2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım çok güzel olmuşş. ellerine sağlık .. ama benim hamiş kaldığım kilo 47 dün doktorda tartıldığımda da 52 çıktı kilom.. ama üstümdekiler falan vardı tabi :) nasıl bahane ama..

seni yalancı seniii göbek popo birbirine karışmış giydiği kıyafetlere laf atıyo
ay sevgi ben doktorda tartılırken ne yapıyorum biliyormusun tartıya kağıt peçete koyup ayakkabımı çıkarıp öyle tartılıyorum 300 gr etse bi ayakkabım yarım kilodan fazla eder bu da genel kiloma yansır

bnm bahane nasıl puhahahahahah daha şimdiden bahaneler başladı

bide bende şöyle bir soru uyandı ya benim göbek aldı başını gidiyor sabah tartılıyorum kilom yarım kilo far ediyor acaba eşim moralim bozulmasın diye tartıyı mı sabitledi

bak şimdi dün sabah iç çamaşırımla tartıldım 50 çıktı, sonra akşam hemşire tarttı 52.5 falan çıktı.. eve geldim yine çamaşırlarımda tartıldım 51 çıktı hangisi doğru şimdi bunların

bi kere akşam tartılma cnm ben her sabah tuvalete çıkarım ondan sonrada üstümü değiştirirken sadece iç çamaşırlarımla tartılıyorum...en garanti o doktorlar nedense bizi full kıyafetle tartıyorlar darasını alsalar bari 1 kilo 52 çıkınca 51 saysalar....

çiğdem senin tontiler yapıyordur zaten 1,5 kilo iki tane olunca öyle annesi kolay değil

canım ben çok yatıyorum bide yiyp yatağa devamlı sırnaşık şey göbeğim aldı başını giitti benden önce dönüyo valla:)))

buna rağmen eşim çiçi senin dediğin gibi değil orantılı büyüyo vücudun diyip teselliler de bulunuyoo:roflol:

ben kilolardan korkmuyorum ama insan kendini yinede tuaf hissediyo ayna karşısında alışkın değiliz ondan sanırım...asıl sorunum selilütlerim oldu hiç yokken kalçalarım dolmuşşşşşşşşşşkafamçokkarıştı onları nasıl yokedicem bilemiyorum..

herzaman en küçüğü makbuldürrdelikafadulden

boşverin kızlar mankenmi olucaz anne olucazzzzzz:)))) takmayın kafanıza aslında biliyorum kilo almak hoşumuza gidiyor hatta bana aaaa karnın nasıl belli olmuş deyince birisi ne yalan sölim hoşuma gidiyor evet biz hamileyizzzzzzzzzzzzz karnıımız çok büyücek çünkü bizim bebeişlerimiz tontiş bebek olucaklar:)))))))

ezgicim canım benim çok sevindim... herşey yolunda gidecek allahın izniyle.. sen anlatınca gözümün önüne o keyif yapan hali geldi.. ay çok tatlı.. öpsün teyzesi onun yumoş yanaklarını...
teşekkür ederim bebeğimmmmm
en kısa zamanda sizinkilerinde güsel haberlerini alıcas
öp teyzesi öppp:):)
senin canım turşuuuu çekmişşşş tatlıım
hiç bakma sen o tabilereee
hem sen ne hissedersen o olur:)

nası olmuş kızlar yeni tickerlarımız
yine harika
ellerine emeğine sağlık canım..

canım çok güzel olmuşş. ellerine sağlık .. ama benim hamiş kaldığım kilo 47 dün doktorda tartıldığımda da 52 çıktı kilom.. ama üstümdekiler falan vardı tabi :) nasıl bahane ama..
:):):)
canım sen daha 52 kilosun ya sıkma hiç canını fıstık gibisin maşallahh
:)

bir şey soracağım KIZLAAAARRRR sizce bizim genelimiz neden bu kadar çok kilo aldık birden
ortalama 3-5 kilo aldık neredeyse sizce nie böyle oldu
hormon ilaçları olabilir mi sonra bu kilo alımı yavaşlar mı ki??

bir şey soracağım KIZLAAAARRRR sizce bizim genelimiz neden bu kadar çok kilo aldık birden

wallahi kızlar genel olarak cevaplıyorum şebnem güzel demiş manken mi olucaz cicim..

ama şu selülit bnmde canımı sıkmaya başladı hormon ilaçlarının çok etkisi var kızlar olmaz mı tüm hormon dengesi alt üst oldu iğne gaz bilmemne derken yamulmadığımıza dua edelim bence

tabi canım bütün sorumlu hormon ilaçları zaten.. bi de haraketsizlik tabii. aman yavaş yürü aman dikkat et derken neredeyse kolumuzu bile 5 dakkada kaldırdık.. eeee ye iç yat , olacağı buydu..

AMİNN canım.
çok sevindim, çünkü bende senin gibi korkanlardanım, oyüzden seni merak ediyordum. ama çok şükür bebişini gördün rahatladın. darısı başıma.
yaa bende çok korkuyorum. 10 haziranda benim kontrolüm. kalp atışını gördüm ama daha duymadım. 10 hazirana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. bebişim nasıl iyimi duruyormu nebileyim abuk sabuk paronayaklıklar giriyor aklıma, kızıyorum kendime ama bu merakada engel olamıyorum.

canım sende onu sağlıklı bir şekilde göreceksin eminim ben.. sen beni akşam bi görsen ölüyorum heyecandan.. doktor direk ultrasona aldı zaten. hemşire çağırdı gittim. uzan göbeğini aç dedi.. allahım dedim filmlerdeki gibi göbüşümden bakacaklar.. atletimi çekiyorum gelmiyor.. e çıtçıtlarını açmazsan gelmez tabi.. neyse yattımm o buz gibi jeli döktü göbeğime gitti.. kapı çaldı o sıra baktım kapının önünde eşim var, ama kapı kilitli.. beni çağırınca çantayı ona atıp gitmişim.. garibim kapı önünde kalmış.. doktor geldi cihazı karnıma koydu.. evet bebek burda bak kıpır kıpır dedi.. bi baktım gerçekten kımıldıyor.. eşime çağırabilirmisiniz dedim. geldi o da gördü.. tarif edilemez bir andı.. biz böyle ağzımız ağrıyana kadar gülümsedik.. hepsini sende yaşayacaksın inan bak..

canımmmmm görmüşsün ya pıt pıtları minik meleğin kalbi atıyor en azından o ii olsunda daha ne isteriz dimi endişelenmen normal şimdi içimizde hissetmediğimiz için onların yaşadıklarına dair tek delilimiz girdiğimiz usgler geçicek hepsi16 haftadan sonra kendileri sinyal vericekler anneciklerine
sevgi ağlattın beni kız delüüüüü ne müthiş birşey ya rabbim bebeğini kaybeden arkadaşlarada en kısa zamanda tattırsın inşallah

canım yaa benide ağlattın. aramızda tam bir hafta var. inşallah bu duyguyu haftaya perşembede ben yaşıyacağım.
mervecim aynen dediğin gibi hissetmediğim için çok endişeliyim. birde benim bulantı vs. belirtimde yokya oda beni biraz üzüyor.
ayy acaba ben eve ultrosonmu alsam ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…