bende kan pıhtılaşması yok canım hiç başlamadım aspirine..
bendede yok. bizim ege üniv. transfer günü başlatıyorlar herkese, hiç ayrım yapmadan. sonrada kanamam olunca kestiler.
ben hiç başlamadım canım.uygulama farklı oluyo demekki..
İlahi Patly:)) Isırma merakımı sen de öğrendin.. Yok ama zaten mervenin bebişini özellikle ısırıcam, ahdım var.. İZin vermedi yaaa, sırf ona inat ısırıcam.. İsterse kıyameti koparsın:)))))"toilet shot" diyorlar bu poza burda;-)) Tuvalet pozu;-)) LoL
Quality;
Bebisin poposunun alttan fotosunu cekmisler gibi dusun. Popo ve iki yandan da bacaklari. Tam isirmalik;-))
Öncelikle Amiiin, sonra da bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim canım.. sana da çok geçmiş olsun.. Allah hakkında hayırlısını versin... Sağlıkla kal.slm arkadaşlar ,
ben uzun zamandır yoktum ama hep aklım sizlerdeydi:sinifsinif:hemen neler yaptığımı anlatıp kaçacağım
ikizlerimiz beni üzüyor teyzeleri
3 haftadır kanamam var ve prognex iğne oluyorum ve canım o kadar acıyor ki anlatamam.bel ağrısı kasık ağrısı da cabası
sürekli yatıyorum onun için yazamıyorum sizlere
bebişler iyiler kalp atışlarıda iyi inşallah düşük tehlikesini atlatırız bize dua edın teyzeleri
yarın tekrar dr a gıdeceğim insallah hayırlı haberler alırız
hepinizi öpüyorum rabbim hepimize bebişlerimizi nasip etsin onları kokulu kokulu öpelim inşallah
Sevgiiiii, nerdesin kız sen... :))) neyse ki iyisin hadi.. Gözün aydın.. Bebiş iyiymiş:))))günaydın kızlar.. dün istanbuldaydık gatadan tahlil sonuşlarımı aldık.. bir problem yok çok şükür..ama dönüşte bi yağmur bir sel.. off offf mahvolduk valla..
mervecim çok sevindim tatlım.. tahlil sonuçları da çok iyi çıkacak eminim ben..
bakyıldız bende 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışlarını görmüştüm sadece.. doktorum henüz çok küçük o yüzden duyamayız demişti.. sen de bir daha ki kontrolde duyarsın tatlım..
aynen canım. bana aspirin ters geliyordu zaten. belki kanamamda ondan olmuştur. neyse.
sen bebişlerini bugün görüyorsun negüzel.
giderken çikolata yede takla atsın seninkiler. inşallah güzel güzel görüp geliceksin canım.[
çok heyecanlıyımmm:)))) umarım iyilerdir.. aklımda yerim çikolata gitmeden:))
günaydın kızlar.. dün istanbuldaydık gatadan tahlil sonuşlarımı aldık.. bir problem yok çok şükür..ama dönüşte bi yağmur bir sel.. off offf mahvolduk valla..
mervecim çok sevindim tatlım.. tahlil sonuçları da çok iyi çıkacak eminim ben..
bakyıldız bende 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışlarını görmüştüm sadece.. doktorum henüz çok küçük o yüzden duyamayız demişti.. sen de bir daha ki kontrolde duyarsın tatlım..
slm arkadaşlar ,
ben uzun zamandır yoktum ama hep aklım sizlerdeydi:sinifsinif:hemen neler yaptığımı anlatıp kaçacağım
3 haftadır kanamam var ve prognex iğne oluyorum ve canım o kadar acıyor ki anlatamam.bel ağrısı kasık ağrısı da cabası
bebişler iyiler kalp atışlarıda iyi inşallah düşük tehlikesini atlatırız bize dua edın teyzeleri
hepinizi öpüyorum rabbim hepimize bebişlerimizi nasip etsin onları kokulu kokulu öpelim inşallah
slm arkadaşlar ,
çiğdemcim hadi çabuk git gelde anlat bize zıpırları napıyolar ne ediyorlar...
panadol biz ilk vedat beyin özel muayenesine gittik.. sağolsun çok ilgilendi bizimle.. ama tüp bebek tedavisine o girmiyor.. sadece aşılama yapıyormuş o..
kızlar bu arada benim pazartesi int.sipariş ettiğim cicişlerim geldi.. o kadar güzeller ki.. 1 takım pazen pijama, bir 5li takım 1 ad uzun kollu çıtçıtlı badi 24 milyon verdim.. hemde ptt kargoyla kapıda ödeme.. bi girin bakın derim ben..
kızlaarrrrr
bebeğimin usglerini ve kalp atış seslerini bi klasöre
kendiminde ayda iki kere çekilmiş resimlerini başka bi klasörde biriktiriyorum bakalım son akibetimiz nolucak şimdi 3 cm bu kadar göbek bu melekler 33 cm oluncan ne olucak walla bilmiyorum 3 oda bi salon olucaz :lepi:
inşallah bebişlerini sağlıklı kıpır kıpır görüp geliceksin.
biz doğurana kadar bu telaşı heycanı hep yaşıyacaz galiba.
benimde ikili test sonucum aciklandi cok iyi cikti :Saruboceq: Allahima sukurler olsun, risk 8441 de 1 mis, sonuclar rakamlarla aciklaniyo burda, Turkiyede nasil aciklaniyo kizlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?