2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm kızlar;çiğdemcim biz herhalde aynı gunun ıkız annelerıyız :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
9+6 dayız biz.ama benım lekelenmeler ve ara ara kanamalar oluyo.sendede oldumu .benım bebişler ayrı yumurta senınkıler nasıl?
benımde bugun 4 de randevum var .sizde ikili test oldumu ya heyecanlıyım meleklerım nasıllar die ben prognex ıgne kullanıyorum hakkımızda hayırlısı

arkadaşlar sizlerede bana moral verdığiniz için çok saolun rabbim sizide bebeklerinize kavuştursun insallah

güzelcim sende mi bugün görcen bebişleri.. çiğdemden de senden de ful açıklama bekliyorum. nasıllar, nasıl görünüyorlar.. hatta merve gibi resimlerini de çekebilirsiniz.. hayırlı haberlerle gelin inşallah..

saol canımcım cok heyecanlıyım bugun belkı takla bıle atarlar
inşallah heyecandan unutmazsak çekeriz resimleriŞenizbızım ıkız ya ıkı haftada bır cagırıyo dr ama 2 hafta nasıl gectı anlatamam ıkı kere burada gıttık dr kanamalardan dolayı hayırlısı artık bakalım:Saruboceq:

evet canım:) ikimizde aynı gün benimkilerde tek yumurta ikizleri:))

benim ilk zamanlarda pembe ve kahverengi lekelenmelerim oldu proluton iğne vurulmaya başladım.şükürler olsun şuana kadar bir sıkıntım olmadı.Dr içerde kanamalar var 2 cm kadar ama bebeklere zarar verecek kısımda değil dedi dışarı atabilir korkma demişti.dediğinden beri 1 hafta geçti ama olmadı sanırım vücudum yoketti..

lekelenme ve kanamalarına dr ne diyo?

ikizlerde 2li test yapmıyolarmış canım ayrıntılı ultrason ile bakılıyomuş zaten çokda erken şuanda 11. hafta civarı yapılacak sanırım..

Dr dönüşü yaz muhakkak güzel haberlerini bekliyorum:)))onlar bizi hiç bırakmayacaklar içini ferah tut

canım ben de her hafta gidiyordum 2 ayrı doktora birden hatta abartıp 3. süne bile gittim ama cumartesi olan randevum doktor yokmuş ertelendi bu cumaya kadar da randevu yoktu mecburen kaldık artık ben de çok meraklıyım inşallah bi aksilik olmaz hiç bu kadar ayrı kalmadık bebişimle

anladım canım ...

annesi içini ferah tut bu sefer takla atsında sana gör..ozamanda aman incitirsin bir yerini diye korkarsın:)))))))))

bebeğimin bacakları totoşu be bacak arası niye anlamadın teyzesi aslında haklısın bnm evin karşısındaki hastaede 22 tl bende gidicem iki hafta sonra cinsiyeti sormaya
"toilet shot" diyorlar bu poza burda;-)) Tuvalet pozu;-)) LoL
Quality;
Bebisin poposunun alttan fotosunu cekmisler gibi dusun. Popo ve iki yandan da bacaklari. Tam isirmalik;-))
aynen tatlım tam dediğim yeri kızımın....anlamıyo funda teyzesi :)))
evet ben geçen gün yazdım zaten pany nerde inşallah bişey yoktur diye ikiz gebelik olduğu için normaldir böle sıkıntılar sen yat dinlen endişelenme :)
saol tatlım bide şu kan sonucu çıksa rahatlicam inşallah demek sende yaptırmaya karar verdin hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
kız dimi bilge ya banada öle geldi ama için buruldu bnm hastalığım ondada olur mu diye hayırlısı ne ise o olsun demek senin sıpa yoruldu napsın bebiş dayamış totyu rahat etmiş..yesin onu teyzesi
kızz buu kızzz:hulya: :)))
ay kız dimi çiğdem ya tesis gibi bişey yok yani orda bakıcaz artık bi daha ki randevu 1 ay sonra offf offf çok var daha
maaşallah cnm gözn aydın sel felaketti gerçekten fena yorulmuşsunuzdur sizde
insan bu hallerini görmeye bile nası hevesleniyo dimi sonuçların kesin hali cuma günü inşallah kan sonuçlarıda ii çıkar cnm saol ..
bugün mervenin yokluğu çok belli oluyor.
cnmmmmmmmmmmmmmmmmmm saol tatlım geldim sonunda garanti bankası memurluk sınavı için çağırdılar ama başarısız oldum zaten hamileyim diye almazlardı ama olsun denedim yenildim :)))
funda saçma sapan konuşma bide bana kızıyodun sen yapıcaksın ve kullanıcaksın inşallah delüüüüü saçında kalmamış ki yoliiimm bi daha öle şeyler duymica tamam mı.....şaka bi yana öle şeyler geçirme tatlım içinden bnm de oluyo bazen ama yapmasak daha ii ayrıca o sça dökülmesi bende had safhada kel kalmaya ramak kaldı ama sonra gürleşicekmiş merak etme
öle kuru kuru olmaz cicim resim isteriz koyda bakalım :)) güle güle kuallansın bebiş
yeniden tebrikler ikili testin sonucundan dolayi, diger taraftada yazmistim ama burdada tebrik edim dedim, hem cok iyi bir fikir herseyi bir klasörde biriktirmek ben oglusuma öyle yapmistim, cok guzel oluyo.
saol cnm teşekkürler tekrar bencede ii olucak hatıra işte
benimde ikili test sonucum aciklandi cok iyi cikti :Saruboceq: Allahima sukurler olsun, risk 8441 de 1 mis, sonuclar rakamlarla aciklaniyo burda, Turkiyede nasil aciklaniyo kizlar???
ayyyyyyyy maaşallah ya gözün aydın cnm bende senin adına çok sevindim ohh rahatlamışsındır
kız dimi :)))) amin cnm mutlu mutlu dönüceksin inşallah merak etme sen
kızlar merve nerde bugün..

garanti bankasının gişe memurluğu sınavında kazık sınavda ve başarısız olarak ger döndü aman zaten hamileyim almicaklardı ama denedim yapamadım :))

mervecim hoşgeldin canım...
zeynep nasılsın tatlışım, görüşemiyos senle bu aralar..

canım benim iyiyim hamd olsun ama bebişimi 2 hafta oluyor görmeyeli cuma randevum var mide bulantılarım hala devam ediyor bunun dışında şükür iyiyiz. sen nasılsın canım az kaldı 2li teste 10 gün falan kaldı di mi senin

mide bulantılarına ahududu çayının iyi geldiğini okumuştum bir yerde.. dur bi bakiim nerdeydi yazayım ben sana.. ikili testime 2 hafta var tatlım.. bakalım allah hepimiz için hayırlısını versin.. senin lekelenmen kesildi ama dimi?

canım benim sadece 1 defa kahve leke geldi sonra gelmedi ama su gibi akıntı progestandan bir de açık sarı akıntım var canım doktor mühim değil dedi bakalım cuma diğer doktora da söyleyeceğim

zeynepçim bulantılara iyi geliyormuş ama kasılmalara da yok açıyormuş.. o yüzden söylemedim farzet.. umarım en kısa zamanda son bulur tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…