2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Benim bildiğim tetanoz şart değil. Artık ameliyathaneler çok steril ve modern. Daha çok kırsal kesimde aşı zorunlu diye duymuştum. benim arkadaşlarım da yaptırmadı.

bakalım bende çok istiorum gelmeyi
bi konuşalım eşimle akşam
bu arada bu elektrikler sevgiler heep karşılıklı bilesinnnn

Benim bildiğim tetanoz şart değil. Artık ameliyathaneler çok steril ve modern. Daha çok kırsal kesimde aşı zorunlu diye duymuştum. benim arkadaşlarım da yaptırmadı.
aaa evet doğru o muhabbeti bende duymuştum haklısın cnm
bakalım bende çok istiorum gelmeyi
bi konuşalım eşimle akşam
bu arada bu elektrikler sevgiler heep karşılıklı bilesinnnn

ezgi bak bi daha ki hafta sonu cuma akşamından gel ondan sonra benim bi evim olmicak zaten ay sonu çıkıyorum ya cicim

hafta içi çalışıyorum zaten ama belki cuma bi yalan atıp gitmem işe hahahahah

KIZ

ERKEK

Yaş OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K K E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K

bende kırsaldayım zaten
ondan zorunlu demekki:):)
ezgimmmmmmmmmmmmm almesin bacım ya ben kırsaldayım yazmışşşşş yerim ben seni yakaydirigubbakcemile3
yaa benim ordaki ince tüyler bile koccaman oldu anlamadım gitti inşallah hep kalmaz

yok cnm kalmıyormuş doğumdan sonra yavaş yavaş dökülüyormuş benimde göbek deliğim etrafındakiler bi tuaf oldu hahahahah kıllı bekteş olcaz usg ye bi gidicez doktor korkucak göbüşlerden

yaa çok fena güneşte 2 defa kaç saat tören yapıldı bayılacaktım artık. eve geldim kabızım sabah zaten saat çalmamış geç kaldım zor zar hazırlandım hava çok sıcak oyyyyyyyyyy
anaaaa kabızmısın cicim kayısı çıktı mis gibi alsana at ağzıza iki tane üstünede bol su iç merve senin yüzünden cır cır oldum demezsen neyim

eğer bu ay son adet tarihine göre bakılıyorsa benimde erkek
yaş 27 son adet 18 mart

ama ben bu takvimi şu an cinsiyetten emin olan 4 kişide denedim 4 ünde de tutmadı
bi arakadaş denemiş 4 ünde de tutmuşkaydirigubbakcemile3

ezgi ya heveslendi he akşam sor eşine biz seni otogardan alırız hatta eşim rahatsız olursa ben kocacığımı anneme gönderirim

ay diğer istanbuldakilerde gelin walla bana kalmaya

hahah bizi evde hamişler partisi yapalım

Hamile kaldığın aya göre bak Merve. Yani 18 mart sat ama trasnferden sonra Nisan ayına gelmiş olmalı.
benim ki hem 35 hem 36 yaş olarak bakarsan Mart ve Erkek.

walla benim buna görede erkek çıkıyo ama geçen görümcemle makara olsun diye alyans testi yaptık fır fır döndü kızın olcak dediler

canım şu araba problemini ben hep yaşıyorum.. hep ayakta gidiyorum zaten.. oturduğum zamanlarda ya teker üstü ya arka 5li.. sinir oluyorum ya...

canım ya alınma hiç.. şimdi seninkinin sevilcek bişiyi yokya o yüzdendir.. e orda sevilcek miniş miniş bişiy var.. hiç teyze yiğenini kıskanırmı çok ayıp.. senin ki doğuncada senden çıkmıcaklar...

inşallah canım benim.. hepimizin dileği bu..

evet canım bizde de var böyle bi uygulama.. aile hekimliği diyorlar ama.. eğer kaydolmazsan imkanların yararlanamıyorsun.

amanda kocaman olmuş ya kı.. çilekten şeftaliye terfi etmiş hadi bakalım.. kanamada gitmiş.. oh oh çok iyi..

kızlar göbek fazla kıllanırsa bebek erkek olur gibi şehir efsanelerine uyan var mı aranızda nedir göbüşlerin kıl tüy durumu

bnm ki amazon oldu walla

aynen benimkide öyle.. kocişimle yarışıyoruz.. bu gidişle ben geçicem onu :)

mervecim biraz canım sıkkın.. benim müdür emekli subay.. yaşıda 55e geldi..biraz canım sıkıyor.. az önce eşyalarımı topladım.. gitmek istiyorum ya.. burda durmak istemiyorum.. ama gidersem bütün haklarımdan vazgeçmiş olucam.. 10 senedir burdayım.. gidersem tazmınat falan alamam.. bilmiyorum ne yapacağımı..

kızlar biz eşimle nida ve dila isimlerine çok ısındık ama soyadımız selim uymuyo sanki

Bence süper şekercim, gayet güzel uyuyor soyadınızla. Ben isim ve karakter uyumuna inanıyorum, ehhem nacizane kendi adımı da bu sebeple pek bir severim hatta:))) Benim de bildiğim dilalar hakikaten çok güzel oluyorlar, nida da çığlık demek, adı nida olunca cazgır olmasın sakın senin bebiş:)))

yaa benim ordaki ince tüyler bile koccaman oldu anlamadım gitti inşallah hep kalmaz

kızlar göbek fazla kıllanırsa bebek erkek olur gibi şehir efsanelerine uyan var mı aranızda nedir göbüşlerin kıl tüy durumu

bnm ki amazon oldu walla

Valla şekerler bende bu PCO sayesinde ganiydi bu kıl tüy mevzuları, kaynadı arada:))) Benimkiler dökülmez de siz hiç üzülmeyin sizinkiler dökülecek.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

banane banane bende gelicem ankaraya

neyse bi daha ki kontrolde uğrarım o zaman sen müsait olduğun zaman özelden yaz iş yerinin adını falan mucx

Tamam şekercim atıyorum şimdi, ama yine de ankaraya gelsen tam süper şahane olurdu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…