2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Canım bende akara tüp bebekte yaptırdım.transferin ne zamandı senin.mutlaka karşılaşmışızdır ya.şimdi nereye gidiyosun

kız bu senin kuzun pek göbüşlü maşallah

yerim ben onu ya artık bayağı bayağı küçük insan gibiler

ya teyzesi dimi baya gobekliyiz kizimin 2,5 aylik ultrason goruntusune baktikta ayniii ablasiiii :))
canim resim icin ne yaptimsa olmadi hatta girip baskalarinin fotolarina bile baktim :) ama bi ona giremedim

ay bize rahat mı batıyo ne kızlar çok komiğiz ya
git cnm için rahat edecekse

angel sende denedin giremedin dimi albüme
Canım bende akara tüp bebekte yaptırdım.transferin ne zamandı senin.mutlaka karşılaşmışızdır ya.şimdi nereye gidiyosun
bak yıldız sen denedin mi albüme girmeyi
ya teyzesi dimi baya gobekliyiz kizimin 2,5 aylik ultrason goruntusune baktikta ayniii ablasiiii :))
canim resim icin ne yaptimsa olmadi hatta girip baskalarinin fotolarina bile baktim :) ama bi ona giremedim
buda mı kız gelio acaba ne dersin

neden böle oldu anlamadım siz ara ara deneyin belki hata veriyordıur

saol cnm geçti inşallahta bi daha olmaz

sen neden tüp yaptırmak zorunda kaldın canım özel değilse

esimin spermlerde yavaslik vardi, ilkin sorun yok cok ta yavas degiller dediler ama yardimsiz bebisimiz olmadi malesef, o yuzden artik tup bebek yöntemine basvurduk.
ilk bebek bedavaydi ama ikinciyi kendimiz ödedik neyseki ilkinde tuttu, ama hala 4 tane dondurulmus embriyom var , ama bilmiyorum kullanirmiyim onlari, Allah tan tek istegim iki saglikli bebekti, insallah ta öyle olur :)

Kızlar, Merhabaaaa:)) Bugün hiç giremedim... Hastanedeydik... Dün akşam sağ bacağımın üst kısmında uyuşma başladı... ve sabaha kadar daha geniş bir yüzeye yayıldı.. Hani soğuktan uyuşursun da bir süre bi şey hissetmezsin ya, öyle bir şey.. Çok korktum.. Pıhtılaşma sorunum olduğu için tıkanma mı oldu acaba dedim ... Sabah soluğu hastanede aldımm... ÇOK ŞÜKÜR:)))) Rahim genişlemesine bağlı dedi. Rahim büyüdükçe sinirlere bası yapıp, böyle his kaybı yarata bilirmiş.. Çok önemli değil, zamanla geçer dedi doktor.

Şimdi iyi haberde sıra:))))) Bebişimi de gördüm, ilk defa hareketine tanık oldum teyzeleri:)))))))))))Bir eli ensesinde, öbür eli sanki by by yaparmış gibi salladı, inanılmaz birşey, mucize gibi.. Sanki annesinin onu heyecanla izlediğini anladı sıpa:))))) Doktor da ben de gülmekten kırıldık, ve tabi ben göz yaşlarımı tutamadım:)))))) ALLAHIN MUCıZESı BÖYLE BıR ŞEYMıŞ; ŞıMDı ANLADIM...
Rabbim hepimize bağışla bebeklerimizi...

Geçmişi okuyamadım, hemen size yazmak istedim, bi bakayım bugün neler kaynatmışsınız:)))

Merveee, canımın içi bu arada bebişim bir haftada 7mm büyümüş:))) tam 30mm olmuşşuz...Rica etsek düzeltirmesin teyzesiii, tıfıl kalmasın sıpam:)))

Son düzenleme:
Herkese Merhabalar...

Kahvaltimi hazirliyorum bir yandan bir iki satir yaziyim hemen..

Ezgicim cok iyi yapmisin balik yagina baslamakla. Ben de hamileligin basindan beri kullaniyorum. Burda da epey yazmistim balik yiyemeyen arkadaslara balik hapi alabileceklerini. Bebegin beyin gelisiminde cok onemli cunku. Ama sonucta hepsi Allah a emanet birsey olacagi varsa da oluyor Allah korusun..

Mervecim, karides gibi kalamar da gebelikte guvenli sayilan deniz urunlerinden. Burda diledigin kadar tuketebilirsin serbest birakiyor DR lar. KOpek baligi, kilic baligi en basta yasaklilardan. Konserve tuna da ayda iki kere ile sinirli.

Selin, masallah ogluna Allah bagislasin. Hosgeldin foruma.

Herkese iyi haftasonlari simdiden...

Ayy masallah minik zencime;-)) alkisalkisalkis

amanınnnn bu sıpaların başımıza açmayacağı iş yok desene kendi rahat etsin diye annesinin bacağını o hale getirince şirinlik yapmış gönül almak için zilli şey cnm şaka bi yana çok geçmiş olsun önemli bişey olmamasına çok sevindim hemen değiştiriyorum listeyi tickerlarımızda yenilendi bakalımbeğenicekmisin

canım sen sağol emi ne güzel bilgiler veriyorsun ama bizi düşünmekten kendini anlatmaya kalmıyo zaman

sen nasılsın neler yapıyorsun nasıl gidiyo bebiş nası babası nasıl oralarda hava nasıl

olsun cnm yavaş sperm hızlı sperm çocuk olmuş ya sen ona bak artık tıp çok ilerledi ya bundan 30 yol önce olsa hepimiz çocuk sahibi olamayacaktık herhalde
sen ikinciyide halletmişsin onlar kalsın kutuplarda :)) bu kız oldumu süper olur dimi selin bi kız bi erkek oh maaşallah
iyi akşamlar iyi tatiller kızlar. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.öpüldünüz.
öptüm şeker
Baktım gİzem banada aynı hatayı verİyo.gİrİlmİyo

allahım ya sinir etti beni bu ya bi albüm yaptım sevgiden başka kimse giremiyo

Biz ailecek cok iyiyiz;-)) Pazartesi ayrintili usg var onu bekliyoruz heyecanla. Babamiz tup bebek surecinde bir kere bile rutin follicle takibi icin usg ye gelmemisken simdi hic bir randevuyu kacirmaz oldu;-))) Yumos gormektense bebisi gormek daha heyecan verici tabi;-))

Havalar fena degil. bizim burda ne cok sicak ne cok soguk olur. Hep bahar havasidir. Sweathsirt var ustumde mesela su an.. Annem bazen msn den gorunce kizim usuyor musun diye soruyor. Ist te sicaklar baslamis herhalde....

EZGıMMMMM gözün aydın tatlımm MAŞALLAHHHHHHHHH Allah nazarlardan saklasın.. Teyzesinin ısıracağı kadar var bu sıpa:))))))) Yerimmmm ben onuuu
merhaba arkadaslar bügün dr a gittim bebegimin kalp atısı yoktu ve hmen genel anesteziyle kurtaj oldum hayırlısı diyelim
kendinize ve bebeklerinize iy bakın
SUBUo cumm, çok ama çok üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun.. ınşallah en kısa zamanda aramıza dönersin ÇOK GEÇMıŞ OLSUN(
:)) Sizi yaramazlar:)))))))) Kız ezgii, uslu dur bakimmm sen rahatsız etmeyin çocuğu aaaaa lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
Cicim ben taaa kalp atımından beri foliği kestim, elevit içiyorumm.. dediğin gibi goccaman bi ilaç Balık kapsülü iyi fikir, sormak lazım ama.. onun bazı tipleri gebelikte kullanılmıyormuş, mutlaka reçete ettip alın doktora, ezbere almayın.
SEVıCıM; Size de maşallahhhhhh ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN SıZı DE...
en çekememmmmm o göbeğiiiiiiiiiiii çekemeemmmm:):):)
çekilcek gibi değill:):)
akşam eşim gelsin o çeksin bende sana msn den atiim sen hallet olur mu
hiç beni bu teknolojik çelişinin içine sokma olur mu:):)
Oyun bozanlık yapma, çek hemen göbüşü görcess:)
:))) Merveee, geçen ben bir AVM de ZARA HOME a girdim, bebek kısmında accayip şirin şeyler var... Bir battoşlar var aklın durur, ve çok da basit yapması.. bildiğin düz örgü, etrafına oya.. Ama kalın ve yumuşak canlı renk iple örmüşler zıt renkle de oyasını yapıp, altına pamuklu kumaş geçirmişler:)))) Ben ip alıp renk renk örücem onlardan... Büyük şehirlerdeki arkadaşlar, ZARA HOME u ziyaret etmenizi öneririm:)))) Fikir veriyor be çok da basit şeyler yapılabilir yani:))

ben gordum albumunu mervecim. Herhalde sadece arkadaslarina izin var ondan olabilir..

bebek ii demek babacıkta heveslenmiş ee daha ne olsun adamcık haklı napıcak yumoş görüp
evet cnm istanbulda hava fena accık yürüyüş yapıyorum akşam ama nefesim kesiliyo tansiyonum düşüyo havada 1 gr oksijen yok sanki ama bu iyi günlerim onuda biliyorum
ben gordum albumunu mervecim. Herhalde sadece arkadaslarina izin var ondan olabilir..

hay aklında bin yaşaya ya ne diim ki ben haklısın

bsppp

cnm neden sesin çıkmıo

funda bilge nerdesiniz yahuuu
geldiiiim kız, panik yapma:))))))
He yaa, kilo aldım diye sevinin yahuuuuu:)
bir şey soracağım KIZLAAAARRRR sizce bizim genelimiz neden bu kadar çok kilo aldık birden
ortalama 3-5 kilo aldık neredeyse sizce nie böyle oldu
hormon ilaçları olabilir mi sonra bu kilo alımı yavaşlar mı ki??
Aynen öyle canım yaa, hormonlar yapıyor.. Bi de planlı gebelik olduğu için foliklere erken başladık, ve folik inanılmaz k,lo yapıyor.. Hep onların suçu:)
Ayy masallah minik zencime;-)) alkisalkisalkis

he he he he:)) Patly teyzee teşekkür ederiiiim:))) Annem için orada bir iki zenci bebiş sev nolluuuuur:)))) Öptük biz sizi:))

kızlar resimler albümler bölümünde bizim topiğin albümü var herkes oraya eklesin istediği resmi kocaman bir albümümüz olsun

albüme giremeyenler bana arkadaşlık isteği göndersin sanırım sorun bu

fundacım merak ettim seni napiim girmeyince alıştım hergün girmene girmeyince merak ettim

patlycim seninde ayrıntılı usg inşallah sorunsuz sonuçlanır

bizde bildiğim kadarıyla ayrıntılı usg yi 5. ayda yapıyorlar seninki niye bu kadar erken acaba

:)) Bakim hemen datlım:))))) Bi de teşekkür ederiz çok şükür korktuğum olmadı ya, varsın bacağım uyuşsun, hiç sorun değil:)

hemen yolluyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…