cnm sen yaz burda ne pipirikliler var sıkmazsın bizim canımızı bana günde 10 tane tanımadığım kullanıcılardan msj gelio şöle i böelmi diye hepsine cvp yazıyorm sende yaz sanada yetişirim merak etmeben biraz pimpirikliyim.yazdıklarımla sizi sıkmak istemem.ama iyi bir okuyucuyumdur.
bazen yaşadıklarımızı düşünüyorumda gerçekten hiç kolay şeyler yaşamadık.her defasında diyorum ki bunuda atlatırsam daha endişelenmiyeceğim .anladım ki bunun sonu yok.anne olmak böyle bir şey demek .
günaydın cicim aaaa sen yer hostesi falanmısın yoksa turizm şirketinde mi çalışıyosungünaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr zemuszemus nasılsınızz bugünnnnnn:))) ben yine sabah sabah uçak bilet reervasyonuna başladımdelikafadulden çokk sıkıcı yaaaa...
canım ya ne güzel olmuş liste bayıldım hele bebişler maşaallah Allah hepimize o güzel ve yakışıklı bebişleri kucağımıza almayı nasip eder...ne güzel cinsiyetleri öğrenmişsiniz darısı bizim başımıza ...bu arada benim son adet tarihine göre 14+1 ama doktorun usg sine göre 14+6 yani bizim bebiş maşaallah 5 -6 gün önden gidiyomuş doktor amcası öyle dedi
evet cnm inşallah kesinleşir ama muayene ucuz ya usg cihazının kalitesinden emin değilim :))) ucuz etin yahnisi nası olucak bilmem kendine dikkat et cep telin hep yanında olsun tuvalete girerken bile yanına al olur mu allah korusun kayarsın düşersin bişicik olur ağır kaldırma yataken dikkat et kapıları kitle vs....bana gel kız ben sana bakarım :))Mervecim ben iki hafta yalnizim burda ne yazikki;-(( Aslinda abimin yanina da kalmaya gidebilirdim o da yalniz bu aralar ama o ABD nin bir ucunda ben diger ucundayim. Ucakla bile 6 saat aramiz;-)) O yuzden ona da gidemiyorum. Neyse cok sorun degil benim icin, yalniz cok kaldim zaten. Ins bir aksilik cikmaz.. Sen de bebisle bulusan demek belki cinsiyette belli olur {kesinlesir};-)) Merakla bekliyorum haberlerini..
mervee benim bebişleri nasıl sığdırıcaksın listeye peki:)))))
evet cnm inşallah kesinleşir ama muayene ucuz ya usg cihazının kalitesinden emin değilim :))) ucuz etin yahnisi nası olucak bilmem kendine dikkat et cep telin hep yanında olsun tuvalete girerken bile yanına al olur mu allah korusun kayarsın düşersin bişicik olur ağır kaldırma yataken dikkat et kapıları kitle vs....bana gel kız ben sana bakarım :))
aaaaa ayıpsın denedim canım ben iki tane sığıyor ama belki sana başka sürprizim vardır ne dersin ?????
iyi geceler tatlım onun ikiz ya o yüzden sürprizi varOlsun hayirlisi kalbinin attigi gormek bile yetiyor insana.. Ama biz de supriz isteriz dermisim;-)) Bizim bebek kutumuz yoksa bos kalacak;-))
hadi ben yatiyorum sarildim herkese..
yaaa işte bende aynen öleyim bizimkiler tembel annemler öle bilmez ben bilirim alasını kendi bebeğime kendim başlicam en garanti beyaz ip alıp başlamak beyaz bir battaniye örüp üzerine uğur böceği işlemeyi düşüyorum bakıp bakıp almıyorum bende şöle içimde kıpır kıpır olduğunu hissetmeye bi başliim öle alıcam cicileriniBenim hiçbirşey alasım yok. Başından beri sadece bakıyorum, elim gitmiyor.
Annem 2 tane, teyzem de 1 battaniye ördü. Onlar hazır. Annem ayrıca hırka, yelek vs örüyor. Tabi başta kız sandık, şimdiyse oğlan olduğu kesinleşti. Daha rahat alışveriş yapabilirim. Yeni olarak bir tek hastane çıkışını aldık fenerium'dan. Kırık beaz, FB armalı çok şirin bir takım. Onun resmini çeker koyarım Pazar günü :)
En yakın arkadaşımın oğlu var 5 aylık, onun küçülmüşleri geliyor şimdiden. 3 torba body, çorap, önlük, tulum vs var.
Odası için mobilya seçtik sayılır. Eylül'de vericem siparişini. Duvara sticker düşünüyorum. Eşimle karar vermeye çalışıyoruz. Duvar rengi vs nasıl olacak diye. Puset ve ana kucağı da beğendik.
Bakıp bakıp çıkıyoruz işte :)
kızlar ya uzmanlarda hep 7 aydan sonra bişiler almya başlayın diyolar bebişe cici aldınız mı neler aldınız
günaydın cicim aaaa sen yer hostesi falanmısın yoksa turizm şirketinde mi çalışıyosun
:)))) nerdee çok isterdim valla şu halde bile onlar kadar rezarvasyon yaptırıyorum:))) patronlarım uçuyo yaz başladı artık hemen hemen her hafta sonu olucak bu şekilde...
aaaaa ayıpsın denedim canım ben iki tane sığıyor ama belki sana başka sürprizim vardır ne dersin ?????
Bu haftalarda hareketleri hissedebilirmişim aslında ama deneyim sıfır tabi. 2. çocuğu olanlar 16. haftadan itibaren anlarmış.
Arada transa giriyorum, dinliyorum, bekliyorum çok hafif birşeyler oluyor sanki ama emin olamıyorum. Çok ufak, anlık bir his.
Gaz ve bağırsak hareketlerini ayırt edebiliyorum. Daha çok anlık bir kayma hissi gibi. Cidden konsantre olursam, beklersem hissediyorum. Yoksa çok zor hissetmek. Başka bir şeye benzemiyor.
Onun dışında normal batmalar, ağrılar oluyor arada, rahim genişlemesinden.
canlarım dün dr gittim dr erkek dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum pzt gökmen beye gidicem bakalım o zaman daha belli olur ve sol tarafımdaki agrıya gelince bişey yok anaormal diyor bebek çok mutlu içerde şimdi yeri geniş geniş yüzüyor bu arada annem babam çok değişti kardeşiminde bebeği var en çok onunla ilğileniyorlar beni aramıyorlar bile buna çok kırılıyorum bende bayadır aramıyordum dün kandil diye aradım ama babam bebeğimi bile sormadı o kadar dalmışlarki diğerine ben umurlarımda değilim en son düşük tehlikemde bni görmüşlerdi 3. aya bile girmemeiştim şimdi 4 e giricem ama çok kırıldım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?