2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

şöyle dielim hem uyku var
hem de mutluluktan enerji yüklüsün
tadını çıkar canın ne istiors öyle yap
saba da sertab var onu izliorum bende

şöyle dielim hem uyku var
hem de mutluluktan enerji yüklüsün
tadını çıkar canın ne istiors öyle yap
saba da sertab var onu izliorum bende

Ben TV özürlüyüm ya:) o neee yani sertab değil, hangi kanal şekerim:))) Ben uydu yayını falan anlamam, analog yayın ne verirse hepsi o:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canımın içiiiii, ben dayanamıycam.. Gözlerim batıyor sanki.. Kalkıp uzanayım:)) Yatakta biraz dalgalanayım:)))

Haaaa KIZLAAAARR, bizde su yatağı var, kociş de yatağı bize bıraktı.. bebişimle bi yayılyoruz ki anlatamam:)))) dalga yapıyoruz eğleniyoruz:)))) yatağını değiştirmek isteyen veya düşünen arkadaşlara tavsiye ederim, kışın sıcacık oluyo, yazın serin... ılk bir ay zorluk çekiliyor, alışana kadar ama .. Şimdi normal yataklar bana batıyor sanki:))) Ayyyy, bebişi üzerine koyunca amma eğlenir sıpa:)))))

hehe bak demedi demeyin:)))

kizlarr nasilsiniz insallah hepiniz icin hersey yolundadirr.......
VEEEEE BENDEN GUZEL HABERLER BEBEGIMIN SONUCLARI GELDIIII
HIC BIRSEY CIKMADI BEBEGIM SAGLIKLI RABBIME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN
BIDEEEE KIZMIS TEYZELERIIIII :kedi: NE KADAR SUKUR ETSEM HAMD ETSEM AZDIR VALLAHI SONUCLAR 4 GUNUN USTUNE GELDI COK MUTLUYUM COK ALLAHIM HERKEZE BOYLE BIR SEVINCI NASIP ETSIN AMINNN DARISI INS DIGER SONUC BEKLEYEN ARKADASLARIMIN BASINA AMINNN

Kaymakliiiiiiiiiiiiiimm;-))

Canim cok sevindim cok sukur.. Biz biliyorduk zaten;-))) Kiz geliyor demek ayyy ne kadar guzel. Kizina kardes, yoldas, bir omur boyu arkadas geliyor bundan guzeli var mi? Annem-babam hep der bir kiz asla yetmiyor simdiki aklimiz olsa iki-uc kiz daha yapardik diye;-) Hee hee ama erkekler icin ayni seyi soylemiyorlar;-)) LoL;-)) Cok sevindimmmmmm. :lepi:

Canım bizde de kan uyuşmazlığı var maalesef.. doktoruma sordum.. ilk bebeklerde bi problem çıkarmaz dedi. abimle yengemde de var.. iki çocukta hiç bir problem çıkmadı.. ama 3.sünde baya bi problem yaşadılar.. 28.hafta iğnesini bende duydum.. bakalım.. doktorum biliyor.. bi önlemini alır nasılsa...

oh oh maşallah ne güzel haberler fundacım.. benim kuzum annesini üzmücek rahat ol sen tatlım..

PELİN Baak sana ne buldum:)))) Bu ciciş benim eltimin kızı:)))))

Uploaded with ImageShack.us

bebek harika ama üzerindeki cimbomlu olsa çok daha yakışırdı :)

nagihan harikasın sen ya... çok ama çok sevindim.. çok şükür canım.. ohh biz bile çok rahatladık valla.. darısı başımıza..

Gunaydin;

Arim balim bu gunun odulu gene sana gitti;-)) zemuszemus

Ama en buyuk odulu ilk dogurana verecegim;-)) LoL..:lepi:

ohhhhhhhhhhhhhhh şükür yanlız ilk defa duyuyorum bu kadar kısa sürede amnio sonucu çıkaran bi yer çok şanslısın hem çok beklemedin hem sonuç süper hemde bebiş kız gözün aydın cnm maaşallah
GÜnaydın cİcİŞ anneler..
günaydınnnnnnnnnnnnnn
herkese günaydınnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnn
Gunaydin;

Arim balim bu gunun odulu gene sana gitti;-)) zemuszemus

Ama en buyuk odulu ilk dogurana verecegim;-)) LoL..:lepi:

günaydınnnnnnnnnn ilk ben doğurucam bu gidişle ameliyat olcak ya benim ki doktor riske atmayıp erken alabilir ee bende o zaman ödül alırım cnmmmm dimi ama

günaydın canım benim.. valla ödülleri koyacak yer kalmadı. :)
nasılsın bebiş nasıl..

Iyiyiz, yalniziz evde babamiz yok;-)) "Erim evde yok, keyfim beyde yok" diye bir laf var;-) Simdi bebis olmasaydi tum zararli seyler, pop corn, cips-kola ile beslenirdim ama iste kendime dogru duzgun yemek pisirdim;-)) Meyvami yedim ,sutumu ictim, yatmaya hazirlaniyorum;-))

Sizler nasilsiniz??/

Vallahi ben su dort cift ikizimizden birini bekliyorum ama bakalim kismet... Aman kimsenin ki acele etmesin herkes zamaninda gelsin.. Ne kadar erken alirlar seni ameliyata Mervecim? Gene tahmini dog.tarihine kadar bekleyebilirsin belki..

Vallahi ben su dort cift ikizimizden birini bekliyorum ama bakalim kismet... Aman kimsenin ki acele etmesin herkes zamaninda gelsin.. Ne kadar erken alirlar seni ameliyata Mervecim? Gene tahmini dog.tarihine kadar bekleyebilirsin belki..

cnm tamamen onkoloğumun verdiği talimata bağlı ama aralığın 22 sine kadar bekleme riskini almazlar çünkü çocuk aniden gelmeye kalkarsa olmaz sonuçta sadece doğum değil içimide temizlemek için ameliyat olucam ya

şimdi benim doktor içimde bi kitle bıraktı onu ameliyat kanaması olarak düşündüler 7 cm di 4 cm de kaldı

bide tüp bebek yaptırırken iğneleri olunca görük ki yumurtalığımın alındığı taraftada yumurtalarım oldu 4 tane yani o kitlenin yanında bide tümörlü yumurtalık dokusu bırakmış içimde adi doktor

o sebepten rahmim alınabilir

doktorum (şimdiki) ben sana ameliyatını yaparım içini temizleriz patoloji sonucuna göre yani kötü gelirse doğumdan hemen sonra yada biraz sonra ameliyat olursun rahmin alınır
dedi.dierk rahmini alsam bide sonuçlar temiz çıkarsa genç yaşta menepoza girmektense
ikinci bir ameliyat ol daha ii dedi...

bizde öyle yapacağız...

hakkımda hayırlısı bu bebek benim için çok değerli rabbim inşallah tamamına erdirir çünkü; ilk ve tek bebeğim olabilir

Canim benim dusunme simdi bunlari. Ins hepimiz hayirlisiyla anne olacagiz. Allah insani evladinin acisiyla sinamasin. hepimizin hakkinda hayirlisi.. Hersey yolunda giderse ins 38. haftaya kadar bekler bence..

Günaydın kızlarrrrrr:)))))

Nagihan çok ama çok sevindim, Allah'a çok şükürler olsun, nur topu gibi bebeğini kucağına alacaksın inşallah:)))

Fundacım e biz biliyorduk ki zaten sonuçlarını:))))) Bak iyi olacak demiştik hepimiz, iyi oldu işte,

ıkinize de çok geçmiş olsun kızlar, darısı sıradakilerin başına:)))

Kızlar bende de uyuşmazlık var. Negatif olan benim, pozitif olan da kocacım. Yarın muayenem var, ikili testte verdiğimiz kanda antikor aramasına bakıldı mı bakılmadı mı bilmiyorum. Yarın hatırlatacağım.

Korkarım en erken ben doğuracağım kızlar, zaten ilk üçteyim, kilo ve çok ama çok korktuğum muhtemel gebelik şekeri nedeniyle erken alırlar diye düşünüyorum. Bizim ailede de 9. ayını gören kadın yok gibi.

günaydın kızlarrrrrr

Canim benim dusunme simdi bunlari. Ins hepimiz hayirlisiyla anne olacagiz. Allah insani evladinin acisiyla sinamasin. hepimizin hakkinda hayirlisi.. Hersey yolunda giderse ins 38. haftaya kadar bekler bence..
cnm ona ben karar veremem onkoloji heyeti karar vericek artık onlar ne derse
amanın ne çok erken doğurma ihtimali olan var yahu

hakkımızda hayırlısı ya napalım ne zaman ii ie o zaman olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…