Günaydııııın, henüz ortada patronlar yok o yüzden biraz keyif yapıyorum. ama gene zor bir gün beni bekliyor. İnşaat şirketi olduğu için çok erkek erkek bir şirket. Hamile kadın çalıştırma deneyimleri filan yok, pek kafaları da basmıyor, ben bunlara doğum izninde kazığı atınca öğrenecekler her şeyi:))))
Gün sayıyorum resmen, 32. haftanın bitmesine ve yasal doğum iznimi hak etmeye 118 gün kaldı. Bunlar gidip bir an önce dönmemi istiyorlar, ben de "aaa, tabi tabi dönecem hemen" diyeceğim, sonra da "ben gelmiyorum" diyeceğim:) Eğer şimdiden söylersem yaklaşan zammımı vermezler, izin hakkı filan da karışabilir. Patronlardan bir tanesi kendi çocuğunun Filipinli bakıcısının kardeşini bana ayarlamaya çalışıyor rahat rahat döneyim işe diye:)))) Oturup kendim bakacağım çocuğuma en az bir yaşına gelene kadar. Sonrasına bakacağız, bu arada da bu sektörden kurtulmanın yollarına bakacağım. Ya da adam gibi bir şirket olan eski şirketime girmeye çalışacağım.
ohhhhhhhhhhhhh ii olcak onlara onlar böle bi tekmeyi hak etti zaten bundan sonra çocuk olacağı için daha sakin iş bulman en iyisi cnm bide üşenmemiş bakıcı ayarlıyo o kadar kokuryorsa gitmenden koşulları düzeltsinGünaydııııın, henüz ortada patronlar yok o yüzden biraz keyif yapıyorum. ama gene zor bir gün beni bekliyor. İnşaat şirketi olduğu için çok erkek erkek bir şirket. Hamile kadın çalıştırma deneyimleri filan yok, pek kafaları da basmıyor, ben bunlara doğum izninde kazığı atınca öğrenecekler her şeyi:))))
Gün sayıyorum resmen, 32. haftanın bitmesine ve yasal doğum iznimi hak etmeye 118 gün kaldı. Bunlar gidip bir an önce dönmemi istiyorlar, ben de "aaa, tabi tabi dönecem hemen" diyeceğim, sonra da "ben gelmiyorum" diyeceğim:) Eğer şimdiden söylersem yaklaşan zammımı vermezler, izin hakkı filan da karışabilir. Patronlardan bir tanesi kendi çocuğunun Filipinli bakıcısının kardeşini bana ayarlamaya çalışıyor rahat rahat döneyim işe diye:)))) Oturup kendim bakacağım çocuğuma en az bir yaşına gelene kadar. Sonrasına bakacağız, bu arada da bu sektörden kurtulmanın yollarına bakacağım. Ya da adam gibi bir şirket olan eski şirketime girmeye çalışacağım.
Kakao yağı + tatlı badem yağı + andıç yağı önerdi aktarım. 3 aydır kullanıyorum. Arada Mustela krem de sürüyorum.
Badem yağı bende tüylenme yapmadı. Kokusu da güzel. Ben memnunum :)
canım benim ya... bütün patronlar mı böyle olur anlamıyorum ki.. benim kide her doktor gidişimde dönüşte surat yapıyo.. allahım sanki keyiften gidiyorum ben.. acımasız ve benciller vesselam..
:CüvCüv::CüvCüv:kızlarrr merhaba hepinize inşşş hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraber bende bugün dktordan geldin bebişimin kalp atışını duydum pıt pıt atıyodu:ecrin_bebek: GİZEMLİİİİİİİİ kalp atışı duyuldu diye değiştirirmisin listedeki yerimi tatlım sana zahmettttopuyorumnanaktan
Günaydııııın, henüz ortada patronlar yok o yüzden biraz keyif yapıyorum. ama gene zor bir gün beni bekliyor. İnşaat şirketi olduğu için çok erkek erkek bir şirket. Hamile kadın çalıştırma deneyimleri filan yok, pek kafaları da basmıyor, ben bunlara doğum izninde kazığı atınca öğrenecekler her şeyi:))))
cnm ben tüp bebk yaptırdığım yere verdim ihtiyacı olup ilaç alamayan olursa diye iğnelerim artmıştı benimdeya kızlar benim tedaviden elimde 2 ad Gonal-f bir tüpte Orgalutran var.. bunları ihtiyaç sahibi birine vermek istiyorum.. nasıl ulaşabilirim bi fikri olan var mı?
:CüvCüv::CüvCüv:kızlarrr merhaba hepinize inşşş hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraber bende bugün dktordan geldin bebişimin kalp atışını duydum pıt pıt atıyodu:ecrin_bebek: GİZEMLİİİİİİİİ kalp atışı duyuldu diye değiştirirmisin listedeki yerimi tatlım sana zahmettttopuyorumnanaktan
Hakkın tatlımm, tabi ki gururanacaksın... Ohhhh sefamız olsun valla:)merhaba mervecim nasılsın
listeyi gördüm yine moralim geldi. bir itirafta bulunayım, burdaki gebelik cetveline bayılıyorum. ister ego de ister nedersen de ben yazı yazıyorum altındaki cetvelimin hergün ilerlediğini görmek ve senin listende yanındaki cetvel görmek inanılmaz gurur veriyor bana :)))) bayılıyorum.
Kız deli, giy ve tadını çıkar:)))) az mı bekledin bu günleri:)aynen canım. tam buldumcuk oldum. hep heves ederdim espri tşörtlerinden dün dayanamadım aldım. bebişim göbeğimden hello diyor. ama daha çor erken biliyorum ama ben onu giymek istiyorum. :kedi:
Canımm, Bizler de seni çok sevdik, kaderdaş olduk, zor yollardan geçtik çünkü... Senin metanetin hepimize örnek olsun... Zor günlerde seni böyle dim dik görebilmek çok güzel, Allah hep yanında olsun... Cümlemizle birlikte..canım benim ya sizleri çok seviyorum zor günümde hep yanımda oldunuz herşey bizler için biraz zaman geçsin daha iyi olacagım biliyorum umarım saglıklı bir şekilde bebegini kucagına alırsın öpüyorum seni..
Anaaaaa, kız SEVGİİİİİİİ, MERVEEEE duymamış oluyum.. cık cık cık.. çok ayıp valla:)çok iyi fikir tatlım.. hatta onlar girince biz çıkalım..
:) Bana da öyle demişti, 1 aykızlar bişey sorucam bide size kalp atışını duyduktan ne kadar sonra gittiniz doktora bi daha bana 4 hafta sonra gel dediler ben nasıl beklicem o kadar
Sen nerelerdesiiiin Zehraaaaaaaaaa vallahi dün seni sordum topikte.. iyi olmanıza çook sevindim:):CüvCüv::CüvCüv:kızlarrr merhaba hepinize inşşş hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraber bende bugün dktordan geldin bebişimin kalp atışını duydum pıt pıt atıyodu:ecrin_bebek: GİZEMLİİİİİİİİ kalp atışı duyuldu diye değiştirirmisin listedeki yerimi tatlım sana zahmettttopuyorumnanaktan
sevgicim mervecimmm küsmeyiiinnnn
küsüp bizi üzmeyinn:))
benim doktorum da lierac tavsiye etti
ama ben 3 aydır başka bi ürün kullanıordum yine de hafif çaylaklarım oldu özellikle alt bacağımın arka kısmlarında bir de lierac deniceemm ama sanırım çatlayacaksa engellemek gibi bi şans olmuor.((
fundamm yok bugün??
hadi çıkalım mervecim.. hıhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?