saol cnm bnm teşekkür ederim...dediğin gibi sağlıklı olsunda evlat işte biz onun için ölücez ama o gün gelip gidicek........sen nasılsın peki fıstık??canımcıgım çok sevindim sonucunun iyi olmasına darısı başımıza sen onu düşünme genetik hastalıgım kızımda çıkar diye aklına gelmesin bence saglıklı sihatlı olsunda ne güzel cinsiyetinide ögrendim cimcime kızlar daha vefalı ailesine düşkün. desene videoda bile haraketli kız oldugu belli iyi akşamlar...
12 de cnm en erken 12 de alıyo malesef sabahtan yok ben çok garip oldum ya karnımın şişliği gitti sanki steteskoptanda ses bi geliyo gibi bi gelmiyo yarın ne olacak bebişim büyüdümü acaba iyimi daha 16 saat var zaman geçmiyoooo valla burası olmasa içimi kime anlatıcam bilmiyorum eyvahedigeldismile
video koyabiliyomusun mervecim ya merak ettim bende çok istiyorum öle görüntüler olsun fln ama makineyi götürmüyorum mesela hamile pantolonu bile giyemiyorum tayt fln giyiyorum kötü kötü şeyler geliyo aklıma bi tşört aldım üzerinde bebek firarda yazanlardan korkuyorum giymeye kötü bişey duyarsam o tşörtü yırtarım gibime geliyo ben deliriyorum galibaaa
denedim cnm ama sığmıyo ebatları çok büyük
aynısı bende var beli lastikli bi pantolon ve etek dışında hiç bişey almadım uyku tulumu örüyodum bebeğe onuda bıraktım 5aylık olmadan örmicem....
delirmiyosun cnm randevu önceleri böle oluyo bence sende cep telinle çek yarın olur mu hatır hiç bişey olmazsada çekmedim diye yanarsın walla
harikasın cnm ya allah razı olsun
ben örüyorum hala bide evde olunca zaman çabuk geçiyo stres atıyorum yarın çekicem cnm tele bakalım inşallah bi sorun olmaz çok korkuyorum
Kız mervee, dalga geçme benle yaaaafunda delisin sen ya walla usg aşeriyosun resmen puhaaaaa :))) sizin orda muayenene kadar kuzum ucuz galiba
kızlar 100 punalık bonus sorusu şimdi bu bebeğimin bacak arasında mi minik iki çıkıntı kukuş çıkıntısımı yoksa testis çıkıntısı mı yoksa poposu mu
Uploaded with ImageShack.us
slm arkadaşlar ,
ben uzun zamandır yoktum ama hep aklım sizlerdeydi:sinifsinif:hemen neler yaptığımı anlatıp kaçacağım
ikizlerimiz beni üzüyor teyzeleri
3 haftadır kanamam var ve prognex iğne oluyorum ve canım o kadar acıyor ki anlatamam.bel ağrısı kasık ağrısı da cabası
sürekli yatıyorum onun için yazamıyorum sizlere
bebişler iyiler kalp atışlarıda iyi inşallah düşük tehlikesini atlatırız bize dua edın teyzeleri
yarın tekrar dr a gıdeceğim insallah hayırlı haberler alırız
hepinizi öpüyorum rabbim hepimize bebişlerimizi nasip etsin onları kokulu kokulu öpelim inşallah
çiğdemcim nasıl gidiyor bebişler nasıl?? 2li test ne zaman olacak
iyi gidiyo canım:) bebişlerimde iyiler çok şükür bugün randevumuz var bakalım annelerine süpriz yapıp hareket ediceklermi:)
ikizlerde 2li test yapılmıyomuş canım sadece ayrıntılı ultrason ile bakılıyomuş oda sanırım 11-14. hafta arasında daha var yanii....
sen nasılsın varmı bir sıkıntın,bebişin nasıl?
ohh ne güzel bugün görüceksin bebişilerini. benim şimdilik bir sıkıntı yok ama 2 haftadır görmedim ne durumda bilmiyorum cuma günü gidiyoruz biz de. inşallah bir sıkıntı yoktur.
günaydınlar hamişler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?