Uğur böceği güzel bence, hem kıza hem erkeğe de olur..
kızlar ya bebeğime beyaz bi battaniye örmek istiyorum üzerinede uğur böceği işlice kabarık kabarık ama erkek içinde bi obje bulmam lazım işlicek onun için ne yapmalıyım
kız erkek belli değil ya ikisinede uyucak bişey olsun dedim işte
canım sen battaniyeni ör işlemesini sonra yap bir belli olsun erkek olursada ayyyyyyyyyy erkekğe ne şekli olur yaaaa
(((
kuşum bende bakiim istanbuldakine yarın bulursam alırım ne renk istiyorsunMervem, battoşu ör sen, bitir, koy kenara tatlım.. Sebo doğru söylemiş, cinsiyet kesinleşince de işlemesini yaparsın:))))
Ben de M&Spencer da indirime giren 7 li takımlar vardı.. Geöen bakmış ama alamamıştım, elim gitmemişti( Dün doktordan çıkınca bebeğimi ve kendimi ödüllendirmeliyim diye gittim M&S ye, (((( Ama bi de ne göreyim, bitmiş... YAni 0-3 ay yok zaten de 3-6 ay alacaktım, o da kalmamış, baktırdım, Ankara da hiç bi mağazasında da yok ((((((( Çok beğenmiştim o takımı ve fiyatı da çok makul düzeye inmişti ( bundan sonra beğendiğim ve indirimde olan şeyi alıcam valla:))))) Ne yazık ki akşam elimiz boş döndük, şımaramadık (
Funda ben buradaki M&S'lara bakarım. Bulursam sana da alayım mı? Kargo ile gönderirim istersen.
kuşum bende bakiim istanbuldakine yarın bulursam alırım ne renk istiyorsun
tattttttttttlıımmm çok sevindimmmm sağlıklı olmanıza gerçi hiç de aklıma kötü bişii gelmiordu..Kızlar, geldim nihayet doktordan.... Haberler müthiş güzel... ense kalınlığı 1.1 çıktı, burun kemiği de normal:))))) Ense neredeyse hiç yok, bu çok iyi bir değer dedi doktorumuz.. Üstelik, bugün şanslıgünümüzde idik.. Bir prof eşliğinde bir yarddoç, bir de uzman bebeğime baktı, bizim hocanın asıstanları ziyaretine gelmiş, bebeğim zıp zıp zıpladıkça, biz işerde kıkırdamaya başladık tabi, onlarda aaa burada güzel bir şey oluyor diye hooop odaya daldılar:)) Sonra benim sıpa yerinde duramadığı için ense ölçemedi başta.... Sonra biz keyfine 4D ye bakmaya başladık.. o sırada yoruldu mu ne sıplamaktan, görüntü alıp, 3 farklı doktor ölçüm yaptı... Hepsi de aynısını söyledi kaydirigubbakcemile2
Çok güzel bir yarım saatti, eve tam yarım saat USGde idik:))))
Durum böyle olunca, doktor amcamız ikili testi tamamlayalım, eğer tahlillerde iyi sonuçla gelir ise, bu durumda amniyo yapmayız dedi... Ben bu kadarını beklemiyordum, maşallah çok güzel gidiyorsunuz dedi...Hatta yazık adamcaz fundanın çok önemli günü, ense ölçümüne girecem ama elim gitmiyor yahu falan diye vahlandı... Ve o da çook sevindi.)
Kanımızı verdik mutlu mutlu evimize geldik kızlar:) Yarın evde olmayacağım... Sabah erkenden hastaneye gideceğim, tekrar kan vereceğim.. Rutin testler için. Akşam üzeri dönmüş olurum ancak.. Pazartesi tekrar doktor amcamıza gideceğiz:)))))
Haa bu arada cinsiyetini göstermedi sıpa.. o kadar zıpladı o kadar zıpladı ki en sonunda yoruldu, elini ağzına aldı uyudu, ama bu sefer de plesaenta önüne geldi, doktor pozisyon alamadı( Neyse, bakalım bir sonrakine kısmet:)))
hepinizi öpüyorum.. YArın akşama görüşürüz tatlılarım:)
ben 12. hafta da bıraktım canımmerhaba arkadaşlar. bende ikili testimi yaptırdım.bebişimin ense kalınlığı normal sınırlarda dedi doktor.kan tahlili sonucuda henüz çıkmadı. inşallah bu aşamayıda sorunsuz atlatırız.
ben sizlere bir şey sormak istiyorum .crinone jel kullananlar kaçıncı haftanızda kullanmayı bıraktınız? ayrıca asprine devam ediyormusunuz?:
ben hiççç bişiii almadan kuzucum dahaaakızlar ya uzmanlarda hep 7 aydan sonra bişiler almya başlayın diyolar bebişe cici aldınız mı neler aldınız
peliiiinnnn ciddimisiiin,Bu haftalarda hareketleri hissedebilirmişim aslında ama deneyim sıfır tabi. 2. çocuğu olanlar 16. haftadan itibaren anlarmış.
Arada transa giriyorum, dinliyorum, bekliyorum çok hafif birşeyler oluyor sanki ama emin olamıyorum. Çok ufak, anlık bir his.
tattlımm ne işlersen işle ama mutlaka küçücük nazarlıkta işle bi köşesine..kızlar ya bebeğime beyaz bi battaniye örmek istiyorum üzerinede uğur böceği işlice kabarık kabarık ama erkek içinde bi obje bulmam lazım işlicek onun için ne yapmalıyım
kız erkek belli değil ya ikisinede uyucak bişey olsun dedim işte
Uploaded with ImageShack.us
kızlar ben tığla bu battaniyeden yapmak istiyorum bu üçlü trabzan mı ne ya nası yapılmış bi sıra sık iğne bi sıra üçlü trabzan mı tığ işi bilen var mı aranızda
Şöyle yapalım o zaman, ben yarın Palladium ve Suadiye M&S'e bakabilirim. Bulamazsam da Ptesi İstinye Park'takine. Merve'de Bakırköy tarafındakilere bakar. Mutlaka buluruz :)
Gri puanlu, no edilmiştir. Beğenirem oğluma da alırım belki :) Ben de Mothercare'deki 5'li 7'li setleri beğeniyorum. Farklı desenlerde tulumlar çok da uygun fiyatlı.
şahane anneler
burda şöyle bi durum var bilmiorum siz de de var mı
ana çocuk sağlığına kayıt yaptırıoruz mutlaka
her ay gerekli kan testlri aşıları onlar yapıor hatta siz unutuyorsunuz onlar eve gelip hatırlatıor
mesela 4.5. ayda tetenoz aşısı olacakmışım
doğumdan sonrada 1 yıl boyunca her ay bebeğin kilo boy vs..herşeyini takip ediorlar
KUZZZUUUUUM; teyzoşum:))) Çok teşeküür ederiz:) Maşallahımız var.. Ezgi vallahi dün sen de olsaydın, USG nin ekranından ısırmaya kalkardın benim sıpayı:))) Yaw zıp zıp zıpzıp:))) Sonra haşarı çocuklar gibi yorulup parmağını ağzına alıp uyumaz mı.. deli oldum valla:)))
Yaw bi de ben iğne için sağlık ocağına gidiyorum haftada bir, ama bana kayıt yaptır falan diyen olmadı yaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?