fıstıkçım
ben doktora gittiğimi haber verdimde döndükten sonra haber vermeyi atladım
tekrar sölüoorum hatalıyım eşşeklik ettim:):)
şimdi haber veriorum kılar yemeğe çıkıorum sonra çocuklarımın gösterisi var bu gece onlarla kuaföre gidip destek olucm:):)
hepinize sımsıkı sarıldım
gece mutlaka giricem geç de olsa
funda doktora gidecekmissin haber ver tatlım ben gece okurum..
nası yani ikili test gibi bişey mi yoksa sadece kande değil usg demi bakılıcak dururlarsa yerinde tabi
nasımış minikcikler
merhaba kizlarrrr biz geldik a.s.
amnio sorunsuz gecti simdi evde dinleniyorum sonuc icin 3 hafta beklemek lazimmis dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cooook optum
bak şimdi bana selin öğretmişti sana bi yol gösteriim
image shack diye bi site var
oraya gir Browse yazan yerden resmi ekle aşağıdan 320x240 ı seç sonra şimdi yükle de
sonrada bi link açılıo forum kodu yazan yerdeki kodu kopyala ve cvp yazdığım alana yapıştır resim boyutu büyükse ekleyemezsin cicim
neyse hadi geldik.. siz dua edin o karnınızdaki sıpalara... yoksa görürdünüz siz sopaları..
ezgi ve çiğdem madem doktora gidecektiniz niye haber vermiyorsunuz he.. niye çabuk ifade verin..
siz funda hanım dün bütün ve bu sabah nardeydiniz.. havalar sıcakladı diye öyle yan gelip yatıyormusunuz yoksam..
evet cevapları alıyım..
evet cnm biliyorum ense kalınlığı diyince bi an aklım ona gitti inşallah ii çıkıcak pıtırların ölçüleri tabi rahat durup ölçtürürlerse :))çokk pardon kızlar öyle yoğunumki anca yazabiliyorum...
daha öncede bahsetmiştimya mervecim ikizlerde 2'li yapılmışyomuş sadece ultrason ile takip ediliyo...
Ayy Merve, ben sıkılıyorum ya bu bilgisayarla uğraşırken... valla fotoğraf makinasından aktarırken bile beynim zonkluyor şeker, bu kadarını anca yaptım vallahi,
evet cnm biliyorum ense kalınlığı diyince bi an aklım ona gitti inşallah ii çıkıcak pıtırların ölçüleri tabi rahat durup ölçtürürlerse :))
walla Dr eğer karından bakamazsam vajinal usg ile bakarım ,hazırlıklı ol telaşlanma felan dedi.. hayırlısı olsun hakkımızda:)) ama ben onlara aşık oldum tekrar görünceeeeeeeeeeedelikafadulden
bu arada çok erken cindiyet tahmini için dedi ama pipi gibi bi çıkıntı gördük:)))))))))))))) bidahaki gidişimize iyice belli olurr:)) KUZEY ve RÜZGAR el sallıcaklar bana:)))
evet cnm biliyorum ense kalınlığı diyince bi an aklım ona gitti inşallah ii çıkıcak pıtırların ölçüleri tabi rahat durup ölçtürürlerse :))
walla Dr eğer karından bakamazsam vajinal usg ile bakarım ,hazırlıklı ol telaşlanma felan dedi.. hayırlısı olsun hakkımızda:)) ama ben onlara aşık oldum tekrar görünceeeeeeeeeeedelikafadulden
bu arada çok erken cindiyet tahmini için dedi ama pipi gibi bi çıkıntı gördük:)))))))))))))) bidahaki gidişimize iyice belli olurr:)) KUZEY ve RÜZGAR el sallıcaklar bana:)))
yahu noluyo bu topikte erkek egemenliği tek kız benimkimi şimdik
nagihancım hadi geçmiş olsun bakalım.. sonucu da alalım tertemiz o mis...
ezgicim canım tamam bu seferlik geçti gitti..ama bakk.. bi daha olursa.. bebiş falan dinlemeyiz küseriz sana.. gösteride iyi eğlenceler güzelim..
çiğdem siz olmayınca biz sizi özlüyoruz.. hele senin yokluğun üç kişilk yapmayın ama böyle..
yahu noluyo bu topikte erkek egemenliği tek kız benimkimi şimdik
bu sene erkek bebek senesi ozaman:) çin takvimine görede erkek di benim bebişlerim:)
sende kız mı çıkıyo?
bu sene erkek bebek senesi ozaman:) çin takvimine görede erkek di benim bebişlerim:)
sende kız mı çıkıyo?
yok cnm erkek çıkıyodu ayrıca diğer ülkelerin takvimlerine göre de bakmıştım bi kız bi erkek
çin takvimini
şu an 7 aylık olan 4 kişide denedim tutmadı umudum yok ondan
yok cnm erkek çıkıyodu ayrıca diğer ülkelerin takvimlerine göre de bakmıştım bi kız bi erkek
çin takvimini
şu an 7 aylık olan 4 kişide denedim tutmadı umudum yok ondan
bendede tam 4 kişide tuttu:)) onun için bendede tutar diyodum:)) amannnnnnnnnnnnn hayırlısı olsun
kızlaaaarrrr, bu akşam doktor amcamız ensemizi ölçer herhalde. testi yaptırmaya bilirim, drekt amniyo yaptıracağım için.. Ama ense ölçülür sanırım... Dua edin bize bu akşam üzeri.. saat 18 gibi muayene de oluruz sanırım.. gerçi 17 de randevum ama hep geç giriyoruz
kızlaaaarrrr, bu akşam doktor amcamız ensemizi ölçer herhalde. testi yaptırmaya bilirim, drekt amniyo yaptıracağım için.. Ama ense ölçülür sanırım... Dua edin bize bu akşam üzeri.. saat 18 gibi muayene de oluruz sanırım.. gerçi 17 de randevum ama hep geç giriyoruz
bendede tam 4 kişide tuttu:)) onun için bendede tutar diyodum:)) amannnnnnnnnnnnn hayırlısı olsun
çin işi japon işi desene kimine tutar kimine batar
hhaha
kafiyeli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?