ay ne alemsin ben senin 29 yaşında biliyodum ama seni sevdiğim için kıyak geçiim dedimmervecim günaydın.. çizelgede gözüme takıldı tatlışım.. ben 27 değil 29 yaşındayım.. gerçi 27 daha iyiymiş :))
ay ne güzel şekerim hep böle ol inşallah o anı düşündüğüm zaman benimde içim bi hoş oluyorGünaydın fıstıklarrrrrrrrrrr:)) ayyyy bu sabah çok pozitif uyandım kahvaltımı hazırladım iş yerime geldimmm şimdi içimden hep bebeğimin doğduğu an geçiyor ister istemez duygusallaşıyorummm allahım biran önce aralık gelsinnnn ya artık bişey alsakmı ya bebeğimize üç ayı geçtik çok hevesleniyorum bir patik tulum falan temmuz 1 randevum var ayyyyy daha çok gün var bebeğimi görmeye((
cnm konuşsun tabi ama neden kendine bi hesap açmıyo onu anlayamadımbenim kuzenim öyküde tüp bebekle 2010 aralık annesi olucak yaşı 23 5 senelik evliler ilk bebekleri olucak öykü çok heyacanlı şu an benim yanımda bugun bize geldi öykü sizlerle tanışmak istiyormuş konuşmak istiyormuş benim hesabımdan yani üyeliğimden öykü buraya katılabilirmi konuşabilirmi
hımmm ne kötü insan kendini şarlayınca çok kötü oluyor dimi ama kısmetmerhaba kızlar kontrole gidemedim doktorun kongresi varmış dün saf gibi belki 15 kilo vardır karpuzu kaldırdım çok sancım oldu çok korktuk doktor da çarşambaya kadar hep doluymuş bugün bebişimi görmeyi çok istiyordum
bi nebze olsun seni rahatlattıysam ne mutlu bana evet bu belirti olayı tam bi muamma...sen sıkma canını melek ii sadece sana sıkıntı verecek kadar hormon salgılamadı daha biraz daha büyüsün bak neler olucak midem bulanınca ki inşallah olmazcanımcıgım sagolasın allah minigine sana bagışlasın evet o arkadaşı okudum kesenin olmaması ve belirtisinin çok olması bu işlere insan bir anlam veremiyor kişiden kişiye degişiyor sanırım bu yazın bana çok iyi geldi:))resimdeki sensin sanırım minyon tipli hoş birisine benziyosun iyi hafta sonları...
kıslaaar kaçak kaçak buldum nett girdim iki dakikalığına:):)
benim test sonuçalrı gelmiş doktorum aradı
ense kalınlığı hesaba katılmadan oluşan risk 1/2400
ense kalınlığıda hesaplanarak çıkan risk 1/2100
akşama sonucun çıktısını alıp daha ayrıntılı yazarım şimdilk doktorumun bana dediği bu ve gayet ii dedi
ben yine de bi size sorayım dedim sevgili araştırmacı arkadaşlarım
benim bu konu ile ilgili bilgim yok denecek kadar az
benden önce test sonucu alan yada konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarııım
sonucu yorumlarsanız sevinirim öpüldünüz:):)
kıslaaar kaçak kaçak buldum nett girdim iki dakikalığına:):)
benim test sonuçalrı gelmiş doktorum aradı
ense kalınlığı hesaba katılmadan oluşan risk 1/2400
ense kalınlığıda hesaplanarak çıkan risk 1/2100
akşama sonucun çıktısını alıp daha ayrıntılı yazarım şimdilk doktorumun bana dediği bu ve gayet ii dedi
ben yine de bi size sorayım dedim sevgili araştırmacı arkadaşlarım
benim bu konu ile ilgili bilgim yok denecek kadar az
benden önce test sonucu alan yada konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarııım
sonucu yorumlarsanız sevinirim öpüldünüz:):)
quality kullanıcısından alıntı
Kızlar, Merhabaaaa:)) Bugün hiç giremedim... Hastanedeydik... Dün akşam sağ bacağımın üst kısmında uyuşma başladı... ve sabaha kadar daha geniş bir yüzeye yayıldı.. Hani soğuktan uyuşursun da bir süre bi şey hissetmezsin ya, öyle bir şey.. Çok korktum.. Pıhtılaşma sorunum olduğu için tıkanma mı oldu acaba dedim ... Sabah soluğu hastanede aldımm... ÇOK ŞÜKÜR:)))) Rahim genişlemesine bağlı dedi. Rahim büyüdükçe sinirlere bası yapıp, böyle his kaybı yarata bilirmiş.. Çok önemli değil, zamanla geçer dedi doktor.
Şimdi iyi haberde sıra:))))) Bebişimi de gördüm, ilk defa hareketine tanık oldum teyzeleri:)))))))))))Bir eli ensesinde, öbür eli sanki by by yaparmış gibi salladı, inanılmaz birşey, mucize gibi.. Sanki annesinin onu heyecanla izlediğini anladı sıpa:))))) Doktor da ben de gülmekten kırıldık, ve tabi ben göz yaşlarımı tutamadım:)))))) ALLAHIN MUCİZESİ BÖYLE BİR ŞEYMİŞ; ŞİMDİ ANLADIM...
Rabbim hepimize bağışla bebeklerimizi...
canım kötü bişey olmamasına sevindim bu arada tek bebek gibi bahsetmişsin 2 değil mi bugün benim de randevum vardı ama doktor il dışındaymış kaldı ne güzel bebişimi görecektim ama kaldı
al tabi bebeğim sen artrık.. miniş büyüdü artık annesi.. en azından şimdilik bebeğinin yerine sevebileceğin bir şey olsun.
e zeynepçim ben sana ne diyeyim ya.. nasıl yaparsın böyle bişiy.. allah allah... bebeğe bişiy olmasa bile allah korusun belini incitirsin.. hay allahım ya..klava:
merve nasılsın depot iğne sen kullanıyodun dimi doktora gittiğimde sıcakta jel çekilmiyo dedim iğne verdi ama haftada iki tane vurulacakmış 500mg lık ama çok acıyorr arada kaldım kendim kaşındım jel olmasın diye iğne çok kötü o acıları unutmuşum hergün yaptığımız iğneleri dün akşam vuruldum iğneği ama 3 gündür jel kullanmıyorum yeşil tortu şeklinde jel çıkmaya başladı bugünde doktora ulaşamam fikri olan varmı?
ha cnm çarşamba doktora gittiğimde benim sıpa poposu havada aynı balık gibi duruyodu büzmüş kendini uyuyor dedi doktorum ama tabi ben hiç öle görmediğim için çok korktum bişey oldu diye sonra karnıma iki kere vurdu hoopp dönüverdi başladı hareketlere ama ağzı fln sanki beni uyandırdınız size kızıyorum der gibiydi çok şekerdi ya 4 boyutludada ilk kez gördüm yüzünü çok mutluluk verici bişey doktor biraz usg yi fazla tuttu istersen bırakalım dedi ben hemen yooo akşama kadar bakalım hiç sorun deil dedim nasıl güldüler bana tabi buldumcuk bi anne olarak onlara farklı geliyorum
eşim le çok büyük kavgalar yaptık iki gündür ondan giremiyorum şimdiden bebişi kıskanmaya başladı doktorada hemen şikayetler zaten sordu usgzararlımı diye doktorun cevabıda aynen şöle istersen eve al bitane hergün bak hiç bi zararı yokk:) öle bi cvp beklemediği için iyice sinirlendi
canım zaten ben bu dikkatsizliğim yüzünden 24 yaşımda bel fıtığından ameliyat oldum daha 2 yıl yeni geçti ameliyat olalı
kızlar size yeğenime yaptığım iki yelek modelini göstermek istedim. belki fikir olur..pembe yelekli hali daha doğduğu ilk gün..bakmayın çirkin göründüğüne.. avatarımda da 6 aylık falan..
öncelikle ben senin o sıpanı yerim eşşek yaaa :))))) bide kızmışmı uyandırdınız diye...maaşallah ya demek artık benimki de öle şeyler yapmaya başlayacak seninle yakınız çünkü hafta olarak.... eşine gelince azıcık idare et ilk önceliğim sensin sen olmadan oda olmaz sen benim herşeyimsin falan de..
iğneye gelince yağlı bir iğne olduğu için şırıngaya zor çekilir kalçaya zor zerkedilir ve sonrasıda çok ağrı yapar..ben haftada bi kere oluyorum ama hafta ortasında hiç birşey yokken bir anda acı giriyo kalçama yalnııızzz iğne çok iyi bir iğne etki olarak süper benim bebeğim 2 kere vuruldum 4 gün ileriye gitti doktorun usg sinde 4 gün fazla çıktı bebeğin gelişimi için çok faydalı.napalım dayanıcaz..bu iğne belki tüm progesteron ihtiyacını karşıladığı için önceki jel kalıntıları geri gelmiş olabilir ama yeşil olmasını sebebi ne onu bi sor doktoruna cnm jelin rengi ne renk bilmiyorum ama şeffafsa ve yeşil geliyosa onu bi sor cicim
cnm jel beyaz sürekli kullandığımdada kahve tonu gibi tortular çıkıyordu ama bu yeşil içim mi çürüdü ne bu valla pazartesi arıcam doktorumu?senin iğnenin adı ne aynımı acaba bana haftada 2 verdi yanında folik demir ve kan hapı bi yine düşük olmasın diye bi hap daha biz önlemimizi alalım iç hepsini dedi bakalım çarşamba görücem minişimi 2li testte var allah yardımcımız olsun
kızlar size yeğenime yaptığım iki yelek modelini göstermek istedim. belki fikir olur..pembe yelekli hali daha doğduğu ilk gün..bakmayın çirkin göründüğüne.. avatarımda da 6 aylık falan..
günaydın
bende ocak ayında Allahın izniyle doğum yapanlardan olacağım. inş. yüce Allahım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?