mervecim biraz canım sıkkın.. benim müdür emekli subay.. yaşıda 55e geldi..biraz canım sıkıyor.. az önce eşyalarımı topladım.. gitmek istiyorum ya.. burda durmak istemiyorum.. ama gidersem bütün haklarımdan vazgeçmiş olucam.. 10 senedir burdayım.. gidersem tazmınat falan alamam.. bilmiyorum ne yapacağımı..
mervecim biraz canım sıkkın.. benim müdür emekli subay.. yaşıda 55e geldi..biraz canım sıkıyor.. az önce eşyalarımı topladım.. gitmek istiyorum ya.. burda durmak istemiyorum.. ama gidersem bütün haklarımdan vazgeçmiş olucam.. 10 senedir burdayım.. gidersem tazmınat falan alamam.. bilmiyorum ne yapacağımı..
Bence süper şekercim, gayet güzel uyuyor soyadınızla. Ben isim ve karakter uyumuna inanıyorum, ehhem nacizane kendi adımı da bu sebeple pek bir severim hatta:))) Benim de bildiğim dilalar hakikaten çok güzel oluyorlar, nida da çığlık demek, adı nida olunca cazgır olmasın sakın senin bebiş:)))
Tamam şekercim atıyorum şimdi, ama yine de ankaraya gelsen tam süper şahane olurdu:)))
ya arkadaşlar bişey sorucam size benim göbeğimde kasığımda değilde böyle garip bir acı oluyo bazen sanki bir yere vurmuşumda etim acıyo gibi. bu normalmi sizce? amma sorunluyum bende ya :) ama siz benden öndesiniz daha tecrübelisiniz doktora gitmeye dahada çok var napsam acaba arayıp sorsammı?
sanada merhaba sorunlu kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hemen gir sor sorunu çık dimi seni seniiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile
cnm bunlar çok normal rahmin genişlediği için bu durumu yaşıyorsun zaman zaman olucak hep hamileliğin boyunca devam edicek
ben hep derim içeride inşaat var kendine temel kazıyo bebiş
merhaba
bende mikroenjeksiyon yaptırdım.
transferden sonraki 10.gün bthcg 170, 12 gün 310 çıkı , buna göre hamileyim ama bazı topiklerde kimyasal gebelikten bahsediyor. 2 gün ara ile yapılan bthcglerin iki kat olması gerekiyormuş.dr. ile görüştüm ayın 24 ünde ultrasona çağırdı ama ben merakmdan çatlayacağım. benimle düşünceleriizi paylaşmanızı rica edeceğim.
merhaba
bende mikroenjeksiyon yaptırdım.
transferden sonraki 10.gün bthcg 170, 12 gün 310 çıkı , buna göre hamileyim ama bazı topiklerde kimyasal gebelikten bahsediyor. 2 gün ara ile yapılan bthcglerin iki kat olması gerekiyormuş.dr. ile görüştüm ayın 24 ünde ultrasona çağırdı ama ben merakmdan çatlayacağım. benimle düşünceleriizi paylaşmanızı rica edeceğim.
ya öle oluyo galiba ama siz birbirinizi çok iyi tanımışsınız o kadar tatlı sohbet ediyosunuzki çok önemli bir soru takılmadıkça aklıma sohbetinizi bozmak istemiyorum yoksa sürekli okuyorum topiğinizi. sağol canım cvp verdiğin için
saçmalama biz herkesle aynı durumdayız sen kaynaşmadıkça olmaz böle soru sorup kaçmak
öncelikle bnm adım merve diğerlerinin kide aşağıda senin adın ne bölece ilk gerçek kaynaşmamız olsun ne dersin fıstık :)
gelbebek = ezgi
bee009=sevgi
haymatlos=bilge
papatya03=şule
pelly=pelin
pretty=özlem
ç&d= çiğdem
suens=Sunay
sebo=şebnem
qualıty=funda
xtatlıkız=zehra
kaymaklım=nagihan
angel80=nalan
ya öle oluyo galiba ama siz birbirinizi çok iyi tanımışsınız o kadar tatlı sohbet ediyosunuzki çok önemli bir soru takılmadıkça aklıma sohbetinizi bozmak istemiyorum yoksa sürekli okuyorum topiğinizi. sağol canım cvp verdiğin için
korktummm sondaki fıstığı görmesem ekranını kapatıp kaçacaktım korkudan :)
adım mine mervecim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?