2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

gizem bence seninkide erkek.bu arada idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmış.antibiyotik verdi dr.ama korkuyorum .bebeğe hiç zararı yok için rahat olsun dedi.içecez artık bebişim için napalım.

ay ölemi dersin içine doğan çıkarmı canım senin söle bakalım

bu arada korkma ben hamliyken koskoca dişime kanal tedavisi yaptırdım gerçi ilkinde iğne yaptılar geri kalanında dayandım bağırdım iğne olmadım ama olsun doktor etki yapmaz diyosa iç sen rahatlıkla enfeksiyon daha kötü

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|56,5 - 61|Amniosentez sonucu bekliyor eyvahedigeldismile|
http://imageshack.us|
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87- | Minik prens nur topu gibi |

03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100 - 104|26 Haziran bebekle buluşma |

04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|- |Minik melek nur topu gibi | |

05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5 - 63|Minik melek nur topu gibi | |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57-|Minik melek nur topu gibi | |

07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60 - 61| Minik melek nur topu gibi ||

08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76 -|17 Haziran aminosentez eyvahedigeldismile ||

09|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5 - 64,5| Minik prens nur topu gibi |

10|Selin25|15.Mart.10|20.Aralık.10|27|58 - |Minik melek nur topu gibi gibi ||

11|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|59 - | Minik prens nur topu gibi |

12|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56 -56,5|Minik prenses nur topu gibi |

13|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59 - | Minik Melek 23.4 mm | |
14|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57 - 61|Minik melek 30 mm ||

16|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31|-|Pıt Pıt Atıyor Kalbi ||

[/table]

Ya sizin için sabahtan beri resi arıyorum url kopyalıyorum ya bu kızların içi geçmiş kimse yok topikte

ne kilo söyleyen var ne listemde şöle yazsın diyen var ne resim ekleyen var diğer topiğe

yırtıp atıcam leyyn listeyi

Ellerine sağlık Merve çok güzel olmuş.. Yalnız benim ticker 1 gün önde gidiyor. Bugün tam 16 haftalık olduk biz..

geldim geldim şekercim, liste çok süper olmuş, mavi mavi bir sıpa görünce çok hoşuma gitti.

Benim kilo hala aynı, ben çarşambadan çarşambaya tartılıyorum, çünkü çarşambaları hafta deviriyorum. Muayenelerimi de çarşambaya getiriyorum. Yaniii, 15+0 da kilom hala 104:))

Bugün randevumu da aldım, 23 Haziran'da bebeğimi görecez:))

2. trimester en rahat dönemmiş diye yazmışsın, ben de pek çok insandan öyle duydum, gerçi benim başında da pek bir sıkıntım yoktu, şimdi de yok ama uykular, yorgunluklar azaldı gibi. Bu sıcakları 2. trimesterde geçirecek olmamız bence iyi oldu. son aylar sıcak günlere denk geldiği zaman hiç hoş olmuyor. İlk ayları da çok soğuk ve çok sıcak olmayan günlerde atlattık, en güzeli oldu doğrusu:)))

Ellerine sağlık Merve çok güzel olmuş.. Yalnız benim ticker 1 gün önde gidiyor. Bugün tam 16 haftalık olduk biz..
ama ben 2 aralığa göre ticker yaptım öle çıktı yanlış mı ki muhtemek doğuum tarihi
Bu Pazar şöyle gerine gerine bir resim çektiricem ve senin diğer topiğine ekleyeceğim Merve'cim :)
saol cicim o yeni topik benim değil bizim topiğimiz ekle canım resmini şöle bi görelim göbüşünü falan bebeğe cici aldıysan onlarıda çek
ok to bebişim demek 23 haziran he bende dayanamadım ek randevu aldım başka doktordan 19 haziranda görücem meleğimi inşallah

bilge sende ekle resimlerini diğer topiğimize hatta şu çatlak resimlerin varya onları ekle :))))

Bence de en güzel hamilelik dönemini yaşıyoruz. Yazın doğum yapmak istemezdim. Hem tatilimizi de yapabileceğiz rahat rahat. Temmuz başı ve Ağustos sonu birer hafta izin kullanacağım. Kalan 3 haftamı da doğum sonrasına ekletmeyi düşünüyorum. Genelde seneye atılmıyor bizim izinler ama doğumda istisna yaptıkları oluyor. En kötü son 3 haftaya kadar çalışacağım için önüne eklerim 3 haftamı. Doğum sonrası da 13 haftam kalmış olur. Ben işe dönmek zorundayım maalesef. Annem bizimle yaşayacak Eylül'den itibaren. Bebeğe da o bakacak.

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

16|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|29|47 - 52 |Minik melek 5 cm | |

17|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64 - 66|23 Haziran ikili test :Saruboceq: ||

18|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63 - 67| 25 Haziran ense ölçümü eyvahedigeldismile ||

19|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.10|29|75- 77|Minik melek 27,6mm||

20|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75 - |İkizler geliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |

21|Elvinnaz|3.Nisan.10|8.Ocak.11||| İkizler geliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

22|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|69 - 71|Minik melek 28 mm ||

23|Angell80|8.Nisan.10|13.Ocak.11|29|64 - 67|1 temmuz ikili test eyvahedigeldismile ||

24|Bakyıldız|11.Nisan.10|16.Ocak.11|33|96- | Minik melek 17 mm | |

25|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55- |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

26|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60 - |Minik melek 21,9 mm ||

27|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65 - | Minikler büyüyor | |

28|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58- |Pıt Pt atıyor kalbi ||

29|Yuyo|25.Nisan.10|29.Ocak.11|27|65- | Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

30|Angelofsky74|| ||| | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
31|Asozlem|| ||| | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
32|Subuo|| ||| | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
33|Panadol||| ||| |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

2 Aralık beklenen doğum tarihi, doğru aslında ama 16+0'ız bugün. Sen listeyi yenilemeden önce (hani kiloları ayırdın ya) doğruydu benim ticker. Sonra değişti.

Ya sorun değil sonuçta 1 gün önce 1 gün sonra çok farketmiyor :))) Emeğine ellerine sağlık tatlı kız :)

bence çalışıcağım cnm bebeğimi en azından 1 yaşına kadar büyütücem sonra kayınvaldem bakıcak zaten o zaman görümcemin bebeğide büyümüş olcak biraz

çalışmalıyım bende sırf onun için ona daha güzel bi gelecek hazırlamak için ev almayı planlıyoruz

çok üzücü aslından sağolsun kayınpederim her çocuğuna ev almış adamcağız deliler gidi çalışmış depremde hepsi yerle bir olmuş evlerinde ki nakitleri altınları yağmalanmış.onlarda o dört evi 10.000 liraya satabilmişler

eğer o evlerimiz şimdi olsaydı rahat edicektik ama olsun hayırlısı böleymiş

dur ya ben sevmem öle şey düzeltiyorum hemen

cnm iki aralık seçtim yine 16 hafta 1 gün diyo sat 24 şubat
doğum 2 aralık hesaplayıcıdan denesene bi de sen

Benimki de baby-gaga'dan ama ben ovülasyon tarihine göre hesaplıyorum. sat 24 şubat ama ovülasyon 11 mart. Doğum tarihi doğru sonuçta. Her perşembe hafta dönüyorum. Doktorumla da teyit ettik.

Çok önemli değil şekerim ya.

Kızlar, geldim nihayet doktordan.... Haberler müthiş güzel... ense kalınlığı 1.1 çıktı, burun kemiği de normal:))))) Ense neredeyse hiç yok, bu çok iyi bir değer dedi doktorumuz.. Üstelik, bugün şanslıgünümüzde idik.. Bir prof eşliğinde bir yarddoç, bir de uzman bebeğime baktı, bizim hocanın asıstanları ziyaretine gelmiş, bebeğim zıp zıp zıpladıkça, biz işerde kıkırdamaya başladık tabi, onlarda aaa burada güzel bir şey oluyor diye hooop odaya daldılar:)) Sonra benim sıpa yerinde duramadığı için ense ölçemedi başta.... Sonra biz keyfine 4D ye bakmaya başladık.. o sırada yoruldu mu ne sıplamaktan, görüntü alıp, 3 farklı doktor ölçüm yaptı... Hepsi de aynısını söyledi kaydirigubbakcemile2
Çok güzel bir yarım saatti, eve tam yarım saat USGde idik:))))

Durum böyle olunca, doktor amcamız ikili testi tamamlayalım, eğer tahlillerde iyi sonuçla gelir ise, bu durumda amniyo yapmayız dedi... Ben bu kadarını beklemiyordum, maşallah çok güzel gidiyorsunuz dedi...Hatta yazık adamcaz fundanın çok önemli günü, ense ölçümüne girecem ama elim gitmiyor yahu falan diye vahlandı... Ve o da çook sevindi.)

Kanımızı verdik mutlu mutlu evimize geldik kızlar:) Yarın evde olmayacağım... Sabah erkenden hastaneye gideceğim, tekrar kan vereceğim.. Rutin testler için. Akşam üzeri dönmüş olurum ancak.. Pazartesi tekrar doktor amcamıza gideceğiz:)))))

Haa bu arada cinsiyetini göstermedi sıpa.. o kadar zıpladı o kadar zıpladı ki en sonunda yoruldu, elini ağzına aldı uyudu, ama bu sefer de plesaenta önüne geldi, doktor pozisyon alamadı( Neyse, bakalım bir sonrakine kısmet:)))

hepinizi öpüyorum.. YArın akşama görüşürüz tatlılarım:)

Bu arada Bu gece Kandil.. hepimizin bebeklerimiz ile ilk kandilimiz... Hepimize Mübarek olsun arkadaşlar... Allah bu mübarek gecede hepimizin duasını kabul etsin... Allahım bebeklerimizi sağlıklı kucaklarımıza versin, allah hepimizin yüzünü güldürsün...

canım ellerine saglık yeni liste cok güzel olmuş.bebek resimleride cok seker.biz dün ikili test için doktoro gittik.bebebkimin kız olabileceğini sögledi doktor.bilmiyorum banada öyle geliyo.ama en önemlisi sağlıklı olması tabiki.bu arada benim kilom 55.ben cok giremiyorum buraya gündüz okulda internete girmem mümkün olmuyo cogu zaman ama aksamları takip etmeye calısıyorum.emeğine salık güzel bi topik oldu :1hug::1hug:sizle endişelerimizi , mutluluklarımızı ve hecanlarımızı paylasıyoruz bazen yakınımızdaki bir cok kişiden daha ii anlıyoruz birbirimizi işte burda güzel olan şeyler.hepinizi öpüyorum kızlar ve bebişleride.:sm_cool:hihoyyytŞeniz:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…