2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar bu saate ayaktayım uyumadım diye bilirim bol bol dua ettim sag kasıgımda agrı oluyor arada çekilme gibi bir agrı inşallah size güzel haber veririm...

ÜF YAAAAA; EZGİMMMMMMMMMM ÇOOOOOK ÖZÜR DİLERİM... O KADINA KIZDIĞINI BİLİYORUM, BİRAZ TAKILMAK İSTEDİM SADECE.. YOKSA YAPTIKLARIN ŞAHANE ŞEYLER... NOLUR AFFET senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİLİYORSUN CANIIIIM ARKADAŞIM.. ÜZDÜM GALİBA SENİ... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: Güzel HAMİŞİM BENİM, SÖZ BİR DAHA BÖYLE ÜZMÜYCEM SENİ.

PATLY cim, bebeklere ilk alışverişte DON almak iyiymiş.. DON AL Kİ DONANSIN derler delikafadulden delikafadulden Biz de trasferden sonraki günlerde bir don almıştık bebeiş tutsun donansın diye:))) Çekmecede duruyor, yavrumun tek varlığı o don şimdilik:))) Bir de henüz bitmemiş bir battoşu var:)

kızlar bu saate ayaktayım uyumadım diye bilirim bol bol dua ettim sag kasıgımda agrı oluyor arada çekilme gibi bir agrı inşallah size güzel haber veririm...

CANIMCıM, sen yatmışsın ben kalkmışım(

KIZLARRR benimde uykum kaçtı, sabah ezanı ile uyandım. Eşim gece izmirden dönecekti... Bir uyandım yok hala evde, çok panik oldum(( Aradım, zavallım çok uyku bastırmış, bir yerde az dinleneyim diye durmuş, uyumuş kalmış(((( Ama korkudan bacaklarım titredi ya. Bir daha onu araba ile seyehate yollamayacağım(( Allahtan aradım, sesini duyum, mutlu oldum.. E olan benim uykuma oldu

evet canım gerçekten çok ciciler ve gerçekten uygun fiyat..
battaniye için çimen rengi güzel bi seçim.. bence üzerine kocaman kocaman papatyalar işle.. çok tatlı olur...

canım değerler hakkında pek bi bilgim yok.. ama yüreğini ferah tut.. bugün ki testini yaptır bakalım sonuç ne çıkacak..

angel çok sevindim tatlım.. aman tontişe nazar değmesin.. .... da afiyet olsun (mervenin canı sıkılmasın diye söylemiyorum) :)

funda bak bunu bilmiyodum ben.. niye bana dimedin ben de don alıyım yavruşuma, aşkolsun...

kızlar günayyyyyyyydınnnnnnnn ben meşhur dansımı yapayım zemuszemus

günaydın tatlışım.. nasılsın.. ben de dansta sana eşlik ediyim bari..sabah sabah spor olsun..zemuszemuszemuszemus

kızlar ani acı bi haber alırsınızda eliniz ayağınız boşalır ya bugün ikili testin kan sonuçları çıkıcak mübarek cuma günü bana dua edin nolur elim ayağım boşta resmen yaaa

kızlar ani acı bi haber alırsınızda eliniz ayağınız boşalır ya bugün ikili testin kan sonuçları çıkıcak mübarek cuma günü bana dua edin nolur elim ayağım boşta resmen yaaa

ya yapma güzelim herşey yolunda gidecek.. panik yapma bakiimm.. üzme kızımızı..

kızlar günaydınnn dün 5+4 iken (bana göre 6)bebişimin kalp atışını gördük ben kese beklerken kalbi bile atıyo demezmi dr. ,benim gözler tabi 2 çeşme oldu allahım sabaha kadar sırıtkan bi ifadeyle hayaller kurup durdum haala yüzümde aptal bi ifade var kendime gelemiyom allah bugünümü gösterdi çok şükür inş.herkes bu duyguyu tadar birde test istedi dr um kan pıhtılaşması varmı diye kızlar 550tl çok pahalı bunu ssk dan yaptırma imkanı varmı yada daha uygun bi yer bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmiii

günaydın hamişlerrrrrrrrrrrrrr panik yok merve panik yokkkkkkkkkkk herşey güzel olucakkkk:)))zemuszemus

Mervecim lütfen güne böyle başlama, sonuçlar iyi çıkacak adım gibi eminim...

:1hug:

günaydın kızlar nasılsınız
mervecim herşey çok güzel olucak.
ayy ne olucak biz meraklı endişeli annelerin hali bilmem. bebişleri kucağımıza alana kadar hergün dokuzdoğurucaz herhalde.

güzelim çok sevindim.. ne güzel bir duygu dimi..canım test konusunda bişiy bilmiyorum.. ama arkadaşlar yardımcı olucaktır..

mervem günaydın canım arkadaşım..
mucxxx yanaktan bide beişin gıdığından
aaaaaaaaaaaaaaa ne güzel haber demek pıt pıt kalbi bebeğin maaşallah cnm ne tahlili bu ya böle 550 tl yuhh yani
günaydın hamişlerrrrrrrrrrrrrr panik yok merve panik yokkkkkkkkkkk herşey güzel olucakkkk:)))zemuszemus

Mervecim lütfen güne böyle başlama, sonuçlar iyi çıkacak adım gibi eminim...

:1hug:

tamam şekerler sakin olmaya çalışıcam çiğdem hep aklıma senin dediğin gelio ben test bile yaptıramıyorum sen ona bak demiştin ya haklısın walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…