2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Çiğdem yeminle şimdi seni arayacaktım vallahi... Çok merak ettim.. Naptınız bakalım

Canım dün bebişlerimi tekrar gördüm ikiside şükürler olsun iyiler:)) ayın 25 ne ense kalınlıklarına bakıcazz...umarım herşey yolunda gider...

sizler nasılsınızz?? ne yaptınız bakalımm????????

anaaaaa valla çıkmışlar :gitme: :gitme:
Kızlar napcaz şimdi, bunu yanlarına bırakmamamız lazım heee, benden küsüüüün, ama bebişimden ne istiyorsunuz yaaa, ağlar ama teyzeleri yaaaa(

biz küstük sizinle sevgi ve ben kimse girmiyo diye

hem neden göbüş topiğimze reim koymuyorsunuz bakiim siliim mi acaba o topiği

anaaaaa valla çıkmışlar :gitme: :gitme:
Kızlar napcaz şimdi, bunu yanlarına bırakmamamız lazım heee, benden küsüüüün, ama bebişimden ne istiyorsunuz yaaa, ağlar ama teyzeleri yaaaa(

seni zilli kız seniiii annenle küstük ama senle asla küsmeyiz şu annene dedim resimlerinde profilinde göbüş resmi var yeni topiğe koy diye napiim şimdi ben senin bu anneni

nası yani ikili test gibi bişey mi yoksa sadece kande değil usg demi bakılıcak dururlarsa yerinde tabi

nasımış minikcikler

neyse hadi geldik.. siz dua edin o karnınızdaki sıpalara... yoksa görürdünüz siz sopaları..
ezgi ve çiğdem madem doktora gidecektiniz niye haber vermiyorsunuz he.. niye çabuk ifade verin..
siz funda hanım dün bütün ve bu sabah nardeydiniz.. havalar sıcakladı diye öyle yan gelip yatıyormusunuz yoksam..
evet cevapları alıyım..

katılıyorum sana sevgi yürü beeeee

Kız sevgii, ben dün burdaydım bi kere alla alla yaa Tamam biraz geç geldim, ama iş yaptım kuzum:))

fıstıkçım
ben doktora gittiğimi haber verdimde döndükten sonra haber vermeyi atladım
tekrar sölüoorum hatalıyım eşşeklik ettim:):)
şimdi haber veriorum kılar yemeğe çıkıorum sonra çocuklarımın gösterisi var bu gece onlarla kuaföre gidip destek olucm:):)
hepinize sımsıkı sarıldım
gece mutlaka giricem geç de olsa
funda doktora gidecekmissin haber ver tatlım ben gece okurum..

seni zilli kız seniiii annenle küstük ama senle asla küsmeyiz şu annene dedim resimlerinde profilinde göbüş resmi var yeni topiğe koy diye napiim şimdi ben senin bu anneni
koyduk merve teyze, annem göbüş koudu:)))) Bi de bulabilirse gelin resmi de koyacak:))))) he he annem gençkene:))))) Şimdi gerçi annemle o resimlerin bi alakası yok, ama olsun, idare edin be teyzoş:)))
kızım bizim içimiz geçmiş millet doldurmul topiğini resimle bende bizimkilerede göbüş bebiş cic topiği açalım dedim ama nerdeeeeeeeeeeeeee

dur sen biraz eklim:)

merhaba kizlarrrr biz geldik a.s.
amnio sorunsuz gecti simdi evde dinleniyorum sonuc icin 3 hafta beklemek lazimmis dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cooook optum

bak şimdi bana selin öğretmişti sana bi yol gösteriim

image shack diye bi site var

oraya gir Browse yazan yerden resmi ekle aşağıdan 320x240 ı seç sonra şimdi yükle de

sonrada bi link açılıo forum kodu yazan yerdeki kodu kopyala ve cvp yazdığım alana yapıştır resim boyutu büyükse ekleyemezsin cicim

merhaba kizlarrrr biz geldik a.s.
amnio sorunsuz gecti simdi evde dinleniyorum sonuc icin 3 hafta beklemek lazimmis dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cooook optum

:lepi::lepi::lepi:

aminonun sorunsuz geçmesine çok sevindim cnm ya yaşasın maaşallah

sonuçlarda ii gelicek merak etme senin bebek zengin olucak o yüzden ensesi kalın çıktı yerim ben onu minnoş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…