2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ben hiç başlamadım canım.uygulama farklı oluyo demekki..

aynen canım. bana aspirin ters geliyordu zaten. belki kanamamda ondan olmuştur. neyse.
sen bebişlerini bugün görüyorsun negüzel.
giderken çikolata yede takla atsın seninkiler. inşallah güzel güzel görüp geliceksin canım.

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
GÜNAYDIN KIZLAR

"toilet shot" diyorlar bu poza burda;-)) Tuvalet pozu;-)) LoL

Quality;

Bebisin poposunun alttan fotosunu cekmisler gibi dusun. Popo ve iki yandan da bacaklari. Tam isirmalik;-))
İlahi Patly:)) Isırma merakımı sen de öğrendin.. Yok ama zaten mervenin bebişini özellikle ısırıcam, ahdım var.. İZin vermedi yaaa, sırf ona inat ısırıcam.. İsterse kıyameti koparsın:)))))
Öncelikle Amiiin, sonra da bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim canım.. sana da çok geçmiş olsun.. Allah hakkında hayırlısını versin... Sağlıkla kal.
Sevgiiiii, nerdesin kız sen... :))) neyse ki iyisin hadi.. Gözün aydın.. Bebiş iyiymiş:))))

aklıma gelmişken, kızlar inanılmaz saçlarım dökülmeye başladı((((( Napıcaz bunu yahu, böyle giderse kel kalmak işten değil vallahi...

Bir de az sonra çıkacağım, şu sevimsiz cirinone jel ve estraderm bandım bitti, onları yazdırmam lazım((
Bi de çimen yeşili kalın yün alıp, Zara Home da gördüğüm battoştan başlıcam bugün:)))) Allahım eğer bana kullandırmayı nasip etmezse, ben de sizlerden birine hediye ederim:)))

Kalın sağlıcakla... Hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:

inşallah bebişlerini sağlıklı kıpır kıpır görüp geliceksin.
biz doğurana kadar bu telaşı heycanı hep yaşıyacaz galiba.

canım gözün aydın sonuçların iyi çıkmış darısı başımıza birşey soracagım sana vedat hoca gatadamı acaba oda aşılama ve tüp bebek bölümünde idi sevgiyle kal..

canım çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsın düşük tehlikesini prognex çok yakan bir iğne benim dr. yeni bıraktırdı hepimiz için herşeyin hayırlısı olur umarım.

canım hiç üzme kendini.ikiz gebeliklerde böyle seyler cok oluyoo.benim kuzeniminde ikiz hamileliği boyunca kanaması oldu.o yüzden sürekli istirat halindeydi ama şimdi bebişleri nur topu gibi maşallah ve 10 aylık oldular.darısı başına insallah.

çiğdemcim hadi çabuk git gelde anlat bize zıpırları napıyolar ne ediyorlar...
panadol biz ilk vedat beyin özel muayenesine gittik.. sağolsun çok ilgilendi bizimle.. ama tüp bebek tedavisine o girmiyor.. sadece aşılama yapıyormuş o..

funda annecik dün biz istanbulda çile çektik kuşum o yüzden hiç girmedim akşamda internete.. selle boğuşunca eve gelip banyo yapıp direk uyudukk valla.. sen nasılsın tatlım..

canım benim bende sabırsızlanıyorum :)))) bir an önce saaatim gelsede görsem meleklerimiii

kızlar bu arada benim pazartesi int.sipariş ettiğim cicişlerim geldi.. o kadar güzeller ki.. 1 takım pazen pijama, bir 5li takım 1 ad uzun kollu çıtçıtlı badi 24 milyon verdim.. hemde ptt kargoyla kapıda ödeme.. bi girin bakın derim ben..

ohh hadi hayırlı olsun:))) bende bakıyım hemen:)) aslında kendi kendime ösz verdim 7. aya kadar hiç birşey almıyacağım diye ama bozabilirimde:)

yeniden tebrikler ikili testin sonucundan dolayi, diger taraftada yazmistim ama burdada tebrik edim dedim, hem cok iyi bir fikir herseyi bir klasörde biriktirmek ben oglusuma öyle yapmistim, cok guzel oluyo.

benimde ikili test sonucum aciklandi cok iyi cikti :Saruboceq: Allahima sukurler olsun, risk 8441 de 1 mis, sonuclar rakamlarla aciklaniyo burda, Turkiyede nasil aciklaniyo kizlar???

mervecim
ister kız ,ister erkek olsun insallah saglıklı ve hayırlı bir evlat olur.bende bi tahmin yapmak isterim genede sankim kız gibi görünüyor.bende 16 sında gidicem dokyora insallah senin gibi mutlu dönerim.İnsallah tüm annecikler huzurla geciririz su dönemleri.

inşallah bebişlerini sağlıklı kıpır kıpır görüp geliceksin.
biz doğurana kadar bu telaşı heycanı hep yaşıyacaz galiba.

inşallahh canım benimmm herkes bu günlerin tadını çıkar ilerde çok zorlanıcaksın mumla arıcaksın diyoya çıldırıyorum..siz nerden bileceksiniz benim nasıl kaygılanıp tasalandığımı,hergün kaybetme korkusuyla yaşadığımı ...bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım hayırlısıyla uyumasamda dinlenmesemde olur:)))

benimde ikili test sonucum aciklandi cok iyi cikti :Saruboceq: Allahima sukurler olsun, risk 8441 de 1 mis, sonuclar rakamlarla aciklaniyo burda, Turkiyede nasil aciklaniyo kizlar???

canım çok sevindim.. inşallah herşey sonuna kadar çok iyi gider.. Darısı da başımıza... sonuçlar hakkında hiç bir fikrim yok güzelim maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…