2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

gözünaydın canımmmmm dahada büyücek inşallah . ellerini kolarını görücez:)))

Mervecim;

gozun aydin tebrikler.. Dun bize de kac defa usg sirasinda sordular cinsiyet diye, istemiyoruz dedik;-)) 13 hafta+4 gunluk cikti usg de. Isteseydik teknisyende, DR da soyleyecekti.. LoL.. Annem beyaz tulumlari almaya devam etsin;-))) Kuzunun cok saglikli bir omru olacak inss hic telaslanma..

Quality, sonuclar yuksek riskde gosterse hemen telaslanmamak gerekiyor. Amnio testinin sonucu onemli olan. Dedigim gibi bizi arkadasin 1/16 cikti. Elbette amnio sonuclanana kadar zor gecti surec ama cok sukur temiz geldi sonuclar.

Pellincim umarim sonuclar iyidir. Digerleri duzeltilmeyecek seyler degil..

Ezgicim, cok sagol....

Bakyildiz, Tebriklerrrrrrrrrrrrrr;-)) Masallah bebisine..

tam dayaklıksınız siz şu sigara içenler heeklava: seninde herşeyin güzel çıkıcak merak etme :)
onu yapmama gerek kalmadı gökmen bey yeterince salladı karnımı bebeişime kıyamadım bende..artık coraspin ve folic aside son elevit ve demir hapı verdi haftada 2 kere balık ye et yumurta süt kesinlikle tüket artık gelişme meselesi başladı dedi balık yiyemiyorsan bol ceviz tüket dedi sıkıntın varmı diye sordu onun dışında rahmimi alcak mı falan kanserle ilgili konuştuk cnm o konular açılınca bnm kafa resetleniyo zaten aklıma soracak bişey gelmedi
gizemlicim çoook sevindim bebişine kızlara bayılırım ama nedense hep erkek olsun istiyorum maşallah diyorum kızına tatlım rabim bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin inşşş
saol tatlım demek pıt pıtlar duyulmuş yerim ben o atan minik kalbi ahh önümüzde bi sürü test var allah hepsinden sağlıkla çıkmayı nasip etsin listeyi füzelticem birazdan tatlım

walla helal size ya süpersiniz dayanamak zor yani:lepi:

ya kızlar çok teşekkür ederim ama ben bebeğimin kalp atışlarını duymadım.dr sadece kalbi atmaya başlamış dedi ama ses yoktu şimdi aklıma geldi.sizler ilk kalp atışı esnasında duydunuzmu acaba.eğer duyduysanız ben nede duymadım.

Canım bazı USG ler ses veremiyor.... O nedenle duymamış olabilirsin

yaaaaa, ama bana ne yaa(( Benim canım USG çekiyo:)))))))
funda delisin sen ya walla usg aşeriyosun resmen puhaaaaa :))) sizin orda muayenene kadar kuzum ucuz galiba
mervecim tebrik ederim. gözün aydın.
saol cnm benim darısı başına sen nasılsın bebiş nasıl
cnm fundanında dediği gibi bazı usgler ses vermiyo doppler usg olması lazım ayrıca doktorlar bebek minikken yorulmasın diye sesi dışarı vermiyorlar normaldede bizlere bile öle dakikalarca dinelttirmiyorlar atıyo ya kalbi sen ona bak

mervecim herşeyin yolunda olacağını biliyordum çok şükür. darısı artık bizlere. bu arada ben kızım olsun istiyorum ama erkek gibi geliyor bana. senin de kızın oluyormuş süper hem hastalığı hiç düşünme rabbim ne dilerse o olur. iyi düşün iyi gör iyi yaşa kendini hiç bişer şey için strese sokma yarının ne olacağını bilmiyoruz. herşey yolundayken tadını çıkar süpersiniz öpüyorumm

bak demedim mi senin anlatman çok başka cnm benim allah hepimizinkini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin ne güzel gördün kızını ha bende istiyorum bugün bitmiyo sanki hep diyorum bişey çıkarsa ben ne yaparım diye iyice delirdim bugün idrarda test bile yaptım yaaa ama içim rahatlamıyor yarın olsun artık bi göriyim rahatlıcam inşallah bi sorun çıkmaz

saol cnm ya sizler böle yazdıkça içim rahatlıyo bişey olmicak inşallah banada bebeğimede
sizlerinde bebeği çok ii çıkıcak merak etme hepinize dua ettim hep
cnmmmmm yarın büyük gün stres normal ben sabah namazından sonra uyuyamadım resmen kolay değil bunun stresi bide istanbulda bi yağmur doktor gecikmesin mi diğer doktorun odasına atıcaktım bi bak nolur şunun ensesine diye ama ense kalınlığıyla bitmiyormuş meğer iş yazdım ya hakkında hayırlısı olsun bak dikkat et kendine çok heycan yaparsan bide atak yaşarsın allah korusun....yarın kaçtaydı randevu

tabi ben bu gün bebeğimi videoyada aldım doktor beşinci ayda cd veriyormuş çıkmaz bu kadar minikken cd ye net dedi ama videoya alın dedi 9 dk lık videosu var bebeğimin kıçı başı herh yeri zilli yaaaa

canımcıgım çok sevindim sonucunun iyi olmasına darısı başımıza sen onu düşünme genetik hastalıgım kızımda çıkar diye aklına gelmesin bence saglıklı sihatlı olsunda ne güzel cinsiyetinide ögrendim cimcime kızlar daha vefalı ailesine düşkün. desene videoda bile haraketli kız oldugu belli iyi akşamlar...

12 de cnm en erken 12 de alıyo malesef sabahtan yok ben çok garip oldum ya karnımın şişliği gitti sanki steteskoptanda ses bi geliyo gibi bi gelmiyo yarın ne olacak bebişim büyüdümü acaba iyimi daha 16 saat var zaman geçmiyoooo valla burası olmasa içimi kime anlatıcam bilmiyorum eyvahedigeldismile

video koyabiliyomusun mervecim ya merak ettim bende çok istiyorum öle görüntüler olsun fln ama makineyi götürmüyorum mesela hamile pantolonu bile giyemiyorum tayt fln giyiyorum kötü kötü şeyler geliyo aklıma bi tşört aldım üzerinde bebek firarda yazanlardan korkuyorum giymeye kötü bişey duyarsam o tşörtü yırtarım gibime geliyo ben deliriyorum galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…