hadi çıkalım mervecim.. hıhhhhhhhh
Çiğdem yeminle şimdi seni arayacaktım vallahi... Çok merak ettim.. Naptınız bakalım
tatlı arkadaşlarımm günayddıınnnnn:kedi:
dün merak eden tüm arkadaşlarımm çok teşekkür ederr defalarca özür dilerim
biz doktora gittik gayet iiyiz şükür ki karın ağrısı normalmiş zaten bebekle değil miğdeyle ilgiliymiş:):)
PANADOL
çok çok geçmiş olsun arkadaşım..çok üzüldüm sonsuz sabır diliorum en kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle...
SENSİZHAYAT
senin içinde çok sevindim canım...ne güsel mucizeler...
PELİN
amniyoyu atlatmışsın canım çok geçmiş olsun...bir de ilk kesin oğlumuz olmuşş...tebrik ederim...en kısa zamanda güsel sonuçlarını duymak dileğiyle..
anaaaaa valla çıkmışlar :gitme: :gitme:
Kızlar napcaz şimdi, bunu yanlarına bırakmamamız lazım heee, benden küsüüüün, ama bebişimden ne istiyorsunuz yaaa, ağlar ama teyzeleri yaaaa(
Canım dün bebişlerimi tekrar gördümikiside şükürler olsun iyiler:)) ayın 25 ne ense kalınlıklarına bakıcazz...umarım herşey yolunda gider...
sizler nasılsınızz?? ne yaptınız bakalımm????????
katılıyorum sana sevgi yürü beeeeeneyse hadi geldik.. siz dua edin o karnınızdaki sıpalara... yoksa görürdünüz siz sopaları..
ezgi ve çiğdem madem doktora gidecektiniz niye haber vermiyorsunuz he.. niye çabuk ifade verin..
siz funda hanım dün bütün ve bu sabah nardeydiniz.. havalar sıcakladı diye öyle yan gelip yatıyormusunuz yoksam..
evet cevapları alıyım..
bak sen fundayla ezgiye kaçmışlar bile..
yok anacım, kaçmadım,, Şu resim topiğine resim eklemeye çalışıyordum.. Mervem kızıyo ya eklemiyosunuz diye:)
neyse hadi geldik.. siz dua edin o karnınızdaki sıpalara... yoksa görürdünüz siz sopaları..
ezgi ve çiğdem madem doktora gidecektiniz niye haber vermiyorsunuz he.. niye çabuk ifade verin..
siz funda hanım dün bütün ve bu sabah nardeydiniz.. havalar sıcakladı diye öyle yan gelip yatıyormusunuz yoksam..
evet cevapları alıyım..
koyduk merve teyze, annem göbüş koudu:)))) Bi de bulabilirse gelin resmi de koyacak:))))) he he annem gençkene:))))) Şimdi gerçi annemle o resimlerin bi alakası yok, ama olsun, idare edin be teyzoş:)))seni zilli kız seniiii annenle küstük ama senle asla küsmeyiz şu annene dedim resimlerinde profilinde göbüş resmi var yeni topiğe koy diye napiim şimdi ben senin bu anneni
kızım bizim içimiz geçmiş millet doldurmul topiğini resimle bende bizimkilerede göbüş bebiş cic topiği açalım dedim ama nerdeeeeeeeeeeeeee
merhaba kizlarrrr biz geldik a.s.
amnio sorunsuz gecti simdi evde dinleniyorum sonuc icin 3 hafta beklemek lazimmis dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cooook optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?