2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım sen battaniyeni ör işlemesini sonra yap bir belli olsun erkek olursada ayyyyyyyyyy erkekğe ne şekli olur yaaaa
(((

SELAMMMMM:)))) Biz geldiiik, ama gidicez biraz kalıp teyzeler:)))

ıyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... bebeğim şimdilik sağlıklı gözüküyor, inşallah da öyle gidecek, ben inanıyorum... Ve hepimiz için en güzelini diliyorum:)))

Mervem, battoşu ör sen, bitir, koy kenara tatlım.. Sebo doğru söylemiş, cinsiyet kesinleşince de işlemesini yaparsın:))))

Ben de M&Spencer da indirime giren 7 li takımlar vardı.. Geöen bakmış ama alamamıştım, elim gitmemişti( Dün doktordan çıkınca bebeğimi ve kendimi ödüllendirmeliyim diye gittim M&S ye, (((( Ama bi de ne göreyim, bitmiş... YAni 0-3 ay yok zaten de 3-6 ay alacaktım, o da kalmamış, baktırdım, Ankara da hiç bi mağazasında da yok((((((( Çok beğenmiştim o takımı ve fiyatı da çok makul düzeye inmişti( bundan sonra beğendiğim ve indirimde olan şeyi alıcam valla:))))) Ne yazık ki akşam elimiz boş döndük, şımaramadık(

Uploaded with ImageShack.us

kızlar ben tığla bu battaniyeden yapmak istiyorum bu üçlü trabzan mı ne ya nası yapılmış bi sıra sık iğne bi sıra üçlü trabzan mı tığ işi bilen var mı aranızda

Son düzenleme:
kuşum bende bakiim istanbuldakine yarın bulursam alırım ne renk istiyorsun

Funda ben buradaki M&S'lara bakarım. Bulursam sana da alayım mı? Kargo ile gönderirim istersen.

Peliiin, çok memnun olurum, ama sadece ist da bir mağazada var demişti görevli... Yine de aklında olsun tatlım, bizim cinsiyet belli değil ya, o böyle minik gri falan puanları olan , çıtçıtlı budysindeki işleme gri olan vardı... O işte... Pembesi falan var aynı takımın.. 47tl gibi de bir fiyatı vardı, 7pices :))))) eğer bulursan hemen al , ben sana ödemesini yollarım:))

Şöyle yapalım o zaman, ben yarın Palladium ve Suadiye M&S'e bakabilirim. Bulamazsam da Ptesi ıstinye Park'takine. Merve'de Bakırköy tarafındakilere bakar. Mutlaka buluruz :)

Gri puanlu, no edilmiştir. Beğenirem oğluma da alırım belki :) Ben de Mothercare'deki 5'li 7'li setleri beğeniyorum. Farklı desenlerde tulumlar çok da uygun fiyatlı.

kızlarrrrr herkese selammmm:):)
tattttttttttlıımmm çok sevindimmmm sağlıklı olmanıza gerçi hiç de aklıma kötü bişii gelmiordu..
benim kızıııım oynak olcak işte zıplayıp durucak
teyzeside poposunu ısıracaaaakkkkkk:):)

ben 12. hafta da bıraktım canım
aspirine devam ediorum 30. haftada bırakacakmışım..

kızlar ya uzmanlarda hep 7 aydan sonra bişiler almya başlayın diyolar bebişe cici aldınız mı neler aldınız
ben hiççç bişiii almadan kuzucum dahaaa
sırf bunun için bi hafa sonu istanbula geliim diorum
hem belki sizde uygun olursanız
heppp birlikte görüşürüz süper olmazmıııı:)

peliiiinnnn ciddimisiiin,
sizzz abisiniz tabiii:):)
benim arkadaşım o kıpırtıları kelebeğin kanat çırpması gibi tanımlıordu..

tattlımm ne işlersen işle ama mutlaka küçücük nazarlıkta işle bi köşesine..

ben hiiiiiiiiiiiiiiçç anlamam
ama buınu elleriyle yapana hayran olup takdir ederim:))
ben nie çok uzağım bu işleree yaaaa

ÇOk teşekkür ederim Pelin:)) Bu benim beğendiğimin zemini beyaz.. çok minik benekleri var:) Zaten reyona girdiğinde askılarda aslılı, 7 takımların arasında farkedersin hemen:)))Ankara da ne iş, anlamadım, bir sürü pembesi var, ama bir tane bile o beyaz zemin puanlı olan ve mavı yok:))) demekki bu sene oğlan senesi:))))Kızlar kalmış, satılmamış ha ha:))

aaaa aklıma ne geldi bak, ben eğer fırsat yaratıp tekrar gidersem, ist da hangi mağazada olduğunu öğreneyim, haber vereyim,,, ben dün sordum, getirtebilir miyiz diye, pis görevli, "efendim, indirim dönemin de çok zor oluyor" falan diyince kızdım, çıktım:)))

şahane anneler
burda şöyle bi durum var bilmiorum siz de de var mı
ana çocuk sağlığına kayıt yaptırıoruz mutlaka
her ay gerekli kan testlri aşıları onlar yapıor hatta siz unutuyorsunuz onlar eve gelip hatırlatıor
mesela 4.5. ayda tetenoz aşısı olacakmışım
doğumdan sonrada 1 yıl boyunca her ay bebeğin kilo boy vs..herşeyini takip ediorlar

KUZZZUUUUUM; teyzoşum:))) Çok teşeküür ederiz:) Maşallahımız var.. Ezgi vallahi dün sen de olsaydın, USG nin ekranından ısırmaya kalkardın benim sıpayı:))) Yaw zıp zıp zıpzıp:))) Sonra haşarı çocuklar gibi yorulup parmağını ağzına alıp uyumaz mı.. deli oldum valla:)))

Yaw bi de ben iğne için sağlık ocağına gidiyorum haftada bir, ama bana kayıt yaptır falan diyen olmadı yaa:))

fundammm kesiiin kız bak ben sana diiimmm:):),
aşkımm yaaaa eli ağzında yoruldu muuu:):):):)
bi sor istersen tatlım bi daha gittiğinde ama ben hem izmirde hem aydında doktora gidorum hepsi de söyledi 4. ve 5. ayda tetenoz aşısı yaptıracaksın die
ana çocuk o işe yarıor mesela dün bana geldiler aşının tarihini söylediler gidip yaptırıcam oraya
bütün kan testlerini ücretsiz yapıorlar mesela
o rubellalar hepatitler falan hatta doktoran daaha sıkılar her ay yapıorlar
2 haftada bir tansiyon kilo ölçümüne çağırıorlar falann..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…