2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

walla senin ii olmuş he hiç stres olmadan girmişsin benimde dediğin gibi 4 gün kaldı hayırlısı artık

ayrıca sen hiç milletin seni sinir etmesine izin verme dün eşimde bana kızdı bütün gün ağlayınca aman bitanem seni sinir edenlerden uzak dur önemli olan sensi ve bebeğimiz dedi

inşallah bi randevuda karşılaşırız bu arada muayene ücretine zam gelmiş aradılar mı seni

ezgicim canım benim çok sevindim... herşey yolunda gidecek allahın izniyle.. sen anlatınca gözümün önüne o keyif yapan hali geldi.. ay çok tatlı.. öpsün teyzesi onun yumoş yanaklarını...

günaydın kızlar.dün gece hiç uyuyamadım haftaya kalp atışlarını dinlicektik ve asözlem ve suboyu duyunca moralim çok bozulduçsteteskopu elime aldım saatlerce kalp atışını duymaya çalıştım.hatta sabah kalktım direk bir semt polikliniğine gibdip bi dinletiyim dedim ama eşim izin vermedi.

merhaba arkadaslar bügün dr a gittim bebegimin kalp atısı yoktu ve hmen genel anesteziyle kurtaj oldum hayırlısı diyelim
kendinize ve bebeklerinize iy bakın

şebnem Allahtan hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden.. Yüce rabbim bundan sonrakilere ömür versin inşallah.. pes etmek yok ama.. sen güçlü bir kadınsın.. bunu da aşacağına eminim. Sevgiler..

cnm aynen bende senin gibi oluyorum nedense okuyorum burada sonra da eşime bir doktora gitsek diyorum oda bi arkadaşın daha mı bebeğini kaybetti diyor..

onları benimsedik burada kardeş gibi olduk onların başlarına gelince insan anlıyor hemen kendini onlar yerine koyuyor bir an bide o kadar emekten zahmetten sonra olunca kötü yani

kızlar konu dağılsın biraz diye soruyorum

bebeğine birşey alan oldu mu yada örmeye başlayan??

ben arı maya uyku tulumu örmeye başladım ama bu sıcakta kalın yünle bir şey örmek tuafıma gitmiyor değil

tatlım yaa. burada daha mutlu buldum seni. dün linkini vermişsin buranın merak ettim bakiim nasıl bir psikolojidir tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak diye. cidden çok hoş bir enerjiniz var. üstelik buldumcukluktan felan bahsetmişsin hiçte öyle değilsiniz. birbirinizle dialoglarınız çok güzel. alkisalkisalkis bu sabah ödevler yüzünden sıkıcı bir sabahtı kafamı dağıttım sayenizde sağolun.
ama benimki tüp bebek değil ki :sm_confused: sen gel yinede bizim başlığa bak küsme bir kişi yüzünden hepimizden vaz mı geçeceksin. olur böyle yanlış anlaşılmalar yürekler iyi olsun.

burada çok faydalı bilgilerde paylaşmışsınız. arada bir uğrar bakarım yine..

sende bizi sensiz bırakma emi opuyorumnanaktan

Hosbulduk canim, evet bir yanlis anlama sonucu kirdik accik birbirimizi , ama sukur cabuk duzelttik olumunekankayizsmile, seni tanidigima sevindim canim, ve bu sayfadan haberim yoktu iyi oldu, burda herkesle ayni duygulari tasimak cok guzel.Allahim herkesin bebislerini sagsalim kucagina almayi nasip etsin.
Bebegini kaybeden annelere de gecmis olsun diyorum, uzulmeyin bu cok normal, cogu insan cok erken tarihlerde dusuk yasiyo,Allah hayirli bebekler nasip etsin hepimize ve saglili bebekler tabiki.:Saruboceq:

günaydın arkidişlerim nasılsınız bakalım ben u hafta çalışıyorum pek gelemedim yarın kontrolüm var bakalım bebiş nasıl

zeynepcim ya.. merak ediyoruz seni.. nolur biraz daha sık ziyaret et bizi.. yarın kontrolden sonra hemen haber bekliyoruz bak. küseriz yoksa sana..

canım süper fikir.. benim göbüş resmi as sonra geliyor....

:lepi::lepi:

yaşasın demek duydun pıt pıtları hemen ekliyorum listeye demek 2,5 cm olmuş he ya yerim ben bunları ya fasulyeler maaşallah cnm allah hep böle mutlu mutlu gitmesini nasip etsin

sağol bi tanecim...

gözünn aydıın canımm
çok sevindim rahatlamana süper bi duygu değil miii
sonuna kadar böyle sağlıkla devam etsin inşş..
öpüldün

inşallah ezgicim.. inşallah Allah hepimizin meleğini uzun, sağlıklı ömürler verir..

tatlım noldu ya.. yine kimler üzdü seni..

tatlım ben daha bişiy almadım da örmedim de.. ama dün doktordan çıkınca direk birşeyler almak istedim ama vazgeçtim sonra..

canım sağolasın burada sıcak bir ortam bulduk gerçekten...ben özelden takip edeceğim sizleri bundan sonra...dün selinin dediklerinden sonra benim yarıma mı ihtiyacım var acaba piskolojim hiç mi iyi değil diye saatlerce ağladım...sonrada sabah açar açmaz diğer yazdıklarını gördüm sanırım ben bazen kendimi ifade edemiyorum yada beni anlamıyorlar neyse ki selinle tatlıya bağladık ama tekrar uzayınca gerek yok yani canımdan ii mi dünden beri ağlıyorum ama seni cucuyu ve esra 37 yi diğer kızları çok seviyorum arada sizleri okuyup özelden irtibat kuracağım...bende seni öptüm tatlı kız

aynen öyle aslında erken vakitte bebeği kaybetmek bence daha ii çünkü ileride tam hissetmey başlayınca bebek 30 haftalık olunca falan doğum yaptırıyorlarmış kürtajla almaktansa denizim16 ya olmuşya ne kötü bir durum allah korusun selin sen ikinci bebeği dondurulmuşlarla mı yaptın yoksa tekrar mı denedin doktorun kim merkez neresi yazsana bize
aman boşver sevgi ya bundan sonra üzüldüğün yerlerden uzak duracağım..bu arada demek göbek gelio bakalım nasılmış senin göbek

dün akşam doktordandan sonra balık yemeğe gittik.. alttaki resim bir posiyon levrek, bir tabak karışık salata ve bir tabak roka yedikten sonra çekilmiş resim... ilgililere...

Eklentiler

• $RS 081.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 23
dün akşam doktordandan sonra balık yemeğe gittik.. alttaki resim bir posiyon levrek, bir tabak karışık salata ve bir tabak roka yedikten sonra çekilmiş resim... ilgililere...

hahahah sevgi totoşta arkadan gidiyo sanırım gbüşle yarışıyor ne dersin maaşallah yeğenime şimdiden ne yer yapmış kendine

öptüm onu ben

çok tatlı kız

Arkadşlar merhaba Dün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, bugün kürtaj oldum. Beni listeden çıkarabilir misiniz? Allah kimseye göstermesin. Çok zormuş

asözlem ciddimisin ya okuyunca inanamadım çok üzüldüm geçmiş olsun böle zamanda nedesek boş biliyorum ama yinede çok üzme kendini allah hayırlısını nasip etsin. Oysa sen benim umudumdun şimdi inan benimde umudum kırıldı sorunlarımız aynıydı çünkü seninle ve yarın opu işlemim olcak hayırlısı olsun herşey allahtan ne yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…