2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

benim bebişlerimin ismine bakın teyeleri

kız hep hayal ettim: ELYA - AFRA-NıL TALYA -EFLıN
ERKEK OLURSA: MUSTAFA ATA ÇıFT ıSıM
NASIL TEYZELERı KIZ ıSıMLERıNı HEP DÜŞÜNMÜŞTÜK DR ERKEK DEDı

bana da öle geldi walla :)) sen bütün ilgi onda deni arayan yok deyince kıskançlık değilde imrenme diyelim biz ona

e o zaman kız isimlerinden çalabiliriz

afra ve talya yı bende beğeniyorum ama millete beğendiremedik sanki onlara neyse

ELA yı hemşireler koydu eğer kız olursa bende söz verdim. erkek olursa UMUT hep bir umut bekledik haftalarca kalp atışını hep umut ettik o yüzden.

minecim sen bugün dolu dolu 2 aylık olmuşsun maaşallah ne güzel

mervecim öle diyemiyorum işte 8 gün geriden gidiyoruz aslında normalde 8 haftalık olması lazım ama çarşamba ultrasonda 6+3 göründü bugün ultrasona göre 6+5 yani ama hiçççççççç önemli değil ben bir keçi annesiyim zıplaya zıplaya yetişir o gününe

ayyyyyyyyyyyyyy cnm ya seni üzmek istemezdim umarım üzülmedin ben unuttum bi an öle olduğunu ama dedğin gibi MİNİK KEÇİ yapıcak bu işi

e peki gıdana dikkat ediyomusun

ELA yı hemşireler koydu eğer kız olursa bende söz verdim. erkek olursa UMUT hep bir umut bekledik haftalarca kalp atışını hep umut ettik o yüzden.

umutta elada güzel isimler....bizde bu kadar bekledik diye naz mı koysak dedik :))))

ya bi an içime doğdu bide ikiz olumuş senin bu keçi varya topiğin bombası olurdun mine

2 sayfa halay çekerdik senin için herhalde :teytey:

ayyyyyyyyyyyyyy cnm ya seni üzmek istemezdim umarım üzülmedin ben unuttum bi an öle olduğunu ama dedğin gibi MİNİK KEÇİ yapıcak bu işi

e peki gıdana dikkat ediyomusun

yok canım benim üzmek ne demek üzülmüyorum diyorum ya hiç takılmıyorum o konuya bu aşamaya geldik ya gerisi gelecek pozitif düşünceyle buralara geldik pozitif düşünmeye devam.

ya aslında bende terslik oluyo ilkindede böle olmuştum benim iştahım kapanıyo ve hiç bişey yiyesim gelmiyo mide bulantısıda yok şimdilik olursa naparım bilmiyorum. her sabah kalkınca diyorumki şöle güzel bi kahvaltı yapayım yumurta süt domates falan ama 2 dk sonra bi bakıyorum elimde bir kırikırak öğlenleride akşamdan kalan yemeği yiyorum genelde. yeşillik yemeye süt içmeye yoğurt yemeye çalışıyorum meyve çok sevmiyorum ama karpuz iyi geliyo bi tek.

hahaha delii ne halayı ülke genelinde bayram ilan ederdim valla :) ama olmaz herhalde bir kalp atışı vardı mümkünmü öle bişey dersin

tek embriyomu koymuşardı eğer öleyse değil

tek kondu canım ama ilk başlarda doktorlarda şüphelenmişti biliyomusun acaba kendi içinde bölündüde 2 tane varda baskılıyomu diye.

mervecim öpüyorum seni ben kaçtım biraz uzanayım eşim pc başında görmesin beni fazlasıyla pimpirikliyiz ee buldumcuk olduk nede olsa :) kendine ve bebişine iyi bak

öptüm tatlım bende ii dinlenmeler

slm bende geldim 8 haftalık hamileyim 3. denemem dondurulmuş embriyo teki tuttu. ilk denememde tutmuştu ama 17. haftada erken doğum oldu,2 denemem başarısızdı,3. çok şükür tuttu inş. kucağımıza almayıda nasip eder Rabbim...

amin
benim daha net belli değil bthcg 10 gün 172 13. gün 310 çıktı ayın 24 ünde ultrasonda kese gözükmesi gerekiyormuş
beklemedeyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…