2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Canım beniiiim yaaaa:))))))

Mervecim;

Benim usg nin adi "NT ya da Nuchal Translucency' testi. Sen benim ayrintili usg dedigime bakma TR deki karsiligini bilmiyorum cunku.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nuchal_scan

Mervecim;

Benim usg nin adi "NT ya da Nuchal Translucency' testi. Sen benim ayrintili usg dedigime bakma TR deki karsiligini bilmiyorum cunku.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nuchal_scan

TR de ki karşılığının adı ne bilmiyorum, burada da NTS diyorlar, sanırım aynı şeydir...açılımı şu.. Seni bir alete bağlıyorlar, 15 dakika kadar bebeğin kalp atımlarını alıp kaydediyorlar şekerim:)

he o ayrıntılı usg değil ama bizde ona NST deniliyor göbeğine eko cihazı gibi prob takıyolar bebeğin kalp atışı kaydediliyor...bizde ayrıca o 8,5 aydan sonra bakılıyor ve bebeğin kalp atışı gereğinden hızlı yada yavaşsa bebek erken alınabiliyor..

o zaman o bizdeki DAWN taraması için yapılan USG olabilir Patly cim:)))

Canim bir de Bizimle ismini paylaşır mısın, senin için bir sakıncası yoksa eğer:)

MERVEEEEEE, sana yazim diye girdim, hafta sonu misafirim var, ben giremeye bilirim topiğe... SAKIN MERAK ETMEEEEE olumunekankayizsmile

Şimdi kaçtım valla gelmek üzere misafirler:)))

Hepinize şimdiden iyi haftasonları.. kendinize ama en çok da bebişlerinize çok iyi bakın kızlar.. hepinizi öptüm:)

heh şimdi anladım ok to
çok naiksin cnm haber verdiğin için telekkürler :))

ekleyebiliyosunuz bildiğim kadarıyla sizde foto ekle butonu çıkmıyormu

Ben de sadece yorum yapabiliyorsun resimlere. Himm diger arkadaslarda nasil acaba?

tamam anlaşıldı ben bi resim koyma topiği yapiim en iyisi ya bu olmicak böle baksana

şimdi orda öğlene mi gelio ne güzel ya hava aydınlık :)))

tamam anlaşıldı ben bi resim koyma topiği yapiim en iyisi ya bu olmicak böle baksana

şimdi orda öğlene mi gelio ne güzel ya hava aydınlık :)))

ok sen bilirisin. Arkadaslarin foto eklemesine izin verilemiyor mu acaba?

Burda oglene geliyor evet. hayati geriden takip ediyoruz...

kızlar ben bu resim işine genel bi çözüm buldum hem resimlerimiz ulu orta olmaz hemde sadece bizim topikte te olanlar bilir

herkes kendi profiline albüm eklesin yenilerini ekleyincede haber versin girip yorum yapıp görelim ne dersiniz hem arakadaşımız olmyanlarda göremez ayrı bi topik açarsam tüp bebeğin içinde bu opiği bile kapatırlar gebelik topiğinde açsam ordada bi karışık

herkes profiline eklesin resimlerini bakalım görelim şekerler

ok sen bilirisin. Arkadaslarin foto eklemesine izin verilemiyor mu acaba?

Burda oglene geliyor evet. hayati geriden takip ediyoruz...

ay sorma patly ya bende öle olacak herkes ekleyebilecek sanıyordum ama değilmiş sevmedim bu işi silicem albümü

profillerimizden takip ederiz yeni foto ekleyen sölyer bizlerde bakarız

fundacım ve sevgicim bugün eklemeye çalıştığım ve bir türlü sizlerin resim eklemesine izin vermeyen bu fotoğraf albümünü sinirlendim ve bir dangalaklık edip sildim

tekrar ekleyeceğim yarın o güzel yorumlarınızı tekrar yazarsınız dimi şekerlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…