şöyle dielim hem uyku var
hem de mutluluktan enerji yüklüsün
tadını çıkar canın ne istiors öyle yap
saba da sertab var onu izliorum bende
kizlarr nasilsiniz insallah hepiniz icin hersey yolundadirr.......
VEEEEE BENDEN GUZEL HABERLER BEBEGIMIN SONUCLARI GELDIIII
HIC BIRSEY CIKMADI BEBEGIM SAGLIKLI RABBIME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN
BIDEEEE KIZMIS TEYZELERIIIII :kedi:NE KADAR SUKUR ETSEM HAMD ETSEM AZDIR VALLAHI SONUCLAR 4 GUNUN USTUNE GELDI COK MUTLUYUM COK ALLAHIM HERKEZE BOYLE BIR SEVINCI NASIP ETSIN AMINNN DARISI INS DIGER SONUC BEKLEYEN ARKADASLARIMIN BASINA AMINNN
kızlar selam eşimle bizim kan uyuşmazlığımız var ne yapmam gerekiyo 9.haftadayım şimdi internette gezinirken baktım 6 7 haftada iğne oluyomuş galiba ama ben olmadım daha geç mi kaldım korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı
KIZLAARR gelelim benim ikili sonuçlarıma:))))))
ÇOK ŞÜKÜR kii, doktorum şimdilik sınıfı geçtin dedi:)) Risk aralığım kabul edilebilir değerler arasında çıktımaşallah bebişime... 16. hafta detaylı ulltrasonografi sonrasında yenden bir risk değerlendirmesi yapacağız, o zamana kadar keyfini çıkar dedi:))) Amniyo yapılacak mı dedim, değerlerin beklediğimden de çok iyi çıktı, 16 hafta işlemlerine göre karar vereceğim dedi...
İçim rahatladı, çok şükür... Darısı hepinize inşallah arkadaşlar.
kizlarr nasilsiniz insallah hepiniz icin hersey yolundadirr.......
BIDEEEE KIZMIS TEYZELERIIIII :kedi:NE KADAR SUKUR ETSEM HAMD ETSEM AZDIR VALLAHI SONUCLAR 4 GUNUN USTUNE GELDI COK MUTLUYUM COK ALLAHIM HERKEZE BOYLE BIR SEVINCI NASIP ETSIN AMINNN DARISI INS DIGER SONUC BEKLEYEN ARKADASLARIMIN BASINA AMINNN
Gunaydin;
Arim balim bu gunun odulu gene sana gitti;-)) zemuszemus
Ama en buyuk odulu ilk dogurana verecegim;-)) LoL..:lepi:
ohhhhhhhhhhhhhhh şükür yanlız ilk defa duyuyorum bu kadar kısa sürede amnio sonucu çıkaran bi yer çok şanslısın hem çok beklemedin hem sonuç süper hemde bebiş kız gözün aydın cnm maaşallahkizlarr nasilsiniz insallah hepiniz icin hersey yolundadirr.......
günaydınnnnnnnnnnnnnnGÜnaydın cİcİŞ anneler..
günaydınnnnnnnnnnnnnnherkese günaydınnnn
Gunaydin;
Arim balim bu gunun odulu gene sana gitti;-)) zemuszemus
Ama en buyuk odulu ilk dogurana verecegim;-)) LoL..:lepi:
günaydın canım benim.. valla ödülleri koyacak yer kalmadı. :)
nasılsın bebiş nasıl..
ohhhhhhhhhhhhhhh şükür yanlız ilk defa duyuyorum bu kadar kısa sürede amnio sonucu çıkaran bi yer çok şanslısın hem çok beklemedin hem sonuç süper hemde bebiş kız gözün aydın cnm maaşallah
günaydınnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnn ilk ben doğurucam bu gidişle ameliyat olcak ya benim ki doktor riske atmayıp erken alabilir ee bende o zaman ödül alırım cnmmmm dimi ama
Vallahi ben su dort cift ikizimizden birini bekliyorum ama bakalim kismet... Aman kimsenin ki acele etmesin herkes zamaninda gelsin.. Ne kadar erken alirlar seni ameliyata Mervecim? Gene tahmini dog.tarihine kadar bekleyebilirsin belki..
cnm tamamen onkoloğumun verdiği talimata bağlı ama aralığın 22 sine kadar bekleme riskini almazlar çünkü çocuk aniden gelmeye kalkarsa olmaz sonuçta sadece doğum değil içimide temizlemek için ameliyat olucam ya
şimdi benim doktor içimde bi kitle bıraktı onu ameliyat kanaması olarak düşündüler 7 cm di 4 cm de kaldı
bide tüp bebek yaptırırken iğneleri olunca görük ki yumurtalığımın alındığı taraftada yumurtalarım oldu 4 tane yani o kitlenin yanında bide tümörlü yumurtalık dokusu bırakmış içimde adi doktor
o sebepten rahmim alınabilir
doktorum (şimdiki) ben sana ameliyatını yaparım içini temizleriz patoloji sonucuna göre yani kötü gelirse doğumdan hemen sonra yada biraz sonra ameliyat olursun rahmin alınır
dedi.dierk rahmini alsam bide sonuçlar temiz çıkarsa genç yaşta menepoza girmektense
ikinci bir ameliyat ol daha ii dedi...
bizde öyle yapacağız...
hakkımda hayırlısı bu bebek benim için çok değerli rabbim inşallah tamamına erdirir çünkü; ilk ve tek bebeğim olabilir
günaydın kızlarrrrrr
cnm ona ben karar veremem onkoloji heyeti karar vericek artık onlar ne derseCanim benim dusunme simdi bunlari. Ins hepimiz hayirlisiyla anne olacagiz. Allah insani evladinin acisiyla sinamasin. hepimizin hakkinda hayirlisi.. Hersey yolunda giderse ins 38. haftaya kadar bekler bence..
amanın ne çok erken doğurma ihtimali olan var yahuGünaydın kızlarrrrrr:)))))
Nagihan çok ama çok sevindim, Allah'a çok şükürler olsun, nur topu gibi bebeğini kucağına alacaksın inşallah:)))
Fundacım e biz biliyorduk ki zaten sonuçlarını:))))) Bak iyi olacak demiştik hepimiz, iyi oldu işte,
İkinize de çok geçmiş olsun kızlar, darısı sıradakilerin başına:)))
Kızlar bende de uyuşmazlık var. Negatif olan benim, pozitif olan da kocacım. Yarın muayenem var, ikili testte verdiğimiz kanda antikor aramasına bakıldı mı bakılmadı mı bilmiyorum. Yarın hatırlatacağım.
Korkarım en erken ben doğuracağım kızlar, zaten ilk üçteyim, kilo ve çok ama çok korktuğum muhtemel gebelik şekeri nedeniyle erken alırlar diye düşünüyorum. Bizim ailede de 9. ayını gören kadın yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?