2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Ben de 5.siradayim ama Aralikta degil Kasim da benim dogdugum ayda dogsun istiyorum. Bakalim ne olacak???

slm günaydın ben geldim dün ikili test sonuçlarımı aldım temiz çıktı bebeşim. sıra cinsiyetine geldi onu da bir öğrenseydim süper olacak ona göre alışverrişe başlayacağım..

ben mecburi istikamet sezeryan yapıcam

siz içinizde normal düşünen var mı fıstıklar

canım ben bir sorun çıkmazsa normal düşünüyorum hayırlısı bakalım.:)

Gozun aydin bocukk;-)) Ogrenirsin bir dahaki kontrolde gosterirse

Şu gözü kör olmayasıca kilo olmasaydı ben de normal istiyordum, ama yapmazlar herhalde. Hele bir de şeker çıkıp bebek irileşirse hiç olmaz. Kocacım da normalde hiçbir şeye internetten bakmaz, normal doğum ve sezaryen karşılaştırmalarını okumuş, normal doğumdan korkmuş çok fazla komplikasyonu var diye, pek gönlü yok normale. Bakalım, yarın gittiğimde doktora bir soracağım. Birşey söylemek için erken diyecektir muhtemelen...

ay kesin öle dicektir benim doktorumda öle sorular sorunca
MERVEEEEEEEEEEEEEEEE diyo ısır selçuk şunu diyo hemen eşime
pis adam nolcak

bu arada 4 şehidimiz var bayanlar allah mekanlarını cennet eylesin bitsin artık bu terör benim eşimde asker ve bugün 4 arkadaşı şehit oldu biriside 17 yaşında bir genç kız allahım tez zamanda bitirsin bu kanı bozukları....

günaydın kızlar nasılsınız ben geç kaldım sanırım bu gün çok tembelim bebegim sabaha kadar uyutmadı beni gene karın agrısı yaff ölcem bu karın agrısından 24 saat bir insanın karnı agrırmı yaaa((((((((((sürekli karnı agrıyan var mı içinizde yoksa bende mi bir anormallik var?

balım ben d.rkonuştum normal istiyorm die oda dedi o senin dogum gidişatına baglı inş normal olur normal olursa sonuna kadar normal gidecez ddi inş normal olur ben sezaryan itemiyorn ondan korkuyorm(((((((

amin ya sorma sabah uyanınca tv açiim dedim
irfan değirmenciyi seyrediyordum bi son dakika gelişmesi var dedi üzücü dedi istanbul dedi elim ayağım boşaldı her sabah bi şehit haberi var artık
çok kötü gidişat yürüken eli çantalı tüplere çöp kutularına falan baka baka gidiyorum resmen piskopat olduk
cnm sen kendine dikkat etmiyosun galiba
ne giyiyosaun bakim evde bide ne yiyosun

balım ben d.rkonuştum normal istiyorm die oda dedi o senin dogum gidişatına baglı inş normal olur normal olursa sonuna kadar normal gidecez ddi inş normal olur ben sezaryan itemiyorn ondan korkuyorm(((((((

hiç bi zaman çok korkuyorum deme insanın başına geliyor allah korusun hakkında hayırlısı olsun cnm

gunaydin kizlar nasilsiniz ne guzel birgun yarabbim insan mutlu olunca bir baska uyaniyor valla yaa :kedi: hepinize tesekkur ederim canlarim beni yanliz birakmadiginiz icin valla sagolun opuyorumnanaktan
mervecim bizde hayret ettik bukadar erken gelmesine sonuclarin gercekten ama uzman doktor basta demistiki aldigimiz sivi iyi siviysa 1 haftaya bile cikar sonuclar eger kotuyse 3 hafta ya demisti demekki iyi almis siviyi sagolsun bide eger sivida bise bulunursa onun uzerine yogunlastiriyorlarmis arastirmayi ama bunda hic bise cikmamis bu yuzdende cok daha kisa surmus cnm

cnm bende mecburen normal dogum yapmak zorundayim burda secim yapma sansimiz yok eger ciddi bir sorun varsa sezeryana aliyorlar ama ben normal dogum yapmayi tercih ederdim cok guzel bir duygu cunki :)

cnm sen kendine dikkat etmiyosun galiba
ne giyiyosaun bakim evde bide ne yiyosun

cnm önceden yani hamile kalmadan önce hayatta ben atlet giymezdim şimdi giyiyorm çünkü terledigimde terimi çekiyor gece pıjama takımı giyiyorm gündüz gene aynı ama kendimi üşütcek bir şey yapmıyorm dün d.r dedim hocam sürekli karnım agrıyor die normal agrır diyor biraz daha dişini sık bebek kımıldayınca gecer dedi(((( daha çok inş cabuk gecer hamileleigimden bu tarafa sürekli karnım agrıyor benim

hiç bi zaman çok korkuyorum deme insanın başına geliyor allah korusun hakkında hayırlısı olsun cnm[/QUOTE]

tabiki hakkımızda hayırlısı rabbimizden gelene boynum kıldan ince ama benim gönlüm normal dogumdan yana inş öylede olur sezaryan olursada meçburen olcam yapcak bir şey yok bebegim için:)

kızlar bu ikili testi nasıl yapılıyor sadece kan mı alıyorlar 5 temmuzda benim ikili testim var korkuyorm acıkcası inş bir sorun çıkmaz allah nasib ederse ikili testim güzel çıkarsa üçlü testi yaptırmıycam zaten d.r yapmıyorz eger ikili temiz çıkarsa dedi

canım ben dün aldım test sonuçlarımı ilk önce ulturasonla bebeğim ense kalınlığına falan bakıyorlar down senromu var mı olabilirmi diye bebeğin birkaç değerini alıyorlar sonra kan veriyorsun ikiside temiz çıkarsa bir sorun olmuyor. benim bebişim temiz çıktı inşallah seninkide temiz çıkar.

cnm çok tşk ederim cevapın için çok saol çok sevindim test sonuçunun temiz çıkmasına biz zor anne olan kadınlarız rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın hepimizin sonuçları temiz çıksın ve inş saglıklı bir şekildede bebeklerimizi kucagımıza alırız inş bendede bir sorun çıkmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…