canım çok güzel olmuşş. ellerine sağlık .. ama benim hamiş kaldığım kilo 47 dün doktorda tartıldığımda da 52 çıktı kilom.. ama üstümdekiler falan vardı tabi :) nasıl bahane ama..
aynı benim bahanelerimden :))) bende 1,5 kilo kadar almışım bu tartı yanlışş diyorum:smiley-cool:
seni yalancı seniii göbek popo birbirine karışmış giydiği kıyafetlere laf atıyo
ay sevgi ben doktorda tartılırken ne yapıyorum biliyormusun tartıya kağıt peçete koyup ayakkabımı çıkarıp öyle tartılıyorum 300 gr etse bi ayakkabım yarım kilodan fazla eder bu da genel kiloma yansır
bnm bahane nasıl puhahahahahah daha şimdiden bahaneler başladı
bide bende şöyle bir soru uyandı ya benim göbek aldı başını gidiyor sabah tartılıyorum kilom yarım kilo far ediyor acaba eşim moralim bozulmasın diye tartıyı mı sabitledi
bak şimdi dün sabah iç çamaşırımla tartıldım 50 çıktı, sonra akşam hemşire tarttı 52.5 falan çıktı.. eve geldim yine çamaşırlarımda tartıldım 51 çıktı hangisi doğru şimdi bunların
çiğdem senin tontiler yapıyordur zaten 1,5 kilo iki tane olunca öyle annesi kolay değil
bak şimdi dün sabah iç çamaşırımla tartıldım 50 çıktı, sonra akşam hemşire tarttı 52.5 falan çıktı.. eve geldim yine çamaşırlarımda tartıldım 51 çıktı hangisi doğru şimdi bunların
teşekkür ederim bebeğimmmmmezgicim canım benim çok sevindim... herşey yolunda gidecek allahın izniyle.. sen anlatınca gözümün önüne o keyif yapan hali geldi.. ay çok tatlı.. öpsün teyzesi onun yumoş yanaklarını...
senin canım turşuuuu çekmişşşş tatlıımkızlar ya size bişey danışıcam
rüyamda güzel tuzlu bi su yaptım bi plastik kavanoza sonrada içine yemmmyeşil salatalıkları yıkayıp koydum turşu kurucakmışım göye manasına baktım netten çok kötü mutsuzluk hayırlı bitmeyecek evlilik kötü haber diyo ama ben uyanınca içim çok rahattı yemyeşil salatalıklar görünce yeşil iidri ya dedim kendi kendime ne güzel yemyeşil orta boylu biraz enine salkatalıklar gördüm ferha bi rüya dedim bu işlerden anlayan var mı ne şimdi bu rüya
yine harikanası olmuş kızlar yeni tickerlarımız
:):):)canım çok güzel olmuşş. ellerine sağlık .. ama benim hamiş kaldığım kilo 47 dün doktorda tartıldığımda da 52 çıktı kilom.. ama üstümdekiler falan vardı tabi :) nasıl bahane ama..
bir şey soracağım KIZLAAAARRRR sizce bizim genelimiz neden bu kadar çok kilo aldık birden
ortalama 3-5 kilo aldık neredeyse sizce nie böyle oldu
hormon ilaçları olabilir mi sonra bu kilo alımı yavaşlar mı ki??[/QUOT
evet ilaçlarla ilgili tamamen birde sindirim sistemimiz altüst oldu,gaz da cabasıı:))
valla bana çakmak çakın bakın ne oluyodelikafadulden
canım ben çok yatıyorum bide yiyp yatağa devamlı sırnaşık şey göbeğim aldı başını giitti benden önce dönüyo valla:)))
buna rağmen eşim çiçi senin dediğin gibi değil orantılı büyüyo vücudun diyip teselliler de bulunuyoo:roflol:
ben kilolardan korkmuyorum ama insan kendini yinede tuaf hissediyo ayna karşısında alışkın değiliz ondan sanırım...asıl sorunum selilütlerim oldu hiç yokken kalçalarım dolmuşşşşşşşşşşkafamçokkarıştı onları nasıl yokedicem bilemiyorum..
boşverin kızlar mankenmi olucaz anne olucazzzzzz:)))) takmayın kafanıza aslında biliyorum kilo almak hoşumuza gidiyor hatta bana aaaa karnın nasıl belli olmuş deyince birisi ne yalan sölim hoşuma gidiyor evet biz hamileyizzzzzzzzzzzzz karnıımız çok büyücek çünkü bizim bebeişlerimiz tontiş bebek olucaklar:)))))))
teşekkür ederim bebeğimmmmm
en kısa zamanda sizinkilerinde güsel haberlerini alıcas
öp teyzesi öppp:):)
senin canım turşuuuu çekmişşşş tatlıım
hiç bakma sen o tabilereee
hem sen ne hissedersen o olur:)
yine harika
ellerine emeğine sağlık canım..
:):):)
canım sen daha 52 kilosun ya sıkma hiç canını fıstık gibisin maşallahh
:)
bir şey soracağım KIZLAAAARRRR sizce bizim genelimiz neden bu kadar çok kilo aldık birden
hormon ilaçları olabilir mi sonra bu kilo alımı yavaşlar mı ki??
hormon ilaçları olabilir mi sonra bu kilo alımı yavaşlar mı ki??
günaydın kızlar.. nasılız bakalım bugün.. ben süperim.. akşam meleğimi gördüm.. çok tatlıydı.. 25mm olmuş teyzeleri... kıpır kıpırdı.. kalp atışını da ilk defa duydum... görmüştük ama duymamıştık... çok başka birşeymiş.. aşkımla birbirimize baka kaldık.. gözlerimiz doldu.. herşeyi çok iyiymiş maşallah.. tam haftasında dedi doktor.. elevite ek olarak demir hapı verdi.. endişe edicek birşey yok dedi.. bir kutu daha jel yazdı bu son olsun dedi.. ama eşim hayır rüştü bey 12.haftaya kadar dedi.. o zamana kadar kullan diyor.. bilmiyorum bende ne yapacağımı.. gatada yaptırdığım rutin testleri tekrar istedi.. 3 hafta sonra da tekrar gel, 2li testini yapalım dedi.. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..
AMİNN canım.
çok sevindim, çünkü bende senin gibi korkanlardanım, oyüzden seni merak ediyordum. ama çok şükür bebişini gördün rahatladın. darısı başıma.
yaa bende çok korkuyorum. 10 haziranda benim kontrolüm. kalp atışını gördüm ama daha duymadım. 10 hazirana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. bebişim nasıl iyimi duruyormu nebileyim abuk sabuk paronayaklıklar giriyor aklıma, kızıyorum kendime ama bu merakada engel olamıyorum.
canımmmmm görmüşsün ya pıt pıtları minik meleğin kalbi atıyor en azından o ii olsunda daha ne isteriz dimi endişelenmen normal şimdi içimizde hissetmediğimiz için onların yaşadıklarına dair tek delilimiz girdiğimiz usgler geçicek hepsi16 haftadan sonra kendileri sinyal vericekler anneciklerineAMİNN canım.
çok sevindim, çünkü bende senin gibi korkanlardanım, oyüzden seni merak ediyordum. ama çok şükür bebişini gördün rahatladın. darısı başıma.
yaa bende çok korkuyorum. 10 haziranda benim kontrolüm. kalp atışını gördüm ama daha duymadım. 10 hazirana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. bebişim nasıl iyimi duruyormu nebileyim abuk sabuk paronayaklıklar giriyor aklıma, kızıyorum kendime ama bu merakada engel olamıyorum.
sevgi ağlattın beni kız delüüüüü ne müthiş birşey ya rabbim bebeğini kaybeden arkadaşlarada en kısa zamanda tattırsın inşallahcanım sende onu sağlıklı bir şekilde göreceksin eminim ben.. sen beni akşam bi görsen ölüyorum heyecandan.. doktor direk ultrasona aldı zaten. hemşire çağırdı gittim. uzan göbeğini aç dedi.. allahım dedim filmlerdeki gibi göbüşümden bakacaklar.. atletimi çekiyorum gelmiyor.. e çıtçıtlarını açmazsan gelmez tabi.. neyse yattımm o buz gibi jeli döktü göbeğime gitti.. kapı çaldı o sıra baktım kapının önünde eşim var, ama kapı kilitli.. beni çağırınca çantayı ona atıp gitmişim.. garibim kapı önünde kalmış.. doktor geldi cihazı karnıma koydu.. evet bebek burda bak kıpır kıpır dedi.. bi baktım gerçekten kımıldıyor.. eşime çağırabilirmisiniz dedim. geldi o da gördü.. tarif edilemez bir andı.. biz böyle ağzımız ağrıyana kadar gülümsedik.. hepsini sende yaşayacaksın inan bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?