kzı çiğdem bi günaydın yok mu ?
bu uyku öldürecek beni oturamıyorum masada ya.gözlerim gidiyo.hamile olmadan önce gece 2-3 gibi uyurdum.şimdi 9-10 gibi gidiyom.gece 12 de ilacım var ona zor kalkıyom bazen bekleyim diyom mümkün değil.bulantım yok ama feci uykum var bu halsizliz öldürecek beni.
kızlar cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyo.
sevgi eşim kocaelinde biliyomusun şu an belediyeyle görüşmeye geldi
bide 2 firmayala daha
çalışmasam bende gidicektim onunla
şekerlerrr ben geldimmmm bebişimin kesesini gördümm 15mm fındığım usg de 6+2 görünüyoruz gizemlicimmm listedeki 4 haziran randevuyu kese görüldü olarak değiştitirmisinnn
maşallah tatlımm.. hadi bakalım bi de kalbini duyalım.. sonrası kolay..
şekerlerrr ben geldimmmm bebişimin kesesini gördümm 15mm fındığım usg de 6+2 görünüyoruz gizemlicimmm listedeki 4 haziran randevuyu kese görüldü olarak değiştitirmisinnn
oyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onu maaşallah değiştirmezmiyim canım benim liste değişiyo zaten sabatan beri tickerlarla uğraşıyorum yenilerini yaptım bakalım nası beğencekmisiniz
ye koçum yeee yarasın sana maaşallah.....iştahlı sevgi seni..walla çalışmasam gelcektim bende ne güzel değişiklik olmuş olurdu sanada uğrardım fena olamzdı walla :)))yaaa gelseydin keşke... niye gelmedin....... bi güzel yemek yerdik senle.. bana bak yalnız popo göbüş önlü arkalı gidiyo ben hala yemek diyorum.. yuh sevgi yuh...
aslında en iyiysi o galiba geçen okudum bi topikte kıza oğlun olucak demişler herşeyi mavi mavi almış falan bi sürü mavi yelekler örülmüş kız kendini oğlan dye hazırlamış hooop 4. ayda hayır bu kız demişler...kordon kandırmacası yine kordonu ...... sanmış doktor ...kız yıkılmış bi an kabul edememiş oluyo böle şeyler aslında en garantisi o ama doktorlar ne yapsın bizde duramıyoruz ki ben 9 ay öğrenmeyenleri takdir ediyorum o ne sabır ben asla duramazdım herhaldevalla uyku konusu bende de aynı.. saat 2.30 ta bi başlıyo akşam 4.30 a kadar bi sürüyo böyle.. arada dalıyorum zaten.. çocuklar masama bişiyle bırakıyo görmüyorum bile...
cinsiyet konusunu akşam doktora sordum ben.. ben bebeğin vajinasını yada penisini tam olarak görmeden söylemiyorum dedi.. ben yaaa dedimm.. napalım artık.. meleğimizin cinsel kimliğini bulmasını beklicez elimiz mecbur..
kzı çiğdem bi günaydın yok mu ?
canim benim bu defa taze yumurtaydi, ve avrupada malesef 1 taneden fazla embriyo vermiyolar , ve ilk seferde tuttu bu defa, ama oglum dondurulmus embriyoydu.Sukur simdilikte hersey yolunda gidiyo, yakinda ikili testtede iyi cikarsa baya rahatlliycam, Allah yardimcimiz olsun:Saruboceq:aynen öyle aslında erken vakitte bebeği kaybetmek bence daha ii çünkü ileride tam hissetmey başlayınca bebek 30 haftalık olunca falan doğum yaptırıyorlarmış kürtajla almaktansa denizim16 ya olmuşya ne kötü bir durum allah korusun selin sen ikinci bebeği dondurulmuşlarla mı yaptın yoksa tekrar mı denedin doktorun kim merkez neresi yazsana bize
ye koçum yeee yarasın sana maaşallah.....iştahlı sevgi seni..walla çalışmasam gelcektim bende ne güzel değişiklik olmuş olurdu sanada uğrardım fena olamzdı walla :)))
aslında en iyiysi o galiba geçen okudum bi topikte kıza oğlun olucak demişler herşeyi mavi mavi almış falan bi sürü mavi yelekler örülmüş kız kendini oğlan dye hazırlamış hooop 4. ayda hayır bu kız demişler...kordon kandırmacası yine kordonu ...... sanmış doktor ...kız yıkılmış bi an kabul edememiş oluyo böle şeyler aslında en garantisi o ama doktorlar ne yapsın bizde duramıyoruz ki ben 9 ay öğrenmeyenleri takdir ediyorum o ne sabır ben asla duramazdım herhalde
kızlar ya size bişey danışıcam
rüyamda güzel tuzlu bi su yaptım bi plastik kavanoza sonrada içine yemmmyeşil salatalıkları yıkayıp koydum turşu kurucakmışım göye manasına baktım netten çok kötü mutsuzluk hayırlı bitmeyecek evlilik kötü haber diyo ama ben uyanınca içim çok rahattı yemyeşil salatalıklar görünce yeşil iidri ya dedim kendi kendime ne güzel yemyeşil orta boylu biraz enine salkatalıklar gördüm ferha bi rüya dedim bu işlerden anlayan var mı ne şimdi bu rüya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?