Bu arada Bu gece Kandil.. hepimizin bebeklerimiz ile ilk kandilimiz... Hepimize Mübarek olsun arkadaşlar... Allah bu mübarek gecede hepimizin duasını kabul etsin... Allahım bebeklerimizi sağlıklı kucaklarımıza versin, allah hepimizin yüzünü güldürsün...
Kızlar, geldim nihayet doktordan.... Haberler müthiş güzel... ense kalınlığı 1.1 çıktı, burun kemiği de normal:))))) Ense neredeyse hiç yok, bu çok iyi bir değer dedi doktorumuz.. Üstelik, bugün şanslıgünümüzde idik.. Bir prof eşliğinde bir yarddoç, bir de uzman bebeğime baktı, bizim hocanın asıstanları ziyaretine gelmiş, bebeğim zıp zıp zıpladıkça, biz işerde kıkırdamaya başladık tabi, onlarda aaa burada güzel bir şey oluyor diye hooop odaya daldılar:)) Sonra benim sıpa yerinde duramadığı için ense ölçemedi başta.... Sonra biz keyfine 4D ye bakmaya başladık.. o sırada yoruldu mu ne sıplamaktan, görüntü alıp, 3 farklı doktor ölçüm yaptı... Hepsi de aynısını söyledi kaydirigubbakcemile2
Çok güzel bir yarım saatti, eve tam yarım saat USGde idik:))))
Durum böyle olunca, doktor amcamız ikili testi tamamlayalım, eğer tahlillerde iyi sonuçla gelir ise, bu durumda amniyo yapmayız dedi... Ben bu kadarını beklemiyordum, maşallah çok güzel gidiyorsunuz dedi...Hatta yazık adamcaz fundanın çok önemli günü, ense ölçümüne girecem ama elim gitmiyor yahu falan diye vahlandı... Ve o da çook sevindi.)
Kanımızı verdik mutlu mutlu evimize geldik kızlar:) Yarın evde olmayacağım... Sabah erkenden hastaneye gideceğim, tekrar kan vereceğim.. Rutin testler için. Akşam üzeri dönmüş olurum ancak.. Pazartesi tekrar doktor amcamıza gideceğiz:)))))
Haa bu arada cinsiyetini göstermedi sıpa.. o kadar zıpladı o kadar zıpladı ki en sonunda yoruldu, elini ağzına aldı uyudu, ama bu sefer de plesaenta önüne geldi, doktor pozisyon alamadı( Neyse, bakalım bir sonrakine kısmet:)))
hepinizi öpüyorum.. YArın akşama görüşürüz tatlılarım:)
Kızlar, geldim nihayet doktordan.... Haberler müthiş güzel... ense kalınlığı 1.1 çıktı, burun kemiği de normal:))))) Ense neredeyse hiç yok, bu çok iyi bir değer dedi doktorumuz.. Üstelik, bugün şanslıgünümüzde idik.. Bir prof eşliğinde bir yarddoç, bir de uzman bebeğime baktı, bizim hocanın asıstanları ziyaretine gelmiş, bebeğim zıp zıp zıpladıkça, biz işerde kıkırdamaya başladık tabi, onlarda aaa burada güzel bir şey oluyor diye hooop odaya daldılar:)) Sonra benim sıpa yerinde duramadığı için ense ölçemedi başta.... Sonra biz keyfine 4D ye bakmaya başladık.. o sırada yoruldu mu ne sıplamaktan, görüntü alıp, 3 farklı doktor ölçüm yaptı... Hepsi de aynısını söyledi kaydirigubbakcemile2
Durum böyle olunca, doktor amcamız ikili testi tamamlayalım, eğer tahlillerde iyi sonuçla gelir ise, bu durumda amniyo yapmayız dedi... Ben bu kadarını beklemiyordum, maşallah çok güzel gidiyorsunuz dedi...Hatta yazık adamcaz fundanın çok önemli günü, ense ölçümüne girecem ama elim gitmiyor yahu falan diye vahlandı... Ve o da çook sevindi.)
Kanımızı verdik mutlu mutlu evimize geldik kızlar:) Yarın evde olmayacağım... Sabah erkenden hastaneye gideceğim, tekrar kan vereceğim.. Rutin testler için. Akşam üzeri dönmüş olurum ancak.. Pazartesi tekrar doktor amcamıza gideceğiz:)))))
Haa bu arada cinsiyetini göstermedi sıpa.. o kadar zıpladı o kadar zıpladı ki en sonunda yoruldu, elini ağzına aldı uyudu, ama bu sefer de plesaenta önüne geldi, doktor pozisyon alamadı( Neyse, bakalım bir sonrakine kısmet:)))
tamam dur ben ona bi ayar çekicem senin ticker la aynı gitsin diye merak etmeBenimki de baby-gaga'dan ama ben ovülasyon tarihine göre hesaplıyorum. sat 24 şubat ama ovülasyon 11 mart. Doğum tarihi doğru sonuçta. Her perşembe hafta dönüyorum. Doktorumla da teyit ettik.
Çok önemli değil şekerim ya.
seninde mübarek olsun cnm dualarımız hiç eksik etmiyoruz zateniyi akşamlar kızlar herkesin Regaib Kandili mübarek olsun bol bol dua edin
amin cnm senin de mübarek olsunherkesin kandili mübarek olsun sevgili anneler...
şanslı seni ya kızım bu ne protokol böle bebek alışırsa hep ister send ealıştın şimdi bu işe semt poliklinikleri kesmez artık seni :)))) şaka bi yana bu ense kalınlığına çoook sevindim kan değerleri yaştan dolayı bazen yüksek çıkıyo ama ben senin kan değerlerininde müthiş bi sonuç vereceğine tüm kalbimle inanıyorum.....Bu arada Bu gece Kandil.. hepimizin bebeklerimiz ile ilk kandilimiz... Hepimize Mübarek olsun arkadaşlar... Allah bu mübarek gecede hepimizin duasını kabul etsin... Allahım bebeklerimizi sağlıklı kucaklarımıza versin, allah hepimizin yüzünü güldürsün...
aaaaaaaaaaaaaa gözün aydın demek ikili test te sorun yok veeee kızıma arkadaş geldi tek presesiydi topiğin bi kız daha çıktı demek maaşallah..cnm bu topic sizlerle güzel sen arada gir bizi haberdar et merak ediyoruz :)))canım ellerine saglık yeni liste cok güzel olmuş.bebek resimleride cok seker.biz dün ikili test için doktoro gittik.bebebkimin kız olabileceğini sögledi doktor.bilmiyorum banada öyle geliyo.ama en önemlisi sağlıklı olması tabiki.bu arada benim kilom 55.ben cok giremiyorum buraya gündüz okulda internete girmem mümkün olmuyo cogu zaman ama aksamları takip etmeye calısıyorum.emeğine salık güzel bi topik oldu :1hug::1hug:sizle endişelerimizi , mutluluklarımızı ve hecanlarımızı paylasıyoruz bazen yakınımızdaki bir cok kişiden daha ii anlıyoruz birbirimizi işte burda güzel olan şeyler.hepinizi öpüyorum kızlar ve bebişleride.:sm_cool:hihoyyytŞeniz:teytey:
günaydın fıstıklar.. nasılsınız bakalım bugün..
iyi geceler tatlım liste için teşekkürler milletten ışık görsem daha neler yapıcamda :))Gunaydin Herkese;-))
Yatmadan once bir merhaba diyeyim dedim. Umarim herkesin keyfi yerindedir.
Mervecim ellerine saglik yeni cizelge cok guzel olmus..Yeni topigine de en kisa zamanda katkida bulunucam ins.. Yalniz ben bebise daha hicbir sey almadim ama annem bir kac parca birsey aldi. Ondan isterim artik aldiklarinin fotolarini oyle koyarim.
Fundacim ay massallah gozun aydin;-)) Cok sevindim cok guzel haberler vermissin. 3D gosteriyorlar demek ki bazi DRlarda. Bizim burda ozel yerlere gitmek gerekiyor 3d icin. Tekrardan gozun ayin diyorum massallah zencime;-))
Kaymaklim, Pellin kizlar cok gecmis olsun.. dinlenin bol bol.. Sonclarda cok guzel gelecek Allah in izniyle..
TR icin gec kaldim ama burasi hala persembe gecesi. Kandiliniz mubarek olsun. Ne guzel hem persembe gecesi hem de kandil bir araya gelmis bu sene.. Alla hepimizin hakkinda hayirlisini versin, saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim ins..
Bu arada bizim sabah randevumuz var artik aksam gelince yazarim. Bu sefer rutin kontrol 3 hafta arayla olacak. Gecen haftada NT ye girmistik. Bu ara bebisle cok bulustuk diye simdi biiz artik Agustos ta cagirirlar;-))
Herkese iyi gunler;-))
merhaba arkadaşlar. bende ikili testimi yaptırdım.bebişimin ense kalınlığı normal sınırlarda dedi doktor.kan tahlili sonucuda henüz çıkmadı. inşallah bu aşamayıda sorunsuz atlatırız.
ben sizlere bir şey sormak istiyorum .crinone jel kullananlar kaçıncı haftanızda kullanmayı bıraktınız? ayrıca asprine devam ediyormusunuz?:
merhaba arkadaşlar. bende ikili testimi yaptırdım.bebişimin ense kalınlığı normal sınırlarda dedi doktor.kan tahlili sonucuda henüz çıkmadı. inşallah bu aşamayıda sorunsuz atlatırız.
ben sizlere bir şey sormak istiyorum .crinone jel kullananlar kaçıncı haftanızda kullanmayı bıraktınız? ayrıca asprine devam ediyormusunuz?:
iyi geceler tatlım liste için teşekkürler milletten ışık görsem daha neler yapıcamda :))
senin ve bebeğin ii inşallah akşama gelince yaz muhakkak ay bu arada sık sık alınca sonra ara veriyorlar aylık takibe geçiliyo ne kötü insan zlüyo sıpaları
saol canımın içi ay bende heves ediyorum herkesin ki belli olsada eklesem diyemervecim günaydın tatlım.. liste çok şık olmuş..bizim bebişte gösterse de onunda resmi olsa orda artık.. ellerine sağlık canım..
cnmmmmm haber vermen ii oldu meraklanmayız en azından doktor az kalması ii bende yarın bebeğimi görücem insan gerçekten özlüyor ne tuaf bi durum ya usg yi bile özlüyoruz tövbe tövbe..annelere gelince yanınıza gelmezlerse ii dir ayrıca eşin gidince sen kiminle kalıcan orda tek miMervecim benim bugun-yarin biraz islerim var. Hani esimin pesine takilip is seyahatine ordanTR ye falan yapacaktikya onun vakti geldi. Bavul hazirliklaryla ugrasiyorum ama onu geciriyim rahatim. Ondan sonra buralarda olurum;-))
BIr de sen bir yazi postalamistin bebegin ilk gunleriyle ilgili. Orda hortumuda kestiler falan yaziyorduya. Ayy o bizim cok hosumuza gitti simdi acikinca esime "bak senin ki hortumu cekiyor icerde yemek verin bana diyo" diyorum evde bir hortum muhabbetidir ki gidiyo. Bebis iyidir inss bakalim sabah gorucez biz de ozluyoruz ama sabirli olmayi ogrendik burda;-)) Bundan sonra artik ayda bir dedigin gibi..Gecen annemle babam usg resimlerini gormek istediler gene ya biz ozluyoruz diyorlar;-)) Allahim dogunca ben onlardan nasil ayiricam torunlarini yaww;-(( Isimiz is vallahi...
[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|
01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|56,5 - 61|Amniosentez sonucu bekliyor eyvahedigeldismile|http://imageshack.us|
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87- | Minik prens nur topu gibi| http://imageshack.us|
03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100 - 104|26 Haziran bebekle buluşma| http://imageshack.us|
04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|- |Minik melek nur topu gibi| |
05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5 - 63|Minik melek nur topu gibi| |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57-|Minik melek nur topu gibi| |
07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60 - 61| Minik melek nur topu gibi||
08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76 -|17 Haziran aminosentez eyvahedigeldismile ||
09|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5 - 64,5| Minik prens nur topu gibi| http://imageshack.us|
10|Selin25|15.Mart.10|20.Aralık.10|27|58 - |Minik melek nur topu gibi gibi||
11|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|59 - | Minik prens nur topu gibi| http://imageshack.us|
12|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56 -56,5|Minik prenses nur topu gibi| http://imageshack.us|
13|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59 - | Minik Melek 23.4 mm| |
14|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57 - 61|Minik melek 30 mm||
16|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31|-|Pıt Pıt Atıyor Kalbi||
[/table]
saol canımın içi ay bende heves ediyorum herkesin ki belli olsada eklesem diye
cnmmmmm haber vermen ii oldu meraklanmayız en azından doktor az kalması ii bende yarın bebeğimi görücem insan gerçekten özlüyor ne tuaf bi durum ya usg yi bile özlüyoruz tövbe tövbe..annelere gelince yanınıza gelmezlerse ii dir ayrıca eşin gidince sen kiminle kalıcan orda tek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?