oda zordur ya düşünsene herşeyinle ona kanalize ol sonra küt diye ne olsun ama insan sonradan toparlar evlat sonuçtabizimde geçen ay başımıza geldi.. abimin eşi hamile 5.5 aylık.. fethiyede oturuyolar izmite geldi geçen ay.. kız demişti doktor. bende kız istiyordum zaten.. bi kızı var ceren çok güzel buda kız olsun ablasına benzesin diyodum.. sonra evine gitti kontorle gitmiş. erkek demiş doktor... uçmuşlar abimle ikisi havalara.. bi de eşimin kuzeni var.. o da izmirde tüp bebek tedavisi gördü..5 aylık hamile.. ikizlere gebe kaldı ama biri yaşamadı maalesef..kız dediler önce, zaten kız istiyordu çok sevindi.. son kontrolünde erkek demişler.. saatlerce ağlamış kızcağız.. çok alıştırmıştım kendimi diyor.. kısmet bu işler.. hayırlısı neyse onu versin rabbim..
kızlar ya size bişey danışıcam
rüyamda güzel tuzlu bi su yaptım bi plastik kavanoza sonrada içine yemmmyeşil salatalıkları yıkayıp koydum turşu kurucakmışım göye manasına baktım netten çok kötü mutsuzluk hayırlı bitmeyecek evlilik kötü haber diyo ama ben uyanınca içim çok rahattı yemyeşil salatalıklar görünce yeşil iidri ya dedim kendi kendime ne güzel yemyeşil orta boylu biraz enine salkatalıklar gördüm ferha bi rüya dedim bu işlerden anlayan var mı ne şimdi bu rüya
merveee((( acill yardım ticker yapmayı beceremiyorum ben (((((
şimdi ben sana bi link atıcam sen onu
kullanıcı paneline girip ordan profiini düzenleye girip ordanda çizelge yazan yere yapıltırıcaksın olur mu fıstık
http://lbdf.lilypie.com/Jx5Fp3.png
saol canim, insallah seninde böyle tatli bir bebegin oluray bu ne yakışıklı bir çocuk böyle.. maşallah... maşallah..
selinnnnnn maaşallah sünhaballah
ben senin o oğlunu yerim ne tatlı bişey avrupai bi tipi var walla
cnm ya bide annesine gül veririmiş boyu falanda uzun herhalde daha büyük sandım ben
o resmi nası ekledin sen öle kocaman
bence kötu bisey cikmaz canim, sen kendinde cok mutlu uyanmissin hem, insallah ruyan ahyirli cikar :içelim:
canım benim senin canın salatalık turşusu çekmiş.. bi koşu al gel.. öğle yemeğinde götür.. başka birşey aklına getirme lütfenn.. aaaaa......klava:
ay saolun kızlar ya rüyanın yorumu okuyunca içim karardımerve dur... çiğdemin tıckerinı ben yapcem........
yok ya süper olmuş kocaman ben öle resim ekleyemiyorum o yüzden sordum nası yaptım bi açarak anlatsana selincim yasaol canim, insallah seninde böyle tatli bir bebegin olur
saol canim benim, aslinda benim kocam ve tum ailesi sarisin ve yesil yada mavi gözluler, benimde rahmetli babam yesil gözluydu ama oglum biraz degisik cikti, ela gözlu oldu , ama sari degil kahverengi saclari var, aslinda bu resimde tam belli etmemis ama tombul dudauklari var , tam her iki tarafada benzemis oglusum, Allahim ona saglikli uzun ömur versin insallah:Saruboceq:
resmide direk imageshack tan upload yaptim baktim cok buyukte degil direk buraya ekledim :) cok mu buyuk yoksa:kedi: yani daha mi kucuk eklemeliydim , anlamadim simdi :))
:):) ay yapmışsın bile ... -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
walla senin ii olmuş he hiç stres olmadan girmişsin benimde dediğin gibi 4 gün kaldı hayırlısı artık
ayrıca sen hiç milletin seni sinir etmesine izin verme dün eşimde bana kızdı bütün gün ağlayınca aman bitanem seni sinir edenlerden uzak dur önemli olan sensi ve bebeğimiz dedi
inşallah bi randevuda karşılaşırız bu arada muayene ücretine zam gelmiş aradılar mı seni
ay saolun kızlar ya rüyanın yorumu okuyunca içim karardı
cicim tickerı yaptım bile ben ama olsun sen yap seninkini alsın amdem çok istedin bnm için sorun olmaz biliyosun
yok ya süper olmuş kocaman ben öle resim ekleyemiyorum o yüzden sordum nası yaptım bi açarak anlatsana selincim ya
o yakışıklının dudaklarının güzelliği belli zaten allah nazardan saklasın bende öle bi oğlan istiyorum işte
:)))) tşklerr mervecim sanada tşkler fıstıkk:)) bakalım ben yapabilmişmiyim acaba...
ahh ahh bilmezmiyim benim randevum önceden alınmıştı ya aradılar gelince şaırmayın diyehayır canım aramadılar gidince öğrendim sadece gökmen beyin zamlanmış galiba başka çare yok katlancaz ikili testin fiyatını biliyosun dimi 245 tl canım+75 muayene ücreti.aldılar
saol canim benim , insallah Allah gönlune göre verir:Saruboceq: aslinda imageshackta upload yaparken hemen asagisinda mavi yazan Upload Options / Resizing >> e basip ordan istedigin boyuta cevirebilirsin, ama bu resmin gercek boyutuyla ekledim, ama kucuk resimleri buyyutmek istiyosan dedigim gibi buyuk boyuta cevirip ekliye bilirsin, hic denedin mi imageshack tan resim yuklemeyi? cunku bazilari baska yerlerde resimleri upload ediyolar da .
http://imageshack.us/ yoksa bu adresten girip deneyebilirsin :)
aypmışsın walla bak ikizcik olduklarınıda unutmadım zaten yeni liste için tickerları değiştiriyorum ya
o sırada söyleyince hemen yaptım umarım beğenmişsindir
minik yeşil bezelyeler
aynen öyle canim, hatta ben bir aralar oglumu eskimo diye seviyodum, dusunsene buzdan cikip geldi yanimiza, bazende benim tatli tup bebegim diyorum :) gercekten Allah neler yaratiyo, buradaki herkes cok sansliyiz, hic sansi olmayan insanlar var, o yuzden sukur edelim elimizdekilere.oglumdan sonra Allah a inancim da artti bagliligimda, onu her yedirdigimde, her uyuttugumda ve her kucakladigimda Allaha binlerce kez sukur ediyorum ve dua ediyorum:Saruboceq:kızlar selin aramıza yeni katıldı onun bu az önce resmini eklediği bebeği tüp bebekle yapmış hemde dondurulmuş embriyo mevlam nelere kadir dimi
donan yumurtadan capcanlı bir varlık çıkıyo..
derinlemesine düşüsek kafayı yeriz herhalde
-tatlicadiarzu-
yani alemsin sonuç çıktı desene bende merak eidyodum bu kızın akn sonuçları noldu diyecanım salı günü yaptırdım buğün ögrendim dün aradım bir türlü denk gelmedi sonrada bir türlü fırsat bulamadım sabah aradım herşey normal dedi hiçbir problem yokmuş RABBİME ŞÜKÜR :
aynen öyle canim, hatta ben bir aralar oglumu eskimo diye seviyodum, dusunsene buzdan cikip geldi yanimiza, bazende benim tatli tup bebegim diyorum :) gercekten Allah neler yaratiyo, buradaki herkes cok sansliyiz, hic sansi olmayan insanlar var, o yuzden sukur edelim elimizdekilere.oglumdan sonra Allah a inancim da artti bagliligimda, onu her yedirdigimde, her uyuttugumda ve her kucakladigimda Allaha binlerce kez sukur ediyorum ve dua ediyorum:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?