günaydın kızlarrrrrr
Günaydın kızlarrrrrr:)))))
Korkarım en erken ben doğuracağım kızlar, zaten ilk üçteyim, kilo ve çok ama çok korktuğum muhtemel gebelik şekeri nedeniyle erken alırlar diye düşünüyorum. Bizim ailede de 9. ayını gören kadın yok gibi.
Ben de 5.siradayim ama Aralikta degil Kasim da benim dogdugum ayda dogsun istiyorum. Bakalim ne olacak???
ben mecburi istikamet sezeryan yapıcam
siz içinizde normal düşünen var mı fıstıklar
slm günaydın ben geldim dün ikili test sonuçlarımı aldım temiz çıktı bebeşim. sıra cinsiyetine geldi onu da bir öğrenseydim süper olacak ona göre alışverrişe başlayacağım..
canım ben bir sorun çıkmazsa normal düşünüyorum hayırlısı bakalım.:)
Gozun aydin bocukk;-)) Ogrenirsin bir dahaki kontrolde gosterirse
[
teşşekkür ederim canım. amin inşallah gösterir. sizin hamilelikler nasıl gidiyor .
slm günaydın ben geldim dün ikili test sonuçlarımı aldım temiz çıktı bebeşim. sıra cinsiyetine geldi onu da bir öğrenseydim süper olacak ona göre alışverrişe başlayacağım.
canım ben bir sorun çıkmazsa normal düşünüyorum hayırlısı bakalım.:)
ay kesin öle dicektir benim doktorumda öle sorular soruncaŞu gözü kör olmayasıca kilo olmasaydı ben de normal istiyordum, ama yapmazlar herhalde. Hele bir de şeker çıkıp bebek irileşirse hiç olmaz. Kocacım da normalde hiçbir şeye internetten bakmaz, normal doğum ve sezaryen karşılaştırmalarını okumuş, normal doğumdan korkmuş çok fazla komplikasyonu var diye, pek gönlü yok normale. Bakalım, yarın gittiğimde doktora bir soracağım. Birşey söylemek için erken diyecektir muhtemelen...
amin ya sorma sabah uyanınca tv açiim dedimbu arada 4 şehidimiz var bayanlar allah mekanlarını cennet eylesin bitsin artık bu terör benim eşimde asker ve bugün 4 arkadaşı şehit oldu biriside 17 yaşında bir genç kız allahım tez zamanda bitirsin bu kanı bozukları....
cnm sen kendine dikkat etmiyosun galibagünaydın kızlar nasılsınız ben geç kaldım sanırım bu gün çok tembelim bebegim sabaha kadar uyutmadı beni gene karın agrısı yaff ölcem bu karın agrısından 24 saat bir insanın karnı agrırmı yaaa((((((((((sürekli karnı agrıyan var mı içinizde yoksa bende mi bir anormallik var?
balım ben d.rkonuştum normal istiyorm die oda dedi o senin dogum gidişatına baglı inş normal olur normal olursa sonuna kadar normal gidecez ddi inş normal olur ben sezaryan itemiyorn ondan korkuyorm(((((((
canım ben dün aldım test sonuçlarımı ilk önce ulturasonla bebeğim ense kalınlığına falan bakıyorlar down senromu var mı olabilirmi diye bebeğin birkaç değerini alıyorlar sonra kan veriyorsun ikiside temiz çıkarsa bir sorun olmuyor. benim bebişim temiz çıktı inşallah seninkide temiz çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?