evet canım buğün mutlu olucaz iş yerindekilere sinirlenmicem para para diye başımın etinide yeseler sinirlenmicemm:)))) bebek çok iyi maşallah annesi ilaçını içmeye başladı artık oda rahat olucak canım sen nasılsın 4 gün kaldı bebişi görmeye seninde. testen korkma bak bana süpriz oldu gittim testinide yapalım dedi gelmişken...
kıslarrr herkese ii akşamlarr
hepinizi öpüorum
biz bugün doktora gittik 2li test için kan verdik
usg de mercimeği gördükk ve doktor ne dedi bilior musunuzz ki bu 3. doktor diğerleri de aynı şeyi söylemişti : ' bu çooook yaramaz bi bebekkk olacakk:)
bi arada durdu uyudu dedi doktor 2 dakika sadece 2 dakika sonra tam gazzz devamm
sürekli tekmeliorrsağ eli ensede sol eli havada anasına çekmiş::):):)
karaciğer akciğer mide ve parmaklarını gördük
ense kalınlığı 1.4 mm burun kemiğide gayet uzunmuşş babasına çekmiş:):)
gayet sağlıklı dedi doktorumuzzz
en kısa zamanda hepinizden güsel haberler almak dileğiyle...
merhaba arkadaslar bügün dr a gittim bebegimin kalp atısı yoktu ve hmen genel anesteziyle kurtaj oldum hayırlısı diyelim
kendinize ve bebeklerinize iy bakın
günaydın kızlar.dün gece hiç uyuyamadım haftaya kalp atışlarını dinlicektik ve asözlem ve suboyu duyunca moralim çok bozulduçsteteskopu elime aldım saatlerce kalp atışını duymaya çalıştım.hatta sabah kalktım direk bir semt polikliniğine gibdip bi dinletiyim dedim ama eşim izin vermedi.
toobaa cımmmmm naberrr gel senide buraya transfer edeim bu topicte kimse kavga etmez ve kimse kimseyi yanlış anlamaz
:))))
diğer topiğe girmicem artık sizleri okuyup özelden yazarım
en azından dünden beri ağlıyorum ağlamamış olurum bi laf ettim başıma bela oldu
hoş geldin cnm ekledim listeye..kızlar selinle hikayemiz çok tuaf biz dün bi başka topicte birbirimize girdik bi güzel..o doğumlardan bahsedip etrafındaki insanların yaşadıklarından bahsetmiş bende tabi multi duygusal insan etkilendim yazmayın böle şeyler bunlar saçma herkese bunlar olmuyo dedim oda vay efendim sen bana saçma mı dedinden girdi yardım almalısından çıktı ben ona bişey o bana bişey derken sonra durumlarımızı izah ettik ve barıştık...ee bilmem artık dostluklar kavgayla başlar derler ??? ayrıca selinin tüp bebekle dünyaya gelmiş bi oğlu var.bu ikinci tüp bebek hamileliği.aramıza hoş geldin cnm...
günaydın arkidişlerim nasılsınız bakalım ben u hafta çalışıyorum pek gelemedim yarın kontrolüm var bakalım bebiş nasıl
kızlar şöyle bir fikrim var yukarıda resimler ve albümler diye bir bölüm var eğer oluyorsa ki daha incelemedim oraya albüm açacağım bizimle ilgili göbeklerimizi bebeklerimizin usg resimlerini falan ekleriz hep nası fikir sizce
:lepi::lepi:
yaşasın demek duydun pıt pıtları hemen ekliyorum listeye demek 2,5 cm olmuş he ya yerim ben bunları ya fasulyeler maaşallah cnm allah hep böle mutlu mutlu gitmesini nasip etsin
gözünn aydıın canımm
çok sevindim rahatlamana süper bi duygu değil miii
sonuna kadar böyle sağlıkla devam etsin inşş..
öpüldün
toobaa cımmmmm naberrr gel senide buraya transfer edeim bu topicte kimse kavga etmez ve kimse kimseyi yanlış anlamaz
:))))
diğer topiğe girmicem artık sizleri okuyup özelden yazarım
en azından dünden beri ağlıyorum ağlamamış olurum bi laf ettim başıma bela oldu
kızlar konu dağılsın biraz diye soruyorum
bebeğine birşey alan oldu mu yada örmeye başlayan??
ben arı maya uyku tulumu örmeye başladım ama bu sıcakta kalın yünle bir şey örmek tuafıma gitmiyor değil
tatlım yaa. burada daha mutlu buldum seni. dün linkini vermişsin buranın merak ettim bakiim nasıl bir psikolojidir tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak diye. cidden çok hoş bir enerjiniz var. üstelik buldumcukluktan felan bahsetmişsin hiçte öyle değilsiniz. birbirinizle dialoglarınız çok güzel. alkisalkisalkis bu sabah ödevler yüzünden sıkıcı bir sabahtı kafamı dağıttım sayenizde sağolun.
ama benimki tüp bebek değil ki :sm_confused: sen gel yinede bizim başlığa bak küsme bir kişi yüzünden hepimizden vaz mı geçeceksin. olur böyle yanlış anlaşılmalar yürekler iyi olsun.
burada çok faydalı bilgilerde paylaşmışsınız. arada bir uğrar bakarım yine..
sende bizi sensiz bırakma emi opuyorumnanaktan
aynen öyle aslında erken vakitte bebeği kaybetmek bence daha ii çünkü ileride tam hissetmey başlayınca bebek 30 haftalık olunca falan doğum yaptırıyorlarmış kürtajla almaktansa denizim16 ya olmuşya ne kötü bir durum allah korusun selin sen ikinci bebeği dondurulmuşlarla mı yaptın yoksa tekrar mı denedin doktorun kim merkez neresi yazsana bizeHosbulduk canim, evet bir yanlis anlama sonucu kirdik accik birbirimizi , ama sukur cabuk duzelttik olumunekankayizsmile, seni tanidigima sevindim canim, ve bu sayfadan haberim yoktu iyi oldu, burda herkesle ayni duygulari tasimak cok guzel.Allahim herkesin bebislerini sagsalim kucagina almayi nasip etsin.
Bebegini kaybeden annelere de gecmis olsun diyorum, uzulmeyin bu cok normal, cogu insan cok erken tarihlerde dusuk yasiyo,Allah hayirli bebekler nasip etsin hepimize ve saglili bebekler tabiki.:Saruboceq:
aman boşver sevgi ya bundan sonra üzüldüğün yerlerden uzak duracağım..bu arada demek göbek gelio bakalım nasılmış senin göbekzeynepcim ya.. merak ediyoruz seni.. nolur biraz daha sık ziyaret et bizi.. yarın kontrolden sonra hemen haber bekliyoruz bak. küseriz yoksa sana..
canım süper fikir.. benim göbüş resmi as sonra geliyor....
sağol bi tanecim...
inşallah ezgicim.. inşallah Allah hepimizin meleğini uzun, sağlıklı ömürler verir..
tatlım noldu ya.. yine kimler üzdü seni..
tatlım ben daha bişiy almadım da örmedim de.. ama dün doktordan çıkınca direk birşeyler almak istedim ama vazgeçtim sonra..
biz yinede bekliyoruz seni.. zamanlama sana kalmış.. çok özletme kendini emi
dün akşam doktordandan sonra balık yemeğe gittik.. alttaki resim bir posiyon levrek, bir tabak karışık salata ve bir tabak roka yedikten sonra çekilmiş resim... ilgililere...
hahahah sevgi totoşta arkadan gidiyo sanırım gbüşle yarışıyor ne dersin maaşallah yeğenime şimdiden ne yer yapmış kendine
öptüm onu ben
çok tatlı kız
Arkadşlar merhaba Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, bugün kürtaj oldum. Beni listeden çıkarabilir misiniz? Allah kimseye göstermesin. Çok zormuş
aynen valla göbüş önden popo arkadan gidiyo, yalnız bırakmamak için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?