gel walla ciicm atla gel bak evi kapamama 12 gün kaldı çık gel walla
bu arada ciddiyim
hafta sonugelsen off ne gezeriz ezgi he süper olur zaten senden ii elektrik aldım sesini duyunca daha bi sevdim
diğer kızlarda gelir wallahi bomba olur he
Benim bildiğim tetanoz şart değil. Artık ameliyathaneler çok steril ve modern. Daha çok kırsal kesimde aşı zorunlu diye duymuştum. benim arkadaşlarım da yaptırmadı.
kızlar göbek fazla kıllanırsa bebek erkek olur gibi şehir efsanelerine uyan var mı aranızda nedir göbüşlerin kıl tüy durumu
bnm ki amazon oldu walla
aaa evet doğru o muhabbeti bende duymuştum haklısın cnmBenim bildiğim tetanoz şart değil. Artık ameliyathaneler çok steril ve modern. Daha çok kırsal kesimde aşı zorunlu diye duymuştum. benim arkadaşlarım da yaptırmadı.
bakalım bende çok istiorum gelmeyi
bi konuşalım eşimle akşam
bu arada bu elektrikler sevgiler heep karşılıklı bilesinnnn
nasılsın bakalım ne var ne yok
ezgimmmmmmmmmmmmm almesin bacım ya ben kırsaldayım yazmışşşşş yerim ben seni yakaydirigubbakcemile3bende kırsaldayım zaten
ondan zorunlu demekki:):)
yaa benim ordaki ince tüyler bile koccaman oldu anlamadım gitti inşallah hep kalmaz
anaaaa kabızmısın cicim kayısı çıktı mis gibi alsana at ağzıza iki tane üstünede bol su iç merve senin yüzünden cır cır oldum demezsen neyimyaa çok fena güneşte 2 defa kaç saat tören yapıldı bayılacaktım artık. eve geldim kabızım sabah zaten saat çalmamış geç kaldım zor zar hazırlandım hava çok sıcak oyyyyyyyyyy
KIZ
ERKEK
Yaş OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K K E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K
Hamile kaldığın aya göre bak Merve. Yani 18 mart sat ama trasnferden sonra Nisan ayına gelmiş olmalı.
benim ki hem 35 hem 36 yaş olarak bakarsan Mart ve Erkek.
günaydın cnmmmm nasılsınnnnnn
sanırım demirbaşıyız topiğin hahahaha
ay sevgi yarın şu ucuza bulduğum doktora gidicem çok heycanlıyım
bide bu sabah ne oldu biliyomusun otobüs şoförü öküz gibi kullandı resmen dum dum titreyerek geldik bebeğim korkmuşmudur
canlarım dün dr gittim dr erkek dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum pzt gökmen beye gidicem bakalım o zaman daha belli olur ve sol tarafımdaki agrıya gelince bişey yok anaormal diyor bebek çok mutlu içerde şimdi yeri geniş geniş yüzüyor bu arada annem babam çok değişti kardeşiminde bebeği var en çok onunla ilğileniyorlar beni aramıyorlar bile buna çok kırılıyorum bende bayadır aramıyordum dün kandil diye aradım ama babam bebeğimi bile sormadı o kadar dalmışlarki diğerine ben umurlarımda değilim en son düşük tehlikemde bni görmüşlerdi 3. aya bile girmemeiştim şimdi 4 e giricem ama çok kırıldım((
SELAMMMMM:)))) Biz geldiiik, ama gidicez biraz kalıp teyzeler:)))
İyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... bebeğim şimdilik sağlıklı gözüküyor, inşallah da öyle gidecek, ben inanıyorum... Ve hepimiz için en güzelini diliyorum:)))
şahane anneler
burda şöyle bi durum var bilmiorum siz de de var mı
ana çocuk sağlığına kayıt yaptırıoruz mutlaka
her ay gerekli kan testlri aşıları onlar yapıor hatta siz unutuyorsunuz onlar eve gelip hatırlatıor
mesela 4.5. ayda tetenoz aşısı olacakmışım
doğumdan sonrada 1 yıl boyunca her ay bebeğin kilo boy vs..herşeyini takip ediorlar
kızlar şimdi kontrolden geldik bebişim çok iyiydi 4cm olmuş mahşallahgayet harekeliydi kanama sahamız duruyordu yerinde ama çok ufak dedi doktor zaten bende kanama yok çok ufak olduğu için sorun teşkil etmiyor doktorumuz. 28 hazirandada istanbula gidiceğiz orda bir doktor bulduk sorunlu hamilelikler uzmanı acıbadedemde TOLGA ERGİN 10 gün sonra orda yine görücem 2 li testimizizde orda yaptıracağız bakalım hayırlısı arkadaşlar :1hug:
kızlar göbek fazla kıllanırsa bebek erkek olur gibi şehir efsanelerine uyan var mı aranızda nedir göbüşlerin kıl tüy durumu
bnm ki amazon oldu walla
kızlar biz eşimle nida ve dila isimlerine çok ısındık ama soyadımız selim uymuyo sanki
yaa benim ordaki ince tüyler bile koccaman oldu anlamadım gitti inşallah hep kalmaz
bnm ki amazon oldu walla
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile
banane banane bende gelicem ankaraya
neyse bi daha ki kontrolde uğrarım o zaman sen müsait olduğun zaman özelden yaz iş yerinin adını falan mucx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?