2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

işte bende de o var pelin biliyomusun devlette birşey yaptırıyorum kötü çıkınca özeldemi yaptırsaydım diorum onlarda eşşek yüküyle para alıyorlar neden bizim devlet hastalaerimiz ssk larımız güveni tam oturtamadı bilmiyorum ya

Merve'cim önlem olarak. Dediğim gibi bir zararı yok o iğnelerin. Her merkezin, doktorun farklı bir yöntemi var.
ben demir hapına da tedaviden 1 ay önce başladım mesela. Ayrıca progesteron jele günde bir tane olarak hala devam ediyorum. 12. hafta bitiminde kesmedik. Doktorumun görüşü ve araştırmaları bu yönde diye. Zararı olmadığı sürece bence sorun yok.

sağol canım sorucam zaten. ama en azından düşük olanlara veriliyormuş diye biraz rahatladım ama bana hiç açıklama yapılmadı bir ihmal mi var soracağım bugün tüp bebek yapan doktorumuza randevumuz var.

kızlar nagihan neyaptı ya çok merak etitm amnio yapılıcaktı onada noldu acaba

inşallah olumsuz birşey çıkmaz. iyi haberlerle gelse keşke. burda kimse üzülsün aynı sıkıntıları yaşasın istemiyorum. ben de bugün 2 haftayı geçti görmedim bebeğimi telaşlıyım bir akşam olsa da görsem bebişi.

inşallah bende görürüm pıt pıt larını duyarım artık çok kırgınım çok yorgunum. saolasın

canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese sağlıcakla versin inşallah. kadere inanırım Allah ne yazmışsa o olur biliyorum ama bir mucize diliyorum çok yorgunum bulup bulup kaybetmekten artık

işte bende diyorum ki sadece düşük olanlara verilmiyor benim konuştuğum bi çok arkadaş bunu içiyor ve çoğunun ilk tedavisi

aayyyy ne güzel demek bugün kavuşucaksınız bebeğinle hadi hayırlısı

canım ümidini yitirme mucize bebek o :)) seni bırakmayacak bence

kızlar günaydın dün doktora gittim çok şükür bebeğim iyi büyümüş 3 hafta önce 6,7 mm di şimdi 27,6 mm olmuş doktor karnımı hırpaladı uyandırdı bebğimi oda korktu o zaman kallarını bacaklarını gördüm mahşallah hareket ediyordu . şimdi yarın yine gideceğim babamızda görsün ......işte bizim durumumuz bu arkadaşlar ..... ikili testi 12.haftada yaptıracağım istanbula gitmeyi düşünüyorum aranızda memoriale giden varmı acaba ?

gözün aydın canım

günaydın canım nasılsın???

iyiyim tatlışım sen nasılsın?

Allahın izniyle kötü hiç bir şey olmucak.. sen sadece hayırlısını iste.. gerisini ona bırak..

çok zor bir durum gerçekten.. ama ben ufaklığın hayata sıkı sıkı tutunacağından eminim.. baksana bütün olumsuzluklara rağmen orda.. terketmemiş seni.. sende onu üzme artık.. ona ne kadar sevdiğini ne kadar özlediğini anlat.. Büyük allahımda onu koruyacaktır..

maşallah ufaklığa.. Allah nazarlardan saklasın.. artık orta boy bir çilek boyutuna ulaşmış.. :) hayırlısıyla büyük hayırlısıyla doğar inşalllah..

cnm hemen ekliyorum listeye yeni bilgileriniz ben memoriala o konu için hiç gitmedim ama giden birileri vardı sanki

19 günüm varrrrr bebeğimi görmeye(( ya biz şimdiden gün sayıyoruz farkındamısınız nasıl gelicek bu aralık ocak şaşıyorummm akşam eşimle konuşuyoruz bana diyorki doktor ayın 20 sinde demişti bende diyorumki sus yalan söleme bebeğimin yanında temmuz 1 de dedi diyorki ben özledim bebeğimi görmek istiyorummmm bende galiba fazla dayanamıcaz hafta içi giderim bir yere gibime geliyor:)))))

benim bebişimi görmeme 5 saat var ama geçmiyor zaman. nedense çok heyecanlıyım. inşallah herşey yolundadır bebiş de çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…