2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

afiyet olsun tatlımm... hepsi bebişine vitamin olsun inşallahh..
mersi şekerim:))
kızlar ya bnm şu avatardaki gibi toplu bebeğim olurmu avcaba baktım baktım sadece bebeğe yarayan yicekelr diye açık bi bilgi bulamadım
Kız napıcan obez mi olsun bebeğin... İsteme o kadar tosun bebiş mervecim... Normal kilolu olsun:)
ah sorma o ilaçları o iğneleri adamı balon ediyo balon e önceden aldığımız hormonlarda cabası tabi
Ben tedavi sırasında o iiğnelerden tam 5 kilo aldım (52 idim tedaviye başladığımda... Transferde 57 idim kilonun çogunu bana ilaçlar yaptı..Bi de bu arada folik de çok kilo aldırıyor haberiniz olsun...

Arkadşlar merhaba Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, bugün kürtaj oldum. Beni listeden çıkarabilir misiniz? Allah kimseye göstermesin. Çok zormuş

ne desem bilemedim özlem ya çok zor gerçekten...rabbim kimseye yaşatmasın allah yarımcın olsun sabrını versin cnm...en kısa zamanda cennete giden melek annesine kardeşini gönderir ve annesi tekrar mutlu olur inşallah

listeden çıkarmaya gelince bu liste hep bizlerin listesi olucak ve bi gün tekrar anne olduğunda uğra olur mu pes etmek yok bizler SAVAŞÇI anneleriz arada gir ve nasıl olduğunu yaz unutma ki yaşana olumsuzluklar paylaştıkça azalır hemde onları en iyi anlayanlarla paylaştıkça.....

sevgiyle kal:gitme:

vee işte minik bebeğimin bendeki eseri minik bi göbek :CüvCüv:
ay çook hoşumaaa gittiiiiiiiiiiii:)
çok güzelsin
bende tatlım bende
süt den nefreeet ediorum
sürekli turşu ve hamurişi yemek istiorumm
Kızlar, işte benim göbüş:)))))))
sen de harikasın şekeriiiimm ve çok güsel:)

canım iyi değilimde hele de sizin bilgilerinizin yanında
sadece bunu öğrenmiştim transfer tarihinden 14 gün geri çıkıoruz
mervenin de dediği gibi neredeyse regl tarihine denk gelior zaten..

merveeeee ağlarımmmmmmmm
senin ellerine ve emeğine sağlık canım...
ki sayende hepimiz bir aradayızz keyifliyiz
asıl sana çok teşekkürler....
cnm okuyup şimdiden kafanızı karıştırmayın klava:
ben hamile kaldığı öğrendiğim hafta okumuştum hepsini:))

Arkadşlar merhaba Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, bugün kürtaj oldum. Beni listeden çıkarabilir misiniz? Allah kimseye göstermesin. Çok zormuş
özlem geçmişş olsun arkadaşım..
Allah sabır versiinn...
en kısa zamanda kardeşi gelsin yerine inşallah...

bende geldimmm :)
benide listeye eklermisin canim, bende hemen verim bilgilerimi
isvecten katiliyorum, 27 yasindayim, son adet tarihim 15 mart, tahmini dogum tarihi 20 aralik, hamile kaldigim kilo 58, tahminim kiz bebegimiz olabilir,ikili test tarihim 9 haziran, daha önce bebisimi ultrasonda gördum kalp atislarini gördum.
Belki bazi bilgilerim gereksiz olabilir cunku listeyi daha görmedim , aralik anneleri bölumundeki bilgilerin aynisini biraktim.
Simdiden tesekkurler, herkese mutlu ve saglikli hamilelikler diliyorum

kıslarrr herkese ii akşamlarr
hepinizi öpüorum
biz bugün doktora gittik 2li test için kan verdik
usg de mercimeği gördükk ve doktor ne dedi bilior musunuzz ki bu 3. doktor diğerleri de aynı şeyi söylemişti : ' bu çooook yaramaz bi bebekkk olacakk:)
bi arada durdu uyudu dedi doktor 2 dakika sadece 2 dakika sonra tam gazzz devamm
sürekli tekmeliorrsağ eli ensede sol eli havada anasına çekmiş::):):)
karaciğer akciğer mide ve parmaklarını gördük
ense kalınlığı 1.4 mm burun kemiğide gayet uzunmuşş babasına çekmiş:):)
gayet sağlıklı dedi doktorumuzzz
en kısa zamanda hepinizden güsel haberler almak dileğiyle...

merhaba arkadaslar bügün dr a gittim bebegimin kalp atısı yoktu ve hmen genel anesteziyle kurtaj oldum hayırlısı diyelim
kendinize ve bebeklerinize iy bakın

merhaba arkadaslar bügün dr a gittim bebegimin kalp atısı yoktu ve hmen genel anesteziyle kurtaj oldum hayırlısı diyelim

geçmişş olsun canım...
gücün ve sabrın için seni kutluyorum..
herşeyin bir nedeni bir hayrı var..
önce senin sağlığın bir kere tuttu hamile kalabildiğini öğrendin herhangi bi düşük de yaşamadın ben inanıorum ki en kısa zamanda sağlıklı bebeğin sana gelecek..

Herkese merhaba..

Bakalim bu gunun erkenci hamisi kim olacak?

Gobis fotolari cok tatli. Masallah nazar degmesin kimseye.. Aaaa benim bu kadar gobegim daha yok dedim yukardan bakinca ama sonra yandan bakinca benim de varmis;-) LoL.. Bana biraz erken gibi geliyor daha simdiden nasil eski hale donerim diye dusunmeye basladim;-)) Burda kosu yapmak icin bebek arabalari var uc buyuk tekerlegi olan oldukca hafif olanlardan. Ondan alip bebekle kosariz artik cevrede...

Konserve ton baligini konusmussunuz arkadaslar. Burda ayda iki adetten fazla konserve ton baligi tuketilmemesini istiyorlar. illa dogrudur diyerek aklinizi karistirmak istemiyorum ama burdaki uygulamayi da yazayim dedim. Eger balik yiyemiyorsaniz Omega 3 - balik yagi almaya calisin. Karides mesela istediginiz kadar tuketebilirsiniz.

Bir arkadas ucus guvenli mi diye sormus. Genel olarak soylenen hamileligin son aylarinda daha cok tehlikeli oldugu. uzun sure ucus sirasinda oturulursa bebek de epey buyudugu icin kan dolasiminda sorun cikabilir diyorlar. Elbette risk ne kadar sure ucacaginiza ve riskli gebelik gecirip gecirilmedigine de bagli. Gecen yazmistim Dr um musade ettigi halde ucustan vazgectim. Cunku bizim ucus nerdeyse tum gun suruyor. 17 saat full ucus + en az bir aktarma saglam insanin bile pestili cikiyor. Boylelikle ins dogumdan sonra gidersek Tr ye 2 senenin ustune ve epey degismis anne -baba olmus olarak gideriz ins..

Simdi aksam yemegini hazirlayayim..

Herkese guzel gunler..

Sevgiler...

PS: Mervecim benim kilom 63 olmus..

günaydın arkidişlerim nasılsınız bakalım ben u hafta çalışıyorum pek gelemedim yarın kontrolüm var bakalım bebiş nasıl

cnm benim güzel sözlerin için saol bu topic sizlerle güzel o yüzden sizlere teşekkür etmek istedim...ayrıca ezgi sabah kalktım hemen açiim şu ezgiye ve zeynebe nerdesiniz diye yaziim dedim bide makinaya bulaşıkları koyucam diye erken kalktım size o kadar alışmışım ki rüyamda bile ezgi falan bişiler diyorum çıkın içimden yahuuu :))
hoş geldin cnm ekledim listeye..kızlar selinle hikayemiz çok tuaf biz dün bi başka topicte birbirimize girdik bi güzel..o doğumlardan bahsedip etrafındaki insanların yaşadıklarından bahsetmiş bende tabi multi duygusal insan etkilendim yazmayın böle şeyler bunlar saçma herkese bunlar olmuyo dedim oda vay efendim sen bana saçma mı dedinden girdi yardım almalısından çıktı ben ona bişey o bana bişey derken sonra durumlarımızı izah ettik ve barıştık...ee bilmem artık dostluklar kavgayla başlar derler ??? ayrıca selinin tüp bebekle dünyaya gelmiş bi oğlu var.bu ikinci tüp bebek hamileliği.aramıza hoş geldin cnm...
ezgi ben senin o yaramaz çocuğunu yerim ne tatlı ya uyumuş bide sıpa elleri kollar fıldır fıldır demek bide ense yapıo he hem yaramaz hem keyifçi ohh maaşallah ensesi burnu falan sağlıklı e kan testide öledir mutlaka şüphem yok darısı başımıza canım senin gözün aydın
mrvem bu aradaaa
toplam 4.5 kilo alarak 64.5 olarak yola devam etmekteyim
doktorum yavaaaaaaaaaaşşş dedi:):)
seni tonti seni yaaaaa....hem listede ilk kilon 61,5 3 kilo almış oluyosun şekercim
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana ne kadar dua ettim subuo biliyomusun...ama dediğin gibi hakkımızda hayırlısı buymuş allah yardımcın olsun sende kendine ii bak ve en kısa zamanda aramıza dön olur mu hemde anne olarak
cnm karidesi ii akıl ettin acaba kalamar olmazmı....dediğin gibi doktoruma bu balık yağı olayınında sorucam...uçak konusuna gelinc sana annenleri çok özledin diye diyememiştim ama gitmemen benimde içimi rahatlattı çünkü çok uzak bi mesafe ve dediğin gibi sağlam insan pestil olur ayrıca seninde göbeğin olmasada koymalısın resmini öpüyorum fıstık minik meleğe ve kendine ii bak
günaydın arkidişlerim nasılsınız bakalım ben u hafta çalışıyorum pek gelemedim yarın kontrolüm var bakalım bebiş nasıl

zeynep sen nerelerdesin bak ben böle girmeyiince merak ediyorum seni yarın bebeği görücen demek süpper yavrumcum kavuşucaksınız demek benimkine 4 gün kaldı bi atlatsam rahatlicam

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*ılk Kilo*|*Güncel kilo* |Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|56,5|60|Minik melek nur topu gibi | kız :hulya:|
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87|| Minik erkek nur topu gibi |erkekgamyoncuiremsu|
03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100| 104|Minik erkek nur topu gibi | erkekgamyoncuiremsu|
04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|||31 Mayıs ikili test :Saruboceq: | |
05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5|63|7 Haziran ikili test| |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57||Minik nur topu gibi | |
07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60||3 Haziran ikili test :Saruboceq: ||
08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76||Minik Melek 47 mm ||
09|Esr0411|13.Mart.10|16.Aralık.10|28|63||?eyvahedigeldismile||
10|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|64,5|Minik erkek nur topu gibi |erkekgamyoncuiremsu|
11|Selin25|15.Mart.10|20.Aralık.10|27|58||9 Haziran ikilitest:Saruboceq:||
12|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|58||bebiş büyümüş | erkekgamyoncuiremsu|
13|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56|56,6|8 Haziran ikili test :Saruboceq: | |
14|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59|| Minik Melek 23.4 mm | |
15|Beyazceylan|24.Mart.10|29.Aralık.10 | |58||? eyvahedigeldismile ||
16|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57|61|Minik melek 23 mm ||
17|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31|| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
[/table]

Son düzenleme:
[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Güncel kilo *|*Güncel notları*|*Çizelge*|
18|Chery|29.Mart.10|3.Ocak.11|29|63||3 nisan randevu eyvahedigeldismile ||
19|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|27|50|50 |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
20|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64||ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
21|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63|| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
22|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.2010|29|75| 77|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
23|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75||ikizlergeliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |
24|Elvinnaz|4.Nisan.10|8.Ocak.11|||| ikizlergeliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||
25|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|75| |Minik melek 14 mm ||
26|Cancan2|7.Nisan.10|12.Ocak.11|31|63| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
27|Angell80|8.Nisan.10|13.Ocak.11|29|64|67|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
28|Bakyıldız|11.Nisan.10|16.Ocak.11|33|96|| Minik kese görüldü | |
29|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |
30|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||
31|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65||randevuyu bekliyor :uhm:| |
32|Cannur82|19.Nisan.10|24.Ocak.11|29|65||randevuyu bekliyor :uhm:| |
33|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58||4 haziran kese randevusu :uhm:| |
34|Panadol|25.Nisan.10|30.Ocak.11|37|55|57 |Minik kese görüldü | |
35|Angelofsky74|| ||| | | Savaşçı Anneler |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile|
36|Asozlem|| ||| | | Savaşçı Anneler |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
37|Subuo|| ||| | |Savaşçı Anneler |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

canım annemler burda yiğenim faln da var hem bu hafta çalışıyorum notlar falan işler de çok gelemedim ama hep aklımdasınız ne çok okunmmaış var geçmişe bakıyorum da kimse de sıkıntı yok inşallah Allah esirgesin

kızlar ya ticker lara bi hal oldu listedekilere 1 gün geriden gelio amanın hepsini yeniden yaparsam yandım dur bakalım düzelicek mi

subuo bu muayenede de kalp atışı alınamayınca kürtaj oldu cnm maalesef

azözleminde bebeğinin kalbi durmuş oda kürtaj olmak zorunda kalmış
:gitme:

herkeseee günayddınnnnnn:))
yine midem kazınarak uyandımmm
hemen hazırlıorum kahvaltıyı hadi bugün bana gelin:):)
mervem biz girdik bi kere senin hayatına çıkmayııızzzzz:):)boshayallersmile
hem biz seni hayatımıdan çkartmaya çalışıo muyuz bak ben dün gezmelerden geldim hemen üstümü değiştirmeden buraya yazdım ki sen merak etme die yaaa:):)
evet ilk kilo 61.5 çünkü ben daha önce belitrmiştim 1.5 kilo aldım die sen de hemeeeeenn:) değiştirmiştin onun üzerine 3 kilo almış oluorum ama toplamda 4.5 kilo
bu arada dün doktor bana balık yağı kapsülü yazdı beyin gelişimine çok faydalı die..
demire de başlıcas bugün
folic kalktı elevit geldi
crinone yarın bitiooooooorrr:):):):):):) hatta tey tey teyyyyyyy
birdeeee kızlar dedi ki doktor bebek plesantası aşağıda durruor kesinnlikle cinsel ilişki yasak kanama olabilir dedi rahim ağzına yakınmış aklım çıktı çünkü biz denemiştik kimse söylememişti bunu
ancak bir ay sonra yukarı çıkar o zmana kadar yasaaaakkk dediii:):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…