yani alemsin sonuç çıktı desene bende merak eidyodum bu kızın akn sonuçları noldu diye
bende salı gidicem o zaman cuma öğrenirim bende ii bari saol cicim seninkininde ii çıkmasına çok sevindim gözünaydın
ay oda iimiş eskimo :)) evet gerçekten çok şanslıyın ben şu bi sene içinde maeliyat kanser tüp bebek pet ct falan bi sürü şey yaşadım ama en azıdan tüp bebek yaptırıcak çaremiz vardı onu bile yaptıramayanlar var imkanı olsada sağlığı elvermeyenler var
Allah bu yasadiklarinin mukafatini verir insallah, canim bir sorum olacak , daha buzlukta embriyon falan varmi??? hani sonra ikinci cocuk felan dusunursen diye.
resmi yapabildigine sevindim, hatta istersen o resmi daha da buyuk boyuta getirebilirsin canim.
Siz bebeğin testini yaptırdınız mı düşükten sonra? Ne dediler. Bir de daha sonra kaçıncı denemende hamile kaldın? Benim ilk denememdi.
cnmkaç haftalık olmuştun ki sen bi onu de bizeKızlar merhaba moralim bbozu biraz dün dotora gittim kese görüldü faat bebeğimin kalp atışlarını duyamadım çok tedirgin oldum ben ya hiç rahat değilim dotora sordum 2 3 defa farlı bi durum olabilir mi diye beni telaşlandırma istemedi 1 hafta sonra gel o zman bakalım dedi tekrar normal mi sizce
hanımlar slm 2 gündür ara ara bir kaç damla kahverengi açık akıntı geldi. dr. aramadım ama normalmi sizce dr söyledigi şekilde iğnelere haplara devam ediyorum..
canim benim bu defa taze yumurtaydi, ve avrupada malesef 1 taneden fazla embriyo vermiyolar , ve ilk seferde tuttu bu defa, ama oglum dondurulmus embriyoydu.Sukur simdilikte hersey yolunda gidiyo, yakinda ikili testtede iyi cikarsa baya rahatlliycam, Allah yardimcimiz olsun:Saruboceq:
Bak bide oglusumun resmini koyim buraya yeni resmi gecen buranin anneler gunuydu ve oglum bana cicek verdi :)Bu arada oglusum 1 yas 4 aylik :)
cnmkaç haftalık olmuştun ki sen bi onu de bize
cnm neden doktoru aramadın sor hemen ayrıca eğer ilişki denediyseniz bize ilk denediğimze öle olmuştu eğer öle bi neden yoksa kahverengi akıntıdan korkma kırmızı olmadığı sürece bi sorun olacağını sanmıyorum ama doktora mutlaka sor cnm
Kızlar merhaba moralim bbozu biraz dün dotora gittim kese görüldü faat bebeğimin kalp atışlarını duyamadım çok tedirgin oldum ben ya hiç rahat değilim dotora sordum 2 3 defa farlı bi durum olabilir mi diye beni telaşlandırma istemedi 1 hafta sonra gel o zman bakalım dedi tekrar normal mi sizce
merve 17 nisan adet tarihimdi 7.haftadayım bugün tam doldurdum ötü bişiy yotur dimi
Ama anladigim kadariyla bir taraftaki yumurtaliklar hala tedaviyle yumurta uretebilir durumda degilmi canim, öyleyse sansin var tabiki sonra bir kac bebis daha dusunebilirsin belki. gercektende davanda haklisin canim bu senin canina bile mal olabilirdi, neyseki cabuk anlasilmis, tedavi sayesinde, tekrar gecmisler olsun, öpuyorumopuyorumnanaktanyok cnm ya
maalesef benim geçen seneki ameliyatımda bi yumurtalığımı aldılar yumurtalık kanseriyim ben..ondan sonra bi baktık ki içimde sol tarafımda bi kitle var 7 cm di küçüldü 4 cm de kaldı ne olduğunu açmadan anlamyız dedi gittiğim tüm proflar neyse bize 6 ay süre verdiler kendiniz deneyin tutmazsa tüp bebek diye bize bu sürece doktorum yumurta arttırmak amacıyla bi ilaç verdi klomen diye ama oda ne yazık ki sağ yumurtalığımda kist yapınca bi ay kist için uğraş ii bişey mi tümör mü diye bi ay küçülsün diye doğum kontrol hapı iç e gittimi sana o 6 ayın 3 ayı çöpe....biz 3 ay denedikten sonra tek yumurtalıkla...tutmayınca tüp bebek yaptırdık ama bide ne görelim benim bitek sağ tarafta yumurta oluşması gerekirken soldada 4 adet sağlıklı yumurta oluştu doktorlarım sinirden ayağa kalktı demek bu senin ameliyatını yapan doktor içinde tanı konulamayan bi kitle unutmasının yanından tümörlü yumurtalıktan parçada unutmuşlar ki yoksa orda yumurta oluşmazdı dediler rapor verdiler bu konuyla ilgili..şimdi allah tamamına erdirirde doğumum olursa o kitle ve yumurtalık parçaları temizlenicek ve ben ameliyatımı yapan o meşhur çifte dava açıcam....
tüpte 9 yumurta oluştu 1 i ertesi gün gelişmedi öldü diğer 8 taneden 1 tane kaldı blastosist embriyo onun dışındakiler cennette
canım hoşgeldin topige çok tatlı oglun maşallah benim yegenime çok benziyor:)))
Ama anladigim kadariyla bir taraftaki yumurtaliklar hala tedaviyle yumurta uretebilir durumda degilmi canim, öyleyse sansin var tabiki sonra bir kac bebis daha dusunebilirsin belki. gercektende davanda haklisin canim bu senin canina bile mal olabilirdi, neyseki cabuk anlasilmis, tedavi sayesinde, tekrar gecmisler olsun, öpuyorumopuyorumnanaktan
hos bulduk canim , yigenini merak ettim simdi sende resim koysana bir baksak yakisikliya :)
:)))) tşklerr mervecim sanada tşkler fıstıkk:)) bakalım ben yapabilmişmiyim acaba...
hayır canım aramadılar gidince öğrendim sadece gökmen beyin zamlanmış galiba başka çare yok katlancaz ikili testin fiyatını biliyosun dimi 245 tl canım+75 muayene ücreti.aldılar
canım salı günü yaptırdım buğün ögrendim dün aradım bir türlü denk gelmedi sonrada bir türlü fırsat bulamadım sabah aradım herşey normal dedi hiçbir problem yokmuş RABBİME ŞÜKÜR :
Kızlar merhaba moralim bbozu biraz dün dotora gittim kese görüldü faat bebeğimin kalp atışlarını duyamadım çok tedirgin oldum ben ya hiç rahat değilim dotora sordum 2 3 defa farlı bi durum olabilir mi diye beni telaşlandırma istemedi 1 hafta sonra gel o zman bakalım dedi tekrar normal mi sizce
nası olmuş kızlar yeni tickerlarımız
canım çok güzel olmuşş. ellerine sağlık .. ama benim hamiş kaldığım kilo 47 dün doktorda tartıldığımda da 52 çıktı kilom.. ama üstümdekiler falan vardı tabi :) nasıl bahane ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?