2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

24 yaşındayım 19 mart son adet tarihim 24 aralık tahmini doğumum olacak çarşamba günü iki teste gittim bir sorun çıkmadı ulturasonda. kan testimi de pazartesi alacağım. ya ben çok iştahsızım bireş yemek istemiyor canım akşama kadar hemen hemen aç geziyorum ne yapmam lazım 1 kilo vermişim

zeyneppppppppppppppp huhu cvp versene cnm öbür tarafta yazdım görmedin sanırım(((((((((((

canım sen nasılsın asıl nasıl oldun bakalım

balım ya bende bana cvp vermiycen sandım ben yatıyorm d.r 4.ayın sonuna
kadar yatmaya devam dedi hala düşük tehlikem var o yüzden fazla giremiyorm sıkıldım yatmaktan bebegim için dayancam artık napıyım pazartesi gene d.r gidiyorm kan toplantısı vardı hala duruyormuş yaa offf bitmedi gitti çok şükür....... sen nasılsın cnm bebegin nasıl ?

:) Günaydın tatlım:9 Napalım biz, mutlu mutlu dolaşıyoruz... bebeğimle uzun bir buluşma yapım ya, hala onun gazı devam ediyor:))))) Resminde de çok güzel çıkmış sıpam, bakıp bakıp seviyorum onu teyzesi.. Siz napıyorsunuz?? Şu aptal patronlarına takma tamam mı... Sabırlı ol, vurdum duymaz ol... Bu dönemde sana çok iş yüklemeye falan kalkarlarsa, işini hafifletmelerni isteme hakkın var kanunen... Sakın delilik etme, Bilge çok doğru yazmış, orada senin bebeğinin parası var.. tamam mı talım:)

Hoşgeldin Boncuk:))) Allah hepimizin bebeşini bizlere bağışlasın...

canım ben de iyi olmya çalışıyorum benim bir defa kahve lekem geldi onun dışında belden ameliyatlıyım ya çok ağrım oluyor mide bulantım çok, bir de kabızım yani çok iyi değilim ama halime şükür. ikili testi de haftaya yaptırmayı düşünüyoruz ama bakalım 1 hafta 10 için de yaptırcaz inşallah. iyi çıkarsa 3lü falan yaptırmıyacağım galiba

geçmiş olsun cnm kendine ve bebegine iyi bak ben ikili testimi yaptırdım benim d.r istemiştim toplm 14 tane testti çok şükür hepsi süper çıkmış bende üçlü testi yaptırmıycam allah izin verirse d.r konuştum pazartesi gel bir bakıyım bebegin nasıl dedi pazartesi gidicem allah izin verise

canım snein 2li test yapılmış olamaz 11-14 haftaları arasında yapılır yoksa doğru olmaz ki sen henüz 10. haftadasın canım

test sonuçları benim hastaneden pazartesi konuşcam d.r ama yaptı yaa yapalım tmm dedi bana tel actı sonuçlar güzel ayşe hanım bir sorun yok dedi benim bildigim kadarıyla yapıldı çünkü o gün konuşmuştuk dur bakalım pazartesi bakarım sonuçlara çünkü test sonuçlarını o gün alcam dr. şimdi sonuçlar

hoşgeldin tatlım.. hayırlı olsun gebeliğin...

yerim ben onun tatlışlığını.. maşallah de çocuğa ya.. iş konusunu bilmiyorum ya.. dayanabildiğim kadar dayanmaya karar verdim.. onu da Allaha havale ettim.. bakalım hayırlısı...

zeynepcim aradım d.r dayanamadım sen haklıymışsın ben yannış anlamışım dr. dedi 12. haftanda yapcaz dedi of yaa bende ikili testimi temiz die sevinmiştim inş bir sorun çıkmaz ((((

cnm sıcaklarla alakalı muhtemelen ya benimde canım pek bişey istemiyor almaya alıyorum ama yemiyorum kahvaltı yapamıyorum bile bazen ....ama bu huyumuza dikkat etmemiz lazım yemek lazım bişiler cicim ekliyorum listeye hemen
ya bu gebelik cetvelini nasıl yapıyorsunuz uğraştım ama bir türlü beceremedim yahu:))
cnm ben sana yapiim ekle olur mu birazdan link atarım biraz dinleniim doktordan geldim az önce
slm kızlar gizemli nasılsın cnm ?

ii fıstığım sen nasılsın o kan birikmesinden korkma bebiş kurutur onu sıkma canını
yat dinlen bol bol

cnm hoş geldin evet yatıyorm bol bol zaten başka bir şey yaptıgımda yok pazartesiyi bekliyorm inş güzel haberler alırım birazda korkuyorm acıkcası((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…