2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar şimdi kontrolden geldik bebişim çok iyiydi 4cm olmuş mahşallahgayet harekeliydi kanama sahamız duruyordu yerinde ama çok ufak dedi doktor zaten bende kanama yok çok ufak olduğu için sorun teşkil etmiyor doktorumuz. 28 hazirandada istanbula gidiceğiz orda bir doktor bulduk sorunlu hamilelikler uzmanı acıbadedemde TOLGA ERGıN 10 gün sonra orda yine görücem 2 li testimizizde orda yaptıracağız bakalım hayırlısı arkadaşlar :1hug:

ezgi gelmeyen ne olsun ayy ne güzel olur ya gelsen walla seni öle bi gezzdirim ki yetererrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırırsın offf keşke görüşebilsek ya
dur ben bu akşam bi bakınayım marks ta komşumun kızı çalışıyo ona sorarım yardımcı olur

ezgi ya nası yazılıyosun bu sağlık ocağına gidip kendin mi söylüyorsun nası oluyo bu iş bende bi yerde kaydım kuydum olsun istiyorum

Mervecim, o üçlü trabzan tatlım:)))))
ama sanki altını bi deliğe batmışlar üstü farklı çöücem ben bu işi bu akşam komşuya sorucam

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:lepi: demek minik büyüşüm 4 cm mi olmuş amanın ya nası büyümüş dimi kolları bacakalrı şok oldun görünce dimi
kanama sahası falan vız gelir boş ver sen küçülür kuru o zamanla bebiş yutar onu walla

Ya takip ettiklerini evlere gittiklerini falan biliyorum, ama bana bişey diyen olmadı. Hatta oradaki hemşirelerle kanka olduk, hayret:)) bugün bi uğrayıp da ne iş öğreneyim.. beni hamiş yerine koymadınız mı leyyyn diyeyim:)

bu arada fundaaaaaaaa ezgi ve bende senin bebeğin kız olduğuna kara verdik ya sana kız bebek tickerı koymamak için kendimi zor tutuyorum

mervecim sana en yakın sağlık ocağına git
onlara de ki benim adresime giren en yakın ana çocuk sağlığı nerde
mesela burda sağlık ocağı ile ana çocuk sağlığı aynı binada
git ana çocuk sağlığına ben şu kadarlık hamileyim
aşı ve test için kayıt yaptırmama gerekiormuş de
ben öyle yaptım tatlım
bu arada gerçekten buluşsk ya yaaaaaaaaaaa:)))

kızlar bu tetenoz aşısı işini ihmal etmeyin ama
yani bu değişen bişii değildir heralde
bilmiorum ama
burda benim tüm çocukları olan arkadaşlarım bu aşıyı oldu

ezgi burayaaaaaa, ezgi burayaaaaaaa:))))))

Gelsene ezgi gelsene, biz Funda ile görüşücez ben Ankara'ya gittiğimde, bir de İstanbul buluşması yapalım...

kızlar bu tetenoz aşısı işini ihmal etmeyin ama
yani bu değişen bişii değildir heralde
bilmiorum ama
burda benim tüm çocukları olan arkadaşlarım bu aşıyı oldu

walla ya ne güzel olur buluşsak senin burda hiç akraban varmı onları görme bahanesine kaçsanız

ay evet giddim devlet babanın nimetlerinden yararlanlım
ayrıca o aşı her hamileye yapılıyor rutin cicim

bilge senin iş yerin nerde ben karşıya geldiğim bi gün uğrasam sana ne güzel olur

3 temmuzda gelicem mesela karşıya

Benim iş yerim Kavacık'ta şekercim, ikinci köprünün ayağında hemen. Gel tabii süper olur, zaten seni sokakta görecek olsam şıppp diye tanırım:)))

ama 3 temmuz'da karşıda birazcııkkk daha ilerlemen gerekecek, o gün biz Fundacığımla buluşucaz Ankara'da:)) Gel seni de götürelim:))))

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

banane banane bende gelicem ankaraya

neyse bi daha ki kontrolde uğrarım o zaman sen müsait olduğun zaman özelden yaz iş yerinin adını falan mucx

kızlar göbek fazla kıllanırsa bebek erkek olur gibi şehir efsanelerine uyan var mı aranızda nedir göbüşlerin kıl tüy durumu

bnm ki amazon oldu walla

neeeeeeeeeeeee 3 temmuz mu ankara mıı en sevdiğim ablalarım mıııı
ben de gelicemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mervecim ben de akrabada arkadaşda çok herhngi bi bahaneye de gerek yok atlar gelirim
amaa yalnız gelirim istanbulun tadı yalnız çıkar.):):)
hadi ayarlayalım yaaaaaaaaa
fundaya da uyan bi tarihe sevgi de kocaeliden,yalovadan izmirden tekirdağdan heryerden toplanalım:):)

Geçen ay annem bizdeyken bir hemşire gelmiş sağlık ocağından, beni sormuş. ben testlerimi falan SSK'da yaptırdığım için otomatik devletin haberi oluyor. Sağlık ocağına da haber gitmiş.
Neyse hemşire benim bir ara uğramamı istemiş ama hafta içi çalıştıtğım için gidemem. Bu 3 gün evdeyim ama gidesim gelmedi. Zaten ben tetanoz aşısı olmayacağım. Alerjim var.

gel walla ciicm atla gel bak evi kapamama 12 gün kaldı çık gel walla

bu arada ciddiyim
hafta sonugelsen off ne gezeriz ezgi he süper olur zaten senden ii elektrik aldım sesini duyunca daha bi sevdim

diğer kızlarda gelir wallahi bomba olur he

hımmm ben özel hastaneye gidiyorum ama sgk güvenesinden de faydalanıyorum beni neden bulmadı adiler bak gebermeyesiceler

ben gidip bulduriim kendimi

aaaaa alerji varsa sakın peki önlem olarak sana onun yerine başka bişey yapabiliyolar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…