ben mikronjeksiyon yaptırdım . son adet tarihimde 19 mayıs ama embriyo transferi 4 haziranda oldubildiğim kadarıyla gözükmez canım. bir hafta sonra gözükür ancak senin son adet tarihi ne
ya bende bunu anlamıyorum bu kadar zaman bekliyoruz 2 hafta 3 hafta sonraya gün vermenin ne alemi var bi bak içimiz rahatlasın ondan sonra istersen 1 ay sonra çağır dimi ama
benim bebişlerimin ismine bakın teyeleri
kız hep hayal ettim: ELYA - AFRA-NİL TALYA -EFLİN
ERKEK OLURSA: MUSTAFA ATA ÇİFT İSİM
NASIL TEYZELERİ KIZ İSİMLERİNİ HEP DÜŞÜNMÜŞTÜK DR ERKEK DEDİ
bana da öle geldi walla :)) sen bütün ilgi onda deni arayan yok deyince kıskançlık değilde imrenme diyelim biz onaaaaaaaaaa tabiki hayır sevgicim ben asla yiğenimi kastetmedim hiç kıskanırmıyım benim ailemle daha değişik sorunlar var onların üzerine bu geldi boşver sen ama ben teyze olarak yiğenimi çok seviyorum ve kıskanıcak bir cmle kurduğumu sanmıyorum acaba sanamı öyle geldi
benim bebişlerimin ismine bakın teyeleri
kız hep hayal ettim: ELYA - AFRA-NİL TALYA -EFLİN
ERKEK OLURSA: MUSTAFA ATA ÇİFT İSİM
NASIL TEYZELERİ KIZ İSİMLERİNİ HEP DÜŞÜNMÜŞTÜK DR ERKEK DEDİ
çok güzel bence mustafa ata sağlıcakla gelsin annesine
minecim sen bugün dolu dolu 2 aylık olmuşsun maaşallah ne güzel
mervecim öle diyemiyorum işte 8 gün geriden gidiyoruz aslındanormalde 8 haftalık olması lazım ama çarşamba ultrasonda 6+3 göründü bugün ultrasona göre 6+5 yani ama hiçççççççç önemli değil ben bir keçi annesiyim zıplaya zıplaya yetişir o gününe
ELA yı hemşireler koydu eğer kız olursa bende söz verdim. erkek olursa UMUT hep bir umut bekledik haftalarca kalp atışını hep umut ettik o yüzden.
ayyyyyyyyyyyyyy cnm ya seni üzmek istemezdim umarım üzülmedin ben unuttum bi an öle olduğunu ama dedğin gibi MİNİK KEÇİ yapıcak bu işi
e peki gıdana dikkat ediyomusun
umutta elada güzel isimler....bizde bu kadar bekledik diye naz mı koysak dedik :))))
ya bi an içime doğdu bide ikiz olumuş senin bu keçi varya topiğin bombası olurdun mine
2 sayfa halay çekerdik senin için herhalde :teytey:
hahaha delii ne halayı ülke genelinde bayram ilan ederdim valla :) ama olmaz herhalde bir kalp atışı vardı mümkünmü öle bişey dersin
bana da öle geldi walla :)) sen bütün ilgi onda deni arayan yok deyince kıskançlık değilde imrenme diyelim biz ona
e o zaman kız isimlerinden çalabiliriz
afra ve talya yı bende beğeniyorum ama millete beğendiremedik sanki onlara neyse[/Q
neyseee ben diğer konuyu kapatıyorum isimlere gelince tabi çalabilirsiniz :)))ben hep kız diyorumya aklımda birsürü kız ismi var yazarım size
tek embriyomu koymuşardı eğer öleyse değil
tek kondu canım ama ilk başlarda doktorlarda şüphelenmişti biliyomusun acaba kendi içinde bölündüde 2 tane varda baskılıyomu diye.
mervecim öpüyorum seni ben kaçtım biraz uzanayım eşim pc başında görmesin beni fazlasıyla pimpirikliyiz ee buldumcuk olduk nede olsa :) kendine ve bebişine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?