2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

tamam talişkom mucx fazla yorma kendini miniklerin başındayken

nası yani ikili test gibi bişey mi yoksa sadece kande değil usg demi bakılıcak dururlarsa yerinde tabi

nasımış minikcikler

çokk pardon kızlar öyle yoğunumki anca yazabiliyorum...

daha öncede bahsetmiştimya mervecim ikizlerde 2'li yapılmışyomuş sadece ultrason ile takip ediliyo...

Ayy Merve, ben sıkılıyorum ya bu bilgisayarla uğraşırken... valla fotoğraf makinasından aktarırken bile beynim zonkluyor şeker, bu kadarını anca yaptım vallahi,

aşkitommm burdaki diğer çalışma arkadaşım 2 haftalığına izne ayrıldı ve ben 2 patronla başbaşa kaldım:)))) yoksa söylemezmiyim neler yaptığımızı aşkkkolsunnnnohaoldumsmile

çokk pardon kızlar öyle yoğunumki anca yazabiliyorum...

daha öncede bahsetmiştimya mervecim ikizlerde 2'li yapılmışyomuş sadece ultrason ile takip ediliyo...
evet cnm biliyorum ense kalınlığı diyince bi an aklım ona gitti inşallah ii çıkıcak pıtırların ölçüleri tabi rahat durup ölçtürürlerse :))
Ayy Merve, ben sıkılıyorum ya bu bilgisayarla uğraşırken... valla fotoğraf makinasından aktarırken bile beynim zonkluyor şeker, bu kadarını anca yaptım vallahi,

kız bu çok basit bi yapsan bende sinri oluyorum uzun işlere bu basit diye kolayıma geldi

nagihancım hadi geçmiş olsun bakalım.. sonucu da alalım tertemiz o mis...
ezgicim canım tamam bu seferlik geçti gitti..ama bakk.. bi daha olursa.. bebiş falan dinlemeyiz küseriz sana.. gösteride iyi eğlenceler güzelim..
çiğdem siz olmayınca biz sizi özlüyoruz.. hele senin yokluğun üç kişilk yapmayın ama böyle..

utandıkkk..

tşkler bebişimm:)) bizde sizi özlüyoruz valla..ama patron para vermiyo çalışmayınca bebişlerimde benimle beraber başladı işçi'liğee:))

bir daha yapmıcaz sözzz:lepi: gelemezsekde en azından haber vericezz affedildik mi ?Şeniz

kızlaaaarrrr, bu akşam doktor amcamız ensemizi ölçer herhalde. testi yaptırmaya bilirim, drekt amniyo yaptıracağım için.. Ama ense ölçülür sanırım... Dua edin bize bu akşam üzeri.. saat 18 gibi muayene de oluruz sanırım.. gerçi 17 de randevum ama hep geç giriyoruz

canım benim dualarım seninle ,güzel haberlerle döneceğine eminim şimdiden:)) bu papuccuu ya sinir oluyorum ayda bir randevu veriyosun bari onuda sabah 6 ya felan ver beee:))))))))) meraktan mahfediyoo..delikafadulden

ay tatlım hadi hayırlısı belki ense kalınlığı çok ii çıkarda amnio falan yapmaz dur bakalım doktor bi desinde ne yapıcağını sen hemen ben böle istiyorum deme

ay ne güzel sıpanı görücen demek ayrıca sor cinsiyet olayını onlar unutuyo bu haftalarda daha erken diye

bide fundaaa seni kınadım başıma geldi evin karşısındaki hastaneden cumartesiye randevu aldım hahahahahahkaydirigubbakcemile3

kızlar bir arkadaşla konuştum dün gebeliğim en rahat dönemi 2. trimester mış

çünkü ilkinde alışma evresi 3. de ağırlaşma evresi doğum stresi derken

hormonarın dengeye girmesi sıkıntıların azalması açısından en rahat dönem 2. ymiş yani

kız bi şişmiş varya ayakları shrek in ayakları gii olmuş öle tuzlu falan da yiyen bi insan değil sıcaklardan şişiyomuş işte bizlerin doğumu aralıkta ama sizce biz şanlımıyız anlamadım gebeliğin tam ortası yazın en sıcak zamanına gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…