2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

linki tıklayınca gelen msj. şu:
"Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız."

girdim canım benim ilk sayfada en üstte duruyo bebişin resmi ama doyaya giremiyorum sadece görünen bebiş resmi başka yok yani

kızlar yukarıda ana çubukta resimler albümler yazan yere girin ordada o minik bebek usg fotosu olan resmin yanındaki başlığa tıklayın orda iki resim çıkıcak resimlere tıklayarak yorumda yazabilirsiniz

kızlar yukarıda ana çubukta resimler albümler yazan yere girin ordada o minik bebek usg fotosu olan resmin yanındaki başlığa tıklayın orda iki resim çıkıcak resimlere tıklayarak yorumda yazabilirsiniz

resmin üstüne yada yanındaki linke tıklayınca angelin yazdığı uyarıyı veriyor yani albüme girilmiyor tatlımm

bende de yok işte bişiy.. ben de ondan korkuyordum zaten. doktora da söyledim.. benim mide bulantım yok, aşermem yok, öyle çok çok iştahım artmadı.. göğüslerimde eskisi kadar acımıyo.. dedim.. doktor güldü bana.. kötü adamlar gibi göründü o an gözüme.. daha ne istiyorsun, ne güzel işte dedi.. bebeğinde sende çok sağlıklısın dedi.. şükret dedi.. ben de peki dedim..

sevgi bide sen denesene şu albüme girme işini bakalım sende de mi olmicak herkese açık diye açtım albümü nie girilmiyo ki

canım girdim, gördüm, yorumumu da yazdım ve yayınladım.. bi problem yok..
okudum tatlım sen ne zaman ekliyosun bakiim resimlerini
teyzeleri buda benim kuzum 10+4 gunluk burda :)

masallah subhanallah barekallahhh

naghancım maaşallah kuzuna insan nazar değecek diye korkuyor dimi

sende yeni albümümüze eklesene yukarıdaki çubukta resimler albümler diye bişey var oraya gir ilk başta çıkıyo zaten

hay ben bu işin içine emiii

ya sevgi giriyo ben girebiliyorum ve albümü herkese açık yaptım ama neden giremiyosunuz ki yaaa off cnm sıkıldı şimdi

aslında bunların iyibişey olduğunu biliyoruz ama yinede taki ultarasonda görene kadar bu endişeleri yaşıyacaz demekki. ben dayanamayıp kendi doktorumdan önce yakınlardaki herhangi bir kadın doğumcuya girip ultrasonda görsemmi acaba.. eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…