Kız hamişken ne orucu, fitreni ver geç tatlım.. Bebek senin yediklerine bakıyo yahufıstıklar oruç tutucakmıyız dedim kimse cvp yazmadı
Ya inanmıyorum... 49Tl fiyatı var ve indirimli reyonda... Bu M&S kafayı yemiş pelin.. demekki standardı yok bu mağazanın...Neyse, çok ama çok teşekkür ederim tatlım, ilgilendin eksik olma..Evet canım 7'li takımlar ve 59 TL. Özellikle 'bu bölümdeki ürünler indirimli değildir' diye yazmışlar. Az önce İStinye Park'taydım. Aynı durum.
%40 indirimli olanlar 5'li snoopyler, gene 5'li renkli, desenli bodyler.
Palladium'da sorduğumda gri puanlı kalmadı dediler. Fazla da ilgilenmediler zaten, bayağı kızdım orada.
Dediğin gibi de hep pembesi var. Mavili de az kalmış.
yesinler senin o fenerlini:))) ve göbişini:))
iyi etmişsin merveee, sil gelmeyenleri:)))ya walla pelin millet kolay zannediyo o listeyi yapmayı hiç girmeyen 4 taneyi sildim zaten belki fark etmişsiniz dir
bu şekilde devam
pelin ezgi gelecek bak iste buluşalım hep birlikte
bende neden var bil
cips kuruyemiş
bilmem ne yersen tuzlu tuzlu
davul gibi olursun
hatamıda biliyorum ama
şu çor boğazım dursa
cnm doktorunla görüşsene arayıp önemli bi mevzu bu ayrıca ilk kayıt yaparken bu gibi bilgileri alıp takip yapması lazım doktorunun o biliyodur bence ama sor yani bi insan oda sonuçta
he he ben yine öndeyim sanırım .. uzun pve micro fare protokol ve 375 ünite ile başladım:)aynen benim de hatta 300lük kullandım ben ve ben de baya kilo aldım tedavide
dur yazıcam şimdi:)fundaaaaaaaaaaaaammmmm
noldu sonuçlarrr
cevabın için çok teşekkür ederim canım peki kasık ağrın olmuşmuydu bende bugun varda bıraz benım tüp bebek
KIZLAARR gelelim benim ikili sonuçlarıma:))))))
ÇOK ŞÜKÜR kii, doktorum şimdilik sınıfı geçtin dedi:)) Risk aralığım kabul edilebilir değerler arasında çıktımaşallah bebişime... 16. hafta detaylı ulltrasonografi sonrasında yenden bir risk değerlendirmesi yapacağız, o zamana kadar keyfini çıkar dedi:))) Amniyo yapılacak mı dedim, değerlerin beklediğimden de çok iyi çıktı, 16 hafta işlemlerine göre karar vereceğim dedi...
ıçim rahatladı, çok şükür... Darısı hepinize inşallah arkadaşlar.
Masallah zencime;-)) Zaten cocugun ense kalingi varla yok arasi neden stress yaptin ki;-)) Tosun gibi dogacak hepsi ins;-))
Pelly;-)) masallah nazar degmesin cok seker gozukuyorsunuz ana-ogul;-)) Ben de aliracagim anneme o takimdan cok begendim. Hem de cok fanatik olanlarindan degil, cok kibar. Biz ikimizde f.bahceli oldugumuz halde babamiz hic fanatik degil. Ben de buraya yerlesince uzaklastim iyicene o stressten;-)) Hatta babam cok ozeniyormus torununa taraftar zibini falan giydirmek ailede herkes fanatik;-)) Esim hayatta olmaz cocuga boyle seyler empoze ettirmem dedi. Ayy sanki baska bir takimin kiyafetini giydirtcekler. Ama iste fanatikligi hic sevmiyor. Sizin aldiginiz sade ve guzel herhalde buna ses cikarmaz;-)) Bizimkilerin de gonlu olur hem...
pelly sende ne kadar talısın ya bebişinin kıyafetleri de daha şirin ayrıca inşalah yüzündeki o gülücük hep devam eder
Sağol Patly :) Ben görür görmez bayıldım o takıma, anneannesi hemen alıyorum dedi :) Hem kız hem erkek için uygun ve gerçekten çok sade ve kaliteli. Hele o şapkası var ya, hemen doğsa da taksam oğluma... Bebeklerin kendileri de cicileri de ayrı şeker valla.
Elbette aklına güzel şeyler getir tatlım... Hepsi sağlıklı olacak bu bebeklerin, bak gör:))))Funda'cım test sonuçlarına çok sevindim. Bak gördün mü, yaşla çok alakası yok bu işin :)
Benim içim rahat ama bazen hormon değerimin yüksek çıktığı aklıma geliyor, içime bir kurt düşüyor ya neyse. Aklıma güzel şeyler getireyim ben :)
:)) Aslına bakarsan stres yapmadım Patlycim, ama insan ne de olsa biraz ürperiyor...Ben kendimi amniyoya hazırlamıştım:)) Bu sonuç benim için sürpriz oldu:)))))))Masallah zencime;-)) Zaten cocugun ense kalingi varla yok arasi neden stress yaptin ki;-)) Tosun gibi dogacak hepsi ins;-))
Pelly;-)) masallah nazar degmesin cok seker gozukuyorsunuz ana-ogul;-)) Ben de aliracagim anneme o takimdan cok begendim. Hem de cok fanatik olanlarindan degil, cok kibar. Biz ikimizde f.bahceli oldugumuz halde babamiz hic fanatik degil. Ben de buraya yerlesince uzaklastim iyicene o stressten;-)) Hatta babam cok ozeniyormus torununa taraftar zibini falan giydirmek ailede herkes fanatik;-)) Esim hayatta olmaz cocuga boyle seyler empoze ettirmem dedi. Ayy sanki baska bir takimin kiyafetini giydirtcekler. Ama iste fanatikligi hic sevmiyor. Sizin aldiginiz sade ve guzel herhalde buna ses cikarmaz;-)) Bizimkilerin de gonlu olur hem...
Gualty gözün aydı n öncelikle.Verdiğin bilgi için sağol benim eşim 0 negatif ben A-+ olduğum için uyuşmazlık var.ama burada önemli olan annenin negatif olması sanırım araştırdım o zaman daha sorun oluyo yanlış bilmiyorumdur inşallah ama yinede can sıkıcı bi durum dikkat etmek lazım dediğin gibi
KIZLAARR gelelim benim ikili sonuçlarıma:))))))
ÇOK ŞÜKÜR kii, doktorum şimdilik sınıfı geçtin dedi:)) Risk aralığım kabul edilebilir değerler arasında çıktımaşallah bebişime... 16. hafta detaylı ulltrasonografi sonrasında yenden bir risk değerlendirmesi yapacağız, o zamana kadar keyfini çıkar dedi:))) Amniyo yapılacak mı dedim, değerlerin beklediğimden de çok iyi çıktı, 16 hafta işlemlerine göre karar vereceğim dedi...
İçim rahatladı, çok şükür... Darısı hepinize inşallah arkadaşlar.
EZGİİİİİMMMM Napıyorsun tatlım:))))
canımmmmmmm gözümüz aydııınnnn
benim kibar kızımın enseside inceydi zaten
hadi geçmiş olsun tatluum:)
iyiiimmm aşkuuumm sen napıosun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?