BEBEĞİMİN KALPİ PIT PIT ATIYORMUŞ.ÇOK ŞÜKÜR BUNUDA ATLATTIK.34 mm miş boyu.ayyy mercimek kadar nası büyücek bilmem.içim çok rahatladı.merve bu arada benim bilgilerimi değiştirirmisin.keseyi geçtik çok şükür.
tam dayaklıksınız siz şu sigara içenler heeAMANİİİİİNNNNNNN:)))))) Kız anası naz anası .. Yandın sen vallahi.... he he ben kendime inat olarak almıyorum, bebişimin gücüne gitmesin tabi ne gelirse başım üstünde amma kız olursa accık daha çok sevinirim:) Ben de senin taraftayım yani Mervecim... Bir daha gözün aydın... Darısı bizlere inşallah... demekki ben boşuna korkmuyorum, sigara içtim ve yaşım 39 diye:))))
onu yapmama gerek kalmadı gökmen bey yeterince salladı karnımı bebeişime kıyamadım bende..artık coraspin ve folic aside son elevit ve demir hapı verdi haftada 2 kere balık ye et yumurta süt kesinlikle tüket artık gelişme meselesi başladı dedi balık yiyemiyorsan bol ceviz tüket dedi sıkıntın varmı diye sordu onun dışında rahmimi alcak mı falan kanserle ilgili konuştuk cnm o konular açılınca bnm kafa resetleniyo zaten aklıma soracak bişey gelmediayyyy canım ya allah gönlüne göre versin eminim annesi kadar güzel olucak yiğenimde bana da öyle dedi %50 erkek %50 kız sonra erkek galiba dedi ama ben kız hissediyorummmm dedimm herşeyin yolunda olmasına sevindim neler sordun neler anlattı biraz anlatsana ben son gittiğim gün atak geçirmek üzere olduğum için çabuk çıkmak istedim hastaneden soramadım sorularımı yan döndünmü yaptınmı deneyini:)))))
saol tatlım demek pıt pıtlar duyulmuş yerim ben o atan minik kalbi ahh önümüzde bi sürü test var allah hepsinden sağlıkla çıkmayı nasip etsin listeyi füzelticem birazdan tatlımgizemlicim çoook sevindim bebişine kızlara bayılırım ama nedense hep erkek olsun istiyorum maşallah diyorum kızına tatlım rabim bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin inşşş
Mervecim;
gozun aydin tebrikler.. Dun bize de kac defa usg sirasinda sordular cinsiyet diye, istemiyoruz dedik;-)) 13 hafta+4 gunluk cikti usg de. Isteseydik teknisyende, DR da soyleyecekti.. LoL.. Annem beyaz tulumlari almaya devam etsin;-))) Kuzunun cok saglikli bir omru olacak inss hic telaslanma..
Quality, sonuclar yuksek riskde gosterse hemen telaslanmamak gerekiyor. Amnio testinin sonucu onemli olan. Dedigim gibi bizi arkadasin 1/16 cikti. Elbette amnio sonuclanana kadar zor gecti surec ama cok sukur temiz geldi sonuclar.
Pellincim umarim sonuclar iyidir. Digerleri duzeltilmeyecek seyler degil..
Ezgicim, cok sagol....
Bakyildiz, Tebriklerrrrrrrrrrrrrr;-)) Masallah bebisine..
ya kızlar çok teşekkür ederim ama ben bebeğimin kalp atışlarını duymadım.dr sadece kalbi atmaya başlamış dedi ama ses yoktu şimdi aklıma geldi.sizler ilk kalp atışı esnasında duydunuzmu acaba.eğer duyduysanız ben nede duymadım.
funda delisin sen ya walla usg aşeriyosun resmen puhaaaaa :))) sizin orda muayenene kadar kuzum ucuz galibayaaaaa, ama bana ne yaa(( Benim canım USG çekiyo:)))))))
saol cnm benim darısı başına sen nasılsın bebiş nasılmervecim tebrik ederim. gözün aydın.
cnm fundanında dediği gibi bazı usgler ses vermiyo doppler usg olması lazım ayrıca doktorlar bebek minikken yorulmasın diye sesi dışarı vermiyorlar normaldede bizlere bile öle dakikalarca dinelttirmiyorlar atıyo ya kalbi sen ona bakya kızlar çok teşekkür ederim ama ben bebeğimin kalp atışlarını duymadım.dr sadece kalbi atmaya başlamış dedi ama ses yoktu şimdi aklıma geldi.sizler ilk kalp atışı esnasında duydunuzmu acaba.eğer duyduysanız ben nede duymadım.
patlycim,zeynepcim,fundacım,bilgecim,ezgicim,çiğdemcim,şebnemcim,aralmacım,papatyam03cüm,bakyıldızcım,panadolcum.........
hepinize ayrı ayrı teşekkürler merak eden dua eden tebrik eden sevgili arkadaşlarım...maaşallah miniğim iyi eli ağzında parmak emiyor teyzeleri annesi birşey yiyemediği için parmağını yiyordu sabicik....bebeğimin ense kalınlığı değerleri gayet iyi ve bu ölçümler ile ilgili biçok şey sordum doktoruma bi çoğu saçma geldiği ve kafamı karıştırdığını düşündüğü için google'ı yasakladı :)) bu arada kan sonuçlarım cuma günü sabahtan çıkıcak
şimdi benim netten araştırdığım kadarıyla ki bi çoğunuzda belki okumuşsunuzdur.fetal esa pilisi kalınlığı 3mm üzerinde ise bebek şiddetli risk grubuna giriyor demekti.yalnızzz doktorum bana usgyle baktıktan sonra değerlerimi girdiği programı gösterdi.bebeğin kalp atış hızı ense kalınlığı,her iki perietal kemik çapı,plesentanın durumu,amnio sıvısının durumu,kordonu,beyni,omurgası,sindirim organı,mesanesi,ayakları elleri,burun kemiği(ki dawn sendromlularda burun kemiği olmazmış)...benim yaşım,kilom,gebelik şeklim,sigara kullanıp kullanmadığım,diyabet öyküm,yumurtlama durumum vss..
bunun gibi bi çok şey göz önüne alınarak yapılan incelemelerdir bunlar dedi doktor...yani 45 cm bir bebeğim ense kalınlığı riskiyle 6 cm bir bebeğin ense kalınlığı riski aynı değildir yada anne yaşı sigara kullanımı bile bu durumu değiştiriyor hatta döllenme şekli bile dedi..yani öle sadece ense mm iyle olmuyo bu işler...programda normal döllenme seçince farklı ıvf seçince farklı çıktı değerler..neyseki hepsindede ii bebeğimin değeri...şimdi işimiz kan testi sonucuna kaldı oda cua sabah 10:00 gibi çıkmış olur.
birde esas bombaya gelince doktorum cinsiyet sölemedi ama ben sordum bi bakalım ama net değil % 50 kız % 50 erkek dedi nce daha sonrasında da bende gördüm ki bu bebeğin minik yuvarlakları ve bi çıkıntısı yok doktorumda dedi ki yüksek ihtimal kız olabilir dedi..
SEVİMLİ MİNİĞİM KIZZMIŞŞŞŞŞ :))) :lepi: (bu detaya sevisemmi üzülsem mi bilemedim çünkü bnm hastalığım genetik olarak ona geçer diye korktuğumdan kız olmasındansa erkek olmasını istiyordum ama rabbimin takdiri daha net değil ama ben hissediyorum ki cilveli bi kızım olucak tüm erkek diyenlere inat kızzzzz:hulya:)
saol cnm ya sizler böle yazdıkça içim rahatlıyo bişey olmicak inşallah banada bebeğimedemervecim herşeyin yolunda olacağını biliyordum çok şükür. darısı artık bizlere. bu arada ben kızım olsun istiyorum ama erkek gibi geliyor bana. senin de kızın oluyormuş süper hem hastalığı hiç düşünme rabbim ne dilerse o olur. iyi düşün iyi gör iyi yaşa kendini hiç bişer şey için strese sokma yarının ne olacağını bilmiyoruz. herşey yolundayken tadını çıkar süpersiniz öpüyorumm
cnmmmmm yarın büyük gün stres normal ben sabah namazından sonra uyuyamadım resmen kolay değil bunun stresi bide istanbulda bi yağmur doktor gecikmesin mi diğer doktorun odasına atıcaktım bi bak nolur şunun ensesine diye ama ense kalınlığıyla bitmiyormuş meğer iş yazdım ya hakkında hayırlısı olsun bak dikkat et kendine çok heycan yaparsan bide atak yaşarsın allah korusun....yarın kaçtaydı randevubak demedim mi senin anlatman çok başka cnm benim allah hepimizinkini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin ne güzel gördün kızını ha bende istiyorum bugün bitmiyo sanki hep diyorum bişey çıkarsa ben ne yaparım diye iyice delirdim bugün idrarda test bile yaptım yaaa ama içim rahatlamıyor yarın olsun artık bi göriyim rahatlıcam inşallah bi sorun çıkmaz
tabi ben bu gün bebeğimi videoyada aldım doktor beşinci ayda cd veriyormuş çıkmaz bu kadar minikken cd ye net dedi ama videoya alın dedi 9 dk lık videosu var bebeğimin kıçı başı herh yeri zilli yaaaa
saol cnm ya sizler böle yazdıkça içim rahatlıyo bişey olmicak inşallah banada bebeğimede
sizlerinde bebeği çok ii çıkıcak merak etme hepinize dua ettim hep
cnmmmmm yarın büyük gün stres normal ben sabah namazından sonra uyuyamadım resmen kolay değil bunun stresi bide istanbulda bi yağmur doktor gecikmesin mi diğer doktorun odasına atıcaktım bi bak nolur şunun ensesine diye ama ense kalınlığıyla bitmiyormuş meğer iş yazdım ya hakkında hayırlısı olsun bak dikkat et kendine çok heycan yaparsan bide atak yaşarsın allah korusun....yarın kaçtaydı randevu
kızlar 100 punalık bonus sorusu şimdi bu bebeğimin bacak arasında mi minik iki çıkıntı kukuş çıkıntısımı yoksa testis çıkıntısı mı yoksa poposu mu
Uploaded with ImageShack.us
canım zor soru bulamadım ben:)))
kızlar 100 punalık bonus sorusu şimdi bu bebeğimin bacak arasında mi minik iki çıkıntı kukuş çıkıntısımı yoksa testis çıkıntısı mı yoksa poposu mu
Uploaded with ImageShack.us
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?