slm kızlar gizemli nasılsın cnm ?
canım sen nasılsın asıl nasıl oldun bakalım
günaydın herkese...
fundacım bizim oradalarda böyle rüya görenlere popon açıkta kalmış derler. :) şaka şaka.. canım tamamen bilinç altı ya.. zaten rüyada kan görünce rüya bozulur.. boşver hiç düşünme bile.. napıyosun bakiim sen.. bebiş nasıl..
günaydın bayanlar bu topikten bana davet geldi katılmaktan çok memnun olurum bende tüp bebek ile hamiş kaldım tek emriyo ile bebeğim şimdilik çok iyi umarım hepimiz bebişlerimizi sapasalim kucağımıza alırız..
balım ya bende bana cvp vermiycen sandımben yatıyorm d.r 4.ayın sonuna
kadar yatmaya devam dedi hala düşük tehlikem var o yüzden fazla giremiyorm sıkıldım yatmaktan bebegim için dayancam artık napıyım pazartesi gene d.r gidiyorm kan toplantısı vardı hala duruyormuş yaa offf bitmedi gitti çok şükür....... sen nasılsın cnm bebegin nasıl ?
canım ben de iyi olmya çalışıyorum benim bir defa kahve lekem geldi onun dışında belden ameliyatlıyım ya çok ağrım oluyor mide bulantım çok, bir de kabızım yani çok iyi değilim ama halime şükür. ikili testi de haftaya yaptırmayı düşünüyoruz ama bakalım 1 hafta 10 için de yaptırcaz inşallah. iyi çıkarsa 3lü falan yaptırmıyacağım galiba
geçmiş olsun cnm kendine ve bebegine iyi bak ben ikili testimi yaptırdım benim d.r istemiştim toplm 14 tane testti çok şükür hepsi süper çıkmış bende üçlü testi yaptırmıycam allah izin verirse d.r konuştum pazartesi gel bir bakıyım bebegin nasıl dedi pazartesi gidicem allah izin verise
günaydın bayanlar bu topikten bana davet geldi katılmaktan çok memnun olurum bende tüp bebek ile hamiş kaldım tek emriyo ile bebeğim şimdilik çok iyi umarım hepimiz bebişlerimizi sapasalim kucağımıza alırız..
:) Günaydın tatlım:9 Napalım biz, mutlu mutlu dolaşıyoruz... bebeğimle uzun bir buluşma yapım ya, hala onun gazı devam ediyor:))))) Resminde de çok güzel çıkmış sıpam, bakıp bakıp seviyorum onu teyzesi.. Siz napıyorsunuz?? Şu aptal patronlarına takma tamam mı... Sabırlı ol, vurdum duymaz ol... Bu dönemde sana çok iş yüklemeye falan kalkarlarsa, işini hafifletmelerni isteme hakkın var kanunen... Sakın delilik etme, Bilge çok doğru yazmış, orada senin bebeğinin parası var.. tamam mı talım:)
cnm sıcaklarla alakalı muhtemelen ya benimde canım pek bişey istemiyor almaya alıyorum ama yemiyorum kahvaltı yapamıyorum bile bazen ....ama bu huyumuza dikkat etmemiz lazım yemek lazım bişiler cicim ekliyorum listeye hemen24 yaşındayım 19 mart son adet tarihim 24 aralık tahmini doğumum olacak çarşamba günü iki teste gittim bir sorun çıkmadı ulturasonda. kan testimi de pazartesi alacağım. ya ben çok iştahsızım bireş yemek istemiyor canım akşama kadar hemen hemen aç geziyorum ne yapmam lazım 1 kilo vermişim
cnm ben sana yapiim ekle olur mu birazdan link atarım biraz dinleniim doktordan geldim az önceya bu gebelik cetvelini nasıl yapıyorsunuz uğraştım ama bir türlü beceremedim yahu:))
slm kızlar gizemli nasılsın cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?