slm bende geldim 8 haftalık hamileyim 3. denemem dondurulmuş embriyo teki tuttu. ilk denememde tutmuştu ama 17. haftada erken doğum oldu,2 denemem başarısızdı,3. çok şükür tuttu inş. kucağımıza almayıda nasip eder Rabbim...
amin
benim daha net belli değil bthcg 10 gün 172 13. gün 310 çıktı ayın 24 ünde ultrasonda kese gözükmesi gerekiyormuş
beklemedeyim yani
2 den fazla embriyo transferi yasaklandı burda malesef sen şanslısın.bana 2 tane trasfer yaptılar 12. gün değerim 504 tü biraz yüksek ikiz sandık biz ama tek.senin değerinde bence çok güzel sakın moralini bozupta bebişleri üzme.bnm ilk tutan bebekte değerim 12. gün 280 falandı oda tekti.snn ikiz olma ihtimalide çok yüksek 4 tane transfer olmuş değerinde güzel bence sabret az kalmış pozitifi yaşadınya çok şükür kalp atışınıda duyarsın inş...
sanırım tek veya ikizlikde ultrasonda belli oluyor çıkan bthcg sonucunda değil. çünkü bir çok topik okudum kimisi yüksek tek, kimisi düşük gibi ama ikiz
ben tek veya ikiz farketmez sağlıklı olsunda .
yeterki olsun anlayacağın
kimyasal gebelik olmasından korkuyorum
adet olacakmışım gibi sancılarım bu normalmi emin değilim göğüslerimde de hiç ağrı hissetmiyorum
anlayacağın meraktan çatlamak üzereyim
kimyasal gebelikte sanırım en yüksek değer 20 lerde oluyo snn öle bi ihtimal yok cnm öle şeyler düşünme bence.evet tek yada ikiz kan değerinde pek belli olmuyor. adet ağrılarına gelince ben hala öyleyim kasıklarım çatlıycak nerdeyse.bide göğüslerim çok ağrıyor ama hiç belli olmaz bnm ilkinde oda yoktuki ama bebek vardı.yani belirtiler birbirini tutmuyor...
mervecim dila benim de favori isimlerimdendir
koyalım fısıtığım kızlarımız olursa
ne güzel işte kardeş kardeş olurlar
başka var mı senin aklında
zeynep ela dila elif ceylin
eymen efe erkek için
bacım sevginin de dediği gibi totiş açıkta kalmış :))))GÜNAYDIN TOPİİİİİK:)))) a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Merve, demin buradaydın canımın içi, nereye kayboldun yahu:)
Kızlaar, gece rüya gördüm (Hayır olsun).. Bir kadın var başımda, kocam da yanımda... Ben doğuruyomuyum ne, erkek erkek bak dediler bana:)))))
Bi de bu rüyadan önce, başka bi rüya gördüm... evde fayanslı bir yerde yürürken, üzerimde de elbise var, bir anda o fayansların üzerine kanamam boşalıyo... Aklım çıkıyo tabi, nasıl bağırıyorum anlatamam... Doktoru arıyorum, açmıyor telini.. deli gibi yaw ben daha yeni doktordan geldiim, çok iyiydi, bu kanamada ne simdi, bebeğim gidiyooooo diye tepine tepine ağlıyorum((((
gerildim tabi(( Bu ne demek yaaa
günaydın herkese...
fundacım bizim oradalarda böyle rüya görenlere popon açıkta kalmış derler. :) şaka şaka.. canım tamamen bilinç altı ya.. zaten rüyada kan görünce rüya bozulur.. boşver hiç düşünme bile.. napıyosun bakiim sen.. bebiş nasıl..
günaydın bayanlar bu topikten bana davet geldi katılmaktan çok memnun olurum bende tüp bebek ile hamiş kaldım tek emriyo ile bebeğim şimdilik çok iyi umarım hepimiz bebişlerimizi sapasalim kucağımıza alırız..
gizemli83 verdiğin moral için çok teşekkür
içimi rahatlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?