2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merhaba kızlar ben sabah okula sonra da doktora gittim. bebişim çok hareketliydi 45 mm olmuş tam gününde. çok hareketliydi. hiç durmuyordu ben 73 kilo olmuşum. haftaya da ikili testimiz var bakalım hayırlısı

canım senin bebişin cinsiyeti belli mi
güle güle büyüt cnm tickerını hahahahaha cinsiyet için doktor ikili testte yüksek ihtimal kız dedi ama belli de olmaz daha çook erken dedi
şimdi randevum 3 temmuzda bence o zaman belli olur artık
seninle çok yakınız ya ben 18 mart sen 19 :)

merhaba kızlar ben sabah okula sonra da doktora gittim. bebişim çok hareketliydi 45 mm olmuş tam gününde. çok hareketliydi. hiç durmuyordu ben 73 kilo olmuşum. haftaya da ikili testimiz var bakalım hayırlısı
amanın büyümüş kız kocaman olmuş ne tatlılar dimi
demek haftaya ikili test var tam tarih ne zaman yaziim listeye
amanın 4 kilo aldın hemen hemen dikkat et tatlım sonra işin zor olur

slm kızlar cok tesekkur ederim ii dilekleriniz için:teselli:
canlarım ben bugun bıraz daha ııyım ayaklandım bıraz ama 2.5 aydır oldugu gıbı hala annemde kalıyorum allah annemden razı olsun elımı hıc bırseye surdurmuyo:dance:
yarın bebişlerimi gorucem dıye heyecanlıyım bana dua edın hepınızı cok opuyorum bebişlerideeeee

canım 28 haziran 2li test. yazdım ama bir sıkıntı oldu gelmedi galiba. bebeğin boyu biraz küçük mü sizce tam gününde dedi ama doktor ben yine de hafta hafta gebelik araştırdığımda 7cmdan bahsediyor çok mu küçük kalmış sizce

Canım bizim 11+2'de 48 mm idi ve 2gün önde gidiyordu. Senin ki normal değerler. 78 mm olduğunda ancak 13+2 idik biz.
15+6'da 111 mm olmuştu. Boyuna göre 1 hafta öne geçmişti.

kızlar bugün enteresan birşey öğrendim. Hani çoğumuz nefes almakta güçlük çekiyoruz ya zaman zaman; bu 3-4. aylarda bu olurmuş, artan kan ve kan akışı burun damarlarımızı şişirir bize burun tıkanıklığı hissi verirmiş. Ben de klimalardan oluyor sanıyordum. Burnumdan özellikle geceleri rahat nefes alamıyorum. Zaten ömrüm boyunca sıkıntılıydı burnum, doğumdan sonra zaten ameliyat düşünüyordum, ama böyle entresan bir nedeni varmış bu işin...

Bakalım daha neler olacak bizlere, neler duyacağız, öğreneceğiz:)))

ahh canım benim ya bu minikler seni birazcık yoruyor ama değer dimi annesi inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin tatlım
annelerimize gelince onların hakkını nası ödeyeceğiz bilmem walla

cnm nette verilen bebek boyları ve kiloları için benim doktorum şehir efsaneleri deyip geçiyor.
bunlar herkesin her bebeğin şahsına göre değişen şeyler
yani şu zamanda şu kiloda şu boyda diye bi kriter yok
yoksa her bebek doğduğunda aynı boyda ve kiloda olur du dimi ama cicim

evet canım ben biliyordum bunu ama benimki bundan değil benim düşük tansiyon problemim var hatta o burundaki değişiklik nedeniyle burunda ani kanamlar meydana gelebilir anne adayı bu durumdan telaşlanmamalıdır yazıyordu

Bilge bende de var nefes alamama sorunu. Aynen özellikle geceleri. Daha derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum hep. Normal olduğunu biliyordum da 4. aydan sonra geçer miymiş? O zaman da ağırlıktan ve bebeğin büyümesinden zorlanacağız. Kaburgalara baskı olduğunda nefes almak güçleşecek herhalde.

canım şimdi en rahat dönemimizdeyiz.2.trimester. son 3 aya girdiğimizde artık bebeğimiz büyümüş olacak ve zamanla daha da büyüyecek ve uzandığımızda göğüs kafesimize baskı yapacak buda nefes almamızı zorlayacak maalesef he bunlar olmaya da bilir ama olayın rutini bu diye yazdım

ya ben hala yüz üstü yatıyorum başka türlü uyuyamıyorum sakıncalı mı bilimiyorum sanırım bu uyuma şeklini bir an önce bırakmam lazım

yahu anası 174 boyunda iri kemikli bebek biraz küçük kalmış kaydirigubbakcemile3 aslında dediğin gibi canım her bebek ayrıdır

ya ben hala yüz üstü yatıyorum başka türlü uyuyamıyorum sakıncalı mı bilimiyorum sanırım bu uyuma şeklini bir an önce bırakmam lazım

ay keşke bende yatabilsem ben yan ama yüzüstüne yakın bi pozisyonda yada yüzüstü hariç hepsinde yatıyorum
hiç sevmiyorum sırt üstü yatmayı ama ameliyat olunca alıştım
çok zor insan uykuya veremiyor kendini dimi
ben yüzüstüde yatamıyorum çünkü çok sıvı alıyorum veee patlayacak gibi oluyorum öyle yatınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…