2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

amin canım.bende herkesin kandilini kutluyor bütün güzel dualarımızın kabul olmasını rabbimden diliyorum.Bebişlerimizle Rabbim bize daha cooooooooooooooook kandiller nasip etsin insallah.

kırkbir kere maşşallahhhhhhhhh çok mutlu olsum Fundacım..Umarım herşey sonuna kadar mükemmel gider:)) ikinizide mucuxxx luyorumm...

oh maşallah benim kuzuma.. çok şükür canım.. sende atlattın.. haftaya cumarteside ben gidicem bakalım hayırlısıyla..

merhaba arkadaşlar. bende ikili testimi yaptırdım.bebişimin ense kalınlığı normal sınırlarda dedi doktor.kan tahlili sonucuda henüz çıkmadı. inşallah bu aşamayıda sorunsuz atlatırız.
ben sizlere bir şey sormak istiyorum .crinone jel kullananlar kaçıncı haftanızda kullanmayı bıraktınız? ayrıca asprine devam ediyormusunuz?:

tamam dur ben ona bi ayar çekicem senin ticker la aynı gitsin diye merak etme
iyi akşamlar kızlar herkesin Regaib Kandili mübarek olsun bol bol dua edin
seninde mübarek olsun cnm dualarımız hiç eksik etmiyoruz zaten
herkesin kandili mübarek olsun sevgili anneler...
amin cnm senin de mübarek olsun

şanslı seni ya kızım bu ne protokol böle bebek alışırsa hep ister send ealıştın şimdi bu işe semt poliklinikleri kesmez artık seni :)))) şaka bi yana bu ense kalınlığına çoook sevindim kan değerleri yaştan dolayı bazen yüksek çıkıyo ama ben senin kan değerlerininde müthiş bi sonuç vereceğine tüm kalbimle inanıyorum.....
aaaaaaaaaaaaaa gözün aydın demek ikili test te sorun yok veeee kızıma arkadaş geldi tek presesiydi topiğin bi kız daha çıktı demek maaşallah..cnm bu topic sizlerle güzel sen arada gir bizi haberdar et merak ediyoruz :)))

Gunaydin Herkese;-))

Yatmadan once bir merhaba diyeyim dedim. Umarim herkesin keyfi yerindedir.

Mervecim ellerine saglik yeni cizelge cok guzel olmus..Yeni topigine de en kisa zamanda katkida bulunucam ins.. Yalniz ben bebise daha hicbir sey almadim ama annem bir kac parca birsey aldi. Ondan isterim artik aldiklarinin fotolarini oyle koyarim.

Fundacim ay massallah gozun aydin;-)) Cok sevindim cok guzel haberler vermissin. 3D gosteriyorlar demek ki bazi DRlarda. Bizim burda ozel yerlere gitmek gerekiyor 3d icin. Tekrardan gozun ayin diyorum massallah zencime;-))

Kaymaklim, Pellin kizlar cok gecmis olsun.. dinlenin bol bol.. Sonclarda cok guzel gelecek Allah in izniyle..

TR icin gec kaldim ama burasi hala persembe gecesi. Kandiliniz mubarek olsun. Ne guzel hem persembe gecesi hem de kandil bir araya gelmis bu sene.. Alla hepimizin hakkinda hayirlisini versin, saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim ins..

Bu arada bizim sabah randevumuz var artik aksam gelince yazarim. Bu sefer rutin kontrol 3 hafta arayla olacak. Gecen haftada NT ye girmistik. Bu ara bebisle cok bulustuk diye simdi biiz artik Agustos ta cagirirlar;-))

Herkese iyi gunler;-))

günaydın fıstıklar.. nasılsınız bakalım bugün..

günaydın cnmmmm nasılsınnnnnn

sanırım demirbaşıyız topiğin hahahaha

ay sevgi yarın şu ucuza bulduğum doktora gidicem çok heycanlıyım

bide bu sabah ne oldu biliyomusun otobüs şoförü öküz gibi kullandı resmen dum dum titreyerek geldik bebeğim korkmuşmudur

iyi geceler tatlım liste için teşekkürler milletten ışık görsem daha neler yapıcamda :))

senin ve bebeğin ii inşallah akşama gelince yaz muhakkak ay bu arada sık sık alınca sonra ara veriyorlar aylık takibe geçiliyo ne kötü insan zlüyo sıpaları

canım gözün aydın.. kan testi de güzel çıkacak inşallah.. jeli normal doktorum geçen hafta bıraktırdı ama tüp bebek doktorum 12.haftaya kadar kullan dediği için 1 hafta daha kullanıcam..aspirin hiç kullanmadım ben..

gözün aydın cnm demek bebeğin ii

bu arada sen nasıl yazmaya karar verdin bakiim hep okuyup kaşıyodun ??? :)))

cnm ben jel kullanmadım o yüzden yardımcı olamicam

mervecim günaydın tatlım.. liste çok şık olmuş..bizim bebişte gösterse de onunda resmi olsa orda artık.. ellerine sağlık canım..

Mervecim benim bugun-yarin biraz islerim var. Hani esimin pesine takilip is seyahatine ordanTR ye falan yapacaktikya onun vakti geldi. Bavul hazirliklaryla ugrasiyorum ama onu geciriyim rahatim. Ondan sonra buralarda olurum;-))

BIr de sen bir yazi postalamistin bebegin ilk gunleriyle ilgili. Orda hortumuda kestiler falan yaziyorduya. Ayy o bizim cok hosumuza gitti simdi acikinca esime "bak senin ki hortumu cekiyor icerde yemek verin bana diyo" diyorum evde bir hortum muhabbetidir ki gidiyo. Bebis iyidir inss bakalim sabah gorucez biz de ozluyoruz ama sabirli olmayi ogrendik burda;-)) Bundan sonra artik ayda bir dedigin gibi..Gecen annemle babam usg resimlerini gormek istediler gene ya biz ozluyoruz diyorlar;-)) Allahim dogunca ben onlardan nasil ayiricam torunlarini yaww;-(( Isimiz is vallahi...

mervecim günaydın tatlım.. liste çok şık olmuş..bizim bebişte gösterse de onunda resmi olsa orda artık.. ellerine sağlık canım..
saol canımın içi ay bende heves ediyorum herkesin ki belli olsada eklesem diye
cnmmmmm haber vermen ii oldu meraklanmayız en azından doktor az kalması ii bende yarın bebeğimi görücem insan gerçekten özlüyor ne tuaf bi durum ya usg yi bile özlüyoruz tövbe tövbe..annelere gelince yanınıza gelmezlerse ii dir ayrıca eşin gidince sen kiminle kalıcan orda tek mi

ben biraz pimpirikliyim.yazdıklarımla sizi sıkmak istemem.ama iyi bir okuyucuyumdur.
bazen yaşadıklarımızı düşünüyorumda gerçekten hiç kolay şeyler yaşamadık.her defasında diyorum ki bunuda atlatırsam daha endişelenmiyeceğim .anladım ki bunun sonu yok.anne olmak böyle bir şey demek .

Hypnos ben crinone kullanmaya devam ediyorum. 12. haftaya bitene kadar günde 2 kez kullandım. Şimdi günde bir kez. Doktorum kesmeyeceğini söyledi. Bazı çalışmalarda faydası görülmüş.
Ama çoğunlukla 12. hafta sonunda progesteron tamamen kesiliyor.

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr zemuszemus nasılsınızz bugünnnnnn:))) ben yine sabah sabah uçak bilet reervasyonuna başladımdelikafadulden çokk sıkıcı yaaaa...

canım ya ne güzel olmuş liste bayıldım hele bebişler maşaallah Allah hepimize o güzel ve yakışıklı bebişleri kucağımıza almayı nasip eder...ne güzel cinsiyetleri öğrenmişsiniz darısı bizim başımıza ...bu arada benim son adet tarihine göre 14+1 ama doktorun usg sine göre 14+6 yani bizim bebiş maşaallah 5 -6 gün önden gidiyomuş doktor amcası öyle dedi

Mervecim ben iki hafta yalnizim burda ne yazikki;-(( Aslinda abimin yanina da kalmaya gidebilirdim o da yalniz bu aralar ama o ABD nin bir ucunda ben diger ucundayim. Ucakla bile 6 saat aramiz;-)) O yuzden ona da gidemiyorum. Neyse cok sorun degil benim icin, yalniz cok kaldim zaten. Ins bir aksilik cikmaz.. Sen de bebisle bulusan demek belki cinsiyette belli olur {kesinlesir};-)) Merakla bekliyorum haberlerini..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…