ PAYLAŞIM ALANI OLSUN İSTEDİM.BU KADAR GÜZEL PAYLAŞIMLAR OLACAĞI HEPİNİZLE BİR KARDEŞİ Bİ ARKADAŞ OLUP EN ÖZEL DERTLERİMİ BİLE PAYLAŞACAĞIM BU KADAR KOCAMAN Bİ AİLE OLACAĞIMIZ AKLIMA GELMEMİŞTİ
BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ÇÜNKÜ BURDA İNSAN KENDİ AÇTIĞI Bİ KONU BÖLE ALIP GÖTÜRÜNCE SAYFALARCA DOLUNCA O KADAR MUTLU OLUYOR Kİ ANLATAMAM
TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER HEPİNİZİ AYRI AYRI ÖPÜYORUM TABİKİ YEĞENLERİMİDE BURDA OLMAMIZIN ESAS VESİLESİ OLAN YEĞENLERİMİ KOCAMAN ÖPÜYORUM...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
cnm sen gidilata bakarsın çatın ve bebeğinin kilosu falan uygunsa sende de bi sorun olmazsa normal doğuma girersin acırsa epidural yaptırırsın olmaz mı zaten bi sıkıntı çıkarsa allah korusun mecburen sezeryanya ne biliim rastgele geziyodum karşıma başlıklar çıkınca bi bakiim dedim.kişiden kişiye değişen fikirler var.kimisi olsa yine normal doğum yaparım diyor kimisi asla yapmam diyor. ben mesleğime başladığım ilk yıl çok doğum gördüm o zaman bile hangisi bana daha yatkın fikir edinemedim. şimdi nolucak bilmiyorum.özellikle sezeryan istemiyorum şu anda. zaman gösterecek bakalım.
cnm ben daha önce sezeryan ameliay oldum 2,5 saat kaldım ve doğumdan 4 kat zor geti dedi doktor.ayrıca yanlış ameliyat sebebiyle tüp bebek yaptırdım doktor içimdeki tümörü tam temizlememiş hem daha önce sezeryan olduğum için hemde kalan parçalar temizleneceği için ben zorunlu sezeryan olucam ve daha önce çok zorunu yaşadığım için yani geçen sene 9 nisanda doktor bu sana sinek ısırığı gelicek dedi ..bnm tek korkum rahmime yapılıcak patolojinin kötü çıkması ve rahmimin alınması allah korusunvalla tatlım böyle bebeğin olur normal doğumda yaparsan doğumdaki halini düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3kız nasıl doğuracak bu kadar tosun gibi bebeğiaklinialirimsmile
canım çok güzel yazmışsın duygulandım zaten aşırı duygusalım:)) canım senin nasıl bir insan oldugun her kelimelerinden anlaşılıyor buna inan bu topiginde kötü olması imkansızdı bence ben çok katılmasamda okadar inanıyorumki burdaki samimiyete sevgiyle kal..
büyük dayısı 5 kilo
küçük dayısı 4,8 kilo
annesi 5 kilo
babası 3 kilo
o kadar olmasada tonti doğar herhalde
benim bi günlük resmim var 3 aylık bebek gibi tonti bende toplu bebek seviyorum ama öle obez olmasın cnm delikafadulden
bu arada nasılsın panadolcum yeni kilon kaç listeyi yeniledik
haklısın canım çok zayıf bebek zor oluyor dedigin gibi obez olmasında biraz toplu olsun benim kilom tedaviye başlarken 55 kg şuan 57 ama şişlik var göbegim çok feci şişti ilaçlardanmış dr. söyledi hiç birşeyim olmuyor malesef...
cnm sen gidilata bakarsın çatın ve bebeğinin kilosu falan uygunsa sende de bi sorun olmazsa normal doğuma girersin acırsa epidural yaptırırsın olmaz mı zaten bi sıkıntı çıkarsa allah korusun mecburen sezeryan
cnm ben daha önce sezeryan ameliay oldum 2,5 saat kaldım ve doğumdan 4 kat zor geti dedi doktor.ayrıca yanlış ameliyat sebebiyle tüp bebek yaptırdım doktor içimdeki tümörü tam temizlememiş hem daha önce sezeryan olduğum için hemde kalan parçalar temizleneceği için ben zorunlu sezeryan olucam ve daha önce çok zorunu yaşadığım için yani geçen sene 9 nisanda doktor bu sana sinek ısırığı gelicek dedi ..bnm tek korkum rahmime yapılıcak patolojinin kötü çıkması ve rahmimin alınması allah korusun
Arkadşlar merhaba Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, bugün kürtaj oldum. Beni listeden çıkarabilir misiniz? Allah kimseye göstermesin. Çok zormuş
Arkadşlar merhaba Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, bugün kürtaj oldum. Beni listeden çıkarabilir misiniz? Allah kimseye göstermesin. Çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?