gunaydin kizlar nasilsiniz ne guzel birgun yarabbim insan mutlu olunca bir baska uyaniyor valla yaa :kedi: hepinize tesekkur ederim canlarim beni yanliz birakmadiginiz icin valla sagolun opuyorumnanaktan
mervecim bizde hayret ettik bukadar erken gelmesine sonuclarin gercekten ama uzman doktor basta demistiki aldigimiz sivi iyi siviysa 1 haftaya bile cikar sonuclar eger kotuyse 3 hafta ya demisti demekki iyi almis siviyi sagolsun bide eger sivida bise bulunursa onun uzerine yogunlastiriyorlarmis arastirmayi ama bunda hic bise cikmamis bu yuzdende cok daha kisa surmus cnm
cnm bende mecburen normal dogum yapmak zorundayim burda secim yapma sansimiz yok eger ciddi bir sorun varsa sezeryana aliyorlar ama ben normal dogum yapmayi tercih ederdim cok guzel bir duygu cunki :)
cnm çok tşk ederim cevapın için çok saol çok sevindim test sonuçunun temiz çıkmasına biz zor anne olan kadınlarız rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın hepimizin sonuçları temiz çıksın ve inş saglıklı bir şekildede bebeklerimizi kucagımıza alırız inş bendede bir sorun çıkmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
önemli değil canım doğru söylüyorsun bizi bizden başka kimse anlamaeçen haftz ben yaklaşık gaya kadar hamile olduğuma hala inanamıyordum sürekli bebeğim acaba ordamı kalbi atıyormu yaşıyormu diye bir psikolojideydim. ama ilk kıpırtılarını hissedince yavaş yavaş geçmeye başladı.. alladım isteyipde olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu...:ecrin_bebek:
önemli değil canım doğru söylüyorsun bizi bizden başka kimse anlamaeçen haftz ben yaklaşık gaya kadar hamile olduğuma hala inanamıyordum sürekli bebeğim acaba ordamı kalbi atıyormu yaşıyormu diye bir psikolojideydim. ama ilk kıpırtılarını hissedince yavaş yavaş geçmeye başladı.. alladım isteyipde olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu...:ecrin_bebek:
haa teyzeleriiii benim bebegimin oynamalarini hissetmeye basladim doktorumda onayladi evet hissettigin o dedii kaydirigubbakcemile5 cok guzel birsey yaa allahim herkeze nasip etsinnn aminn
ben kizimida erken hissetmistim buda oyle oldu yine ee ikiside kiz ya ondan herhalde :)
sen şimdi ikinci gebeliğin ya daha rahat anlarsın bende dün bişey hissettim gaz sanıcı barsak hareketi falan değil
böle içimden etime bi baskı oldu ama taa derinden
acaba o muydu bilmiyorum tickera göre 13+ 5 ama doktorda bi hafta ilerde hissedermiyim sence
cnm benim valla insanin vucud yapisiylada alakali olabilir ic karni dar olanlar daha erken hissedebiliyorlar..... gorumcem 3.cocuguna hamile 20. haftada hissetti.
eger seninde ic karnin darsa olabilir ama zaten oyle net birsey hissedemeyiz daha cok kucukler....
cnm şimdi sana bi çizelge yapıcam listeyede eklicem yalnız hamile kaldığın kilo ve şimdiki kilon ne ayrıca cinsiyet belli mi
BONCUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
canım kusura bkam eşim yemeğe gelmişti çıkmaz zorunda kaldım bilgilerimi vereyim 24 yaşındayım tresnfer tarihim 6 nisan 13 hafta 4 günlük 24 aralık muhtemel doğum tarihi hamile kaldığım kilo 58 şu anki kilom 57 işte böyle ya ben şu gebelik cetvelini yapmayı beceremedim yardımcı olrmusanız sevinirim:hulya:
çok beğendim canım sağol da şu profilimi düzenle seçeneğini bulamadım nerede yazıyor
çok beğendim canım sağol da şu profilimi düzenle seçeneğini bulamadım nerede yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?