2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

aaaaaaaa bak ben bunu ilk defa duyuyorum benimki nasıldı acaba

walla minecim nolcak halimiz bilmiyorum 3 yudum su içinde kızın4 yudum su içince oğlun olcak deseler onada meyl edicez

eee seninde kız olabilir yani ama dikkatimi çekti cnm ya senin ticker maci bebğin şapkası mavi gönlünde erkek yatıyo galiba

bak sevgicim ağlamak içinden geliyosa gir tuvalete ağla rahatla sakın kendini sıkma nolur canına yazık ya insanın böle defolup gidesi geldiğinde gidememesi çok kötü

bak beni düşün bebeğimi daha ii şartlarda yetiştirmek için şehir değiştiriyorum

sen sıkma kendini

noluyo peki olmadık iş mi istiyo yoksa kişisel mi sataşıyo

sevgi seni o kadar iyi anlıyorumki bende evlenmeden önce çalışıyodum masraf çok susayım diye diye kendime bir sürü hastalık edindim evlendikten sonra 1 ay dayanabildim eşimle konuştuk bi şekilde hallederiz ordan burdan kısarız dedik gözümüzü kararttık ayrıldım işten. çok sıkıntı çektik bir yıl ama sonunda rahatladık en azından huzurum vardı ama bebek olayı ayrı tabi kısacak yer bulmakta masraflar çok Allah yardımcın olsun arkadaşım

canım gönlümde yatan değilde rüyalarıma ve sevdiklerimin rüyasına giren ve benim içime doğan erkek yoksa hiç önemli değil cinsiyet. sağlıkla gelsin yeter bana. benim düşen bebeğimin cinsiyeti kızdı kromozom testi yaptırmıştık ordan biliyorum. sanki bu erkek gibi hissediyoruz hepimiz. aslında benim erkek doğurmamda şart gibi bişey eşim ailesinin soyadını taşıyan tek erkek tüm sülale gözümüzün içine bakıyo bizde böyle sorunlu çıktık :) ama eşimin çok taktığı yok kız olsun erkek olsun farketmez diyor.

aynen öle mine ya bebek olayı çok farklı insan kendinden kısıyorda bebeğinde kısamıyor babam hep der dünyadaki en zor şey çocuğun bişey istediği zaman alamamak

e senden kendinden bahsetsene biraz napıosun ne ediyosun

bak ben istanbulda oturuyorum abimin arkadaşı avukat oylanmak için onun yanındayım dava dosyası hazırlıyorum bidebi çocuk var yanımda ofis boy gibi bu yani işim şimdilik normalde branşım mali işler trakya üni işletme mezunuyum

yumurtalık kanseriyim ayrıca yanlış ameliyat sebebiyle apar topar tüp bebek yaptırdık şimdiki vaziyet belli zaten

benimde eşim 3 kızdan sonra tek erkek ama aynı soyadı taşıyan erkek bebişler var allah şükür ama yinede heö o sebepten hemde benim hastalığımı yaşar korkusuyla bende erkek istiyorum ama sağlıklı olsunda en önemlisi o tabi

verdiğiniz bilgiler için tşk ederim.
1 haziranda yumurtalar toplandı 4 haziranda transfer oldu yani daha dr gitmedim ayın 24 ünde dr um çağırdı

aaa şimdi sen söleyince tanıdım seni aralık annelerinde sirius06 vardı onunla msnde filanda konuşuyoduk ben çok ümitsizdim tedaviye başlama konusunda o seni örnek göstermişti bana o bile pes etmemiş sen ediyosun diye. nerden nereye :)

canım biz 5 yıllık evliyiz ben evlendikten sonra ayrıldım işten ismini bile anmak istemediğim bir bankanın help deskliğini yapıyodum teknik masada ayrıldığıma ilk başlarda maddi zorluk çekmemize rağmen hiç pişman olmadım. ben ev için yaratılmışım galiba sabah kalk eşini yolla evi tıparla yemek yap pcde takıl hayat benim için bu.:) ama huzurluyum ya bana yetiyor şükür. bende pko var ilk denememizdede pozitif almıştık ama 6 haftalıkken kaybetmiştim eğer hala yaşasaydı ağustos 25 te doğum vardı düşündükçe içim yanmıyo değil hala ama kardeşini yolladı meleğim sağolsun kardeşide keçi çıktı beni brakmadı o da sağolsun :) ankaradayız biz eryamanda oturuyoruz biraz şehrin dışı ama site hayatı çok rahatız burda. şimdilik aklıma gelen bunlar kaydirigubbakcemile3

verdiğiniz bilgiler için tşk ederim.
1 haziranda yumurtalar toplandı 4 haziranda transfer oldu yani daha dr gitmedim ayın 24 ünde dr um çağırdı

ay sinir oluyorum ilk muayeneye pozitif çıktıktan 2 hafta sonra falan çağırıyorlarya

hemen bi baksalar ölürler sanki allahtan benim normal doktorum gel hemen bakalım dedi

aaa bak ne güzel dolaylı yoldan sana yüreklendirmişim

kısmet işte ya rabbim almış birini yanına diğerini göndermiş sen sıkma canını nolur bak yeni bebeğin geldi MİNİK KEÇİ olsun onun adı bu arada msn mi yaziim özelden ekle cnm istersen

niye meraktan çatlağımı anladın umarım :1closedeyes:
artış tam iki kat olmayıp, dr net bir şey söylemeyip 24 ünde gel deyince...

tamam canım ekliyim sevinirim. eğer erkek olursa isim belli UMUT olacak kız olursada ELA

tamam canım ekliyim sevinirim. eğer erkek olursa isim belli UMUT olacak kız olursada ELA

bazen hastane soyasım bir de doktor rehin alasım geliyo benim :) özledikçe merak ettikçe baktıracaksın ultrasona :)

ya sorma al benden de o kadar benim de ev tipi usg alasım gelio bak bak dur istediğin zaman

eşime diyorum arada bizim telaşlarımızı

bu el usgsinin satışına başla diye hahahah

aaaaaaaaa tabiki hayır sevgicim ben asla yiğenimi kastetmedim hiç kıskanırmıyım benim ailemle daha değişik sorunlar var onların üzerine bu geldi boşver sen ama ben teyze olarak yiğenimi çok seviyorum ve kıskanıcak bir cmle kurduğumu sanmıyorum acaba sanamı öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…