2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

fıstıklar oruç tutucakmıyız dedim kimse cvp yazmadı
Kız hamişken ne orucu, fitreni ver geç tatlım.. Bebek senin yediklerine bakıyo yahu
Ya inanmıyorum... 49Tl fiyatı var ve indirimli reyonda... Bu M&S kafayı yemiş pelin.. demekki standardı yok bu mağazanın...Neyse, çok ama çok teşekkür ederim tatlım, ilgilendin eksik olma..

bir de buraya koyayım
yesinler senin o fenerlini:))) ve göbişini:))
ya walla pelin millet kolay zannediyo o listeyi yapmayı hiç girmeyen 4 taneyi sildim zaten belki fark etmişsiniz dir

bu şekilde devam

pelin ezgi gelecek bak iste buluşalım hep birlikte
iyi etmişsin merveee, sil gelmeyenleri:)))
İstanbul zirvesi haa, gelirim valla:)

aynen benim de hatta 300lük kullandım ben ve ben de baya kilo aldım tedavide
he he ben yine öndeyim sanırım .. uzun pve micro fare protokol ve 375 ünite ile başladım:)
fundaaaaaaaaaaaaammmmm
noldu sonuçlarrr
dur yazıcam şimdi:)

Aralmacım, bende de kan uyuşmazlığı var... Doktorun bu konuda sana bilgi vermesi gerekiyor, bu çok önemli bir konu... Şimdi 28. haftada bir iğne olmalısın... Ve 12. haftadan itibaren de bir test var, o test senin kanında eşinin kanından karışıp karışmadığını ölçüyor, amiyene tabirle yazdım, bebğin kan grubuna bağlı bu tabii.. ışte yapılacak test sonucunda izlenecek yollar belirleniyor... Ben mesela ikili test için kan verirken o uyuşmazlık testi için de kan verdim...

Doktorunla konuş,,,

Son düzenleme:
KIZLAARR gelelim benim ikili sonuçlarıma:))))))

ÇOK ŞÜKÜR kii, doktorum şimdilik sınıfı geçtin dedi:)) Risk aralığım kabul edilebilir değerler arasında çıktı maşallah bebişime... 16. hafta detaylı ulltrasonografi sonrasında yenden bir risk değerlendirmesi yapacağız, o zamana kadar keyfini çıkar dedi:))) Amniyo yapılacak mı dedim, değerlerin beklediğimden de çok iyi çıktı, 16 hafta işlemlerine göre karar vereceğim dedi...

ıçim rahatladı, çok şükür... Darısı hepinize inşallah arkadaşlar.

Funda'cım test sonuçlarına çok sevindim. Bak gördün mü, yaşla çok alakası yok bu işin :)
Benim içim rahat ama bazen hormon değerimin yüksek çıktığı aklıma geliyor, içime bir kurt düşüyor ya neyse. Aklıma güzel şeyler getireyim ben :)

Masallah zencime;-)) Zaten cocugun ense kalingi varla yok arasi neden stress yaptin ki;-)) Tosun gibi dogacak hepsi ins;-))

Pelly;-)) masallah nazar degmesin cok seker gozukuyorsunuz ana-ogul;-)) Ben de aliracagim anneme o takimdan cok begendim. Hem de cok fanatik olanlarindan degil, cok kibar. Biz ikimizde f.bahceli oldugumuz halde babamiz hic fanatik degil. Ben de buraya yerlesince uzaklastim iyicene o stressten;-)) Hatta babam cok ozeniyormus torununa taraftar zibini falan giydirmek ailede herkes fanatik;-)) Esim hayatta olmaz cocuga boyle seyler empoze ettirmem dedi. Ayy sanki baska bir takimin kiyafetini giydirtcekler. Ama iste fanatikligi hic sevmiyor. Sizin aldiginiz sade ve guzel herhalde buna ses cikarmaz;-)) Bizimkilerin de gonlu olur hem...

Son düzenleme:
Gualty gözün aydı n öncelikle.Verdiğin bilgi için sağol benim eşim 0 negatif ben A-+ olduğum için uyuşmazlık var.ama burada önemli olan annenin negatif olması sanırım araştırdım o zaman daha sorun oluyo yanlış bilmiyorumdur inşallah ama yinede can sıkıcı bi durum dikkat etmek lazım dediğin gibi

Sağol Patly :) Ben görür görmez bayıldım o takıma, anneannesi hemen alıyorum dedi :) Hem kız hem erkek için uygun ve gerçekten çok sade ve kaliteli. Hele o şapkası var ya, hemen doğsa da taksam oğluma... Bebeklerin kendileri de cicileri de ayrı şeker valla.

pelly sende ne kadar talısın ya bebişinin kıyafetleri de daha şirin ayrıca inşalah yüzündeki o gülücük hep devam eder

Güzel mesajın için çok teşekkürler Aralma. Erkek bebekler anneye güzellik verir derler, bense tam tersi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
Cildim hiç bu kadar bozulmamıştı. Kızdır diye umursamıyordum ama şimdi erkek olduğu kesinleşince bayağı bozuldum bu duruma ohaoldumsmile

Oyleler gercekten;-)) hayirlisiyla dogsunlar inss..

Elbette aklına güzel şeyler getir tatlım... Hepsi sağlıklı olacak bu bebeklerin, bak gör:))))
:)) Aslına bakarsan stres yapmadım Patlycim, ama insan ne de olsa biraz ürperiyor...Ben kendimi amniyoya hazırlamıştım:)) Bu sonuç benim için sürpriz oldu:)))))))

ARALMAAAAAA, eşin negatif, sen pozitif olursan KAN UYUŞMAZLIĞINDAN BAHSEDİLMEZ tatlım.... Kan uyuşmazlığı denen şey, ki bunun adı "eritroblastosisfetalis"
(bu terimi hayatta unutmam, üniversitede zooloji dersinde tekrarıma neden olmuştudelikafadulden ) ANNE Rh(-) BABA RH (+) olduğu durumlarda geçerlidir... Ben de şaşkın bir vaziyette sana cevap yazmıştım, doktorun bunu nasıl atlar diye... Sizde kan uyuşmazlığı yok, rahat ol tatlım:)))

canımmmmmmm gözümüz aydııınnnn
benim kibar kızımın enseside inceydi zaten
hadi geçmiş olsun tatluum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…