Canım bende akara tüp bebekte yaptırdım.transferin ne zamandı senin.mutlaka karşılaşmışızdır ya.şimdi nereye gidiyosun
Kızlar, Merhabaaaa:)) Bugün hiç giremedim... Hastanedeydik... Dün akşam sağ bacağımın üst kısmında uyuşma başladı... ve sabaha kadar daha geniş bir yüzeye yayıldı.. Hani soğuktan uyuşursun da bir süre bi şey hissetmezsin ya, öyle bir şey.. Çok korktum.. Pıhtılaşma sorunum olduğu için tıkanma mı oldu acaba dedim ... Sabah soluğu hastanede aldımm... ÇOK ŞÜKÜR:)))) Rahim genişlemesine bağlı dedi. Rahim büyüdükçe sinirlere bası yapıp, böyle his kaybı yarata bilirmiş.. Çok önemli değil, zamanla geçer dedi doktor.
canım geçmiş olsun insanın vucudu her gün sanki bir degişime ugruyor bazen kötü birşeymi var acaba diyorum gerilmeler agrılar ay ne güzel bebeişini görmüşsün maşallah cimcimeye saglıklı büyüsünde.
Şimdi iyi haberde sıra:))))) Bebişimi de gördüm, ilk defa hareketine tanık oldum teyzeleri:)))))))))))Bir eli ensesinde, öbür eli sanki by by yaparmış gibi salladı, inanılmaz birşey, mucize gibi.. Sanki annesinin onu heyecanla izlediğini anladı sıpa:))))) Doktor da ben de gülmekten kırıldık, ve tabi ben göz yaşlarımı tutamadım:)))))) ALLAHIN MUCİZESİ BÖYLE BİR ŞEYMİŞ; ŞİMDİ ANLADIM...
Rabbim hepimize bağışla bebeklerimizi...
Geçmişi okuyamadım, hemen size yazmak istedim, bi bakayım bugün neler kaynatmışsınız:)))
Merveee, canımın içi bu arada bebişim bir haftada 7mm büyümüş:))) tam 30mm olmuşşuz...Rica etsek düzeltirmesin teyzesiii, tıfıl kalmasın sıpam:)))
kuzuuuummmm tebrik ederim canım görmüşsün keretayıKızlar, Merhabaaaa:)) Bugün hiç giremedim... Hastanedeydik... Dün akşam sağ bacağımın üst kısmında uyuşma başladı... ve sabaha kadar daha geniş bir yüzeye yayıldı.. Hani soğuktan uyuşursun da bir süre bi şey hissetmezsin ya, öyle bir şey.. Çok korktum.. Pıhtılaşma sorunum olduğu için tıkanma mı oldu acaba dedim ... Sabah soluğu hastanede aldımm... ÇOK ŞÜKÜR:)))) Rahim genişlemesine bağlı dedi. Rahim büyüdükçe sinirlere bası yapıp, böyle his kaybı yarata bilirmiş.. Çok önemli değil, zamanla geçer dedi doktor.
Şimdi iyi haberde sıra:))))) Bebişimi de gördüm, ilk defa hareketine tanık oldum teyzeleri:)))))))))))Bir eli ensesinde, öbür eli sanki by by yaparmış gibi salladı, inanılmaz birşey, mucize gibi.. Sanki annesinin onu heyecanla izlediğini anladı sıpa:))))) Doktor da ben de gülmekten kırıldık, ve tabi ben göz yaşlarımı tutamadım:)))))) ALLAHIN MUCİZESİ BÖYLE BİR ŞEYMİŞ; ŞİMDİ ANLADIM...
Geçmişi okuyamadım, hemen size yazmak istedim, bi bakayım bugün neler kaynatmışsınız:)))
Merveee, canımın içi bu arada bebişim bir haftada 7mm büyümüş:))) tam 30mm olmuşşuz...Rica etsek düzeltirmesin teyzesiii, tıfıl kalmasın sıpam:)))
cnm bende 6. haftada aynen öyle diyordum ay niye hiç belirtim yok bi aksilik var diye sonra 1,5 hafta sonra gördüm günümü..herkeste belirti olacak diye birşey yok bunu tekrar yineliyorum ama 8. haftaya doğru kızlar midem bulanıo çok fenayım dediğinde bende sana ohhhhh dicem zemuszemus al işte sana belirtinin en babası..hem listemizin sonunda görüyorsundur belki angelofsky diye bi arkadaş vardı en yoğun belirtileri oyaşıyordu hep aramızda ama bebeği yokmuş meğer kesesinde yani bu belirti işi sağlıklı gebelik habercisi olmadığı gibi sağlıksız gebelik habercisi de değil.ama şu an böyle belirti araman çok normal çünkü içimizde onları tam anlamıyla hissetmediğimiz sürece bu böyle sürecek...sıkma sen canını minik iislm hanımlar bende hiç belirti yok sizde durumlar nasıl 6 haftanın içindeyim ne bulantı ne halsizlık sadece hafif arada bel agrısı var sizde nasıl olmuştu bu haftalarda kendinize iyi bakın...
doğru söylüyorsun tatlım sağlıklı olması en öncelikli dileğimiz hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun o zaman :)gizemli bende cok istiyorum bir kizimin olmasini, ama sonrada dusunuyorum saglikli olsunda oglan olursa ogluma hem kardes hem arkadas olur, ama kiz olursa bana arkadas oolurkaydirigubbakcemile5
ya bende sizinkileri o kadar benimsemişim ki dün eşime dedi bak gittiğimizde bebeğin bi eli ensesinde bi elide havada oynuyo keyif çatıyo olacak diye aşkım onuda mı öğrendin bu haftalarada öyle mi yapıyorlarmış yoksa dedi bende bizim kızların ki hep öle poz vermiş dedim kocacığım bana baktı karım deliriyor diye delikafaduldenkuzuuuummmm tebrik ederim canım görmüşsün keretayı
harika bişii dimi el saallıo resmen bıdıklar
birde çokilginç pelinde de bende de sende de aynı poz el ense durumdalar:):)
bu arada çok çok geçmiş olsun cnm sorun olmamasına çok sevindim öpüorum:)
patly'cim
ilk defa bu doktorum söyledi balık kapsülü gittiğim 5. doktor:)
biraz geç başlıoruz ama olsun hiç başlamamaktan iidir
umarım yarın ki kontrolünüz heyecanlı geçer..
selin25'cim
hoşgeldin aramıza:)
funda'cım
evet tam ısırmalık kıvama gelmiş sen şimdiden gelip benim göbişten ısırabilirsin teyzesi:)
sana kolay gelsin 2 gün misafir ağırlamak işi zor
merve'cim
bende hafta sonu yokum tatlım belki gece girebilirim ben de haber veriim dedim ki merak etme
herkesi öpüorumm:)
Kızlar, Merhabaaaa:)) Bugün hiç giremedim... Hastanedeydik... Dün akşam sağ bacağımın üst kısmında uyuşma başladı... ve sabaha kadar daha geniş bir yüzeye yayıldı.. Hani soğuktan uyuşursun da bir süre bi şey hissetmezsin ya, öyle bir şey.. Çok korktum.. Pıhtılaşma sorunum olduğu için tıkanma mı oldu acaba dedim ... Sabah soluğu hastanede aldımm... ÇOK ŞÜKÜR:)))) Rahim genişlemesine bağlı dedi. Rahim büyüdükçe sinirlere bası yapıp, böyle his kaybı yarata bilirmiş.. Çok önemli değil, zamanla geçer dedi doktor.
merhaba kızlar kontrole gidemedim doktorun kongresi varmış dün saf gibi belki 15 kilo vardır karpuzu kaldırdım çok sancım oldu çok korktuk doktor da çarşambaya kadar hep doluymuş bugün bebişimi görmeyi çok istiyordum
cnm bende 6. haftada aynen öyle diyordum ay niye hiç belirtim yok bi aksilik var diye sonra 1,5 hafta sonra gördüm günümü..herkeste belirti olacak diye birşey yok bunu tekrar yineliyorum ama 8. haftaya doğru kızlar midem bulanıo çok fenayım dediğinde bende sana ohhhhh dicem zemuszemus al işte sana belirtinin en babası..hem listemizin sonunda görüyorsundur belki angelofsky diye bi arkadaş vardı en yoğun belirtileri oyaşıyordu hep aramızda ama bebeği yokmuş meğer kesesinde yani bu belirti işi sağlıklı gebelik habercisi olmadığı gibi sağlıksız gebelik habercisi de değil.ama şu an böyle belirti araman çok normal çünkü içimizde onları tam anlamıyla hissetmediğimiz sürece bu böyle sürecek...sıkma sen canını minik ii
doğru söylüyorsun tatlım sağlıklı olması en öncelikli dileğimiz hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun o zaman :)
ya bende sizinkileri o kadar benimsemişim ki dün eşime dedi bak gittiğimizde bebeğin bi eli ensesinde bi elide havada oynuyo keyif çatıyo olacak diye aşkım onuda mı öğrendin bu haftalarada öyle mi yapıyorlarmış yoksa dedi bende bizim kızların ki hep öle poz vermiş dedim kocacığım bana baktı karım deliriyor diye delikafadulden
tamam tatlım haber verdiğin için saol....muck sana fazla yorma kendini
Günaydın fıstıklarrrrrrrrrrr:)) ayyyy bu sabah çok pozitif uyandım kahvaltımı hazırladım iş yerime geldimmm şimdi içimden hep bebeğimin doğduğu an geçiyor ister istemez duygusallaşıyorummm allahım biran önce aralık gelsinnnn ya artık bişey alsakmı ya bebeğimize üç ayı geçtik çok hevesleniyorum bir patik tulum falan temmuz 1 randevum var ayyyyy daha çok gün var bebeğimi görmeye((
merhaba kızlar kontrole gidemedim doktorun kongresi varmış dün saf gibi belki 15 kilo vardır karpuzu kaldırdım çok sancım oldu çok korktuk doktor da çarşambaya kadar hep doluymuş bugün bebişimi görmeyi çok istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?