2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

hayır canım izinliymiş ulaşamadım pazartesi gelicekmiş gidicem zaten pazartesi hemen eşim başka birine git diyor ama ben istemiyorum saçma salak seyler ugs çok geri aman ne yapıcam bilmiyorum ben istemesemde eşim zorla yarın götürür arkadaşımla konuştum korkma bendede oldu rahim ve karnın genişliyo ondan diyor acaba sadece sol tarafımmı genişlicekk:)))))))))

allah allah ya doktor izinliyse ölücekmiyiz başka bi doktora anışsalarmış ya koskoca hastane hayret bişey ya eşşek yüküyle para almayı biliyolar

kızlar merhaba yaa gelemedim dün eski komşularım geldiler çok kalabalıktılar. bugün de hep karnelerle uğraştım şimdi fırsat buldum çok sıcakkkkkkkkkk dayanamıyorum. sizler nasılsınız bakalım geçmişi okuyayım

canım gözünaydın kocaman olmuş maaşallah...

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi* |Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|56,5 - 61|Amniosentez sonucu bekliyor eyvahedigeldismile|
http://imageshack.us|
01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|56,5 - 61|Amniosentez sonucu bekliyor eyvahedigeldismile|
Uploadedwithhttp://imageshack.us|

[/table]

kızlar deneme için yaptım nasıl olmuş

Son düzenleme:
ayy çok yoruldum çok. bir de bugün eşimle de limoniyiz şu pat diye habersiz gelen benim kendi akrabalarım yüzünden. çok pişmanım sabah tartıştık ama bugün 1 defa bile aramadı içim içimi yiyor.

tartışma sebebimiz de ben nefret ediyorum o yengemden neden onlara yüz verip denize falan götürdün diye adamcağız hizmet etti diye benim akrama ben cadılık yapıyorum inanamıyorum kendime

cnm bana doktor yüksek ihtimal kız dedi ama erken erkek de olabilir dedi kafamız karışık o yüzden
ayy çok yoruldum çok. bir de bugün eşimle de limoniyiz şu pat diye habersiz gelen benim kendi akrabalarım yüzünden. çok pişmanım sabah tartıştık ama bugün 1 defa bile aramadı içim içimi yiyor.

aaaaaaaaaaaaaa cnm am nedir bu senin misafirin böle olmaz ki zeynep ben yalovaya gelince sen kaç kaç bana gel evde yokum dersin hahahah

zeynep kızma ama sen hatalısın cicim ara eşini yada bebeğim ve ben seni çok özledik diye msj at

valla doğru söylüyorsun canım evde yokum derim di mi :) olumunekankayizsmile

ya ben emzikli bebeklerin hastasıyım.. biliyorum.. kötü bişiy.. evet sağlıksız.. evet dişleri yamultuyor.. ama tatlı oluyor mubarekler ya...

gizem bence seninkide erkek.bu arada idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmış.antibiyotik verdi dr.ama korkuyorum .bebeğe hiç zararı yok için rahat olsun dedi.içecez artık bebişim için napalım.

ya ben emzikli bebeklerin hastasıyım.. biliyorum.. kötü bişiy.. evet sağlıksız.. evet dişleri yamultuyor.. ama tatlı oluyor mubarekler ya...

bende emen bebekleri hiç sevmem bugün markette emzik alcaktım nerdeyse ya sonra güldüm kendi kendime

ben hiç almicam ki ağladığında ağzına tıkarım yoksa alırışır bebeğim alıştırmicam hiç

gerçi o sıpalar her halleriyle tatlılar he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…