http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=16299
bebeğimin ve kendimin resmini koydum kızlar ekleyin sizde en kısa zamanda çok güzel bir albüm olucak bizimki
canım dosya açılmıyor.
gizemli ana sayfaya yönlendiriyor tatlımmm açılmıyo
cnm yukarıda resimler albümler yazan yere gir görüceksin
girdim canım benim ilk sayfada en üstte duruyo bebişin resmi ama doyaya giremiyorum sadece görünen bebiş resmi başka yok yani
linki tıklayınca gelen msj. şu:
"Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız."
Ç&D SELAM.ankarada hangi doktora gidiyosun.tüğp bebek tedavini nerde yaptırdın.merak ettim bende ankaralıyımda.
kızlar yukarıda ana çubukta resimler albümler yazan yere girin ordada o minik bebek usg fotosu olan resmin yanındaki başlığa tıklayın orda iki resim çıkıcak resimlere tıklayarak yorumda yazabilirsiniz
dur ben şimdi ilgilenicem bu işle bi bakiiimresmin üstüne yada yanındaki linke tıklayınca angelin yazdığı uyarıyı veriyor yani albüme girilmiyor tatlımm
canım yaa benide ağlattın. aramızda tam bir hafta var. inşallah bu duyguyu haftaya perşembede ben yaşıyacağım.
mervecim aynen dediğin gibi hissetmediğim için çok endişeliyim. birde benim bulantı vs. belirtimde yokya oda beni biraz üzüyor.
ayy acaba ben eve ultrosonmu alsam ne.
bende de yok işte bişiy.. ben de ondan korkuyordum zaten. doktora da söyledim.. benim mide bulantım yok, aşermem yok, öyle çok çok iştahım artmadı.. göğüslerimde eskisi kadar acımıyo.. dedim.. doktor güldü bana.. kötü adamlar gibi göründü o an gözüme.. daha ne istiyorsun, ne güzel işte dedi.. bebeğinde sende çok sağlıklısın dedi.. şükret dedi.. ben de peki dedim..
sevgi bide sen denesene şu albüme girme işini bakalım sende de mi olmicak herkese açık diye açtım albümü nie girilmiyo ki
okudum tatlım sen ne zaman ekliyosun bakiim resimlerinicanım girdim, gördüm, yorumumu da yazdım ve yayınladım.. bi problem yok..
teyzeleri buda benim kuzum 10+4 gunluk burda :)
masallah subhanallah barekallahhh
teyzeleri buda benim kuzum 10+4 gunluk burda :)
masallah subhanallah barekallahhh
bende de yok işte bişiy.. ben de ondan korkuyordum zaten. doktora da söyledim.. benim mide bulantım yok, aşermem yok, öyle çok çok iştahım artmadı.. göğüslerimde eskisi kadar acımıyo.. dedim.. doktor güldü bana.. kötü adamlar gibi göründü o an gözüme.. daha ne istiyorsun, ne güzel işte dedi.. bebeğinde sende çok sağlıklısın dedi.. şükret dedi.. ben de peki dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?