slm kızlar;çiğdemcim biz herhalde aynı gunun ıkız annelerıyız :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
9+6 dayız biz.ama benım lekelenmeler ve ara ara kanamalar oluyo.sendede oldumu .benım bebişler ayrı yumurta senınkıler nasıl?
benımde bugun 4 de randevum var .sizde ikili test oldumu ya heyecanlıyım meleklerım nasıllar die ben prognex ıgne kullanıyorum hakkımızda hayırlısı
arkadaşlar sizlerede bana moral verdığiniz için çok saolun rabbim sizide bebeklerinize kavuştursun insallah
güzelcim sende mi bugün görcen bebişleri.. çiğdemden de senden de ful açıklama bekliyorum. nasıllar, nasıl görünüyorlar.. hatta merve gibi resimlerini de çekebilirsiniz.. hayırlı haberlerle gelin inşallah..
slm kızlar;çiğdemcim biz herhalde aynı gunun ıkız annelerıyız :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
9+6 dayız biz.ama benım lekelenmeler ve ara ara kanamalar oluyo.sendede oldumu .benım bebişler ayrı yumurta senınkıler nasıl?
benımde bugun 4 de randevum var .sizde ikili test oldumu ya heyecanlıyım meleklerım nasıllar die ben prognex ıgne kullanıyorum hakkımızda hayırlısı
arkadaşlar sizlerede bana moral verdığiniz için çok saolun rabbim sizide bebeklerinize kavuştursun insallah
alla allaa yaa siz özel muayene olmuyomusunuz. eğer öyleyse neden her hafta gelmeyi talep etmiyosunuz? banada söyledi 10 günde bir gel diye kusura bakmayın her hafta gelicem dedim.paraya gelince sekreteri yolumu kesiyo delikafadulden yok öyle beşele her hafta buluşturacak bebişlerimle beni:)))
kızlar merve nerde bugün..
canım ben de her hafta gidiyordum 2 ayrı doktora birden hatta abartıp 3. süne bile gittim ama cumartesi olan randevum doktor yokmuş ertelendi bu cumaya kadar da randevu yoktu mecburen kaldık artık ben de çok meraklıyım inşallah bi aksilik olmaz hiç bu kadar ayrı kalmadık bebişimle
bebeğimin bacakları totoşu be bacak arası niye anlamadın teyzesiKız mervee, dalga geçme benle yaaaabenin doktor ayda bir para alıyo ama çok gidince de kızıyo alsanaalsanasmile ben de 12 tl verip mahalle polikliniğine gidiyorum canım usg çekince:)))))))))))))))) ucuz tabiii nolcak ki.. Sigara içerkene 12tl ye iki paket bile alamıyodum sırnaşık şey sırnaşık şey yani en fazla iki günlük sifara parası:))) Ohhh sefam olsun:)
Yahu ben bu fotodan bişey anladıysam, çizelgemdeki bebiş gibi oluyum... Kız allah aşkına bu neresi bebişin
aynen tatlım tam dediğim yeri kızımın....anlamıyo funda teyzesi :)))"toilet shot" diyorlar bu poza burda;-)) Tuvalet pozu;-)) LoL
Quality;
Bebisin poposunun alttan fotosunu cekmisler gibi dusun. Popo ve iki yandan da bacaklari. Tam isirmalik;-))
evet ben geçen gün yazdım zaten pany nerde inşallah bişey yoktur diye ikiz gebelik olduğu için normaldir böle sıkıntılar sen yat dinlen endişelenme :)slm arkadaşlar ,
ben uzun zamandır yoktum ama hep aklım sizlerdeydi:sinifsinif:hemen neler yaptığımı anlatıp kaçacağım
ikizlerimiz beni üzüyor teyzeleri
3 haftadır kanamam var ve prognex iğne oluyorum ve canım o kadar acıyor ki anlatamam.bel ağrısı kasık ağrısı da cabası
sürekli yatıyorum onun için yazamıyorum sizlere
bebişler iyiler kalp atışlarıda iyi inşallah düşük tehlikesini atlatırız bize dua edın teyzeleri
yarın tekrar dr a gıdeceğim insallah hayırlı haberler alırız
hepinizi öpüyorum rabbim hepimize bebişlerimizi nasip etsin onları kokulu kokulu öpelim inşallah
saol tatlım bide şu kan sonucu çıksa rahatlicam inşallah demek sende yaptırmaya karar verdin hayırlı sonuçlar alırsın inşallahiyi geceler kizlar ben anca vakit bulabildim :)
mervecim cok sevindim cnm gozumuz aydin darisi hepimizin basina benimde yarin turkiye saati 11 30 da rdv var normalde ense kalinligi olculucek ins hersey yolunda gider kotu seylerden rabbime siginirim.
bugun cok yorgunum ben yatmaya gidiyorum canlarim kizimin atesi var canim coook sikkin bu gece uyku yok zaten biraz uzaniyim hepinizi optum allaha emanet olun
kız dimi bilge ya banada öle geldi ama için buruldu bnm hastalığım ondada olur mu diye hayırlısı ne ise o olsun demek senin sıpa yoruldu napsın bebiş dayamış totyu rahat etmiş..yesin onu teyzesimerveciiiim, bence kız bu kız, bak ne güzel poz vermiş, popo demek ki öyle önden arkaya oluşuyor insanda ve zamanla kapanıyor, erkek olsa pipinin de görünmesi lazımdı bu resimde:))
Benim sıpa inatlaştıydı, göstermedi, bir de ne demekse benim rahim kaslarım yorulmuş muayenede, böyle tepesi çökmüş ortaya doğru. Bir girinti oluşmuş, sıpam da vermiş poposunu o girintiye oturmuş. göstermedi bişeyciklerini...
ay kız dimi çiğdem ya tesis gibi bişey yok yani orda bakıcaz artık bi daha ki randevu 1 ay sonra offf offf çok var dahakızz buu kızzz:hulya: :)))
maaşallah cnm gözn aydın sel felaketti gerçekten fena yorulmuşsunuzdur sizdegünaydın kızlar.. dün istanbuldaydık gatadan tahlil sonuşlarımı aldık.. bir problem yok çok şükür..ama dönüşte bi yağmur bir sel.. off offf mahvolduk valla..
mervecim çok sevindim tatlım.. tahlil sonuçları da çok iyi çıkacak eminim ben..
bakyıldız bende 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışlarını görmüştüm sadece.. doktorum henüz çok küçük o yüzden duyamayız demişti.. sen de bir daha ki kontrolde duyarsın tatlım..
insan bu hallerini görmeye bile nası hevesleniyo dimi sonuçların kesin hali cuma günü inşallah kan sonuçlarıda ii çıkar cnm saol ..gizemli 83 sonuçlarının iyi olduğuna çok sevindim canım allah hepimize hayırlısını versin.
umarım bizimde sonuçlaşrımız iyi çıkar...:)))))
fotoğrafa baktım ama hiç birşey anlayamadım bende cumartesi gideceğim doktora 3 haftadır gitmiyorum doktorum 5 haftada çağırdı ama çatlıyacağım dayanamıyorum artık fındığımı görmem lazım
cnmmmmmmmmmmmmmmmmmm saol tatlım geldim sonunda garanti bankası memurluk sınavı için çağırdılar ama başarısız oldum zaten hamileyim diye almazlardı ama olsun denedim yenildim :)))bugün mervenin yokluğu çok belli oluyor.
funda saçma sapan konuşma bide bana kızıyodun sen yapıcaksın ve kullanıcaksın inşallah delüüüüü saçında kalmamış ki yoliiimm bi daha öle şeyler duymica tamam mı.....şaka bi yana öle şeyler geçirme tatlım içinden bnm de oluyo bazen ama yapmasak daha ii ayrıca o sça dökülmesi bende had safhada kel kalmaya ramak kaldı ama sonra gürleşicekmiş merak etmeaklıma gelmişken, kızlar inanılmaz saçlarım dökülmeye başladı((((( Napıcaz bunu yahu, böyle giderse kel kalmak işten değil vallahi...
Bir de az sonra çıkacağım, şu sevimsiz cirinone jel ve estraderm bandım bitti, onları yazdırmam lazım((
Bi de çimen yeşili kalın yün alıp, Zara Home da gördüğüm battoştan başlıcam bugün:)))) Allahım eğer bana kullandırmayı nasip etmezse, ben de sizlerden birine hediye ederim:)))
Kalın sağlıcakla... Hepinizi öpüyorum
öle kuru kuru olmaz cicim resim isteriz koyda bakalım :)) güle güle kuallansın bebişkızlar bu arada benim pazartesi int.sipariş ettiğim cicişlerim geldi.. o kadar güzeller ki.. 1 takım pazen pijama, bir 5li takım 1 ad uzun kollu çıtçıtlı badi 24 milyon verdim.. hemde ptt kargoyla kapıda ödeme.. bi girin bakın derim ben..
saol cnm teşekkürler tekrar bencede ii olucak hatıra işteyeniden tebrikler ikili testin sonucundan dolayi, diger taraftada yazmistim ama burdada tebrik edim dedim, hem cok iyi bir fikir herseyi bir klasörde biriktirmek ben oglusuma öyle yapmistim, cok guzel oluyo.
ayyyyyyyy maaşallah ya gözün aydın cnm bende senin adına çok sevindim ohh rahatlamışsındırbenimde ikili test sonucum aciklandi cok iyi cikti :Saruboceq: Allahima sukurler olsun, risk 8441 de 1 mis, sonuclar rakamlarla aciklaniyo burda, Turkiyede nasil aciklaniyo kizlar???
kız dimi :)))) amin cnm mutlu mutlu dönüceksin inşallah merak etme senmervecim
ister kız ,ister erkek olsun insallah saglıklı ve hayırlı bir evlat olur.bende bi tahmin yapmak isterim genede sankim kız gibi görünüyor.bende 16 sında gidicem dokyora insallah senin gibi mutlu dönerim.İnsallah tüm annecikler huzurla geciririz su dönemleri.
kızlar merve nerde bugün..
hepinize selamlar fıstıklar özledim walla sizi
mervecim hoşgeldin canım...
zeynep nasılsın tatlışım, görüşemiyos senle bu aralar..
kızlarrrrrrrr ben çıkıyorummm duaa edin benim içinnn:1hug:
canım benim iyiyim hamd olsun ama bebişimi 2 hafta oluyor görmeyeli cuma randevum var mide bulantılarım hala devam ediyor bunun dışında şükür iyiyiz. sen nasılsın canım az kaldı 2li teste 10 gün falan kaldı di mi senin
mide bulantılarına ahududu çayının iyi geldiğini okumuştum bir yerde.. dur bi bakiim nerdeydi yazayım ben sana.. ikili testime 2 hafta var tatlım.. bakalım allah hepimiz için hayırlısını versin.. senin lekelenmen kesildi ama dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?