2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

saol cnm bnm teşekkür ederim...dediğin gibi sağlıklı olsunda evlat işte biz onun için ölücez ama o gün gelip gidicek........sen nasılsın peki fıstık??

cicim benimde öleydi fos gibiydi karnım hele yatınca ne gğüs acıması ne bişey tel belirti sık idrara çıkma ama zaten bütün gün karpuz yiyince herkes sık tuvalete çıkar

bende aynı senin gibi endişeleniyordum sonra bu yazıyı okudum

Sıkıntıları Bertaraf Etmenin Üç Yolu: “Hasbunallahu ve Ni'mel Vekil”
Hz. İbrahim a.s. ateşe atılmak için mancınığa konulduğu zaman Cibril aleyhisselam:
“Bana ihtiyacın var mı” diye sordu. Hz. İbrahim a.s. O'na şöyle dedi;
“Sana hayır, ama alemlerin Rabbine evet!”
“Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr”
(“Allah Teala, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.”)
dedi de o yakıcı ateş kendisine “soğuk ve selametli” oldu.
Hz. Musaa.s. önünde deniz, arkasında düşmanı olduğu sırada:
“Hayır!.. Muhakkak ki Rabbim benimledir; bana doğru yolu hidayet edecektir”. (Şuara 62) diyerek Rabbine sığındı da O'nun izniyle düşmanından kurtuldu.
"Onlar ki, bazı kimseler kendilerine: "İnsanlar size karşı toplandılar, onlardan korkun" dediklerinde bu onların imanlarını artırdı ve: "Allah bize yeter o ne güzel vekildir" dediler." (Ali İmrân, 3/173)
Sıkıntıda mı kaldın, derdin mi var o halde sen de hakkıyla koruyan, çok esirgeyen, her şeye kadir, rahmet edenlerin en merhametlisi olan Rabbül Alemine sığın ve
“Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr” zikrinidilinden düşürme.
Gözümüzün Nuru Namaz
“Ey iman edenler! Sabır ve namaz ile yardım isteyin” (2/153)
Sabır ve namaz, kurtuluşa ve huzura ermenin iki anahtarı.
Sıkıntıları, hüzünleri bertaraf etmenin en etkili ilaçları...
Allah Resulünün sıkıntılı, kederli olduğu anlarda gönlünü ferahlatmak için namaza durduğu rivayet edilir. Bedir'de savaşın en çetin anında güzide sahabeleri ile namaza yönelmeleri gibi.
Gönlünün daraldığı, kendini gergin hissettiğin zamanlarda Allah rızası için iki rekat namaz kılmayı bir dene. Göreceksin kendini çok daha iyi hissedeceksin.
Huzur içinde ve erkânına riâyet edilerek kılınan bir namazın mü’minde hasıl edeceği haz ve huzuru, ona başka hiç bir mazhariyet kazandıramaz. Yeter ki insan, bu mazhariyetin şuurunda olabilsin ve namazın kıymet ve değerini idrâk etsin!...
Duaların En İtibarlısı;
Salatü Selam
Peygamber Efendimize Selatü Selam, gönlü ferahlatmanın, hüznü gidermenin bir diğer yolu. Çünkü Allah Resulünün bu konuda vaadi var.
-Übey bin Ka'b r.a. anlatıyor: Rasulullah sallallahü aleyhi ve sellem gecenin dörtte biri gidince kalkar ve:
''-Ey insanlar! Allah'ı zikrediniz, Allah'ı zikrediniz. Kıyametin kopması yaklaştı, birinci nefha (Sûr'a üfürüş) geldi. Onu ikinci nefha takip eder. Ölüm bütün şiddetiyle geldi, ölüm bütün şiddetiyle geldi,'' derdi. Ben:
''-Ya Rasûlallah! Ben çok duâ ediyorum. Ne kadar zamanımı sana salât getirmeye ayırayım?'' dedim.
''-Dilediğin kadarını,'' buyurdu.
''-Dörtte birini?'' dedim.
''-Dilediğin kadarını; çoğaltsan senin için daha hayırlı olur,'' buyurdu.
''-Üçte ikisini?'' dedim.
''-Dilediğin kadarını; çoğaltırsan senin için daha hayırlı olur,'' buyurdu.
''-Yarısını?'' dedim.
''-Dilediğin kadarını; çoğaltırsan senin için daha hayırlı olur,'' buyurdu.
''-Duâmın tamamını sana salavât getirmeye tahsis edeyim mi?'' dedim. Rasulullah sallallâhü aleyhi ve sellem :
''-O vakit dertlerin, sıkıntıların, giderilir, günâhın bağışlanır.'' buyurdular.

denedim cnm ama sığmıyo ebatları çok büyük

aynısı bende var beli lastikli bi pantolon ve etek dışında hiç bişey almadım uyku tulumu örüyodum bebeğe onuda bıraktım 5aylık olmadan örmicem....

delirmiyosun cnm randevu önceleri böle oluyo bence sende cep telinle çek yarın olur mu hatır hiç bişey olmazsada çekmedim diye yanarsın walla

ben örüyorum hala bide evde olunca zaman çabuk geçiyo stres atıyorum yarın çekicem cnm tele bakalım inşallah bi sorun olmaz çok korkuyorum

harikasın cnm ya allah razı olsun

ne demek fıstığım allah senden de razı olsun....allaha sığınmaktan başka bişey gelmiyoki elimizden

bak ben doktoradayken bile usgyi ilk açtı hemen o hasbinallahı çektim içimden sende öle yap rabbim yanımızda bize yardım eder..içini rahatlatmaya çalış hep yalnız yine bebeği görüp adamcağızı unutma senin elini tutmak istiyorum de usgyi onun elini tutarak seyret oda onu unutmadığını anlasın kıskanmasın yine

ben örüyorum hala bide evde olunca zaman çabuk geçiyo stres atıyorum yarın çekicem cnm tele bakalım inşallah bi sorun olmaz çok korkuyorum

olmicak allahın izniyle merak etme tatlım olumunekankayizsmile bize hemen haber ver olur mu yarın ben yarın mülakatta olucam eve gelir gelmez gelicem topiğe sen mutlaka yaz

funda delisin sen ya walla usg aşeriyosun resmen puhaaaaa :))) sizin orda muayenene kadar kuzum ucuz galiba
Kız mervee, dalga geçme benle yaaaa benin doktor ayda bir para alıyo ama çok gidince de kızıyo alsanaalsanasmile ben de 12 tl verip mahalle polikliniğine gidiyorum canım usg çekince:)))))))))))))))) ucuz tabiii nolcak ki.. Sigara içerkene 12tl ye iki paket bile alamıyodum sırnaşık şey sırnaşık şey yani en fazla iki günlük sifara parası:))) Ohhh sefam olsun:)

Yahu ben bu fotodan bişey anladıysam, çizelgemdeki bebiş gibi oluyum... Kız allah aşkına bu neresi bebişin

"toilet shot" diyorlar bu poza burda;-)) Tuvalet pozu;-)) LoL

Quality;

Bebisin poposunun alttan fotosunu cekmisler gibi dusun. Popo ve iki yandan da bacaklari. Tam isirmalik;-))

slm arkadaşlar ,
ben uzun zamandır yoktum ama hep aklım sizlerdeydi:sinifsinif:hemen neler yaptığımı anlatıp kaçacağım

ikizlerimiz beni üzüyor teyzeleri
3 haftadır kanamam var ve prognex iğne oluyorum ve canım o kadar acıyor ki anlatamam.bel ağrısı kasık ağrısı da cabası
sürekli yatıyorum onun için yazamıyorum sizlere
bebişler iyiler kalp atışlarıda iyi inşallah düşük tehlikesini atlatırız bize dua edın teyzeleri
yarın tekrar dr a gıdeceğim insallah hayırlı haberler alırız
hepinizi öpüyorum rabbim hepimize bebişlerimizi nasip etsin onları kokulu kokulu öpelim inşallah

iyi geceler kizlar ben anca vakit bulabildim :)
mervecim cok sevindim cnm gozumuz aydin darisi hepimizin basina benimde yarin turkiye saati 11 30 da rdv var normalde ense kalinligi olculucek ins hersey yolunda gider kotu seylerden rabbime siginirim.
bugun cok yorgunum ben yatmaya gidiyorum canlarim kizimin atesi var canim coook sikkin bu gece uyku yok zaten biraz uzaniyim hepinizi optum allaha emanet olun

canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey olmaz. dularımız seninle bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah.

merveciiiim, bence kız bu kız, bak ne güzel poz vermiş, popo demek ki öyle önden arkaya oluşuyor insanda ve zamanla kapanıyor, erkek olsa pipinin de görünmesi lazımdı bu resimde:))

Benim sıpa inatlaştıydı, göstermedi, bir de ne demekse benim rahim kaslarım yorulmuş muayenede, böyle tepesi çökmüş ortaya doğru. Bir girinti oluşmuş, sıpam da vermiş poposunu o girintiye oturmuş. göstermedi bişeyciklerini...

çiğdemcim nasıl gidiyor bebişler nasıl?? 2li test ne zaman olacak

iyi gidiyo canım:) bebişlerimde iyiler çok şükür bugün randevumuz var bakalım annelerine süpriz yapıp hareket ediceklermi:)

ikizlerde 2li test yapılmıyomuş canım sadece ayrıntılı ultrason ile bakılıyomuş oda sanırım 11-14. hafta arasında daha var yanii....

sen nasılsın varmı bir sıkıntın,bebişin nasıl?

ohh ne güzel bugün görüceksin bebişilerini. benim şimdilik bir sıkıntı yok ama 2 haftadır görmedim ne durumda bilmiyorum cuma günü gidiyoruz biz de. inşallah bir sıkıntı yoktur.

ohh ne güzel bugün görüceksin bebişilerini. benim şimdilik bir sıkıntı yok ama 2 haftadır görmedim ne durumda bilmiyorum cuma günü gidiyoruz biz de. inşallah bir sıkıntı yoktur.

wallaa helal olsun bebişlerini 2 haftada haftada görenlere..ben kuduruyorum resmen:)) üstelik her hafta gidiyorum dr a ona rağmen bazen başka bir klinikte yine usg ye giriyorum:)) Dr um 10 günde bir gel dedi kusura bakmayın ben her çarşamba burda olucam dedim:))))

herşey yolundadır canım içini ferah tut seninde 2li lere az kaldı 2 haftan var sanırım..hepimizz için hakkımızda hayırlısı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…