kız bu senin kuzun pek göbüşlü maşallah
yerim ben onu ya artık bayağı bayağı küçük insan gibiler
ay bize rahat mı batıyo ne kızlar çok komiğiz yaaslında bunların iyibişey olduğunu biliyoruz ama yinede taki ultarasonda görene kadar bu endişeleri yaşıyacaz demekki. ben dayanamayıp kendi doktorumdan önce yakınlardaki herhangi bir kadın doğumcuya girip ultrasonda görsemmi acaba.. eyvahedigeldismile
bak yıldız sen denedin mi albüme girmeyiCanım bende akara tüp bebekte yaptırdım.transferin ne zamandı senin.mutlaka karşılaşmışızdır ya.şimdi nereye gidiyosun
buda mı kız gelio acaba ne dersinya teyzesi dimi baya gobekliyiz kizimin 2,5 aylik ultrason goruntusune baktikta ayniii ablasiiii :))
canim resim icin ne yaptimsa olmadi hatta girip baskalarinin fotolarina bile baktim :) ama bi ona giremedim
saol cnm geçti inşallahta bi daha olmaz
sen neden tüp yaptırmak zorunda kaldın canım özel değilse
Kızlar, Merhabaaaa:)) Bugün hiç giremedim... Hastanedeydik... Dün akşam sağ bacağımın üst kısmında uyuşma başladı... ve sabaha kadar daha geniş bir yüzeye yayıldı.. Hani soğuktan uyuşursun da bir süre bi şey hissetmezsin ya, öyle bir şey.. Çok korktum.. Pıhtılaşma sorunum olduğu için tıkanma mı oldu acaba dedim ... Sabah soluğu hastanede aldımm... ÇOK ŞÜKÜR:)))) Rahim genişlemesine bağlı dedi. Rahim büyüdükçe sinirlere bası yapıp, böyle his kaybı yarata bilirmiş.. Çok önemli değil, zamanla geçer dedi doktor.
Şimdi iyi haberde sıra:))))) Bebişimi de gördüm, ilk defa hareketine tanık oldum teyzeleri:)))))))))))Bir eli ensesinde, öbür eli sanki by by yaparmış gibi salladı, inanılmaz birşey, mucize gibi.. Sanki annesinin onu heyecanla izlediğini anladı sıpa:))))) Doktor da ben de gülmekten kırıldık, ve tabi ben göz yaşlarımı tutamadım:)))))) ALLAHIN MUCİZESİ BÖYLE BİR ŞEYMİŞ; ŞİMDİ ANLADIM...
Rabbim hepimize bağışla bebeklerimizi...
Geçmişi okuyamadım, hemen size yazmak istedim, bi bakayım bugün neler kaynatmışsınız:)))
Merveee, canımın içi bu arada bebişim bir haftada 7mm büyümüş:))) tam 30mm olmuşşuz...Rica etsek düzeltirmesin teyzesiii, tıfıl kalmasın sıpam:)))
amanınnnn bu sıpaların başımıza açmayacağı iş yok desene kendi rahat etsin diye annesinin bacağını o hale getirince şirinlik yapmış gönül almak için zilli şey cnm şaka bi yana çok geçmiş olsun önemli bişey olmamasına çok sevindim hemen değiştiriyorum listeyi tickerlarımızda yenilendi bakalımbeğenicekmisinKızlar, Merhabaaaa:)) Bugün hiç giremedim... Hastanedeydik... Dün akşam sağ bacağımın üst kısmında uyuşma başladı... ve sabaha kadar daha geniş bir yüzeye yayıldı.. Hani soğuktan uyuşursun da bir süre bi şey hissetmezsin ya, öyle bir şey.. Çok korktum.. Pıhtılaşma sorunum olduğu için tıkanma mı oldu acaba dedim ... Sabah soluğu hastanede aldımm... ÇOK ŞÜKÜR:)))) Rahim genişlemesine bağlı dedi. Rahim büyüdükçe sinirlere bası yapıp, böyle his kaybı yarata bilirmiş.. Çok önemli değil, zamanla geçer dedi doktor.
Şimdi iyi haberde sıra:))))) Bebişimi de gördüm, ilk defa hareketine tanık oldum teyzeleri:)))))))))))Bir eli ensesinde, öbür eli sanki by by yaparmış gibi salladı, inanılmaz birşey, mucize gibi.. Sanki annesinin onu heyecanla izlediğini anladı sıpa:))))) Doktor da ben de gülmekten kırıldık, ve tabi ben göz yaşlarımı tutamadım:)))))) ALLAHIN MUCİZESİ BÖYLE BİR ŞEYMİŞ; ŞİMDİ ANLADIM...
Rabbim hepimize bağışla bebeklerimizi...
Geçmişi okuyamadım, hemen size yazmak istedim, bi bakayım bugün neler kaynatmışsınız:)))
Merveee, canımın içi bu arada bebişim bir haftada 7mm büyümüş:))) tam 30mm olmuşşuz...Rica etsek düzeltirmesin teyzesiii, tıfıl kalmasın sıpam:)))
Herkese Merhabalar...
Kahvaltimi hazirliyorum bir yandan bir iki satir yaziyim hemen..
Ezgicim cok iyi yapmisin balik yagina baslamakla. Ben de hamileligin basindan beri kullaniyorum. Burda da epey yazmistim balik yiyemeyen arkadaslara balik hapi alabileceklerini. Bebegin beyin gelisiminde cok onemli cunku. Ama sonucta hepsi Allah a emanet birsey olacagi varsa da oluyor Allah korusun..
Mervecim, karides gibi kalamar da gebelikte guvenli sayilan deniz urunlerinden. Burda diledigin kadar tuketebilirsin serbest birakiyor DR lar. KOpek baligi, kilic baligi en basta yasaklilardan. Konserve tuna da ayda iki kere ile sinirli.
Selin, masallah ogluna Allah bagislasin. Hosgeldin foruma.
Herkese iyi haftasonlari simdiden...
olsun cnm yavaş sperm hızlı sperm çocuk olmuş ya sen ona bak artık tıp çok ilerledi ya bundan 30 yol önce olsa hepimiz çocuk sahibi olamayacaktık herhaldeesimin spermlerde yavaslik vardi, ilkin sorun yok cok ta yavas degiller dediler ama yardimsiz bebisimiz olmadi malesef, o yuzden artik tup bebek yöntemine basvurduk.
ilk bebek bedavaydi ama ikinciyi kendimiz ödedik neyseki ilkinde tuttu, ama hala 4 tane dondurulmus embriyom var , ama bilmiyorum kullanirmiyim onlari, Allah tan tek istegim iki saglikli bebekti, insallah ta öyle olur :)
öptüm şekeriyi akşamlar iyi tatiller kızlar. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.öpüldünüz.
Baktım gİzem banada aynı hatayı verİyo.gİrİlmİyo
amanınnnn bu sıpaların başımıza açmayacağı iş yok desene kendi rahat etsin diye annesinin bacağını o hale getirince şirinlik yapmış gönül almak için zilli şey cnm şaka bi yana çok geçmiş olsun önemli bişey olmamasına çok sevindim hemen değiştiriyorum listeyi tickerlarımızda yenilendi bakalımbeğenicekmisin
canım sen sağol emi ne güzel bilgiler veriyorsun ama bizi düşünmekten kendini anlatmaya kalmıyo zaman
sen nasılsın neler yapıyorsun nasıl gidiyo bebiş nası babası nasıl oralarda hava nasıl
EZGıMMMMM gözün aydın tatlımm MAŞALLAHHHHHHHHHkıslarrr herkese ii akşamlarr
hepinizi öpüorum
biz bugün doktora gittik 2li test için kan verdik
usg de mercimeği gördükk ve doktor ne dedi bilior musunuzz ki bu 3. doktor diğerleri de aynı şeyi söylemişti : ' bu çooook yaramaz bi bebekkk olacakk:)
bi arada durdu uyudu dedi doktor 2 dakika sadece 2 dakika sonra tam gazzz devamm
sürekli tekmeliorrsağ eli ensede sol eli havada anasına çekmiş::):):)
karaciğer akciğer mide ve parmaklarını gördük
ense kalınlığı 1.4 mm burun kemiğide gayet uzunmuşş babasına çekmiş:):)
gayet sağlıklı dedi doktorumuzzz
en kısa zamanda hepinizden güsel haberler almak dileğiyle...
SUBUo cumm, çok ama çok üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun.. ınşallah en kısa zamanda aramıza dönersin ÇOK GEÇMıŞ OLSUNmerhaba arkadaslar bügün dr a gittim bebegimin kalp atısı yoktu ve hmen genel anesteziyle kurtaj oldum hayırlısı diyelim
kendinize ve bebeklerinize iy bakın
:)) Sizi yaramazlar:)))))))) Kız ezgii, uslu dur bakimmm sen rahatsız etmeyin çocuğu aaaaaherkeseee günayddınnnnnn:))
yine midem kazınarak uyandımmm
hemen hazırlıorum kahvaltıyı hadi bugün bana gelin:):)
mervem biz girdik bi kere senin hayatına çıkmayııızzzzz:):)boshayallersmile
hem biz seni hayatımıdan çkartmaya çalışıo muyuz bak ben dün gezmelerden geldim hemen üstümü değiştirmeden buraya yazdım ki sen merak etme die yaaa:):)
evet ilk kilo 61.5 çünkü ben daha önce belitrmiştim 1.5 kilo aldım die sen de hemeeeeenn:) değiştirmiştin onun üzerine 3 kilo almış oluorum ama toplamda 4.5 kilo
bu arada dün doktor bana balık yağı kapsülü yazdı beyin gelişimine çok faydalı die..
demire de başlıcas bugün
folic kalktı elevit geldi
crinone yarın bitiooooooorrr:):):):):):) hatta tey tey teyyyyyyy
birdeeee kızlar dedi ki doktor bebek plesantası aşağıda durruor kesinnlikle cinsel ilişki yasak kanama olabilir dedi rahim ağzına yakınmış aklım çıktı çünkü biz denemiştikkimse söylememişti bunu
ancak bir ay sonra yukarı çıkar o zmana kadar yasaaaakkk dediii:):)
Cicim ben taaa kalp atımından beri foliği kestim, elevit içiyorumm.. dediğin gibi goccaman bi ilaçfıstığım o zaman listedeki ilk kilonu hemen değiştiriyorum hatırladım öyle hemen değiştirdiğimi...ayrıca doktor çok güzel vitaminler vermiş geçen gittiğimde folic asit yerine elevit yazıcam sana daha sonra demişti bizde eşimle eczaneye ilaç almaya gittiğimizde elevite bi bakalım demiştim insanın kursağından zor geçecek kalınlıkta bi hap ama olsun içindeki vitaminleri okuyunca bu ne dedim ya ne arasan var çok iyi bir ilaç kısaca..güle güle iç doktoruma bende balık hapı söyleyeceğim çünkü o canlıyı evde görmeye bile tahamül edemiyorum artık en azından destek olur ben demir eksikliğim sebebiyle hamileliğimin başında demir hapı almıştım şimdi hemoglobin değerim 12,4 benim için gayet iyi bir rakam..öyle yani fıstık
ayrıca ezgicim senin göbek ne zaman resimlenecek
SEVıCıM; Size de maşallahhhhhhgünaydın kızlar.. nasılız bakalım bugün.. ben süperim.. akşam meleğimi gördüm.. çok tatlıydı.. 25mm olmuş teyzeleri... kıpır kıpırdı.. kalp atışını da ilk defa duydum... görmüştük ama duymamıştık... çok başka birşeymiş.. aşkımla birbirimize baka kaldık.. gözlerimiz doldu.. herşeyi çok iyiymiş maşallah.. tam haftasında dedi doktor.. elevite ek olarak demir hapı verdi.. endişe edicek birşey yok dedi.. bir kutu daha jel yazdı bu son olsun dedi.. ama eşim hayır rüştü bey 12.haftaya kadar dedi.. o zamana kadar kullan diyor.. bilmiyorum bende ne yapacağımı.. gatada yaptırdığım rutin testleri tekrar istedi.. 3 hafta sonra da tekrar gel, 2li testini yapalım dedi.. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..
Oyun bozanlık yapma, çek hemen göbüşü görcess:)en çekememmmmm o göbeğiiiiiiiiiiii çekemeemmmm:):):)
çekilcek gibi değill:):)
akşam eşim gelsin o çeksin bende sana msn den atiim sen hallet olur mu
hiç beni bu teknolojik çelişinin içine sokma olur mu:):)
:))) Merveee, geçen ben bir AVM de ZARA HOME a girdim, bebek kısmında accayip şirin şeyler var... Bir battoşlar var aklın durur, ve çok da basit yapması.. bildiğin düz örgü, etrafına oya.. Ama kalın ve yumuşak canlı renk iple örmüşler zıt renkle de oyasını yapıp, altına pamuklu kumaş geçirmişler:)))) Ben ip alıp renk renk örücem onlardan... Büyük şehirlerdeki arkadaşlar, ZARA HOME u ziyaret etmenizi öneririm:)))) Fikir veriyor be çok da basit şeyler yapılabilir yani:))kızlar konu dağılsın biraz diye soruyorum
bebeğine birşey alan oldu mu yada örmeye başlayan??
ben arı maya uyku tulumu örmeye başladım ama bu sıcakta kalın yünle bir şey örmek tuafıma gitmiyor değil
olsun cnm yavaş sperm hızlı sperm çocuk olmuş ya sen ona bak artık tıp çok ilerledi ya bundan 30 yol önce olsa hepimiz çocuk sahibi olamayacaktık herhalde
sen ikinciyide halletmişsin onlar kalsın kutuplarda :)) bu kız oldumu süper olur dimi selin bi kız bi erkek oh maaşallah
öptüm şeker
allahım ya sinir etti beni bu ya bi albüm yaptım sevgiden başka kimse giremiyo
bebek ii demek babacıkta heveslenmiş ee daha ne olsun adamcık haklı napıcak yumoş görüpBiz ailecek cok iyiyiz;-)) Pazartesi ayrintili usg var onu bekliyoruz heyecanla. Babamiz tup bebek surecinde bir kere bile rutin follicle takibi icin usg ye gelmemisken simdi hic bir randevuyu kacirmaz oldu;-))) Yumos gormektense bebisi gormek daha heyecan verici tabi;-))
Havalar fena degil. bizim burda ne cok sicak ne cok soguk olur. Hep bahar havasidir. Sweathsirt var ustumde mesela su an.. Annem bazen msn den gorunce kizim usuyor musun diye soruyor. Ist te sicaklar baslamis herhalde....
ben gordum albumunu mervecim. Herhalde sadece arkadaslarina izin var ondan olabilir..
geldiiiim kız, panik yapma:))))))bsppp
cnm neden sesin çıkmıo
funda bilge nerdesiniz yahuuu
He yaa, kilo aldım diye sevinin yahuuuuu:)boşverin kızlar mankenmi olucaz anne olucazzzzzz:)))) takmayın kafanıza aslında biliyorum kilo almak hoşumuza gidiyor hatta bana aaaa karnın nasıl belli olmuş deyince birisi ne yalan sölim hoşuma gidiyor evet biz hamileyizzzzzzzzzzzzz karnıımız çok büyücek çünkü bizim bebeişlerimiz tontiş bebek olucaklar:)))))))
Aynen öyle canım yaa, hormonlar yapıyor.. Bi de planlı gebelik olduğu için foliklere erken başladık, ve folik inanılmaz k,lo yapıyor.. Hep onların suçu:)bir şey soracağım KIZLAAAARRRR sizce bizim genelimiz neden bu kadar çok kilo aldık birden
ortalama 3-5 kilo aldık neredeyse sizce nie böyle oldu
hormon ilaçları olabilir mi sonra bu kilo alımı yavaşlar mı ki??
Ayy masallah minik zencime;-)) alkisalkisalkis
:)) Bakim hemen datlım:))))) Bi de teşekkür ederiz çok şükür korktuğum olmadı ya, varsın bacağım uyuşsun, hiç sorun değil:)amanınnnn bu sıpaların başımıza açmayacağı iş yok desene kendi rahat etsin diye annesinin bacağını o hale getirince şirinlik yapmış gönül almak için zilli şey cnm şaka bi yana çok geçmiş olsun önemli bişey olmamasına çok sevindim hemen değiştiriyorum listeyi tickerlarımızda yenilendi bakalımbeğenicekmisin
canım sen sağol emi ne güzel bilgiler veriyorsun ama bizi düşünmekten kendini anlatmaya kalmıyo zaman
sen nasılsın neler yapıyorsun nasıl gidiyo bebiş nası babası nasıl oralarda hava nasıl
kızlar resimler albümler bölümünde bizim topiğin albümü var herkes oraya eklesin istediği resmi kocaman bir albümümüz olsun
albüme giremeyenler bana arkadaşlık isteği göndersin sanırım sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?