hayır canım izinliymiş ulaşamadım pazartesi gelicekmiş gidicem zaten pazartesi hemen eşim başka birine git diyor ama ben istemiyorum saçma salak seyler ugs çok geri aman ne yapıcam bilmiyorum ben istemesemde eşim zorla yarın götürür arkadaşımla konuştum korkma bendede oldu rahim ve karnın genişliyo ondan diyor acaba sadece sol tarafımmı genişlicekk:)))))))))
yahu noluyo bu topikte erkek egemenliği tek kız benimkimi şimdik[/QUOTE
canım merhaba...topiği gezerken okudum senin bebişin cinsiyeti belli oldumu ki?
ben geldim kızlar... ama kimse yok ya.. hayırdır.. meleğimi gördüm teyzeleri.. 5cm olmuş.. 11+5 görünüyor ultrasonda.. kıpır kıpırdı.. doktor ölçüsünü zor aldı.. merve teyzesi artık benim bebişiminde boyunu yazarsın dimi.. yoksa küscekmiş sana... bir bakiim neler yazmışsınız.. öptüm sizi...
tatlı arkadaşlarımm günayddıınnnnn:kedi:
dün merak eden tüm arkadaşlarımm çok teşekkür ederr defalarca özür dilerim
biz doktora gittik gayet iiyiz şükür ki karın ağrısı normalmiş zaten bebekle değil miğdeyle ilgiliymiş:):)
canım iyi olmana sevindim bununla geçmiş olsun
inşallah herşey yolunda gidecek sen stres yapıp ne kendini ne bebeğini üz canım. hiç olumsuz bir şey çıkmayacakmerhaba kizlarrrr biz geldik a.s.
amnio sorunsuz gecti simdi evde dinleniyorum sonuc icin 3 hafta beklemek lazimmis dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cooook optum
aaaaaaaaaaaaaaaaaa cici kız demek kızımın ismi hoşuna gitti bebeğimin bu isim çiğdem teyzesi saol..
ayrıca sana 2 canlı değil 3 canlı diyolar dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hahaha şimdi düşündüm bi an
evet 3 canlı çiğdem hakikaten kafamçokkarıştı
hoşgeldin zeynepçim.. yavrum yorma kendini bu kadar.. aaaa..
ayy çok yoruldum çok. bir de bugün eşimle de limoniyiz şu pat diye habersiz gelen benim kendi akrabalarım yüzünden. çok pişmanım sabah tartıştık ama bugün 1 defa bile aramadı içim içimi yiyor.
cnm bana doktor yüksek ihtimal kız dedi ama erken erkek de olabilir dedi kafamız karışık o yüzden
kızlar merhaba yaa gelemedim dün eski komşularım geldiler çok kalabalıktılar. bugün de hep karnelerle uğraştım şimdi fırsat buldum çok sıcakkkkkkkkkk dayanamıyorum. sizler nasılsınız bakalım geçmişi okuyayım
ayy çok yoruldum çok. bir de bugün eşimle de limoniyiz şu pat diye habersiz gelen benim kendi akrabalarım yüzünden. çok pişmanım sabah tartıştık ama bugün 1 defa bile aramadı içim içimi yiyor.
cnm bana doktor yüksek ihtimal kız dedi ama erken erkek de olabilir dedi kafamız karışık o yüzden
aaaaaaaaaaaaaa cnm am nedir bu senin misafirin böle olmaz ki zeynep ben yalovaya gelince sen kaç kaç bana gel evde yokum dersin hahahah
canım bizde hayırlısıyla kız istiyoruz ama Allah bilir...Allahım hepimizin gönlüne göre eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar versin(amiiiinn)
[table="head"]|*kk nick*|*sat*|*tahmini d.t.* |*yaş*|*güncel kilo* |güncel notları*|*cinsiyet*|*çizelge*|
01|pelly1|24.şubat.10|2.aralık.10|35|56,5-61|amniosentez sonucu bekliyor eyvahedigeldismile|[ımg]http://img190.imageshack.us/img190/5271/7855555da.gif[/ımg]http://imageshack.us|
[/table]
kızlar deneme için yaptım nasıl olmuş
ya ben emzikli bebeklerin hastasıyım.. biliyorum.. kötü bişiy.. evet sağlıksız.. evet dişleri yamultuyor.. ama tatlı oluyor mubarekler ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?