2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

fıstığım o zaman listedeki ilk kilonu hemen değiştiriyorum hatırladım öyle hemen değiştirdiğimi...ayrıca doktor çok güzel vitaminler vermiş geçen gittiğimde folic asit yerine elevit yazıcam sana daha sonra demişti bizde eşimle eczaneye ilaç almaya gittiğimizde elevite bi bakalım demiştim insanın kursağından zor geçecek kalınlıkta bi hap ama olsun içindeki vitaminleri okuyunca bu ne dedim ya ne arasan var çok iyi bir ilaç kısaca..güle güle iç doktoruma bende balık hapı söyleyeceğim çünkü o canlıyı evde görmeye bile tahamül edemiyorum artık en azından destek olur ben demir eksikliğim sebebiyle hamileliğimin başında demir hapı almıştım şimdi hemoglobin değerim 12,4 benim için gayet iyi bir rakam..öyle yani fıstık

ayrıca ezgicim senin göbek ne zaman resimlenecek

kızlar şöyle bir fikrim var yukarıda resimler ve albümler diye bir bölüm var eğer oluyorsa ki daha incelemedim oraya albüm açacağım bizimle ilgili göbeklerimizi bebeklerimizin usg resimlerini falan ekleriz hep nası fikir sizce

günaydın kızlar.. nasılız bakalım bugün.. ben süperim.. akşam meleğimi gördüm.. çok tatlıydı.. 25mm olmuş teyzeleri... kıpır kıpırdı.. kalp atışını da ilk defa duydum... görmüştük ama duymamıştık... çok başka birşeymiş.. aşkımla birbirimize baka kaldık.. gözlerimiz doldu.. herşeyi çok iyiymiş maşallah.. tam haftasında dedi doktor.. elevite ek olarak demir hapı verdi.. endişe edicek birşey yok dedi.. bir kutu daha jel yazdı bu son olsun dedi.. ama eşim hayır rüştü bey 12.haftaya kadar dedi.. o zamana kadar kullan diyor.. bilmiyorum bende ne yapacağımı.. gatada yaptırdığım rutin testleri tekrar istedi.. 3 hafta sonra da tekrar gel, 2li testini yapalım dedi.. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..

en çekememmmmm o göbeğiiiiiiiiiiii çekemeemmmm:):):)
çekilcek gibi değill:):)
akşam eşim gelsin o çeksin bende sana msn den atiim sen hallet olur mu
hiç beni bu teknolojik çelişinin içine sokma olur mu:):)

:lepi::lepi:

yaşasın demek duydun pıt pıtları hemen ekliyorum listeye demek 2,5 cm olmuş he ya yerim ben bunları ya fasulyeler maaşallah cnm allah hep böle mutlu mutlu gitmesini nasip etsin

gözünn aydıın canımm
çok sevindim rahatlamana süper bi duygu değil miii
sonuna kadar böyle sağlıkla devam etsin inşş..
öpüldün

en çekememmmmm o göbeğiiiiiiiiiiii çekemeemmmm:):):)
çekilcek gibi değill:):)
akşam eşim gelsin o çeksin bende sana msn den atiim sen hallet olur mu
hiç beni bu teknolojik çelişinin içine sokma olur mu:):)

okey canımcığım ben eklerim seninkini merak etme

ayrıca o göbek hepimizde var sen görmedin mi benimkini maaşallah 4 aylık gibi bide fundaya falan diretiyordum göbek çıkmaz bu zamanda diye
komikmiyim ne

günaydın nagihancım nasılsın iyimisin nası gidiyo

iyiyiz canim sagol sabah kosusturmayla basladim gune ama iyiyim kizim okulla hayvanat bahcesine gitti benim cadi kizimda iki ayagimi bi pabuca soktu sagolsun anne cabuk diye diye onu okula birakir birakmazda gelip uzandim kaydirigubbakcemile3 iste boyle cnm sen nasilsin hersey yolundadir ins

ay ne güzel okuldaki gezi günlerine bayılırdım bende onun gibi heyecanlı olurdum anne hadi hadi diye gece çok mutlu uyurdum yarın geziye gideceğim diye ne kadar güzel ya

bende iyiyim canım ne olsun listemizi yeniliyorum yeni tickerlar koyuyorum bakalım nasıl olacak..bide albüm bölümüne albüm açacağım eğer olursa göbişlerimizi koyarız

günaydın kızlarrrrrr:):))) buğün stres yok stres yok diye kendimi telkin etmeye başladımmmmm:))

günaydın kızlarrrrrr:):))) buğün stres yok stres yok diye kendimi telkin etmeye başladımmmmm:))

günaydın canım nasılsın ii yapmışsın bugün bende öle yaptım kendimi yorgunluk yok diye motive edeceğim hep akşam eve gidince iş yapmam lazım çünkü

bebek nasıl bakalım?

evet cnm aynen oyleydi kizimda valla gece kacdefa uyanip anne sabah oldumu diye sordu kaydirigubbakcemile3 canim burasi turkiye gibi degil bunlarin girmedigi delik yapmadiklari aktivite kalmadi valla buna ragmen cok heyencanliydi kuzum. sana kolay gelsin ozaman cnm fikrin guzelmis ins koyariz gobisleri kaydirigubbakcemile3

cnm ya o da benim gibi desene ne güzel böyle imkanları olup gezmeleri çok güzel bişey daha fazla sosyal olmayı öğreniyorlar

ben deneme yaptım ama bu tickerlar beni deli etti bugün yine bütün günüm listeyle geçicek ama sonunda değecek

toobaa cımmmmm naberrr gel senide buraya transfer edeim bu topicte kimse kavga etmez ve kimse kimseyi yanlış anlamaz

:))))

diğer topiğe girmicem artık sizleri okuyup özelden yazarım

en azından dünden beri ağlıyorum ağlamamış olurum bi laf ettim başıma bela oldu

evet canım buğün mutlu olucaz iş yerindekilere sinirlenmicem para para diye başımın etinide yeseler sinirlenmicemm:)))) bebek çok iyi maşallah annesi ilaçını içmeye başladı artık oda rahat olucak canım sen nasılsın 4 gün kaldı bebişi görmeye seninde. testen korkma bak bana süpriz oldu gittim testinide yapalım dedi gelmişken...

Arkadşlar merhaba Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, bugün kürtaj oldum. Beni listeden çıkarabilir misiniz? Allah kimseye göstermesin. Çok zormuş

canım çok üzüldüm.. ne diyeceğimi bile bilmiyorum şu an.. Allah sabır versin güzelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…