2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Bak ben hep diyorum, benle uğraşma diye.... Benle uğraştıkça benim yoluma giriyosun heee:)))))))))) hem var yaa benim ara doktorda randevu falan yok:)))) atlayıp gidiyorum, en fazla bir hasta bekliyorum hemen griyorum:))))))

şşşş, merveeee, sır verim mi sana:)) Bu çiğdem var yaaa, o da gaza geldi , gitti benim o ara doktora:)))))))) :roflol: :roflol: :roflol: hem var yaaa, bi de o hafta bir kendi doktoruna gidiyooo

canım benim dualarım seninle ,güzel haberlerle döneceğine eminim şimdiden:)) bu papuccuu ya sinir oluyorum ayda bir randevu veriyosun bari onuda sabah 6 ya felan ver beee:))))))))) meraktan mahfediyoo..delikafadulden
sorma yaw:))) Aslında sabah erkenden kalkıp, adamın evinin kapısına dayansam mı ki:))))))

ay inşallah güzelim.. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin... ama hemen yaz tamam mı tatlım.. akşam sırf senin için girip bakıcam...ohaoldumsmile

bizde seni merak ediyorduk.. çok şükür ki güzel haberlerle geldin. gözün aydın canım...

evet tatlım geldiiimmm çok şükür bebişimin kalp atışı çok önemliydi bunu bekliyordukki duyduk rahatladık

amannn maaşallah nası bi duyguymul cicim çok feci dimi anlatılmaz güm güm güm[/QUOTE]

sağol canım benimmm çook güzel ya nasılda pıt pıt atıyodu ağlayacaktımda doktorum çok espritüel onun yanında ağlamak mümkün değil nasılda büyürmüş bebişlerrr

quality tatlım teşekkür ettim sorduğun için bitanem çok şükür iyiyiz ikimizde düğünler falan çok yoğunuz valla giremiyorum bide düğünlerde oynayamıyorum çatlıyorum :dilcikar:

Merve ben 61 oldum :) 16 haftada toplamda 4,5 kilo aldım. Haftada 300 gr civarı, normal gidiyor.
ekledim listeye sormasam söliceğiniz yok he

neeeeeeeeeeeeeeeee demek çiğdem de öleyaptı he bende 12 ye buldum doktor muayene ücreti almıyormuş sadece sgk fark vericem yaşasın

ay inşallah güzelim.. inşallah iyi sonuçlarla gelirsin... ama hemen yaz tamam mı tatlım.. akşam sırf senin için girip bakıcam...ohaoldumsmile
Canım, eve geç gelirim muhtemelen,,, merak etmeyin... İlk fırsatta yazarım ama:)))

sağol canım benimmm çook güzel ya nasılda pıt pıt atıyodu ağlayacaktımda doktorum çok espritüel onun yanında ağlamak mümkün değil nasılda büyürmüş bebişlerrr

quality tatlım teşekkür ettim sorduğun için bitanem çok şükür iyiyiz ikimizde düğünler falan çok yoğunuz valla giremiyorum bide düğünlerde oynayamıyorum çatlıyorum :dilcikar:[/QUOTE]

Kız sakinnnn aaaaa, bırak oynamayı ver bebişin iyi ya sen ona bak.. Maşallah ona:)

ekledim listeye sormasam söliceğiniz yok he

neeeeeeeeeeeeeeeee demek çiğdem de öleyaptı he bende 12 ye buldum doktor muayene ücreti almıyormuş sadece sgk fark vericem yaşasın

Hadi gözün aydın o zaman:)))) ama söyleyeyim bak, usgleri çok berbat sempatiksalakcinni ama o anlattıkça ben mutlu oluyorum, sana da öyle olur:)

Hadi gözün aydın o zaman:)))) ama söyleyeyim bak, usgleri çok berbat sempatiksalakcinni ama o anlattıkça ben mutlu oluyorum, sana da öyle olur:)

ya eşimde dedi aşkım bu adam sadece karnına dokunup muayene etmesin bu çok ucuzmuş dedi adamcık bayıla byaıla paraları napsın inanamadı

bu arada göbüş topiğinde bi yastık paylaştım baksanıza kızlar süper

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ohh giderim tabiii:))) bu seferli randevu 9 gün sonra:)) bugüne kadar 7 günde birdi:)) bakarsın 2 kere giderim aradadelikafaduldendelikafadulden

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ohh giderim tabiii:))) bu seferli randevu 9 gün sonra:)) bugüne kadar 7 günde birdi:)) bakarsın 2 kere giderim aradadelikafaduldendelikafadulden

walla çidoş bende dayanıyodum hep ama bu sefer eşim dedi miniği özledik arada bi baktırsak mı cinsiyeti belli olur belkide

walla çidoş bende dayanıyodum hep ama bu sefer eşim dedi miniği özledik arada bi baktırsak mı cinsiyeti belli olur belkide

amannn baktır canımcım:)) için rahatlasın kaydirigubbakcemile3 bencede belki şimdi daha netleşmiştir:) gazz veriyorumm evet merve topiğimizin tek cici kızınıı merakk ediyoruzzzzzzzz acil usg istiyoruzzzdelikafadulden

:1hug: senide sefiyoruzz qocuman qocumandaaaaaaa öpüyoruzzzalkisalkisalkis

aaaaaaaaaaaaaaaaaa cici kız demek kızımın ismi hoşuna gitti bebeğimin bu isim çiğdem teyzesi saol..

ayrıca sana 2 canlı değil 3 canlı diyolar dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hahaha şimdi düşündüm bi an

iwettt herşeyden 3 tane yememi ,3 katı dinlememi herşeyin 3 katınıı istiyolar:)))) diyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…