zeynepçim bulantılara iyi geliyormuş ama kasılmalara da yok açıyormuş.. o yüzden söylemedim farzet.. umarım en kısa zamanda son bulur tatlım..
hoşbulduk cnmcımhoş geldina.s.
hoşbulduk cnmcımmervecim hoşgeldin canım...
zeynep nasılsın tatlışım, görüşemiyos senle bu aralar..
inşallah hayırlı haberle gelmen dileğiyle hemen hbr ver bize olur mukızlarrrrrrrr ben çıkıyorummm duaa edin benim içinnn:1hug:
sorma şebnem benimde 3 temmuzda randevum ya taa ne kadar var21 gün var daha ben beklemek istiyorum ama bakalım ne kadar dayanıcammmm(((
geçicek zeynepcim zamanla azalıcak sen sıkma canını merak etme bu arada insan özlüyo özledin dimi bebeğinicanım benim iyiyim hamd olsun ama bebişimi 2 hafta oluyor görmeyeli cuma randevum var mide bulantılarım hala devam ediyor bunun dışında şükür iyiyiz. sen nasılsın canım az kaldı 2li teste 10 gün falan kaldı di mi senin
şimdi bide dert çıktı başıma kız bebek ismi bulmak lazım erkekte kesin koyucağım isim vardıda kızda faka bastık
EKİİİİİNNNNNNN
ikinciye niyetlenirsek o da kız olursa benim de koyasım var:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...idogan-anne-ihtiyac-listesi.html#post13653777
kızzzzlarrr çok sevdiğim bir arkadaşımın açtığı topic inceleyin bence bebek için alınıcaklar listesi harika bi topic olmuş
cucu'm ellerine sağlık süper bir paylaşım....
Aşkolsun mervecim, iki dakika iki iş arasında bakayım dedim, okuyunca o günlere gelebilecek miyim diye ağlayasım geldi, birazdan da toplantıya gireceğim iyi mi:)))
yay burcu bebeği
En sevdiği cümle: "seni anlıyorum"
İyi yönleri: iyimser, sevecen, içten, samimi
Olumsuz yönleri: yerinde duramaz, sabırsız, duyarsız, güvenilmez, ne yapacağı belli olmayan
Yay burcu bebeği sakinlikleri ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.
hepinize selamlar fıstıklar özledim walla sizi
çiğdemcim hadi çabuk git gelde anlat bize zıpırları napıyolar ne ediyorlar...
panadol biz ilk vedat beyin özel muayenesine gittik.. sağolsun çok ilgilendi bizimle.. ama tüp bebek tedavisine o girmiyor.. sadece aşılama yapıyormuş o..
ve yaşasıınnnnn bir kız daha:):):):)patlycim,zeynepcim,fundacım,bilgecim,ezgicim,çiğdemcim,şebnemcim,aralmacım,papatyam03cüm,bakyıldızcım,panadolcum.........
hepinize ayrı ayrı teşekkürler merak eden dua eden tebrik eden sevgili arkadaşlarım...maaşallah miniğim iyi eli ağzında parmak emiyor teyzeleri annesi birşey yiyemediği için parmağını yiyordu sabicik....bebeğimin ense kalınlığı değerleri gayet iyi ve bu ölçümler ile ilgili biçok şey sordum doktoruma bi çoğu saçma geldiği ve kafamı karıştırdığını düşündüğü için google'ı yasakladı :)) bu arada kan sonuçlarım cuma günü sabahtan çıkıcak
şimdi benim netten araştırdığım kadarıyla ki bi çoğunuzda belki okumuşsunuzdur.fetal esa pilisi kalınlığı 3mm üzerinde ise bebek şiddetli risk grubuna giriyor demekti.yalnızzz doktorum bana usgyle baktıktan sonra değerlerimi girdiği programı gösterdi.bebeğin kalp atış hızı ense kalınlığı,her iki perietal kemik çapı,plesentanın durumu,amnio sıvısının durumu,kordonu,beyni,omurgası,sindirim organı,mesanesi,ayakları elleri,burun kemiği(ki dawn sendromlularda burun kemiği olmazmış)...benim yaşım,kilom,gebelik şeklim,sigara kullanıp kullanmadığım,diyabet öyküm,yumurtlama durumum vss..
bunun gibi bi çok şey göz önüne alınarak yapılan incelemelerdir bunlar dedi doktor...yani 45 cm bir bebeğim ense kalınlığı riskiyle 6 cm bir bebeğin ense kalınlığı riski aynı değildir yada anne yaşı sigara kullanımı bile bu durumu değiştiriyor hatta döllenme şekli bile dedi..yani öle sadece ense mm iyle olmuyo bu işler...programda normal döllenme seçince farklı ıvf seçince farklı çıktı değerler..neyseki hepsindede ii bebeğimin değeri...şimdi işimiz kan testi sonucuna kaldı oda cua sabah 10:00 gibi çıkmış olur.
birde esas bombaya gelince doktorum cinsiyet sölemedi ama ben sordum bi bakalım ama net değil % 50 kız % 50 erkek dedi nce daha sonrasında da bende gördüm ki bu bebeğin minik yuvarlakları ve bi çıkıntısı yok doktorumda dedi ki yüksek ihtimal kız olabilir dedi..
SEVİMLİ MİNİĞİM KIZZMIŞŞŞŞŞ :))) :lepi: (bu detaya sevisemmi üzülsem mi bilemedim çünkü bnm hastalığım genetik olarak ona geçer diye korktuğumdan kız olmasındansa erkek olmasını istiyordum ama rabbimin takdiri daha net değil ama ben hissediyorum ki cilveli bi kızım olucak tüm erkek diyenlere inat kızzzzz:hulya:)
canım gözün aydıngünaydın kızlar.. dün istanbuldaydık gatadan tahlil sonuşlarımı aldık.. bir problem yok çok şükür..ama dönüşte bi yağmur bir sel.. off offf mahvolduk valla..
mervecim çok sevindim tatlım.. tahlil sonuçları da çok iyi çıkacak eminim ben..
bakyıldız bende 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışlarını görmüştüm sadece.. doktorum henüz çok küçük o yüzden duyamayız demişti.. sen de bir daha ki kontrolde duyarsın tatlım..
ben de de aksine zatennn çoktu saçımaklıma gelmişken, kızlar inanılmaz saçlarım dökülmeye başladı((((( Napıcaz bunu yahu, böyle giderse kel kalmak işten değil vallahi...
Bir de az sonra çıkacağım, şu sevimsiz cirinone jel ve estraderm bandım bitti, onları yazdırmam lazım((
Bi de çimen yeşili kalın yün alıp, Zara Home da gördüğüm battoştan başlıcam bugün:)))) Allahım eğer bana kullandırmayı nasip etmezse, ben de sizlerden birine hediye ederim:)))
Kalın sağlıcakla... Hepinizi öpüyorum
:):)hepinize selamlar fıstıklar özledim walla sizi
şimdi bide dert çıktı başıma kız bebek ismi bulmak lazım erkekte kesin koyucağım isim vardıda kızda faka bastık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?