2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

oda zordur ya düşünsene herşeyinle ona kanalize ol sonra küt diye ne olsun ama insan sonradan toparlar evlat sonuçta

canım benim senin canın salatalık turşusu çekmiş.. bi koşu al gel.. öğle yemeğinde götür.. başka birşey aklına getirme lütfenn.. aaaaa......klava:

ay bu ne yakışıklı bir çocuk böyle.. maşallah... maşallah..
saol canim, insallah seninde böyle tatli bir bebegin olur

saol canim benim, aslinda benim kocam ve tum ailesi sarisin ve yesil yada mavi gözluler, benimde rahmetli babam yesil gözluydu ama oglum biraz degisik cikti, ela gözlu oldu , ama sari degil kahverengi saclari var, aslinda bu resimde tam belli etmemis ama tombul dudauklari var , tam her iki tarafada benzemis oglusum, Allahim ona saglikli uzun ömur versin insallah:Saruboceq:
resmide direk imageshack tan upload yaptim baktim cok buyukte degil direk buraya ekledim :)

bence kötu bisey cikmaz canim, sen kendinde cok mutlu uyanmissin hem, insallah ruyan ahyirli cikar :içelim:

canım benim senin canın salatalık turşusu çekmiş.. bi koşu al gel.. öğle yemeğinde götür.. başka birşey aklına getirme lütfenn.. aaaaa......klava:

merve dur... çiğdemin tıckerinı ben yapcem........
ay saolun kızlar ya rüyanın yorumu okuyunca içim karardı

cicim tickerı yaptım bile ben ama olsun sen yap seninkini alsın amdem çok istedin bnm için sorun olmaz biliyosun
yok ya süper olmuş kocaman ben öle resim ekleyemiyorum o yüzden sordum nası yaptım bi açarak anlatsana selincim ya

o yakışıklının dudaklarının güzelliği belli zaten allah nazardan saklasın bende öle bi oğlan istiyorum işte

kızlar selin aramıza yeni katıldı onun bu az önce resmini eklediği bebeği tüp bebekle yapmış hemde dondurulmuş embriyo mevlam nelere kadir dimi
donan yumurtadan capcanlı bir varlık çıkıyo..

derinlemesine düşüsek kafayı yeriz herhalde
-tatlicadiarzu-

hayır canım aramadılar gidince öğrendim sadece gökmen beyin zamlanmış galiba başka çare yok katlancaz ikili testin fiyatını biliyosun dimi 245 tl canım+75 muayene ücreti.aldılar

saol canim benim , insallah Allah gönlune göre verir:Saruboceq: aslinda imageshackta upload yaparken hemen asagisinda mavi yazan Upload Options / Resizing >> e basip ordan istedigin boyuta cevirebilirsin, ama bu resmin gercek boyutuyla ekledim, ama kucuk resimleri buyyutmek istiyosan dedigim gibi buyuk boyuta cevirip ekliye bilirsin, hic denedin mi imageshack tan resim yuklemeyi? cunku bazilari baska yerlerde resimleri upload ediyolar da .

Son düzenleme:
:)))) tşklerr mervecim sanada tşkler fıstıkk:)) bakalım ben yapabilmişmiyim acaba...

aypmışsın walla bak ikizcik olduklarınıda unutmadım zaten yeni liste için tickerları değiştiriyorum ya

o sırada söyleyince hemen yaptım umarım beğenmişsindir

minik yeşil bezelyeler

hayır canım aramadılar gidince öğrendim sadece gökmen beyin zamlanmış galiba başka çare yok katlancaz ikili testin fiyatını biliyosun dimi 245 tl canım+75 muayene ücreti.aldılar
ahh ahh bilmezmiyim benim randevum önceden alınmıştı ya aradılar gelince şaırmayın diye
ikili testide biliyorum şebnem sorma senin kan sonuçların için kaç gün sonra çıkar dediler

cnm linki kopyaladım denicem birazdan hemen bu mesajı editle ve linki sil çünkü link atmak yasak ticker falan dışında

canım salı günü yaptırdım buğün ögrendim dün aradım bir türlü denk gelmedi sonrada bir türlü fırsat bulamadım sabah aradım herşey normal dedi hiçbir problem yokmuş RABBıME ŞÜKÜR :

aynen öyle canim, hatta ben bir aralar oglumu eskimo diye seviyodum, dusunsene buzdan cikip geldi yanimiza, bazende benim tatli tup bebegim diyorum :) gercekten Allah neler yaratiyo, buradaki herkes cok sansliyiz, hic sansi olmayan insanlar var, o yuzden sukur edelim elimizdekilere.oglumdan sonra Allah a inancim da artti bagliligimda, onu her yedirdigimde, her uyuttugumda ve her kucakladigimda Allaha binlerce kez sukur ediyorum ve dua ediyorum:Saruboceq:

yani alemsin sonuç çıktı desene bende merak eidyodum bu kızın akn sonuçları noldu diye
bende salı gidicem o zaman cuma öğrenirim bende ii bari saol cicim seninkininde ii çıkmasına çok sevindim gözünaydın

ay oda iimiş eskimo :)) evet gerçekten çok şanslıyın ben şu bi sene içinde maeliyat kanser tüp bebek pet ct falan bi sürü şey yaşadım ama en azıdan tüp bebek yaptırıcak çaremiz vardı onu bile yaptıramayanlar var imkanı olsada sağlığı elvermeyenler var

subuocummmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmmmmmmmmmmmmmm nasılsın toparlandın mı biraz

keşke yanımda olsanda sana kocaman sarılsamolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…