2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

mervecim günaydın.. çizelgede gözüme takıldı tatlışım.. ben 27 değil 29 yaşındayım.. gerçi 27 daha iyiymiş :))
ay ne alemsin ben senin 29 yaşında biliyodum ama seni sevdiğim için kıyak geçiim dedim
ay ne güzel şekerim hep böle ol inşallah o anı düşündüğüm zaman benimde içim bi hoş oluyor
cnm konuşsun tabi ama neden kendine bi hesap açmıyo onu anlayamadım
hımmm ne kötü insan kendini şarlayınca çok kötü oluyor dimi ama kısmet
ayrıca kaldırmışsın artık olan olmuş ama öle ani kaldırmalarda bişey olsa hemen kanama belirtisi veriyo sen için ferah tut bişicik olmaz ama bi daha da aynı hatayaı yapma olur mu fıstık
bi nebze olsun seni rahatlattıysam ne mutlu bana evet bu belirti olayı tam bi muamma...sen sıkma canını melek ii sadece sana sıkıntı verecek kadar hormon salgılamadı daha biraz daha büyüsün bak neler olucak midem bulanınca ki inşallah olmaz
evet resimdeki benim cnm güzel sözlerin için teşekkürler sanada ii hafta sonları

kaymaklı ekmek kadayıfı gibi bi sonuç daha ne olsun şekercim süpper walla gözümüz aydın

Herkese merhabalar okuduklarıma gerçekten çok üzüldüm bebişlerini kaybeden arkadaşlara sabır diliyorum gerçekten çok zor hepimiz bunun korkusuyla yaşadığımız için çok iyi anlıyoruz birbirimizi allahım bidaha kimseye yaşatmasın

merve nasılsın depot iğne sen kullanıyodun dimi doktora gittiğimde sıcakta jel çekilmiyo dedim iğne verdi ama haftada iki tane vurulacakmış 500mg lık ama çok acıyorr arada kaldım kendim kaşındım jel olmasın diye iğne çok kötü o acıları unutmuşum hergün yaptığımız iğneleri dün akşam vuruldum iğneği ama 3 gündür jel kullanmıyorum yeşil tortu şeklinde jel çıkmaya başladı bugünde doktora ulaşamam fikri olan varmı?

ha cnm çarşamba doktora gittiğimde benim sıpa poposu havada aynı balık gibi duruyodu büzmüş kendini uyuyor dedi doktorum ama tabi ben hiç öle görmediğim için çok korktum bişey oldu diye sonra karnıma iki kere vurdu hoopp dönüverdi başladı hareketlere ama ağzı fln sanki beni uyandırdınız size kızıyorum der gibiydi çok şekerdi ya 4 boyutludada ilk kez gördüm yüzünü çok mutluluk verici bişey doktor biraz usg yi fazla tuttu istersen bırakalım dedi ben hemen yooo akşama kadar bakalım hiç sorun deil dedim nasıl güldüler bana tabi buldumcuk bi anne olarak onlara farklı geliyorum
eşim le çok büyük kavgalar yaptık iki gündür ondan giremiyorum şimdiden bebişi kıskanmaya başladı doktorada hemen şikayetler zaten sordu usgzararlımı diye doktorun cevabıda aynen şöle istersen eve al bitane hergün bak hiç bi zararı yokk:) öle bi cvp beklemediği için iyice sinirlendi

ooo çok sevindim cnm darısı hepimizin başına inşallahhhh

canım zaten ben bu dikkatsizliğim yüzünden 24 yaşımda bel fıtığından ameliyat oldum daha 2 yıl yeni geçti ameliyat olalı

öncelikle ben senin o sıpanı yerim eşşek yaaa :))))) bide kızmışmı uyandırdınız diye...maaşallah ya demek artık benimki de öle şeyler yapmaya başlayacak seninle yakınız çünkü hafta olarak.... eşine gelince azıcık idare et ilk önceliğim sensin sen olmadan oda olmaz sen benim herşeyimsin falan de..

iğneye gelince yağlı bir iğne olduğu için şırıngaya zor çekilir kalçaya zor zerkedilir ve sonrasıda çok ağrı yapar..ben haftada bi kere oluyorum ama hafta ortasında hiç birşey yokken bir anda acı giriyo kalçama yalnııızzz iğne çok iyi bir iğne etki olarak süper benim bebeğim 2 kere vuruldum 4 gün ileriye gitti doktorun usg sinde 4 gün fazla çıktı bebeğin gelişimi için çok faydalı.napalım dayanıcaz..bu iğne belki tüm progesteron ihtiyacını karşıladığı için önceki jel kalıntıları geri gelmiş olabilir ama yeşil olmasını sebebi ne onu bi sor doktoruna cnm jelin rengi ne renk bilmiyorum ama şeffafsa ve yeşil geliyosa onu bi sor cicim

canım zaten ben bu dikkatsizliğim yüzünden 24 yaşımda bel fıtığından ameliyat oldum daha 2 yıl yeni geçti ameliyat olalı

zeynepcim sen şimdi sopalık oldun işte hem bel fıtığısın hem hamile anacım senin ne işin var karpuz taşıyorsun.klava:klava:

bi daha yapmazsın gerçi bu sana ders oldu ama yinede dikkatli ol tatlım allah korusun karpuz yüzünden başına iş gelirsi walla

kızlar size yeğenime yaptığım iki yelek modelini göstermek istedim. belki fikir olur..pembe yelekli hali daha doğduğu ilk gün..bakmayın çirkin göründüğüne.. avatarımda da 6 aylık falan..

Eklentiler

• $DSCN4627.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $RS 017.webp
    6 KB · Görüntüleme: 26
kızlar size yeğenime yaptığım iki yelek modelini göstermek istedim. belki fikir olur..pembe yelekli hali daha doğduğu ilk gün..bakmayın çirkin göründüğüne.. avatarımda da 6 aylık falan..

cnm çok güzel olmuş ellerine sağlık ayrıca hiçte çirkin değil melek miş o zaman hiç çirkin melek olur mu maaşallah resimde de ne güzel bebek ellerine sağlık ne marifetliymişsin kendinikine başladın mı bişey ben başladım uyku tulumuna ama bu sıcakta kışlık yünden bişey örmek insana fenalık getiriyo walla

cnm jel beyaz sürekli kullandığımdada kahve tonu gibi tortular çıkıyordu ama bu yeşil içim mi çürüdü ne bu valla pazartesi arıcam doktorumu?senin iğnenin adı ne aynımı acaba bana haftada 2 verdi yanında folik demir ve kan hapı bi yine düşük olmasın diye bi hap daha biz önlemimizi alalım iç hepsini dedi bakalım çarşamba görücem minişimi 2li testte var allah yardımcımız olsun

aynı ilaç cnm proluton depot 500 mg şimdi iğnemi vurunmaya gidiyorum haftada bir vurunuyorum ben.onun yanında folis asid içiyorum 400 mg ve coraspin kan sulandırıcı içiyoru pıhtılaşma sorunum yok ama ilk gebeliğim olduğu için doktor biz önlem alalımda dedi senin ki gib ben önceden sabah progestan fitil akşam progynex iğnevuruluyordum her akşma oluyordum sonra haftada 1 prolutona döndü doktorum çok acıtıyo ama çok ii bir iğne benim arkadaşım iki kere dış gebelik yaşadı şimdi hamile bu hamileliği boyunca 3 ay haftada 2 defa vuruldu yazık bana doktor 12. hafta bırakıcaksın dedi

benimde salı günü ikili test var hakkımızda hayırlısı olsun özlem peşpeşe gidicez doktora sende bende cinsiyetlerinide öğreniriz inşallah....bebeklerimizde sağlıklıdır inşallah.allahınizniyle bu topicte başka fire olmaz ve yarıda kalan arkadaşlara rabbim bi mucize yaparda ne kısa zamanda aramıza dönerler

sen sıkma canını fitilin kalıntıları geliyodur içinden doktorun cebi yokmu arasan sorsan pazartesiyi beklemesen yada bak benim doktorumun sitesine gir sor ertesigüne hemen cvp yazıyor googledan serdar koç yaz doktora sorun bölümü var oraya yaz cnm cvplıyor hep en azından bi fikir olur sana pazartesiden önce döner diye umuyorum aktif kullanıyor çünkü siteyi

canım ellerine saglık çok şık olmuş ben bilmiyorum örgü işlerini annem o konuda çok iyidir ona güveniyorum bende:)))benim yegende 1 haftalık oldu çok tatlı oluyolar bebişler bizlerde inşallah bizimkilere kucagımıza alacagız hayırlısı ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…