2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydın kızlar.. dün istanbuldaydık gatadan tahlil sonuşlarımı aldık.. bir problem yok çok şükür..ama dönüşte bi yağmur bir sel.. off offf mahvolduk valla..
mervecim çok sevindim tatlım.. tahlil sonuçları da çok iyi çıkacak eminim ben..
bakyıldız bende 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışlarını görmüştüm sadece.. doktorum henüz çok küçük o yüzden duyamayız demişti.. sen de bir daha ki kontrolde duyarsın tatlım..

bende iyi gibiyim inşallah yarın bebeğimi görünce ozaman çok iyi olucam.

iki haftadır görmüyorum yaaa.

alla allaa yaa siz özel muayene olmuyomusunuz. eğer öyleyse neden her hafta gelmeyi talep etmiyosunuz? banada söyledi 10 günde bir gel diye kusura bakmayın her hafta gelicem dedim.paraya gelince sekreteri yolumu kesiyo delikafadulden yok öyle beşele her hafta buluşturacak bebişlerimle beni:)))

gözün aydın canım maşşallahh bebişine

10günde bir, oda güzel :)) bukadar merak edip endişe ediceğime aslında doğru. ama benim prof.dr.ile konuşmak bile alel acele artık herhafta desem neder bilmiyorum. zaten değiştirmeyi düşünüyorum ama iğne vuruluyorum ya, yarın herşeyimin normale döndüğünü artık düşük tehlikesi bitti herşey güzel diye duyarsam kopmak istiyorum zaten.

gözün aydın canım çok sevindim. çok şükür bunuda atlattın. darısı başıma.

nefret ediyorum kendini beğenmiş DR lardan klava:,

proluton mu vuruluyosun canım ?

benimde artık muayelerim 3 haftada bire çıktı.. bende çok zor geçiriyorum zamanı valla.. bi ucuz kadın doğumcuda ben bulsam iyi olucak galiba.. :)

fıstıklar bu arada benim rutin tahlillerim vardı. onların sonuçlarını aldım.. ikili test falan değil.. o inşallah 2 hafta sonra..

gizemli 83 sonuçlarının iyi olduğuna çok sevindim canım allah hepimize hayırlısını versin.
umarım bizimde sonuçlaşrımız iyi çıkar...:)))))

fotoğrafa baktım ama hiç birşey anlayamadım bende cumartesi gideceğim doktora 3 haftadır gitmiyorum doktorum 5 haftada çağırdı ama çatlıyacağım dayanamıyorum artık fındığımı görmem lazım

bu progynex kan pıhtılaşması içinmi?

bende haftada bir proluton günde 3*2 progestan fitil kullanıyorum

ilk lekelenmem olduğunda progesteran fitili kesip yerine progynex verdiler. birkaçgün sonra da kanama olunca 3günde bir proluton verdiler. yaklaşık 3haftadır kullanıyorum çok şükür birdaha olmadı lekelenmem vs.

ilk lekelenmem olduğunda progesteran fitili kesip yerine progynex verdiler. birkaçgün sonra da kanama olunca 3günde bir proluton verdiler. yaklaşık 3haftadır kullanıyorum çok şükür birdaha olmadı lekelenmem vs.

aman aman çok şükür olmasında zaten

benimde 5. 6. hafta civarlarında pembe ve kahverengi lekelenmelerim olmuştu. ozamandan beri proluton vuruluyorum..progestana en başından beri devam ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…