2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

cnm sen yaz burda ne pipirikliler var sıkmazsın bizim canımızı bana günde 10 tane tanımadığım kullanıcılardan msj gelio şöle i böelmi diye hepsine cvp yazıyorm sende yaz sanada yetişirim merak etme
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr zemuszemus nasılsınızz bugünnnnnn:))) ben yine sabah sabah uçak bilet reervasyonuna başladımdelikafadulden çokk sıkıcı yaaaa...
günaydın cicim aaaa sen yer hostesi falanmısın yoksa turizm şirketinde mi çalışıyosun

evet cnm inşallah kesinleşir ama muayene ucuz ya usg cihazının kalitesinden emin değilim :))) ucuz etin yahnisi nası olucak bilmem kendine dikkat et cep telin hep yanında olsun tuvalete girerken bile yanına al olur mu allah korusun kayarsın düşersin bişicik olur ağır kaldırma yataken dikkat et kapıları kitle vs....bana gel kız ben sana bakarım :))
mervee benim bebişleri nasıl sığdırıcaksın listeye peki:)))))

aaaaa ayıpsın denedim canım ben iki tane sığıyor ama belki sana başka sürprizim vardır ne dersin ?????

Olsun hayirlisi kalbinin attigi gormek bile yetiyor insana.. Ama biz de supriz isteriz dermisim;-)) Bizim bebek kutumuz yoksa bos kalacak;-))

hadi ben yatiyorum sarildim herkese..

Benim hiçbirşey alasım yok. Başından beri sadece bakıyorum, elim gitmiyor.
Annem 2 tane, teyzem de 1 battaniye ördü. Onlar hazır. Annem ayrıca hırka, yelek vs örüyor. Tabi başta kız sandık, şimdiyse oğlan olduğu kesinleşti. Daha rahat alışveriş yapabilirim. Yeni olarak bir tek hastane çıkışını aldık fenerium'dan. Kırık beaz, FB armalı çok şirin bir takım. Onun resmini çeker koyarım Pazar günü :)
En yakın arkadaşımın oğlu var 5 aylık, onun küçülmüşleri geliyor şimdiden. 3 torba body, çorap, önlük, tulum vs var.
Odası için mobilya seçtik sayılır. Eylül'de vericem siparişini. Duvara sticker düşünüyorum. Eşimle karar vermeye çalışıyoruz. Duvar rengi vs nasıl olacak diye. Puset ve ana kucağı da beğendik.
Bakıp bakıp çıkıyoruz işte :)

günaydın cicim aaaa sen yer hostesi falanmısın yoksa turizm şirketinde mi çalışıyosun

:)))) nerdee çok isterdim valla şu halde bile onlar kadar rezarvasyon yaptırıyorum:))) patronlarım uçuyo yaz başladı artık hemen hemen her hafta sonu olucak bu şekilde...

aaaaa ayıpsın denedim canım ben iki tane sığıyor ama belki sana başka sürprizim vardır ne dersin ?????[/QUOTE]

wuwwww heyecanla bekliyoruzzzzzzzzzzz:))))))))) sevindirik oldumdelikafadulden

Olsun hayirlisi kalbinin attigi gormek bile yetiyor insana.. Ama biz de supriz isteriz dermisim;-)) Bizim bebek kutumuz yoksa bos kalacak;-))

hadi ben yatiyorum sarildim herkese..
iyi geceler tatlım onun ikiz ya o yüzden sürprizi var
yaaa işte bende aynen öleyim bizimkiler tembel annemler öle bilmez ben bilirim alasını kendi bebeğime kendim başlicam en garanti beyaz ip alıp başlamak beyaz bir battaniye örüp üzerine uğur böceği işlemeyi düşüyorum bakıp bakıp almıyorum bende şöle içimde kıpır kıpır olduğunu hissetmeye bi başliim öle alıcam cicilerini

kızlar ya uzmanlarda hep 7 aydan sonra bişiler almya başlayın diyolar bebişe cici aldınız mı neler aldınız

bende 7. ayda başlıyacağım...zaten benim erken doğum yapma olasılığımda çok yüksek! Dr um 36. haftaya kadar anlaşma yaptı doğurma söz ben alıcam ozaman dedi:)))))))

wuwwww heyecanla bekliyoruzzzzzzzzzzz:))))))))) sevindirik oldumdelikafadulden[/QUOTE]

bi belli olsunda yapıcam merak etme esas biz senden heycanla haber bekliyoruz

Bu haftalarda hareketleri hissedebilirmişim aslında ama deneyim sıfır tabi. 2. çocuğu olanlar 16. haftadan itibaren anlarmış.
Arada transa giriyorum, dinliyorum, bekliyorum çok hafif birşeyler oluyor sanki ama emin olamıyorum. Çok ufak, anlık bir his.

evet ya bu zamanlarda hissedenler var sendeki nası bi his içinde sabun köpğü patlıyo gibimi gaz gibi bu kan akışı gibi mi nasıl_???

Gaz ve bağırsak hareketlerini ayırt edebiliyorum. Daha çok anlık bir kayma hissi gibi. Cidden konsantre olursam, beklersem hissediyorum. Yoksa çok zor hissetmek. Başka bir şeye benzemiyor.
Onun dışında normal batmalar, ağrılar oluyor arada, rahim genişlemesinden.

işte bende de oluyo bazen böle sanki su dolu palon pıt diye patlamış gibi

doktorum hissetmen mümkün değil onun kasları daha o kadar kuvvetlenmedi dedi ki doktorda maaşallah 1 hafta önde çıkıyor meleğim

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

01|Pelly1|24.Şubat.10|2.Aralık.10|35|56,5 - 61|Amniosentez sonucu bekliyor eyvahedigeldismile|
http://imageshack.us|

02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|3.Aralık.10|27|87- | Minik prens nur topu gibi |

03|Haymatlos|3.Mart.10 |8.Aralık.10|31|100 - 104|26 Haziran bebekle buluşma |

04|Meralun|5.Mart.10|10.Aralık.10|29|- |Minik melek nur topu gibi | |

05|Patly|8.Mart.10|12.Aralık.10|29|61,5 - 63|Minik melek nur topu gibi | |
06|Sebo|9.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57-|Minik melek nur topu gibi | |

07|Bsp|11.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60 - 61| Minik melek nur topu gibi ||

08|Kaymaklim|11.Mart.10|16.Aralık.10|24|76 -|17 Haziran aminosentez eyvahedigeldismile ||

09|Gelbebek26|13.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5 - 64,5| Minik prens nur topu gibi |

10|Selin25|15.Mart.10|20.Aralık.10|27|58 - |Minik melek nur topu gibi gibi ||

11|Pretty| 15.Mart.10| 20.Aralık.10|26|59 - | Minik prens nur topu gibi |

12|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56 -56,5|Minik prenses nur topu gibi |

13|Aysun5538 |21.Mart.10|26.Aralık.10|26|59 - | Minik Melek 23.4 mm | |
14|Quality |24.Mart.10|28.Aralık.10|39|57 - 61|Minik melek nur topu gibi ||

15|Papatyam03|26.Mart.10|27.Aralık.10|31|-|Minik melek nur topu gibi |

[/table]

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

16|Bee009|31.Mart.10|5.Ocak.11|29|47 - 52 |Minik melek 5 cm | |

17|Pany86|1.Nisan.10|6.Ocak.11|25|64 - 66|23 Haziran ikili test :Saruboceq: ||

18|Ç&D|1.Nisan.10|6.Ocak.11|26|63 - 67| 25 Haziran ense ölçümü eyvahedigeldismile ||

19|Arkadas2010|2.Nisan.11|7.Ocak.10|29|75- 77|Minik melek 27,6mm||

20|Suens|3.Nisan.10|8.Ocak.11|29|75 - |İkizler geliyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:| |

21|Elvinnaz|3.Nisan.10|8.Ocak.11||| İkizler geliyorrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ||

22|Zeynepela|5.Nisan.10|10.Ocak.11|27|69 - 71|Minik melek 28 mm ||

23|Angell80|8.Nisan.10|13.Ocak.11|29|64 - 67|1 temmuz ikili test eyvahedigeldismile ||

24|Bakyıldız|11.Nisan.10|16.Ocak.11|33|96- | Minik melek 17 mm | |

25|Ayseuzal|12.Nisan.10|17.Ocak.11|27|55- |Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

26|Juccy|15.Nisan.10|20.Ocak.11||60 - |Minik melek 21,9 mm ||

27|Aralma|17.Nisan.10|22.Ocak.11|29|65 - | Minikler büyüyor | |

28|Xtatlıkız|22.Nisan.10|27.Ocak.11|22|58- |Pıt Pt atıyor kalbi ||

29|Yuyo|25.Nisan.10|29.Ocak.11|27|65- | Pıt Pıt Atıyor Kalbi | |

30|Angelofsky74|| ||| | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
31|Asozlem|| ||| | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
32|Subuo|| ||| | |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
33|Panadol||| ||| |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]

canlarım dün dr gittim dr erkek dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum pzt gökmen beye gidicem bakalım o zaman daha belli olur ve sol tarafımdaki agrıya gelince bişey yok anaormal diyor bebek çok mutlu içerde şimdi yeri geniş geniş yüzüyor bu arada annem babam çok değişti kardeşiminde bebeği var en çok onunla ilğileniyorlar beni aramıyorlar bile buna çok kırılıyorum bende bayadır aramıyordum dün kandil diye aradım ama babam bebeğimi bile sormadı o kadar dalmışlarki diğerine ben umurlarımda değilim en son düşük tehlikemde bni görmüşlerdi 3. aya bile girmemeiştim şimdi 4 e giricem ama çok kırıldım((

canım ben tickerı erkek yapiim kızsa düzeltiriz

annenlere gelince insan zaten hamileyken fazla ilgi bekliyor bide olması gereken olmayınca insan daha da yıkılıyor artık ne diim ki onların yeni torun telşaına vericeksin ama kırılman gayet doğal bende olsam bende çok kırılırdım sonuçta yanına gelmeseler bile insan bi nasılsın bi ihtiyacın varmı diye sorulsun istiyor

kızlar ya bebeğime beyaz bi battaniye örmek istiyorum üzerinede uğur böceği işlice kabarık kabarık ama erkek içinde bi obje bulmam lazım işlicek onun için ne yapmalıyım

kız erkek belli değil ya ikisinede uyucak bişey olsun dedim işte

DOĞRUSUNU ÖĞRENELİM
Kendi gebeliğinizde size doktorunuz tarafından önerilenleri başka bir doktor (veya sağlık kuruluşu) tarafından takipedilen diğer anne adayı arkadaşlarınızla karşılaştırdığınızda veya büyüklerinizin söylediklerini duyduğunuzda şaşırmamak elde değil.
Bir doktor "ilacı yemekten önce al" diyor, diğeri aynı ilacı "yemekten 2 saat sonra al" diyor, bir doktor "vitamine gerek yok" derken, diğeri vitamin önerisinde bulunuyor. Flor takviyesi, kalsiyum takviyesi, balık yağı (tabletleri), çinko, demir+vitamin vs. Siz eksik ilaç mı alıyorsunuz? Veya gereksiz yere diğerlerinden daha mı fazla ilaç kullanıyorsunuz?

Bir doktor "ikili test" derken diğeri "üçlü test" diyor, biri "şeker tarama testine gerek yok" derken diğeri "mutlaka yapılmalı" diyor. Bir doktor mutlaka "detaylı ultrason" derken diğeri "gereksiz" diyor, bir doktor tetanoz aşısı yaptırıyor, diğeri önermiyor. Bir doktor ayda bir çağırıyor, diğeri iki haftada bir görmek istiyor. Bir doktor "kahve kesinlikle içilmeyecek" derken diğeri az miktarda çay ve kahveye izin veriyor. Bir doktor aldığınız kilolara çok büyük tepki gösterirken diğeri belki kilonuzu ölçmüyor bile.

Bir doktor "sizin durumunuzda sezaryan daha iyi" derken diğeri normal doğumu öneriyor, biri epidurali savunurken diğeri hiç önermiyor.

Yukarıdakilerin hangisi doğru?
Cevap: hepsi
Aslında daha doğrusu şu:
Yukarıdakilerden hangisi yanlış?
Cevap: hiçbiri

Tıpta kesin doğru olan çok az şey vardır ve hatta malesef bugün kesin denen şeyler yarın değişebilmektedir. Size önerilenleri başkalarıyla karşılaştırırken aşağıdaki noktaları mutlaka dikkate alın:

Her gebelik kendine özgüdür ve farklı yaklaşım gerektirir.
Her doktorun yetiştiği ekol (öğreti) farklıdır, ancak her ekolün aldığı sonuç aynıdır. Bilimde farklı öğretilerin olmadığı alanlar yalnızca matematik ve fizik gibi formüllere dayalı ve yorumlara açık olmayan bilim dallarıdır. Çoğu bilim dalında yorum farklılıkları ve bakış açıları sonucunda farklı ekoller gelişmiştir. Tıp bir pozitif bilim dalı olmasına karşın aynı sonuca çok farklı yollardan ulaşmak mümkündür.
Basında "sansayonlara" yol açan yeni tıbbi görüşler çoğunlukla yanlıştır.
Tıbbi yaklaşımlar her geçen yıl farklılaşmaktadır. Annenizin sizi doğurduğu dönemdeki bilgiler eskimiştir
Tıpta tartışmalı olan şeyler genelde çok basit şeylerdir. "Vitamin+demir mi yoksa yalnızca demir mi gerekli?" sorusu çok basit bir sorudur ve açıkçası her ikisi de uygundur.
bazı konular vardır ki tartışma götürmez: Bebek karnınızda yan duruyorsa veya plasenta doğum kanalını tıkamışsa bu bebeği normal doğumla doğurtacak bir tane bile doktor bulamazsınız. Ancak bebek ters duruyorsa (makat gelişi) ve ilk gebeliğinizse normal doğumu yaptırabilecek çok sayıda doktor bulabileceğiniz gibi daha fazla sayıda direkt sezaryan öneren doktor bulabilirsiniz.
Ne yapmalısınız?
İç güdülerinizi kullanmalı, gerekli bilgileri edinmeli, doktorunuza bol bol soru sormalı ve ona güvenmelisiniz. Eğer doktorunuzun size önerdiği şeyi her zaman başka bir doktora onaylatıyorsanız veya doktora güvenmek yerine tıpla ilgisi olmayan kişilere inanıyorsanız bu sizin aşırı irdeleyici olduğunuzu göstermesi yanında doktorunuzla aranızdaki ilişkinin kopuk olduğunun net bir göstergesidir. Bu durum sizin mutsuz bir gebelik dönemi geçirmenize ve asabiyet belirtileri göstermenize önemli katkılarda bulunur.

lapacı kullanıcısından alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…