kuzum derginin yanında değil cd dergi ayrı dvd ayrı
arama sonra die söliim dedim..
sen bu taş halinle 40 san ben senin 20 lik zamanlarını merak ettim şekerim..
ama taktınız ebruyaaaa
nolurr herkes ile aynı kefeye koyun ama o uyuzla değilll(
hayır kadının spor yapmasına kızmıorum o mağrur tavrına gıcık oluorum
hani böyle hamile de olurum yemekte yaparım pozitifte olurum saatlerce karın kasımla spor da yaparım on numara 5 yıldızlı kültür abidesiyim hali
ve bunu çoook normalmiş gibi göstermesi sinirime dokunuoo...
ha banane o da ayrı mevzu ben bi anlık gaflet ile burada kadına gıcık olduğumu söyledim
makaraya sarıldım neyseeee:)))
canım hiç sıkma canını
çok örnekleri oldu böyle
göreceksin bebeğin sneinle sen yat ama kalkma...
benim egzersizlerim de kendi çapımda:))
evim bilgisayarım ve ben...
sadece arkadaşlara tavsiye ettim patlym ebruya rakip yaptılar beni(
Ezgi darilmamistir zannetmiyorum;-)) Ben de amazondan alip basliycam yoga ve pilates. Pilates topu var zaten evde eskiden belim icin yapiyordum. Kayak yaparken dustum totomun ustune yerde buzluydu. O zamandan beri ara ara agrir;-((
Benim Tr den br arkadasim da hamile ve aramizda sadece 1 gun var yaklasik dogum tarihi acisindan. Bebek arabasindan, oto koltugua, besigine, giysisine ve ve kadar herseyi aldi. Biz de ise ananemiz bir cift don almis;-) Cinsiyette belli degil garibim hep beyaz-sari falan giyecek;-))
kızlar bu saate ayaktayım uyumadım diye bilirim bol bol dua ettim sag kasıgımda agrı oluyor arada çekilme gibi bir agrı inşallah size güzel haber veririm...
kızlar günayyyyyyyydınnnnnnnn ben meşhur dansımı yapayım zemuszemus
yaaa sevgiii, bu sitede çok cici şeyler vaaaar:))) ben de bebişime ilk battoş için ip aldım:) örmeye başladım:)) Bitince resmini çekerim size.. çoook basit ama çok cici duruyodu ya.. kalın bi ipi düz örgü örmüş, kenarlarına da zıt renkle oya yapmışlar.. ben de çimen yeşili aldım ipi, 7 numara ile örüyorum.. kenarını da mor ile oyalıycam:))))
kızlar çok kötüyüm morelim sıfır sabahi sabah şidettli kanamam oldu dr. aradım tüp bebek doktorumu sana yakın kadın dogumcuya git dedi gittim muayene oldum keseyi göremedi malesef kendi doktorum hcg testi yaptırdı degerim 5000 yarın tüp bebek doktoruma muayene olacagım şuan kanamam yok ama kötü gidene birşey var aglamaktan gözlerim şişti ne olur dua edin bebegime birşey olmasın 6 haftalıktı sizce 6 haftalıkta 5000 olması normalmi degerin
çookk iyiyim canım. bebeğimi gördüm ve iki haftadan sonra ilk defa bukadar rahat bir nefes aldığımı hissettim. müthiş bir duygu yaaa..
dr.dan sonra bunu kutlayalım dedik kordonda ...yedik... (hani senin duymak bile istemediğin)
sen nasılsın canım.
PATLY cim, bebeklere ilk alışverişte DON almak iyiymiş.. DON AL Kİ DONANSIN derler delikafadulden delikafadulden Biz de trasferden sonraki günlerde bir don almıştık bebeiş tutsun donansın diye:))) Çekmecede duruyor, yavrumun tek varlığı o don şimdilik:))) Bir de henüz bitmemiş bir battoşu var:)
kızlar günayyyyyyyydınnnnnnnn ben meşhur dansımı yapayım zemuszemus
kızlar ani acı bi haber alırsınızda eliniz ayağınız boşalır ya bugün ikili testin kan sonuçları çıkıcak mübarek cuma günü bana dua edin nolur elim ayağım boşta resmen yaaa
kızlar ani acı bi haber alırsınızda eliniz ayağınız boşalır ya bugün ikili testin kan sonuçları çıkıcak mübarek cuma günü bana dua edin nolur elim ayağım boşta resmen yaaa
kızlar günaydınnn dün 5+4 iken (bana göre 6)bebişimin kalp atışını gördük ben kese beklerken kalbi bile atıyo demezmi dr. ,benim gözler tabi 2 çeşme oldu allahım sabaha kadar sırıtkan bi ifadeyle hayaller kurup durdum haala yüzümde aptal bi ifade var kendime gelemiyom allah bugünümü gösterdi çok şükür inş.herkes bu duyguyu tadar birde test istedi dr um kan pıhtılaşması varmı diye kızlar 550tl çok pahalı bunu ssk dan yaptırma imkanı varmı yada daha uygun bi yer bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmiii
bi çıktım herkes gelmiş gene.. Pelly çiğdem bilge şebnem günaydın fıstıklar..
mucxxx yanaktan bide beişin gıdığındanmervem günaydın canım arkadaşım..
aaaaaaaaaaaaaaa ne güzel haber demek pıt pıt kalbi bebeğin maaşallah cnm ne tahlili bu ya böle 550 tl yuhh yanikızlar günaydınnn dün 5+4 iken (bana göre 6)bebişimin kalp atışını gördük ben kese beklerken kalbi bile atıyo demezmi dr. ,benim gözler tabi 2 çeşme oldu allahım sabaha kadar sırıtkan bi ifadeyle hayaller kurup durdum haala yüzümde aptal bi ifade var kendime gelemiyom allah bugünümü gösterdi çok şükür inş.herkes bu duyguyu tadar birde test istedi dr um kan pıhtılaşması varmı diye kızlar 550tl çok pahalı bunu ssk dan yaptırma imkanı varmı yada daha uygun bi yer bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmiii
günaydın hamişlerrrrrrrrrrrrrr panik yok merve panik yokkkkkkkkkkk herşey güzel olucakkkk:)))zemuszemus
Mervecim lütfen güne böyle başlama, sonuçlar iyi çıkacak adım gibi eminim...
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?