ay tatlım hadi hayırlısı belki ense kalınlığı çok ii çıkarda amnio falan yapmaz dur bakalım doktor bi desinde ne yapıcağını sen hemen ben böle istiyorum deme
ay ne güzel sıpanı görücen demek ayrıca sor cinsiyet olayını onlar unutuyo bu haftalarda daha erken diye
bide fundaaa seni kınadım başıma geldi evin karşısındaki hastaneden cumartesiye randevu aldım hahahahahahkaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar kilo alan yokmu yahuuuuuuuuuuuuuuuuu
sorma yaw:))) Aslında sabah erkenden kalkıp, adamın evinin kapısına dayansam mı ki:))))))canım benim dualarım seninle ,güzel haberlerle döneceğine eminim şimdiden:)) bu papuccuu ya sinir oluyorum ayda bir randevu veriyosun bari onuda sabah 6 ya felan ver beee:))))))))) meraktan mahfediyoo..delikafadulden
kızlaaaarrrr, bu akşam doktor amcamız ensemizi ölçer herhalde. testi yaptırmaya bilirim, drekt amniyo yaptıracağım için.. Ama ense ölçülür sanırım... Dua edin bize bu akşam üzeri.. saat 18 gibi muayene de oluruz sanırım.. gerçi 17 de randevum ama hep geç giriyoruz
bizde seni merak ediyorduk.. çok şükür ki güzel haberlerle geldin. gözün aydın canım...
ekledim listeye sormasam söliceğiniz yok heMerve ben 61 oldum :) 16 haftada toplamda 4,5 kilo aldım. Haftada 300 gr civarı, normal gidiyor.
Bak ben hep diyorum, benle uğraşma diye.... Benle uğraştıkça benim yoluma giriyosun heee:)))))))))) hem var yaa benim ara doktorda randevu falan yok:)))) atlayıp gidiyorum, en fazla bir hasta bekliyorum hemen griyorum:))))))
şşşş, merveeee, sır verim mi sana:)) Bu çiğdem var yaaa, o da gaza geldi , gitti benim o ara doktora:)))))))) :roflol: :roflol: :roflol: hem var yaaa, bi de o hafta bir kendi doktoruna gidiyooo
Canım, eve geç gelirim muhtemelen,,, merak etmeyin... İlk fırsatta yazarım ama:)))ay inşallah güzelim.. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin... ama hemen yaz tamam mı tatlım.. akşam sırf senin için girip bakıcam...ohaoldumsmile
evet tatlım geldiiimmm çok şükür bebişimin kalp atışı çok önemliydi bunu bekliyordukki duyduk rahatladık
amannn maaşallah nası bi duyguymul cicim çok feci dimi anlatılmaz güm güm güm
ekledim listeye sormasam söliceğiniz yok he
neeeeeeeeeeeeeeeee demek çiğdem de öleyaptı he bende 12 ye buldum doktor muayene ücreti almıyormuş sadece sgk fark vericem yaşasın
Hadi gözün aydın o zaman:)))) ama söyleyeyim bak, usgleri çok berbat sempatiksalakcinni ama o anlattıkça ben mutlu oluyorum, sana da öyle olur:)
Bak ben hep diyorum, benle uğraşma diye.... Benle uğraştıkça benim yoluma giriyosun heee:)))))))))) hem var yaa benim ara doktorda randevu falan yok:)))) atlayıp gidiyorum, en fazla bir hasta bekliyorum hemen griyorum:))))))
şşşş, merveeee, sır verim mi sana:)) Bu çiğdem var yaaa, o da gaza geldi , gitti benim o ara doktora:)))))))) :roflol: :roflol: :roflol: hem var yaaa, bi de o hafta bir kendi doktoruna gidiyooo
[ı]Çİdoooooooooooooooo; canımsen benİmmmmmmmmmmm, [/ı]
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ohh giderim tabiii:))) bu seferli randevu 9 gün sonra:)) bugüne kadar 7 günde birdi:)) bakarsın 2 kere giderim aradadelikafaduldendelikafadulden
walla çidoş bende dayanıyodum hep ama bu sefer eşim dedi miniği özledik arada bi baktırsak mı cinsiyeti belli olur belkide
amannn baktır canımcım:)) için rahatlasın kaydirigubbakcemile3 bencede belki şimdi daha netleşmiştir:) gazz veriyorumm evet merve topiğimizin tek cici kızınıı merakk ediyoruzzzzzzzz acil usg istiyoruzzzdelikafadulden
:1hug: senide sefiyoruzz qocuman qocumandaaaaaaa öpüyoruzzzalkisalkisalkis
aaaaaaaaaaaaaaaaaa cici kız demek kızımın ismi hoşuna gitti bebeğimin bu isim çiğdem teyzesi saol..
ayrıca sana 2 canlı değil 3 canlı diyolar dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hahaha şimdi düşündüm bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?