gizem bence seninkide erkek.bu arada idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmış.antibiyotik verdi dr.ama korkuyorum .bebeğe hiç zararı yok için rahat olsun dedi.içecez artık bebişim için napalım.
Ya sizin için sabahtan beri resi arıyorum url kopyalıyorum ya bu kızların içi geçmiş kimse yok topikte
ne kilo söyleyen var ne listemde şöle yazsın diyen var ne resim ekleyen var diğer topiğe
yırtıp atıcam leyyn listeyi
ama ben 2 aralığa göre ticker yaptım öle çıktı yanlış mı ki muhtemek doğuum tarihiEllerine sağlık Merve çok güzel olmuş.. Yalnız benim ticker 1 gün önde gidiyor. Bugün tam 16 haftalık olduk biz..
saol cicim o yeni topik benim değil bizim topiğimiz ekle canım resmini şöle bi görelim göbüşünü falan bebeğe cici aldıysan onlarıda çekBu Pazar şöyle gerine gerine bir resim çektiricem ve senin diğer topiğine ekleyeceğim Merve'cim :)
ok to bebişim demek 23 haziran he bende dayanamadım ek randevu aldım başka doktordan 19 haziranda görücem meleğimi inşallahgeldim geldim şekercim, liste çok süper olmuş, mavi mavi bir sıpa görünce çok hoşuma gitti.
Benim kilo hala aynı, ben çarşambadan çarşambaya tartılıyorum, çünkü çarşambaları hafta deviriyorum. Muayenelerimi de çarşambaya getiriyorum. Yaniii, 15+0 da kilom hala 104:))
Bugün randevumu da aldım, 23 Haziran'da bebeğimi görecez:))
2. trimester en rahat dönemmiş diye yazmışsın, ben de pek çok insandan öyle duydum, gerçi benim başında da pek bir sıkıntım yoktu, şimdi de yok ama uykular, yorgunluklar azaldı gibi. Bu sıcakları 2. trimesterde geçirecek olmamız bence iyi oldu. son aylar sıcak günlere denk geldiği zaman hiç hoş olmuyor. İlk ayları da çok soğuk ve çok sıcak olmayan günlerde atlattık, en güzeli oldu doğrusu:)))
Bence de en güzel hamilelik dönemini yaşıyoruz. Yazın doğum yapmak istemezdim. Hem tatilimizi de yapabileceğiz rahat rahat. Temmuz başı ve Ağustos sonu birer hafta izin kullanacağım. Kalan 3 haftamı da doğum sonrasına ekletmeyi düşünüyorum. Genelde seneye atılmıyor bizim izinler ama doğumda istisna yaptıkları oluyor. En kötü son 3 haftaya kadar çalışacağım için önüne eklerim 3 haftamı. Doğum sonrası da 13 haftam kalmış olur. Ben işe dönmek zorundayım maalesef. Annem bizimle yaşayacak Eylül'den itibaren. Bebeğe da o bakacak.
2 Aralık beklenen doğum tarihi, doğru aslında ama 16+0'ız bugün. Sen listeyi yenilemeden önce (hani kiloları ayırdın ya) doğruydu benim ticker. Sonra değişti.
Ya sorun değil sonuçta 1 gün önce 1 gün sonra çok farketmiyor :))) Emeğine ellerine sağlık tatlı kız :)
2 Aralık beklenen doğum tarihi, doğru aslında ama 16+0'ız bugün. Sen listeyi yenilemeden önce (hani kiloları ayırdın ya) doğruydu benim ticker. Sonra değişti.
Ya sorun değil sonuçta 1 gün önce 1 gün sonra çok farketmiyor :))) Emeğine ellerine sağlık tatlı kız :)
Ya sizin için sabahtan beri resi arıyorum url kopyalıyorum ya bu kızların içi geçmiş kimse yok topikte
ne kilo söyleyen var ne listemde şöle yazsın diyen var ne resim ekleyen var diğer topiğe
yırtıp atıcam leyyn listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?